Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
BB mondjuk az első sikeres passzát nem a harmadik negyedben dobja, kibaszott nagy király a R. offense, kinek a firstdown-ok 20-30%-át megcsinálják a birók, kb. ugyanennyi P.I. volt a tizenhetesen is és még igyis leszivtak volna ha eza balfasz nem haggya ki a két FG-t, én ezt láttam nem PM-et meg TB-t, kettő ez tényleg a Steelers topic, a Varjakat vajazd a sajátjukban 😛hát ezek szerint nem azt amit ti... de hagyjuk, nem akarok itt harcolni a Ravensért, én csak elmondtam a véleményem.SzeszeBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊Szeszete mit néztél drágaság??????????sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
hát ezek szerint nem azt amit ti... de hagyjuk, nem akarok itt harcolni a Ravensért, én csak elmondtam a véleményem.te mit néztél drágaság??????????sutianapNincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorxBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊Szesze
több mint 14 éve
A második mondatra értettem természetesen... Lehet hogy nyertetek volna BBvel, de az, h vele ez egy sima W mindenképp botorság kijelenteni. A Ravens game winning drive mindenképp elgondolkodtató. Sőt tulképp az egész meccsen nem volt jó a védelmetek, igazából ezen a meccsen sokkal jobb volt a Ravens sztem.Ezt fejtsd ki bővebben. Annyi volt a gond, hogy Mendenhallon kívül nincs offense. BB egy átlagos napon passzol 200 yardot, az most pont elég lett volna. Nem volt rossz a Ravens D, de különösebben átlagon felüli se. A mi defenseünk megint tetszett, még Taylor illetve Gay volt, annyi volt a gáz, hogy gyakorlatilag végig ők voltak pályán.tenorxNincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorxBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊Szesze
több mint 14 éve
amúgy meg nincs gond, a cinci kikapott barnában, mi meg majd visszavágunk hollóéknál.Tibi76Összességében egyetértek,látatlanban aláírtam volna, hogy 3-1el kezdünk, jah és úgy ,hogy 1 percen múlt a 4-0....nah mindegy jön Ben és jobbak leszünk Oban is!!!!😊
" class="embed">
több mint 14 éve
te mit néztél drágaság??????????Nincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorxBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊Szesze
több mint 14 éve
Ezt fejtsd ki bővebben. Annyi volt a gond, hogy Mendenhallon kívül nincs offense. BB egy átlagos napon passzol 200 yardot, az most pont elég lett volna. Nem volt rossz a Ravens D, de különösebben átlagon felüli se. A mi defenseünk megint tetszett, még Taylor illetve Gay volt, annyi volt a gáz, hogy gyakorlatilag végig ők voltak pályán.Nincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorxBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊Szesze
több mint 14 éve
Nincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorxBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊
több mint 14 éve
Nincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.
több mint 14 éve
amúgy meg nincs gond, a cinci kikapott barnában, mi meg majd visszavágunk hollóéknál.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
A GW driveot azért illet volna megfogniuk ezt lásssuk be, ha már elit Dről beszélünk,mert egyébként az a D20yardon múlt...jött is a 10yard amikor a legjobban kellett, csak az előjel nem stimmelt,+10 helyett -10, first down helyett punt az endzone-ból. De az esély legalább megvolt. A meccs képe alapján nem hittem volna, hogy egyáltalán lesz.Ne a védelmet bántsuk már, amikor ezt is majdnem lehozták... 210 yard az offense-ünktől összesen-visszasan, egy csöppet karcsú.marescha
Batch azért nagyot küzdött a két meccsen...Spy
" class="embed">
több mint 14 éve
első dühből írt vélemény: REED a kurva anyád!!!! azért ha berúgja azt akét FGt akkor és itt most huszadlagos, hogy volt egy elbaszott FGje a hollóknak is ,akkor adott esetben a végén 20-10 van és csinálhatnak amit akarnak....én amúgy azt mondom inkább szopjunk most mint majd az AFC döntőben meg a SB-on 😀....a D azért benne van a zakóban vastagon most...most be jött az amit Soldi mondott amúgy, ha a D nem teljesen hozza azt amit tud akkor pokoli nehéz dolgunk lesz és buktázhatunk,hát ez most bejött.Amúgy én minden zakó után egyre jobban imádom ezt a csapatot,már hogyha lehet ezt még fokozni 😀
GO STEELERS!!!
" class="embed">
több mint 14 éve
marescha
121
20yardon múlt...jött is a 10yard amikor a legjobban kellett, csak az előjel nem stimmelt,+10 helyett -10, first down helyett punt az endzone-ból. De az esély legalább megvolt. A meccs képe alapján nem hittem volna, hogy egyáltalán lesz.Ne a védelmet bántsuk már, amikor ezt is majdnem lehozták... 210 yard az offense-ünktől összesen-visszasan, egy csöppet karcsú.
