NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
gedam 5 914
Igazából ahogy látom az egész O elkezdett hisztizni a playek kapcsán. Most DJ mondta azt, hogy csak azt tudják játszani, amit hívnak nekik. Ez azt jelzi nem értik az egész koncepciót, mikor mi jön és ez a legnagyobb gáz. Az persze más kérdés, hogy ha ennyi a drop, akkor talán most csendben kellene lenni.

Persze önmagában az, hogy ha az OL rendben, futók működnek így-úgy, a QB nem rossz, nem lehet csak 17 pont a táblán és ez tegnap arról szólt, hogy a hibák minden részről a kritikus helyzetekben jöttek. Ilyen 3dwn rátával senkit nem versz meg, hiába mentél előtte sok yardokat elsőkre, máaodikokra.
Klemó
azért ha watt van, most 3-0-al álltok. az o szerintem a várthoz képest jobb lesz. ez a meccs nem volt annyira tragikus, szerintem rudival, vagy az öreg rötyivel sokkal reménytelenebb volt a játékotok. kijavítható hibák vannak, amiket ha megoldotok nagyot ugrik az o előre. második félidőben az is gond volt, hogy hosszú drive-okat vezettek a barnák és keveset volt fent az o.-tok.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Igazából ahogy látom az egész O elkezdett hisztizni a playek kapcsán. Most DJ mondta azt, hogy csak azt tudják játszani, amit hívnak nekik. Ez azt jelzi nem értik az egész koncepciót, mikor mi jön és ez a legnagyobb gáz. Az persze más kérdés, hogy ha ennyi a drop, akkor talán most csendben kellene lenni.

Persze önmagában az, hogy ha az OL rendben, futók működnek így-úgy, a QB nem rossz, nem lehet csak 17 pont a táblán és ez tegnap arról szólt, hogy a hibák minden részről a kritikus helyzetekben jöttek. Ilyen 3dwn rátával senkit nem versz meg, hiába mentél előtte sok yardokat elsőkre, máaodikokra.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Első gondolatom az volt, hogy ezért kár volt kettőkor kelni. De nem.
Traubi szerintem nem volt rossz, többször jól mozgott ki nyomás alól. Számomra sokkal vállalhatóbb volt mint az első két meccsen.
A 2 félidőben legalább 5 drop volt, köztük teljesen fogható is. Ja és ahogy gedam írta a hiszti persze ment wr fronton.
A pálya közepét megint nem támadtuk csak amikor már minden mindegy volt és ment középre is passz a postásnak, 2 passz 2 1down.
Warren jobban tetszett mint Nagyi és főleg az 1 félidőben az OL is rendben volt.
A D persze Watt nélkül egész más, de egy potensebb O mellett nem lett volna baj.
kittli

persze traubi nem fogja szidni az elkapókat, mint tették vele ők, de na, ha végzik a dolgukat lett volna 400yardja kb., ritka éles volt. a4. negyed eleji claypool drop nincs is itt, pedig ott is meg lett volna a first down. ha már nem tudnak szeparálodni, legalább a tűpontos bogyót húzzák le.

gedam
Kettős a dolog. A 3 meccs alatt több pontatlan passzát húzták be bravúrral, néha a testi épségüket kockáztatva.
Legjobb lenne ha profi módon állna hozzá mindenki, és nem menne a hiszti egyik oldalról sem.

több mint 2 éve
gedam 5 914
Traubi szerintem nem volt rossz, többször jól mozgott ki nyomás alól. Számomra sokkal vállalhatóbb volt mint az első két meccsen.
A 2 félidőben legalább 5 drop volt, köztük teljesen fogható is. Ja és ahogy gedam írta a hiszti persze ment wr fronton.
A pálya közepét megint nem támadtuk csak amikor már minden mindegy volt és ment középre is passz a postásnak, 2 passz 2 1down.
Warren jobban tetszett mint Nagyi és főleg az 1 félidőben az OL is rendben volt.
A D persze Watt nélkül egész más, de egy potensebb O mellett nem lett volna baj.
kittli

persze traubi nem fogja szidni az elkapókat, mint tették vele ők, de na, ha végzik a dolgukat lett volna 400yardja kb., ritka éles volt. a4. negyed eleji claypool drop nincs is itt, pedig ott is meg lett volna a first down. ha már nem tudnak szeparálodni, legalább a tűpontos bogyót húzzák le.

