Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Ha így lesz, főleg játszatni kell a kisfiút, hogy lássuk, érdemes-e vele tervezni.
Szokol
ez pontosan így van...lekerül a teher, mert innen kezdve hatalmas bravúrok kellenek, de ha azt látja az ember, hogy nem Picketten múlik és jó az alap, akkor jöhet egy jó LT jövőre, ne adj Isten egy erős pick esetén ha valakinek majd QB kell, hátra is lehet menni kicsit, vagy kihúzni egy jó LB-t, esetleg CB-t és a 2. körben jöhet egy Claypool utód. Szóval rengeteg lehetőség, de meg kell tudni, hogy Pickett e a mi emberünk.
Klaci79
CB húzástól én erősen fáznék, abban nagyon nem vagyunk jók. 😀
badsco
Továbbra is tartom, hogy azért mert egy Artie Burns nevű, eleve fejvakarós palit húzunk első körben, vagy egy Golson nevű törpét 2.-ban még nem lehet azt mondani, hogy nem tudunk CB-t húzni.
Húztunk mi Jarvis Jones-t és Dupree-t is első körben, aztán húztunk Watt-ot.
Eleve baromság, hogy ilyen posztra jót, olyanra meg rosszat húzunk.
Igen, Tomlinék elég jó eséllyel benéznek játékosokat első körben, ahogy időnként meg betalálnak.
Húztunk mi 2014-ben Shaziert 1/15-re...de ebből nem az jött, hogy ha 1/10-re 2019-ben Bush is olyan jó lesz.
Sajnos az egy komoly probléma, hogy Shazier óta Dupree, Burns, Watt, Edmunds, Bush, Minkah és Harris jött.
Közülük mindössze Watt és Minkah lett meghatározó játékos, a többiek maximum kiegészítő kategória (Harris meghatározó lehetne, de azért futóként nehezebb dolga van, jó offens koordinátor nélkül).
Mindettől függetlenül, és ezt már sokszor kiveséztük, általában 20 körül húzunk, ahol a top CB-k már nem elérhetőek, így sajnos simán berántunk 3. körös CB-ket elsőre, ha szerelemgyerek. És persze a top húzás sem garancia semmire, de látjuk, hogy nincs olyan poszt, ahol biztosan tudnánk első körös embert hozni, aki valódi segítség lenne.
Klaci79
A 2000-es évek csapata azért volt annyira jó, mert az első körös pickek mind ültek. Kb 10 éven keresztül nem volt nálunk 1 körös bust. Középső körökben már voltak mellényúlások, de a legmagasabb húzással mindig értékes játékos jött, és erre nagyon jól fel lehetett húzni egy csapatot
Jan
Csak akkoriban a draft előtti kiválasztás mágia és a média nem ilyen volt. Most azt látod és azt láttatnak amit akarsz látni. illuzió. Aztán az illúzió vagy valós alapon nyugszik, Watt, vagy nagyon nem Bush....
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Ha így lesz, főleg játszatni kell a kisfiút, hogy lássuk, érdemes-e vele tervezni.
Szokol
ez pontosan így van...lekerül a teher, mert innen kezdve hatalmas bravúrok kellenek, de ha azt látja az ember, hogy nem Picketten múlik és jó az alap, akkor jöhet egy jó LT jövőre, ne adj Isten egy erős pick esetén ha valakinek majd QB kell, hátra is lehet menni kicsit, vagy kihúzni egy jó LB-t, esetleg CB-t és a 2. körben jöhet egy Claypool utód. Szóval rengeteg lehetőség, de meg kell tudni, hogy Pickett e a mi emberünk.
Klaci79
badsco
Továbbra is tartom, hogy azért mert egy Artie Burns nevű, eleve fejvakarós palit húzunk első körben, vagy egy Golson nevű törpét 2.-ban még nem lehet azt mondani, hogy nem tudunk CB-t húzni.
Igen, Tomlinék elég jó eséllyel benéznek játékosokat első körben, ahogy időnként meg betalálnak.
Húztunk mi 2014-ben Shaziert 1/15-re...de ebből nem az jött, hogy ha 1/10-re 2019-ben Bush is olyan jó lesz.
Sajnos az egy komoly probléma, hogy Shazier óta Dupree, Burns, Watt, Edmunds, Bush, Minkah és Harris jött.
Közülük mindössze Watt és Minkah lett meghatározó játékos, a többiek maximum kiegészítő kategória (Harris meghatározó lehetne, de azért futóként nehezebb dolga van, jó offens koordinátor nélkül).
Mindettől függetlenül, és ezt már sokszor kiveséztük, általában 20 körül húzunk, ahol a top CB-k már nem elérhetőek, így sajnos simán berántunk 3. körös CB-ket elsőre, ha szerelemgyerek. És persze a top húzás sem garancia semmire, de látjuk, hogy nincs olyan poszt, ahol biztosan tudnánk első körös embert hozni, aki valódi segítség lenne.
Klaci79
A 2000-es évek csapata azért volt annyira jó, mert az első körös pickek mind ültek. Kb 10 éven keresztül nem volt nálunk 1 körös bust. Középső körökben már voltak mellényúlások, de a legmagasabb húzással mindig értékes játékos jött, és erre nagyon jól fel lehetett húzni egy csapatot
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Georgie fiú amúgy 100+ yard. 😊 Nekem 8 ki dob, csak neki dobjon!

