Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 3 éve
gedam 6 506
Na AB kapcsán a Raiders, Pats és végül a Bucs kaland is megmutatta, hogy nem arról szólt az, hogy Ben bácsi beszólt és kész. Az meg végképp erős, hogy Ben elüldözte volna. Volt egy szerencsétlen beszólása Bennek, ami begyújtotta a zsinórt az egyébként már a süllyedő hajóról távozni késtülő ABnek. Ennxi történt és nem más. Ha nem akkor robban, akkor egy héttel később. A lényeg itt az, hogy AB rájött, hogy Rötyivel már nem lesz nagy az O és valszinű nem lesz gyűrű és eldobta a steeler mezt mint a játékmacit. Ezért is találó a válasz üzenet. Nem gondolom, hogy ő az az ember akinek innen kéne visszavonulnia....de persze azt sem.gondolom, hogy rosszban kellene lenni, mert az, hogy valaki gyűrűt szeretne és ezért bármit megtesz, az "part of the business"...
Klemó
nekem úgy jött le a sztori, hogy hárman álltak a húsosfazéknál egyszerre és a vasas úgy döntött, hogy az érdemeire való tekintettel a már lejtmenetben lévő klublegendának adja a húsosfazékhoz a merőkanalat, aki azzal odasózott bell és ab kezére, majd mert vele utoljára egy nagyot. én akkor is hibának láttam és most is, bármi is történt utána antonioval és leveonnal. máshogy néztek volna ők is ki, ha maradnak és ti is.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Na AB kapcsán a Raiders, Pats és végül a Bucs kaland is megmutatta, hogy nem arról szólt az, hogy Ben bácsi beszólt és kész. Az meg végképp erős, hogy Ben elüldözte volna. Volt egy szerencsétlen beszólása Bennek, ami begyújtotta a zsinórt az egyébként már a süllyedő hajóról távozni késtülő ABnek. Ennxi történt és nem más. Ha nem akkor robban, akkor egy héttel később. A lényeg itt az, hogy AB rájött, hogy Rötyivel már nem lesz nagy az O és valszinű nem lesz gyűrű és eldobta a steeler mezt mint a játékmacit. Ezért is találó a válasz üzenet. Nem gondolom, hogy ő az az ember akinek innen kéne visszavonulnia....de persze azt sem.gondolom, hogy rosszban kellene lenni, mert az, hogy valaki gyűrűt szeretne és ezért bármit megtesz, az "part of the business"...
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 565 — Steelers fan
AB bejelentkezett: " I only want to retire as a Pittsburgh Steeler, not play for them….just so we’re all clear"
astroid
Ezzel a hírrel kapcsolatban ez a tweet tetszett nagyon:

Klaci79
szerintem azt a hidat rötyliszberger gyújtotta rá bellre és ab-re
gedam
AB-vel és Bell-el nem mentünk volna többre, ha nincs Rötyi...Bell mondjuk kifejezetten pofás szerződést kapott volna, ha nem akar mindenképp olyan pénzeket, amiket nem ér meg. AB pedig nem sokáig jutott már...sajnos
Klaci79
Hát... messzebb jutott mint tőlünk bármelyik játékos, mert egy gyűrűt csak összeszedett. Mi meg PO meccset se nyertünk mióta elment.

De igazából most olyan helyzetben vagyunk, hogy sokkal érdekesebbnek tűnik a jövő, mint AB múltbeli dolgain rágódni. Engem nem érdekel honnan vonul vissza, oldja meg ahogy akarja.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
AB bejelentkezett: " I only want to retire as a Pittsburgh Steeler, not play for them….just so we’re all clear"
astroid

Klaci79
gedam
AB-vel és Bell-el nem mentünk volna többre, ha nincs Rötyi...Bell mondjuk kifejezetten pofás szerződést kapott volna, ha nem akar mindenképp olyan pénzeket, amiket nem ér meg. AB pedig nem sokáig jutott már...sajnos
több mint 3 éve
gedam 6 506
astroid