több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 279 — Steelers fan
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Pedig most Traubi nem is volt gyenge. Egy nagy átlagot hoztunk, kiemelkedő teljesítmények nélkül, ebből így csak zakó lehetett.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
És Trubisky lett a legjobb támadó PFF-nél...furcsa. Mondjuk ami tény, most többször a WR-ek is szarban hagyták. Nem lenne rossz ez az egész, de képtelen egy normális gamelant összerakni Canada...
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Watt nélkül teljesen felesleges reménykedni és rendkívül unalmas nézni Steelers meccset. Nincs olyan, hogy egy Edmunds, egy Witherpoon vagy egy Bush minden meccset le tudjon hozni 1-1 hibával, amit pedig Watt extrában hozzá tud adni, az nagyon hiányzik. Most épp Bush játszott jól, legutóbb Edmunds, előtte Witherspoon...de konstans megfelelő játék nem jön tőlük, így nem remélhetjük, hogy ez a teljesen elgyengült Canada offense majd 10+ pontokkal meccset nyerjen.
Pedig láttátok Pickens elkapását?

Több labdát nem is kapott a meccsen. Trubisky rossz, nincs kétség, de a legnagyobb hibás ez a fasz a kakasülőn és mi nem fogjuk kivágni év végéig.
Klaci79
2015 után először nem fogok élőben nézni Steelers meccset, asszem ez a szezon hátralévő részére elmondható (talán Pickett beállásával kivételt teszek), Minden 2019-es meccsre felkeltem, legyen az Rudi, vagy Kacsa, szurkolni, de én ezért a fosért így már nem tudok lelkesedni...

És tiszta szívvel még a bénázásunknak sem tudok örülni, mert már előre látom, hogy 1/4-en kihúzzuk a picsába Jarvis Jones 2.0-át, mert épp ő lesz Tomlin szerelemgyereke. Canadával együtt Séf bácsit is ideje lenne már eltakarítani.
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nagyon nem bánom, hogy éjjel az alvás mellett döntöttem. 🙂 Ebből a meccsből még az összefoglaló is bőven elég volt.

" class="embed">
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
Mennek a bizalmi szavak Trubi és a rendszer felé Tomlin részéről a meccs előtt, de ennek most így is kell lennie. Közben azért Pickens csípősen jelezte már az interjújában, hogy rendszerint mindig üresen van, de majd az összes WR-re ez igaz és egyébként is az az érzésem, hogy még egy ilyen meccs és szakadni fog az "egység" és valamit tennie kell a stábnak.

Tényleg vicces, hogy az OL az előző meccs felülteljesítője és ennek ellenére nem jött semmi ki belőle.
Klemó
Pickens és Claypool tényleg üresen vannak a go route-okon, csak oda Canada nem engedi dobni Truby-t.

Nagyon nagy időlimitje van a fal miatt, térlimitje a script miatt és ütemlimitje a karja miatt. Bennél legalább a tér nem volt korlátozva, mert 20 yardig mindent meg tudott dobni mechanikailag (még ha nem is feltétlenül pontosan, de azért elkaphatóan), Mitch viszont wahhhhh
Willie Parker
nem tudom, 4, negyed elejéig néztem a meccset, most odadobta claypoolnak triple!!! coveragebe halálpontosan és nem kapta el, dj 2*, pickens 1*droppolt. és ezek mind first downt érő passzok voltak. egyébként is látványosan hisztiznek, meccs közben is, ha traubi nem feléjük dob és nem sikerül a játék, nem túl szimpatikus. traubi most rosszul biztos nem játszott, időszakosan kifejezetten jól. az o-ban tegnap az elkapók teljesítettek alul, de a 3 meccs alapján én a nagyit tenném a legnagyobb alulteljesítő helyére. a d meg watt nélkül közepes, ha watt visszatér a futásvédekezés is fel fog javulni, meg úgy minden.
gedam

