NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
ennek a Turboman hipe-nak zero értelme vót
mintha az idős Rötyit meghatványoznánk, hogy tarthüjeis

félidőnél mit szaladgál az oldalvonal fele? le is ment az óra
éés ugyanúgy csak dijonté bazmeg mikor vertifikáljuk mán valami fazonja van, de nem all18tökig

szóva a D nem változik, de reménytelen azt hinni, hogy 10 pontokon tudunk stabilan tartani - akkor nézzük meg kivel megy, mindenki kapjon meccset, azt ha tökig homáj jövőre húzunk....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Jojjon willie beamen
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
ott is van....hát most Ravens szurkoló sem lennék...nekik is van bajuk...és még LJ jól is játszott a statisztikák szerint
Klaci79
28 pontot kaptak a negyedikben... A Tua-Hill összhang is kristályosodik.
több mint 2 éve
a bosszantó, hogy ez a Pecc annyira szar, hogy egy elejtett INT-n és egy el muffolt punton ment el a meccs...hát olyan offensek jönnek most, hogy Watt nélkül majd csak szagoljuk a nyomukat
Klaci79
Igen. Pont akartam írni, hogy írd és mondd egy normális drive-ja volt az ellenfélnek és az az utolsó drive. Ott meg azért az volt a bosszantó, hogy tudtuk, hogy futnak és tudtak is.

De ez van. Most nem volt szerencsénk. Egy hete meg bőven volt. Nekem a 4. negyedes Trubi teljesítmény tette be a kaput. Ez a csávó nem tudja a playeket olvasni, nem lát a pályán és a passzok sem mennek biztosan. A TD passz is Muuth mögé ment. Ennek nincs értelme így, csak az egész csapat frusztrálódik.
Klemó
De annak se lenne sok értelme, hogy Pickett be és ez a ramaty OL földbeveri...
Reggio1914
nem olyan ramaty ez az OL...most is adtak időt, de nagyon rossz döntéseket hozott Trub.
Amúgy rövid hét jön, tuti nem cserélünk, de egy újabb vereség után, hasonló kilátástalan produkció után, szerintem igen
Klaci79
Tisztában voltunk a képességeivel, csak az előszezonban nyújtott teljesítménye bizakodásra adott okot...
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
ott is van....hát most Ravens szurkoló sem lennék...nekik is van bajuk...és még LJ jól is játszott a statisztikák szerint
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 572
Így is vezetjük a csoportot
Igazából szerintem nem kell túlgondolni ezt a szezont, legyünk szarok.
Ideális esetben mjuk top10 pick, itt jöhetett volna QB, de azt nyilván nem húzunk, szóval lehet a második legjobb, végre valami értelmes OT.
Pont annyira vagyunk jók, hogy a winning culture ne vesszen el.
tenorx
Várj, még vezetjük a csoportot 😀
több mint 2 éve
a bosszantó, hogy ez a Pecc annyira szar, hogy egy elejtett INT-n és egy el muffolt punton ment el a meccs...hát olyan offensek jönnek most, hogy Watt nélkül majd csak szagoljuk a nyomukat
Klaci79
Igen. Pont akartam írni, hogy írd és mondd egy normális drive-ja volt az ellenfélnek és az az utolsó drive. Ott meg azért az volt a bosszantó, hogy tudtuk, hogy futnak és tudtak is.

De ez van. Most nem volt szerencsénk. Egy hete meg bőven volt. Nekem a 4. negyedes Trubi teljesítmény tette be a kaput. Ez a csávó nem tudja a playeket olvasni, nem lát a pályán és a passzok sem mennek biztosan. A TD passz is Muuth mögé ment. Ennek nincs értelme így, csak az egész csapat frusztrálódik.
Klemó
Reggio1914
nem olyan ramaty ez az OL...most is adtak időt, de nagyon rossz döntéseket hozott Trub.
Amúgy rövid hét jön, tuti nem cserélünk, de egy újabb vereség után, hasonló kilátástalan produkció után, szerintem igen
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Igazából szerintem nem kell túlgondolni ezt a szezont, legyünk szarok.
Ideális esetben mjuk top10 pick, itt jöhetett volna QB, de azt nyilván nem húzunk, szóval lehet a második legjobb, végre valami értelmes OT.
Pont annyira vagyunk jók, hogy a winning culture ne vesszen el.
több mint 2 éve
a ravens meg -21-ről vezet....micsoda offense-ek....nyami
több mint 2 éve
Klaci79