Liverpool Fc
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Nincs időm kiszedni, de sztem a többi csapat is aki 10-20 közt húzott, simán ilyen arányban nem találta meg a neki megfelelőt.... Ez simán a draft velejárója. Ha minden játékosról pontosan lehetne tudni, hogy ha 1/9-en elviszem, akkor az a játékos 12 évig nekem megoldja azt a posztot, milyen idióta torz dolgok jönnének ki. Ez alapján a Browns-nak már 3x kellett vona bajnoknak lennie az elmúlt 10 évben....
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
Klaci79
badsco
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Nekem nagyon fura ez a negatív hangulat: szerintem a srác nagyon jól mutatkozott be. Sokkal többet kaptam tőle, mint amit előzetesen vártam volna. Most gondoljatok bele: hány és hány olyan QB bemutatkozást láttál, ahol a gyerek 3-4 yardokra passzolgatott, összeszarta magát a nyomástól, lement magzatpózba?

Ehhez képest Picike a Freiermuthnak adott labdája előtt bevállalta az ütést, pedig látta, hogy jön. Ez volt a meccs jelenete: egy 20 yardos pontos passz, ütemben, középre nyomás alatt.
Szokol
igen, az ott nagyon szep volt. kozepre, amit ugye nem is igen lattunk 2 eve.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Nekem nagyon fura ez a negatív hangulat: szerintem a srác nagyon jól mutatkozott be. Sokkal többet kaptam tőle, mint amit előzetesen vártam volna. Most gondoljatok bele: hány és hány olyan QB bemutatkozást láttál, ahol a gyerek 3-4 yardokra passzolgatott, összeszarta magát a nyomástól, lement magzatpózba?

Ehhez képest Picike a Freiermuthnak adott labdája előtt bevállalta az ütést, pedig látta, hogy jön. Ez volt a meccs jelenete: egy 20 yardos pontos passz, ütemben, középre nyomás alatt.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
Klaci79
badsco
mert FA-rol nagyon faszak vagyunk am, witherspoon es tarsai
xtaki
Dettó, minek nekünk CB egyáltalán... 😊
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
Klaci79
badsco
mert FA-rol nagyon faszak vagyunk am, witherspoon es tarsai
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Szerintem is jól szállt be Pickett, teljesen rendben volt a játéka. Az egész O energikusabb lett, amikor már ő volt fent. A 3 Int-ből meg kettő felpattanó volt, egy meg a hellóméry.
Nem vele lesz a baj, hanem az OC-val.
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
teljesen inkonzisztens lenne tomlintol, ha meccs kozben bedobod, mert annyira gaz az elso qb-d, majd a kovetkezo meccsen megis inkabb az eddig semmit se teljesito qb1-et jatszatod. Habar Tomlin...
xtaki
Pedig ez akkora Tomlinos húzás lenne, hogy én szinte 100 százalék vagyok benne. Nagyon maximum akkor kezd Pickett, ha Rooney leszól. 😊