Batch azért nagyot küzdött a két meccsen...Spy
több mint 14 éve
marescha
121
Majdnem nyertünk.... 😕 . Big Bennel más lesz a helyzet a szezon hátra lévő részében, talán ő majd passzol 250 yardot egy meccsen.. Pont jókor van a kis szusszanóhetünk. Egyébként meg 3-1-re állni több, mint remek irányító nélkül 😊 .Egyébként személy szerint többet izgultam eddig a négy meccsen, mint tavaly egész évben....
A végén kikészültem agyilag....
több mint 14 éve
Spy
2 337
20yardon múlt...jött is a 10yard amikor a legjobban kellett, csak az előjel nem stimmelt,+10 helyett -10, first down helyett punt az endzone-ból. De az esély legalább megvolt. A meccs képe alapján nem hittem volna, hogy egyáltalán lesz.Batch azért nagyot küzdött a két meccsen...
több mint 14 éve
Na hát grat a Varnyaknak, szoros volt pont ahogy számította rá mindenki 😊Sajnos szar végeredménnyel 😕
Flakon gw drive, D-nk beaszalt abban a drive-ban úgyhogy döngethetik a mellüket.
Nekünk meg vissza kell szállni a földre szépen, illetve pontosabban a sajtónak.
Semmi nincs veszve, BigBen is visszatér ráadásul 😊
Jah, és Reed... nem olyan gáz szerintem, 45+os fg-kat hagyott ki, egyik ráadásul kapufáról jött le.
Nem az ő nyakába varnám, ezt a D baszta el, bármennyire is volt fos az O, de erre mindenki számított 😊
több mint 14 éve
Nah, a playcallingra inkább nem mondok semmit. Most😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Reed menjen a picsába.szar volt az O nem mondom, de be kellett volna lőni a két FG-t te szar.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
pontosanNálam a tisztelet azt jelenti, hogy elismerem az eredményeit amiket eddig elért,de ez számomra nem egyenlő azzal, hogy szeretem őket.Haggansott a pont Májszter! respect, not lovesutianap
" class="embed">
több mint 14 éve
Nálam a tisztelet azt jelenti, hogy elismerem az eredményeit amiket eddig elért,de ez számomra nem egyenlő azzal, hogy szeretem őket.Haggansott a pont Májszter! respect, not love
több mint 14 éve
Nálam a tisztelet azt jelenti, hogy elismerem az eredményeit amiket eddig elért,de ez számomra nem egyenlő azzal, hogy szeretem őket.
" class="embed">
több mint 14 éve
Azé mondtam h váratlant😊Én zakót érzek ma, ellenben egy nagyon nagy meccset. Mendenhall szerintem nem fog sok yardot futni, mert folyamatosan 6-8 játékos lesz a boxban, mivel negyedik számú irányítóval játszunk. A D-n múlik ma is minden!SzokolÜdv mindenkinek !!! Várom a meccset !!! 😊 Jó vételt mindenkinek!!! Lesz eredmény követő ???Steelers-NationTermészetesen lesz.
Mendenhalltól várok valami váratlant megmondom őszintén. A Ravens nem fog olyan TD-ket engedni, mint múlt héten a Bucs - Wallacenak.kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Én zakót érzek ma, ellenben egy nagyon nagy meccset. Mendenhall szerintem nem fog sok yardot futni, mert folyamatosan 6-8 játékos lesz a boxban, mivel negyedik számú irányítóval játszunk. A D-n múlik ma is minden!Üdv mindenkinek !!! Várom a meccset !!! 😊 Jó vételt mindenkinek!!! Lesz eredmény követő ???Steelers-NationTermészetesen lesz.
Mendenhalltól várok valami váratlant megmondom őszintén. A Ravens nem fog olyan TD-ket engedni, mint múlt héten a Bucs - Wallacenak.kishaszi
több mint 14 éve
Üdv mindenkinek !!! Várom a meccset !!! 😊 Jó vételt mindenkinek!!! Lesz eredmény követő ???Steelers-NationTermészetesen lesz.
Mendenhalltól várok valami váratlant megmondom őszintén. A Ravens nem fog olyan TD-ket engedni, mint múlt héten a Bucs - Wallacenak.
több mint 14 éve
Üdv mindenkinek !!! Várom a meccset !!! 😊 Jó vételt mindenkinek!!! Lesz eredmény követő ???
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
Én nagyon tisztelem a Ravenst, de valahogy amikor eljön az a 2 nap, amikor találkozunk, akkor épp nagyon utálom őket. 😊 De imádom, hogy ez a 2 csapat egy csoportban van, mert számomra ez a football örömünnepe.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!