Én csak az első kettő meccset láttam.
több mint 2 éve
gedam 5 914
Mennek a bizalmi szavak Trubi és a rendszer felé Tomlin részéről a meccs előtt, de ennek most így is kell lennie. Közben azért Pickens csípősen jelezte már az interjújában, hogy rendszerint mindig üresen van, de majd az összes WR-re ez igaz és egyébként is az az érzésem, hogy még egy ilyen meccs és szakadni fog az "egység" és valamit tennie kell a stábnak.

Tényleg vicces, hogy az OL az előző meccs felülteljesítője és ennek ellenére nem jött semmi ki belőle.
Klemó
Pickens és Claypool tényleg üresen vannak a go route-okon, csak oda Canada nem engedi dobni Truby-t.

Nagyon nagy időlimitje van a fal miatt, térlimitje a script miatt és ütemlimitje a karja miatt. Bennél legalább a tér nem volt korlátozva, mert 20 yardig mindent meg tudott dobni mechanikailag (még ha nem is feltétlenül pontosan, de azért elkaphatóan), Mitch viszont wahhhhh
Willie Parker
nem tudom, 4, negyed elejéig néztem a meccset, most odadobta claypoolnak triple!!! coveragebe halálpontosan és nem kapta el, dj 2*, pickens 1*droppolt. és ezek mind first downt érő passzok voltak. egyébként is látványosan hisztiznek, meccs közben is, ha traubi nem feléjük dob és nem sikerül a játék, nem túl szimpatikus. traubi most rosszul biztos nem játszott, időszakosan kifejezetten jól. az o-ban tegnap az elkapók teljesítettek alul, de a 3 meccs alapján én a nagyit tenném a legnagyobb alulteljesítő helyére. a d meg watt nélkül közepes, ha watt visszatér a futásvédekezés is fel fog javulni, meg úgy minden.

több mint 2 éve
Kell a jó draft pick, mást nem tudok gondolni.
Willie Parker
Ha így haladunk, az meglesz!
Reggio1914
meg az uj HC?
xtaki
Szerintem elég az új OC. Tomlint azért nem küldeném el.
Reggio1914
Tomlint nem fogják, de baromi régen volt utoljára potens OC a csapatnál.
Mondjuk most alapvetően azért egy fiatal O van, pont nekik kellene tökös húzásokkal haladni és 25-30 pontokat feltenni.
Trubi mondjuk nem alkalmas erre feltétlen, de mindenképp az OC-t látom nagyobb problémának. De hogy ez kiderüljön, a 4. fordulóban Pickett kellene. Az a baj, hogy alapvetően ez egy gyengécske csoport, amíg esélyünk van, nem nagyon fog váltani. Ez a félelmem...a Browns ellen gyönyörűen be is jött.
Az basszus, hogy 20 pontot nem tudunk feltenni egy Bengals-Pats-Browns ellen, egyszerűen szégyen.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Willie Parker
Reggio1914
meg az uj HC?
xtaki
Szerintem elég az új OC. Tomlint azért nem küldeném el.
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Willie Parker
Reggio1914
meg az uj HC?
több mint 2 éve
Willie Parker
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Watt nélkül teljesen felesleges reménykedni és rendkívül unalmas nézni Steelers meccset. Nincs olyan, hogy egy Edmunds, egy Witherpoon vagy egy Bush minden meccset le tudjon hozni 1-1 hibával, amit pedig Watt extrában hozzá tud adni, az nagyon hiányzik. Most épp Bush játszott jól, legutóbb Edmunds, előtte Witherspoon...de konstans megfelelő játék nem jön tőlük, így nem remélhetjük, hogy ez a teljesen elgyengült Canada offense majd 10+ pontokkal meccset nyerjen.