Szerkesztette: badsco
több mint 2 éve
Nah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...
azért talán nem lesz 1-8 pihenőnél, ráadásul ha Pickett játszik végig, biztosan nem ez lett volna az első 30 percben.
Klaci79
Továbbra sem látom, ki ellen lesz még győzelem. Mert ez volt az utolsó úgymond kötelező... és ezt is elbaszták. 1-16-tal vajon Tomlin is repül?
badsco
biztos, hogy nem lesz 1-16...valami meglepetés 1-1 alkalommal összejön, főleg ha Watt visszatér

de legalább látni fogjuk, hogy Pickett e a jövő, vagy Stroud, Young, Levis....
Klaci79
Szerintem a draftkor is tudtuk, hogy nem ő a jövő. Egy Baker Mayfield, talán jobb esetben egy Tannehill, vagy Cousins lehet belőle, de egy Herbert, vagy Allen sosem...
badsco
Ezt miből szűrted le? Teljesen jól szállt be. Rookie létére egyből vezérként viselkedett a pályán, látszott hogy nincs elveszve. Ennél többet nem várhatsz egy első meccses qb-tól. Nagyon nem örültem mikor kihúztuk, de most bizakodó vagyok. Van benne potenciál, és az is benne van, hogy pár évre megvan a kezdő irányítónk.
thebeke
Egyetemi focis videóiból is erősen látszódtak a limitációi és az meg még inkább, hogy amilyen a coaching staff nálunk, egyértelmű, hogy fejlődni itt nagyon minimálisat tud majd. Félreértés ne essék, én baromira szurkolok neki, nagyon örülnék, ha beválna, de azt el kell ismerni, ha nem lett volna Pitt termék, akkor egyrészt nem ide jött volna, másrészt meg kb. a 3-4. körben ment volna ki, szóval azért a hype erősen benne volt a dologban.

De az idei év már amúgy is kuka, mert nagyon nem látszik, honnan lesz még győzelmünk, 1-16 ( de mondjuk még egy - jóindulattal - meglepetés 4-13) után pedig Pickett is megnyekkenhet még abban a kevés fejlődésben is (lásd Mariota). Én csak arra várok, hogy az öltöző meg a tulaj mikor fog Tomlin ellen fordulni, mert Watt sérülés ide, Rötyi visszavonulás oda, ez a jelenlegi helyzet kizárólag az ő felelőssége, Canadástul, balfasz, papírvékony rosterestül, az egész... Én a Jax elleni PO-vereség után elküldtem volna a picsába.
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
több mint 2 éve
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
Szokol
teljesen inkonzisztens lenne tomlintol, ha meccs kozben bedobod, mert annyira gaz az elso qb-d, majd a kovetkezo meccsen megis inkabb az eddig semmit se teljesito qb1-et jatszatod. Habar Tomlin...
több mint 2 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 497 — Steelers fan
Nah, most Jönnek a kemény meccsek...sajnos ezt a Jets-et verni kellett volna, de ilyen első félidő után még izgalmakra sem számítottam. De most 5 nehéz meccs jön és ha ezeket a zöldeket sem tudtuk megverni, sok reményt ne tápláljunk...
azért talán nem lesz 1-8 pihenőnél, ráadásul ha Pickett játszik végig, biztosan nem ez lett volna az első 30 percben.
Klaci79
Továbbra sem látom, ki ellen lesz még győzelem. Mert ez volt az utolsó úgymond kötelező... és ezt is elbaszták. 1-16-tal vajon Tomlin is repül?
badsco
biztos, hogy nem lesz 1-16...valami meglepetés 1-1 alkalommal összejön, főleg ha Watt visszatér

