Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 335 — capitaine du château de Vienne 1487
Bocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊Szesze
te mit néztél drágaság??????????sutianap
hát ezek szerint nem azt amit ti... de hagyjuk, nem akarok itt harcolni a Ravensért, én csak elmondtam a véleményem.Szesze
BB mondjuk az első sikeres passzát nem a harmadik negyedben dobja, kibaszott nagy király a R. offense, kinek a firstdown-ok 20-30%-át megcsinálják a birók, kb. ugyanennyi P.I. volt a tizenhetesen is és még igyis leszivtak volna ha eza balfasz nem haggya ki a két FG-t, én ezt láttam nem PM-et meg TB-t, kettő ez tényleg a Steelers topic, a Varjakat vajazd a sajátjukban 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 227 — Giants fan
Nincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorx
te mit néztél drágaság??????????sutianap
hát ezek szerint nem azt amit ti... de hagyjuk, nem akarok itt harcolni a Ravensért, én csak elmondtam a véleményem.
több mint 14 éve
Nincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorx
Ezt fejtsd ki bővebben. Annyi volt a gond, hogy Mendenhallon kívül nincs offense. BB egy átlagos napon passzol 200 yardot, az most pont elég lett volna. Nem volt rossz a Ravens D, de különösebben átlagon felüli se. A mi defenseünk megint tetszett, még Taylor illetve Gay volt, annyi volt a gáz, hogy gyakorlatilag végig ők voltak pályán.tenorx
A második mondatra értettem természetesen... Lehet hogy nyertetek volna BBvel, de az, h vele ez egy sima W mindenképp botorság kijelenteni. A Ravens game winning drive mindenképp elgondolkodtató. Sőt tulképp az egész meccsen nem volt jó a védelmetek, igazából ezen a meccsen sokkal jobb volt a Ravens sztem.
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 820 — Pittsburgh Pirates, Aston Villa fan!
amúgy meg nincs gond, a cinci kikapott barnában, mi meg majd visszavágunk hollóéknál.Tibi76
Összességében egyetértek,látatlanban aláírtam volna, hogy 3-1el kezdünk, jah és úgy ,hogy 1 percen múlt a 4-0....nah mindegy jön Ben és jobbak leszünk Oban is!!!!😊

" class="embed">
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 335 — capitaine du château de Vienne 1487
te mit néztél drágaság??????????

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 374 — Wrath of Khan
Ezt fejtsd ki bővebben. Annyi volt a gond, hogy Mendenhallon kívül nincs offense. BB egy átlagos napon passzol 200 yardot, az most pont elég lett volna. Nem volt rossz a Ravens D, de különösebben átlagon felüli se. A mi defenseünk megint tetszett, még Taylor illetve Gay volt, annyi volt a gáz, hogy gyakorlatilag végig ők voltak pályán.
több mint 14 éve
Bocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 374 — Wrath of Khan
Nincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.
több mint 14 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 709 — Steelers fan
amúgy meg nincs gond, a cinci kikapott barnában, mi meg majd visszavágunk hollóéknál.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 820 — Pittsburgh Pirates, Aston Villa fan!
20yardon múlt...jött is a 10yard amikor a legjobban kellett, csak az előjel nem stimmelt,+10 helyett -10, first down helyett punt az endzone-ból. De az esély legalább megvolt. A meccs képe alapján nem hittem volna, hogy egyáltalán lesz.
Batch azért nagyot küzdött a két meccsen...Spy
Ne a védelmet bántsuk már, amikor ezt is majdnem lehozták... 210 yard az offense-ünktől összesen-visszasan, egy csöppet karcsú.marescha
A GW driveot azért illet volna megfogniuk ezt lásssuk be, ha már elit Dről beszélünk,mert egyébként az a D

" class="embed">
több mint 14 éve
első dühből írt vélemény: REED a kurva anyád!!!! azért ha berúgja azt akét FGt akkor és itt most huszadlagos, hogy volt egy elbaszott FGje a hollóknak is ,akkor adott esetben a végén 20-10 van és csinálhatnak amit akarnak....én amúgy azt mondom inkább szopjunk most mint majd az AFC döntőben meg a SB-on 😀....a D azért benne van a zakóban vastagon most...most be jött az amit Soldi mondott amúgy, ha a D nem teljesen hozza azt amit tud akkor pokoli nehéz dolgunk lesz és buktázhatunk,hát ez most bejött.

Amúgy én minden zakó után egyre jobban imádom ezt a csapatot,már hogyha lehet ezt még fokozni 😀
GO STEELERS!!!

