NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Kazee kapott 3 meccset, tiltott cuccok használata miatt. Persze pont most vitte a Titans Andrew Adams-et a PS-ből, úgyhogy az egykori 2. körös Quincy Wilson CB érkezett a PS-be.
Kazee eltiltása miatt, gondolom Norwood fog nagyobb feladatot kapni védekezésben.
Klaci79
Biztos megfázott és neocitránnal kúrálta magát... Előfordul az ilyesmi...
Reggio1914
A kölykök most vannak neocitrán kúrán, hogy hétvégén játszhassanak. Mi lesz ebből, te jó isten 😀
polamalu
Azt ne mondd, hogy a srácok bajnokságában van doppingteszt...?! 😀
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Kazee kapott 3 meccset, tiltott cuccok használata miatt. Persze pont most vitte a Titans Andrew Adams-et a PS-ből, úgyhogy az egykori 2. körös Quincy Wilson CB érkezett a PS-be.
Kazee eltiltása miatt, gondolom Norwood fog nagyobb feladatot kapni védekezésben.
Klaci79
Reggio1914
A kölykök most vannak neocitrán kúrán, hogy hétvégén játszhassanak. Mi lesz ebből, te jó isten 😀
több mint 2 éve
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
 steelersdepot.com/2022/09/film-room-the-matt-canada-offense-is-very-very-boring/

Ezt így itthagyom. Nem lehet másolni belőre, de a végén a következtetés mellbevágó. Ugyanazt tolja Canada, mint fősulin egy az egyben, vagyis strict, merev, kevés variációval játékokat. Ez egy 20 éves srácnak lehet tökéletes, és hatékony lehetett abban a lassabb környezetben, de itt az elitben és ebben a sebességben szinte semmi nem működik.

Azért a videókon látszik, hogy a fele játékban Trubi olvas rosszul, de a másik felében adott playnek esélye nincs...
Klemó
Hát ehhez film room sem kell, elég egyszer végigszenvednem élőben. 2021 óta még 40 perces verzióban sem tudom újranézni a támadásokat, leginkább a védelmet figyelem és pörgetek.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
MIért lenne fricska, hogy ellenünk vonul vissza másik mezben? Itt kezdett, itt lett frencsi playa. Hozzánk már igazából a zenitjén túl jött legyünk őszinték. Az pedig ott lesz a steelers is a pályán a visszavonulásánál szerintem még nemes gesztus is.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
 steelersdepot.com/2022/09/film-room-the-matt-canada-offense-is-very-very-boring/

Ezt így itthagyom. Nem lehet másolni belőre, de a végén a következtetés mellbevágó. Ugyanazt tolja Canada, mint fősulin egy az egyben, vagyis strict, merev, kevés variációval játékokat. Ez egy 20 éves srácnak lehet tökéletes, és hatékony lehetett abban a lassabb környezetben, de itt az elitben és ebben a sebességben szinte semmi nem működik.

Azért a videókon látszik, hogy a fele játékban Trubi olvas rosszul, de a másik felében adott playnek esélye nincs...
több mint 2 éve
Joe Haden 1 napos szerződést ir alá a Steelershez, és így mint Steeler vonul majd vissza, hivatalosan majd a csütörtök esti mérkőzésen.
Klaci79
Away mérkőzésen? 😮
Reggio1914
Mivel az Browns, igy igen.
Stez
Csak azt gondolná az ember, hogy ha valaki visszavonul, akkor azt hazai meccsen teszi meg. Tiszteletkör, stadion felállva tapsol, könnyek, fotók, miegymás...
Reggio1914
Így is tesz, Schefter pontosított, Browns-osként vonul vissza. Ez esetben szerintem otromba fricska, hogy épp ellenünk, de lelke rajta.
badsco
Schefter pedig bekaphatja a kamuhíreit...
Klaci79
Most már csak Rapopopoportnak hiszünk. 😊
több mint 2 éve
Joe Haden 1 napos szerződést ir alá a Steelershez, és így mint Steeler vonul majd vissza, hivatalosan majd a csütörtök esti mérkőzésen.
Klaci79
Away mérkőzésen? 😮
Reggio1914
Stez
Csak azt gondolná az ember, hogy ha valaki visszavonul, akkor azt hazai meccsen teszi meg. Tiszteletkör, stadion felállva tapsol, könnyek, fotók, miegymás...
Reggio1914
Így is tesz, Schefter pontosított, Browns-osként vonul vissza. Ez esetben szerintem otromba fricska, hogy épp ellenünk, de lelke rajta.
badsco
Schefter pedig bekaphatja a kamuhíreit...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
Away mérkőzésen? 😮
Reggio1914
Stez
Reggio1914
badsco
Így mindjárt más a leányzó na meg a fekvése... Ez így durci a javából 😉
Reggio1914
Szerintem meg nem. Visszavonul azon a meccsen, ahol ket olyan csapat jatszik, amikben o tolta. A Brownsban het evig volt, a Steelersben otig, egyaltalan semmi gaz sincs benne, hogy elobbit valasztja, amely draftolta es lehetoseget adott neki elsokent.