Klaci79
Szerintem a draftkor is tudtuk, hogy nem ő a jövő. Egy Baker Mayfield, talán jobb esetben egy Tannehill, vagy Cousins lehet belőle, de egy Herbert, vagy Allen sosem...
badsco
Ezt miből szűrted le? Teljesen jól szállt be. Rookie létére egyből vezérként viselkedett a pályán, látszott hogy nincs elveszve. Ennél többet nem várhatsz egy első meccses qb-tól. Nagyon nem örültem mikor kihúztuk, de most bizakodó vagyok. Van benne potenciál, és az is benne van, hogy pár évre megvan a kezdő irányítónk.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Jovore top5ben huzunk.
xtaki
több mint 2 éve
Filoztam, h redzonet nezzek vagy steelers meccset, az elobbit valasztottam. 30mp-et mutattak a meccsbol azvelso felidoben. Jol dontottem. Aztan beszallt pikit, atkapcsoltam. Elso passzra ki hivott hosszut vajon...minfen esezre jobban nez ki mint trubi. Lathatunk belole valamit. Jovore top5ben huzunk.
több mint 2 éve
Nyilatkozta JuJu hogy többet tanult Kansas-ben a védelem ol adásáról Reed-től, mint valaha Pit-ben, amit a kötelező udvariaskodáson túl, simán el is hiszek. Hatalmas baj van ott, ahol ilyen OC-k vannak egymás után sajnos.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Nekem tetszett nagyon a srác. Az energiája, az, ahogy élvezte a játékot és értette is mi történik. Meggyőződésem, hogy ha egész meccsen ő van fent, akkor 30 pont felett szerzünk. Ez az irány ebben az NFL-ben nincs mese. Nagyon nehéz a D-nek tartania bármelyik O-t.

A Bills ellen megyünk idegenben. Egy igazán szép teszt lesz neki.
több mint 2 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 109
Volt egy srác 2004-ben, aki 2 td-vel és 2 int-el mutatkozott be a steelersben élete első meccsén. Valami németes neve volt, nem rémlik pontosan... 😁
több mint 2 éve
Ez egy fantasztikus passz volt, amit már régen láttam tőlünk:

Egyébként Tomlin nem mondta, hogy a Bills ellen QB-t cserélne.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Ne temessünk már egy QB-t, aki egyébként egész bíztatóan szállt be első meccsébe hátrányból. Szépen mozgott, jól látott a pályán és mint minden rookie csinált hibát is. A karerejét mondták hátránynak, erre dobott egy 60 yardost a végén.....

Ezt a meccset 10 pontos előnyről 10ből 9szer megnyerjük. Ugyanúgy, ahogy a Bengals is ellenünk az első meccset. Ez van, menni kell tovább.
több mint 2 éve
Klaci79
badsco

Klaci79
badsco
ez pont annak az Allennek az esetében érdekes, aki egy ideig mindennek tűnt, csak jónak nem...
szerintem ha tudtuk volna, hogy nem ő lesz a megoldás, nem húzzuk ki 1/20-on...lett volna olyan opció, amivel előre tudunk lépni jövőre...de egyértelműen jött és sokkal jobban nézett ki vele az O....de hangsúlyozom, nem érzem hogy Trubisky rossz lett volna, de nála ez a plafon...nem tudta kirángatni a csapatot ebből a súlyos apátiából...3 pont és egy Jets ajándék 59 yardos FG 1 félidő alatt a nem éppen világverő zöldek ellen...
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Klaci79
badsco

Klaci79
badsco
Lutri az egész, én se örültem a Pickett picknek, de beválhat.
Érted, kb annyi, hogy aki top5ös annak 40% van, neki meg nemtom 20%.
Semmi se biztos - és sztem hülyeség is volt, de ez van, nézzük mit tud.