Több labdát nem is kapott a meccsen. Trubisky rossz, nincs kétség, de a legnagyobb hibás ez a fasz a kakasülőn és mi nem fogjuk kivágni év végéig.
Klaci79
az elkapas gyonyoru volt, de ehhez is az kellett hogy trubi szarus dobja.
30 akarhany masodperc volt a 2. negyed vegen, hogy FG tavolsagba keruljunk, esetleg TD-t talaljunk egy marival. konkretan olyan kretensegeket dobott, hogy a fejemet fogtam. sirlamas.
Ha behozzuk pickitet es ugyanezt hozza, mert most mar latszik, hogy a canado O egy nagy amitas, akkor mi lesz?
BB-vel legalabb volt egy ket szep jatek.
több mint 2 éve

Klaci79
Fuhh az az elkapás... És nem dob felé, nem is értem. A vége felé Postás Pat lett megtalálva párszor, hozzá is tapad a bogyó. Ahogy néztem az összefoglalót Harris is haladgatott. A futás elleni védekezést rossz volt nézni, úgy mentek át, ahogy akartak, nem kevés misstackle-lel...
Ezt az évet is szenvedve kell nézni...
több mint 2 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
A Browns remekül rájátszott a gyengeségeinkre (Witherspoon, Edmunds) és ez volt a döntő. Összehasonlításképpen csak egy információ, mert nem tudom feltűnt-e. Kiesett két LB az ellenfélből, de ennek ellenére a pálya közepét a TE corppal nulla, azaz nulla alkalommal támadtuk meg.

Tomlin egyik legnehezebb időszaka jön egyébként. Ami van O oldalon vállalhatatlan kezd lenni. Egyelőre (mint minden korrekt HC) bizalmat szavazott és ezt tartja is a meccs után. Ugyanakkor, ha ez tovább megy ugyanígy (3rd down conv rate 1/9), akkor muszáj lesz változtatni, ha már egy első körös ül a padodon.
több mint 2 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
futas elleni vedelemrol mindent elmond, hogy a qb sneak 5 yardosra sikeredett
borzalmas volt vegigporgetni a meccset.
xtaki
Mer nem vót' Watt,ő azt is minuszban állította volna meg.🤐
Fel kéne már fogni,hogy nem 2006-ban vagyunk.A mai NFL-ben nem fogsz meccset nyerni 9-6-ra, 35-34-re inkább.

több mint 2 éve
futas elleni vedelemrol mindent elmond, hogy a qb sneak 5 yardosra sikeredett
borzalmas volt vegigporgetni a meccset.
több mint 2 éve

Klemó

több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Kazee kapott 3 meccset, tiltott cuccok használata miatt. Persze pont most vitte a Titans Andrew Adams-et a PS-ből, úgyhogy az egykori 2. körös Quincy Wilson CB érkezett a PS-be.
Kazee eltiltása miatt, gondolom Norwood fog nagyobb feladatot kapni védekezésben.
Klaci79
Biztos megfázott és neocitránnal kúrálta magát... Előfordul az ilyesmi...
Reggio1914
A kölykök most vannak neocitrán kúrán, hogy hétvégén játszhassanak. Mi lesz ebből, te jó isten 😀
polamalu
Azt ne mondd, hogy a srácok bajnokságában van doppingteszt...?! 😀
Reggio1914
Áááá, csak ha ott a Neocitrántól így ki vannak pattintva, mi lesz a srácokka? Így is nagy az arcuk, hogy komolyabban néznek ki lassan mint én a vén szaros 😀
több mint 2 éve