Mindekozben pedig ha nem is lesz 50 ezer Steelers-szurkolo a stadionban, de igy kozvetve azert el tud bucsuzni a Steelerstol is.

Ez lesz az a meccs, ahol Haden odaall a kezdokorbe, eloveszi a brokit, aztan Tomlin es Stefanski pedig felvaltva elegitik ki szajjal. 😀
Stez
Na nekem meg teljesen kiesett az az info, hogy Haden a Barnáktól jött, úgyhogy mea culpa.
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Engem konkrétan az lepett volna meg, hogy Steelers-játékosként vonul vissza, így teljesen érthető

több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Klaci79
Away mérkőzésen? 😮
Reggio1914
Stez
Reggio1914
badsco
Reggio1914
Szerintem meg nem. Visszavonul azon a meccsen, ahol ket olyan csapat jatszik, amikben o tolta. A Brownsban het evig volt, a Steelersben otig, egyaltalan semmi gaz sincs benne, hogy elobbit valasztja, amely draftolta es lehetoseget adott neki elsokent.

Mindekozben pedig ha nem is lesz 50 ezer Steelers-szurkolo a stadionban, de igy kozvetve azert el tud bucsuzni a Steelerstol is.

Ez lesz az a meccs, ahol Haden odaall a kezdokorbe, eloveszi a brokit, aztan Tomlin es Stefanski pedig felvaltva elegitik ki szajjal. 😀

több mint 2 éve
Klaci79
Away mérkőzésen? 😮
Reggio1914
Stez
Reggio1914
badsco
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Klaci79
Away mérkőzésen? 😮
Reggio1914
Stez
Reggio1914
több mint 2 éve
Klaci79
Away mérkőzésen? 😮
Reggio1914
Stez
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Klaci79
Away mérkőzésen? 😮
Reggio1914

több mint 2 éve
Klaci79
Away mérkőzésen? 😮
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Idén két meccs van, ahol le merem írni előzetesen, hogy a Steelers az esélyes, ez pedig a következő kettő. Jó lenne eszerint is lehozni a meccseket.
Szokol
Látva az elmúlt két mérkőzést, én ezt senki ellen nem merném leírni, hogy a Steelers az esélyes... 😊
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Idén két meccs van, ahol le merem írni előzetesen, hogy a Steelers az esélyes, ez pedig a következő kettő. Jó lenne eszerint is lehozni a meccseket.
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Akikkel hosszabítottunk mind jól teljesítettek (eddig) Fitz, Watt, Dió, Chuck és még Edmunds is. Sőt Edmunds a Pats ellen a legmagasabb PFF-et kapta. Én nem rajongatam Edmundsért de most sokkal jobban játszik mint korábban, pedig gyorsabb nem lett.
astroid
Csak lehet most azt kérik tőle amiben jó. Nem mást. Nem többet....
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 572
Akikkel hosszabítottunk mind jól teljesítettek (eddig) Fitz, Watt, Dió, Chuck és még Edmunds is. Sőt Edmunds a Pats ellen a legmagasabb PFF-et kapta. Én nem rajongatam Edmundsért de most sokkal jobban játszik mint korábban, pedig gyorsabb nem lett.
több mint 2 éve
Eddig azért ez jobban néz ki, mint gondoltuk:
több mint 2 éve
most olvasom, hogy a muffed pontnál csak 10 en voltunk a pályán, mert Levi Wallace lemaradt...akár másképp is megszerezhették volna a fd-t..persze így jobb volt nekik

Klaci79
Durva azért, hogy ezen a szinten is sikerül elkövetni ilyen gyermeteg hibát...
Megnéztem volna azért Levente arcát is,mikor elindul a play, hogy " Fuhh wazze, há nekem meg ott kéne lennem..."
több mint 2 éve
most olvasom, hogy a muffed pontnál csak 10 en voltunk a pályán, mert Levi Wallace lemaradt...akár másképp is megszerezhették volna a fd-t..persze így jobb volt nekik