" class="embed">
több mint 14 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
20yardon múlt...jött is a 10yard amikor a legjobban kellett, csak az előjel nem stimmelt,+10 helyett -10, first down helyett punt az endzone-ból. De az esély legalább megvolt. A meccs képe alapján nem hittem volna, hogy egyáltalán lesz.
Batch azért nagyot küzdött a két meccsen...Spy
Ne a védelmet bántsuk már, amikor ezt is majdnem lehozták... 210 yard az offense-ünktől összesen-visszasan, egy csöppet karcsú.
több mint 14 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Majdnem nyertünk.... 😕 . Big Bennel más lesz a helyzet a szezon hátra lévő részében, talán ő majd passzol 250 yardot egy meccsen.. Pont jókor van a kis szusszanóhetünk. Egyébként meg 3-1-re állni több, mint remek irányító nélkül 😊 .

Egyébként személy szerint többet izgultam eddig a négy meccsen, mint tavaly egész évben....

A végén kikészültem agyilag....
több mint 14 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Batch azért nagyot küzdött a két meccsen...
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Na hát grat a Varnyaknak, szoros volt pont ahogy számította rá mindenki 😊
Sajnos szar végeredménnyel 😕
Flakon gw drive, D-nk beaszalt abban a drive-ban úgyhogy döngethetik a mellüket.
Nekünk meg vissza kell szállni a földre szépen, illetve pontosabban a sajtónak.
Semmi nincs veszve, BigBen is visszatér ráadásul 😊

Jah, és Reed... nem olyan gáz szerintem, 45+os fg-kat hagyott ki, egyik ráadásul kapufáról jött le.
Nem az ő nyakába varnám, ezt a D baszta el, bármennyire is volt fos az O, de erre mindenki számított 😊
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 480 — Steelers fan
Nah, a playcallingra inkább nem mondok semmit. Most😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 709 — Steelers fan
Reed menjen a picsába.
szar volt az O nem mondom, de be kellett volna lőni a két FG-t te szar.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Nálam a tisztelet azt jelenti, hogy elismerem az eredményeit amiket eddig elért,de ez számomra nem egyenlő azzal, hogy szeretem őket.Haggans
ott a pont Májszter! respect, not lovesutianap
pontosan

" class="embed">
több mint 14 éve
Nálam a tisztelet azt jelenti, hogy elismerem az eredményeit amiket eddig elért,de ez számomra nem egyenlő azzal, hogy szeretem őket.Haggans
ott a pont Májszter! respect, not love

több mint 14 éve
Nálam a tisztelet azt jelenti, hogy elismerem az eredményeit amiket eddig elért,de ez számomra nem egyenlő azzal, hogy szeretem őket.

" class="embed">
több mint 14 éve
Üdv mindenkinek !!! Várom a meccset !!! 😊 Jó vételt mindenkinek!!! Lesz eredmény követő ???Steelers-Nation
Természetesen lesz.
Mendenhalltól várok valami váratlant megmondom őszintén. A Ravens nem fog olyan TD-ket engedni, mint múlt héten a Bucs - Wallacenak.kishaszi
Én zakót érzek ma, ellenben egy nagyon nagy meccset. Mendenhall szerintem nem fog sok yardot futni, mert folyamatosan 6-8 játékos lesz a boxban, mivel negyedik számú irányítóval játszunk. A D-n múlik ma is minden!Szokol
Azé mondtam h váratlant😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 992 — Steelers fan
Üdv mindenkinek !!! Várom a meccset !!! 😊 Jó vételt mindenkinek!!! Lesz eredmény követő ???Steelers-Nation
Természetesen lesz.
Mendenhalltól várok valami váratlant megmondom őszintén. A Ravens nem fog olyan TD-ket engedni, mint múlt héten a Bucs - Wallacenak.kishaszi
Én zakót érzek ma, ellenben egy nagyon nagy meccset. Mendenhall szerintem nem fog sok yardot futni, mert folyamatosan 6-8 játékos lesz a boxban, mivel negyedik számú irányítóval játszunk. A D-n múlik ma is minden!
több mint 14 éve
Természetesen lesz.
Mendenhalltól várok valami váratlant megmondom őszintén. A Ravens nem fog olyan TD-ket engedni, mint múlt héten a Bucs - Wallacenak.

több mint 14 éve
Steelers-Nation 113 — Steelers fan
Üdv mindenkinek !!! Várom a meccset !!! 😊 Jó vételt mindenkinek!!! Lesz eredmény követő ???

- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én nagyon tisztelem a Ravenst, de valahogy amikor eljön az a 2 nap, amikor találkozunk, akkor épp nagyon utálom őket. 😊 De imádom, hogy ez a 2 csapat egy csoportban van, mert számomra ez a football örömünnepe.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!