Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem érdemeltük meg a győzelmet. Nálunk kevésbé csak a Raiders érdemelte volna meg, így mégis miénk lett a w.- Tomlin gyávasága az erőltetett field goalokkal már túlzás volt.
- Ítéletidőben a passz erőltetése érthetetlen volt.
- Továbbra is beszari játékterv Picikére, nem teszteljük.
Ha már Picike: tovább fejlődött. Nagyon pozitív, hogy folyamatosan pásztázza a pályát és érzi a nyomást. A pontatlansága viszont tegnap négyszer-ötször előjött, ennek a kijavítása kell lennie a célnak.
Watt eltünt, de sokat duplázzák, de a jelenléte is elég, hogy a védelem tele legyen kiváló teljesítménnyel.
Ha nem lesz a Láma jövő héten, akkor itthon bukhatjuk a pozitív szezont a Barnák ellen, a szezonhoz hűen.
több mint 3 éve
raaaaaastaqvapikittupikinz
mögérte a hajnali szemtornát
dehogy végigmondogattam, Keni dobj TDt, Keni - jóehúzta
boltok karit papuschkák! ajándék bezsákolva..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Boldog Karácsonyt a Steelers fanoknak, és minden NFL rajongónak!
több mint 3 éve
Eredeti 50 éves felvételek, ezúttal a Raiders kispadjának közeléből...This is spectacular https://t.co/xEbI20P0if
— Mark Kaboly (@MarkKaboly) December 24, 2022
több mint 3 éve
Nagyon szomorú, főleg, hogy nem érhette meg, ahogy szombaton visszavonultatják a mezét és még egyszer megünneplik nagy tömeg előtt. Nagyon megérdemelte volna. Borzasztó. 😕
több mint 3 éve
Borzalmasan sajnálom, hogy elment...őszintén szólva, bár nyilván nem láttam élőben játszani, de annyira része volt a franchise-nak, a városnak, az egész DNS-ében benne volt..kicsit olyan, mintha kiszakítottak volna egy darabot a szívünkből. Harris egy aktív tagja volt a Pittsburgh Steelers-nek, akit minden évben többször láttunk fontos pillanatokban, aki valahogy mindannyiunk, akik szeretik ezt a csapatot, úgy a részünk volt, annak ellenére, hogy persze nem ő volt a kirakatban...de mégis...drafton játékost jelentett be, rendszeresen elmondta a véleményét, a pálya közepén vagy a lelátón tekerte a borzasztó törölközőt és a többi és a többi. Engem nagyon megérintett a halála és azt érzem, hogy pótolhatatlan fájdalom lesz a városnak is. Franco Harris...sosem felejtünk 😕
One of my favorite Franco Harris moments pic.twitter.com/uIUfvMorZJ
— Andrew Fillipponi (@ThePoniExpress) December 21, 2022
több mint 3 éve
Franco Harris elhunyt az éjszaka. A fia jelentette be a tragikus hírt. 72 éves volt a legenda!Nyugodj békében, legenda! 😕
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 3 éve
Nyugodjon békében! 🙁
több mint 3 éve
sosem jon ez jokor, de pont most valoban nagyon szar idopontban 😕Franco Harris, the Hall of Fame running back who scored perhaps the greatest touchdown in NFL history, has died at the age of 72.NEEEEEEE....pont most amikor a kultikus elkapás ilyen kerek számhoz érkezett és pont Raiders meccs a hétvégén.....RIP! 😕
RIP Franco, fantasztikus az egész történet, élmény volt dolgozni az Immaculate Receptionnel. 😕
shawnka
Klemó
több mint 3 éve
Kegyetlen az élet.Isten nyugosztalja.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Pótolhatatlan veszteség érte a Steelerst és az egész NFL-t. Nyugodj békében Franco.😕😕😕
több mint 3 éve
Bazdmeg 😕
több mint 3 éve
Vass Ádi írása még régről:steelers.hu/article/873-francos-italian-army/875
Szerkesztette: polamalu
több mint 3 éve
Franco Harris, the Hall of Fame running back who scored perhaps the greatest touchdown in NFL history, has died at the age of 72.NEEEEEEE....pont most amikor a kultikus elkapás ilyen kerek számhoz érkezett és pont Raiders meccs a hétvégén.....RIP! 😕
RIP Franco, fantasztikus az egész történet, élmény volt dolgozni az Immaculate Receptionnel. 😕
shawnka
több mint 3 éve
Hát a kommentátorok egy kis százalákának adatik meg, hogy életük alatt VB győzelmet közvetítenek. Az pedig, hogy mit jelent egy Argentinának ez, azt az ünneplésnél láttuk. Imádtam a kommentátort a végén. Annyira, de annyira elfáradt már, hogy csak őszintén " Argentina es Campion del mundooooooooo" ismételte...imádtam.Ő mondjuk már túlzásba esett sokszor, de spanyolul tényleg jó nézni közvetítéseket. Nagyon őszintének tűnik 😊Eddig is szerettem a spanyol nyelvet, talán meccset is így kéne nézni 😁Ez tényleg jó. Régen néha néztünk haverokkal ittasan dél-amerikai focit eredeti kommentárral. Dőltünk a röhögéstől.
www.instagram.com/reel/CmUlm0YLSPY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
steelwolf
A másik a Horti Gábor féle bundásliga2 meccsek voltak, azon is sírtunk. 😁
SirPub
Az argentín kommentátor is nagyon komoly volt most a VB döntő végén...
Klaci79
több mint 3 éve
Franco Harris, the Hall of Fame running back who scored perhaps the greatest touchdown in NFL history, has died at the age of 72.RIP Franco, fantasztikus az egész történet, élmény volt dolgozni az Immaculate Receptionnel. 😕
több mint 3 éve
Ő mondjuk már túlzásba esett sokszor, de spanyolul tényleg jó nézni közvetítéseket. Nagyon őszintének tűnik 😊Eddig is szerettem a spanyol nyelvet, talán meccset is így kéne nézni 😁Ez tényleg jó. Régen néha néztünk haverokkal ittasan dél-amerikai focit eredeti kommentárral. Dőltünk a röhögéstől.
steelwolf
SirPub
Az argentín kommentátor is nagyon komoly volt most a VB döntő végén...
több mint 3 éve
Eddig is szerettem a spanyol nyelvet, talán meccset is így kéne nézni 😁Ez tényleg jó. Régen néha néztünk haverokkal ittasan dél-amerikai focit eredeti kommentárral. Dőltünk a röhögéstől.
steelwolf
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Eddig is szerettem a spanyol nyelvet, talán meccset is így kéne nézni 😁