Klemó
több mint 2 éve
ÚR Isten mi van a csoportban....a Browns 2 TD előnyről kapott ki, a Ravens meg igazi thiller
Klaci79
Hogy mit nyomott ott Flacco...
több mint 2 éve
ÚR Isten mi van a csoportban....a Browns 2 TD előnyről kapott ki, a Ravens meg igazi thiller
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Klaci79

több mint 2 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Azt hiszem még egy ilyen O teljesítmény és Trubit már a pályára sem engedi a közönség. Utolsó drive-unk. Nézd vissza......Claypool szabad, vagy 40 yard előtte....be Harrisnek 4 yardért.....a fazon vak, mint az igásló.

Sajnos a Pats Ol nagyon jó volt ma. Ez volt a döntő egyébként. Persze ha nincs vakon az O és Gunner mondjuk nem adja ki a lasztit, akkor még talán meg is lehett volna. De így....
több mint 2 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Siralmas ez az offense.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
azt hiszem ez a Cinci elleni győzelem volt a maximum amivel a Canada-Trubisky féle offesnse idén eljuthat
több mint 2 éve
Trubisky-Freiermuth az első Steelers TD az Acrisure stadionban! 2022.09.18
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
én szoritok!

több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha megölnének, akkor se tudnék tutit a mai meccsre. Talán annyit, hogy nagyon szenvedős lesz nézni! 😁
Szokol
nem akartunk megölni
gosteelers

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Ha megölnének, akkor se tudnék tutit a mai meccsre. Talán annyit, hogy nagyon szenvedős lesz nézni! 😁
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Tomlin állítólag azt mondta Warrenről, hogy James Harrison futóban.
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
1 alapszakasz meccs után ez így ki van mondva?

Másrészt az előző három OC -koncepciójától függetlenül- többnyire egy elit közeli, időnként elit teljesítményt hozó QB-val dolgozott együtt, Canada meg a top formájának kb 30%-át tudó Bennel. Idén meg Trubival, aki nálam a gyenge kezdő//no1 backup szint között mozog, kisebb nagyobb kilengésekkel, de még nem tudtam eldönteni, hogy pontosan hova tegyem. Nem egészen azonosak a feltételek.
Jan
Nem, de 18 meccse egy részterület sem működik, az azért valamit jelent. Én sem most rúgnám ki, meg sztem év közben nem is fogjuk, de nem látszik a javulás semmilyen téren.
Willie Parker
Valóban nem ez a legjobb O amit láttam sárga-feketében, de ez a 18 meccs 10-7-1 mérleggel ment le, ahhoz képest hogy egy részterület sem működik.

Én igazából arra leszek kíváncsi, hogy milyen változás lesz tavalyhoz képest. Nem konkrétan javulás, hanem egyáltalában bármilyen változás, amire mondhatjuk, hogy ez a Canada O. Mert lehet hogy Trubival is limitáltak a lehetőségek, de másként mint Bennel, és ennek valahogy látszania kellene, egy idő után.
Jan
Az azért elvitathatatlan, hogy a 10-7-1-hez a Védelem is eléggé beletesz a közösbe, sokszor ők tartják meccsben az O-t.
Reggio1914
Ez az ismérve a franchisenak, régóta.

Gondolom sokan emlékeznek még arra, hogy 2008 és 2010-es szezonban 2 AFC döntőt és 2 SB-t játszottunk. Ebből a 4 meccsből 3 volt amikor a védelem TD-t csinált, azt a hármat nyertük meg.
több mint 2 éve
3 éve jött az utóbbi évek egyik legjobb első köröse...Minkah
Klaci79
Hát, ha az lesz a standard, mint amit múlt héten láttunk, akkor igen, de azért ne feledjük, hogy 5 éve jött Watt bácsi, vagyis azért egyelőre nekem ő az etalon. De úgy nagyon igaz a képlet, hogy 18-ban és 19-ben nagyon mellényúltunk és ráadásul utóbbi évben nagyon sokat is adtunk érte. (ez utóbbi a nagyon nagy tanulás is, hogy mennyit és kiért érdemes adni.....)
több mint 2 éve
3 éve jött az utóbbi évek egyik legjobb első köröse...Minkah