Klaci79

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
astroid
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 690
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452

tenorx
Nem lesz fél11-es meccsünk? Hát ez szomorú.
Dodó
Nekem tetszik, sok meccset végig fogok tudni nézni. 😊
Reggio1914
ó baszki a 7es meccsek akadnak a Miracolous Katicabogár Klubbal...
sutianap
Ez az újkori Dragon Ball vagy mi szösz? 😊
több mint 3 éve

tenorx
Dodó
Reggio1914
sutianap
Túl sok a primetime
Dodó
5 db...az a max egy csapatnak...mi mindig ki is maxoljuk.
több mint 3 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257

tenorx
Dodó
Reggio1914
sutianap
Túl sok a primetime
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487

tenorx
Dodó
Reggio1914

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452

tenorx
Dodó
több mint 3 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257

tenorx
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Június 4, Pünkösd szombat, Steelers családi nap Budakeszin a Szilfa Tisztáson. Akit érdekelne. FB esemény van, de tudom sokan nem vagytok FB tagok, fanok. Részleteket, ha érdekel valakit megírom 😀
több mint 3 éve
gedam 6 506
tenorx
Nem egyszerű: lazán benne van, hogy 3 zakóval indítunk és a pihenőig is csak 1-2 győzelmet szedünk össze.
Szokol
bengals túlértékelt, ráadásul burrownál tulajdonképp most jön a visszaesős 2. év, pats teljesen félremenedzselt csapat, brownsnál nem lesz sir masszőr. ha a háromból kettőt nem hoztok akkor tényleg nagy a baj.
gedam
Ikszde
Wyatt
mondjuk a vasas
meg nem hozta el bakert, ami nagy hiba, de majd év közben valamikor.
az én meglátásaim nem számokra, statisztikákra épülnek, nekem a véremben van a játék, ez a sziauram-analitika.
több mint 3 éve
tenorx
Nem egyszerű: lazán benne van, hogy 3 zakóval indítunk és a pihenőig is csak 1-2 győzelmet szedünk össze.
Szokol
Sosem egyszerű, ezért NFL.

Akkor most megint kezdjük a szokásos szezon eleji :

"na idén biztos nem lesz pozitiv mérleg /ezzel a kerettel max 6 W-t várhatunk / harmadik helyért fogunk menni a northban / ilyen sorsolással esélyünk sincs rájátszásra / leggyengébb roster a csoportban..." című önsajnálatot? 😊
Jan
Tőlem ilyet sosem olvashattál... Megjegyzem most a pozitív szezon sokadrangú, a fontos, hogy Picike és a Kanadai mutassanak életjeleket!
Szokol
Azért ez nem az nb1, hogy az eredmény nem fontos, csak a mutatott játék. 😊
Én (többek között) azért szeretem ezt a csapatot, mert amióta nézem, nem volt tankolás, alibizés, elengedett szezon, meg ilyesmik, hanem minden körülmények között csak a győzelem, és akik fel tudnak menni a pályára, azoknak kell nyerni. Ilyen szempontból mindegy, hogy Big Ben irányít, Rudi, Hodges, vagy Pickett. Aki fent van, attól várják el hogy nyerjen, és szerintem ez nagyon helyes.

Hogy milyen lesz a mérlegünk, majd kialakul, sokminden történhet szezon közben, én előzetesen azt várom hogy a csoport 1-2 helyért fogunk menni.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
tenorx
Szokol

"na idén biztos nem lesz pozitiv mérleg /ezzel a kerettel max 6 W-t várhatunk / harmadik helyért fogunk menni a northban / ilyen sorsolással esélyünk sincs rájátszásra / leggyengébb roster a csoportban..." című önsajnálatot? 😊
Jan
Tőlem ilyet sosem olvashattál... Megjegyzem most a pozitív szezon sokadrangú, a fontos, hogy Picike és a Kanadai mutassanak életjeleket!
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
tenorx
Szokol
bengals túlértékelt, ráadásul burrownál tulajdonképp most jön a visszaesős 2. év, pats teljesen félremenedzselt csapat, brownsnál nem lesz sir masszőr. ha a háromból kettőt nem hoztok akkor tényleg nagy a baj.
gedam
Ikszde

több mint 3 éve
tenorx
Szokol

több mint 3 éve
gedam 6 506
tenorx
Szokol
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
tenorx
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 657 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.thescore.com/nfl/news/2357550/roethlisberger-offers-to-help-pickett-in-transition-to-nfl
több mint 3 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203

Mi fogjuk a legkevesebbet utazni a következő szezonban.
tenorx
jó helyre kell születni 😀
Klaci79
...nagyon így van, könnyû Boeingisztán nemzeti csapatának 😊

Helmut the Dystopian Ride
Ez vmi marhaszallito, hogy nincs rajta ablak? 😛
ulpianus
ja bocs rossz gépet tettem be, ezzel csak a felszerelés utazik, meg aki rossz volt.
A csapat gépe nagyobb. 😀
Ezt a gépet Earl Thomas miatt állítottátok hadrendbe. Van rajta pánik - és gumiszoba, a nyomkövetőket leárnyékolja, a WC-ben pedig rágóautomata is található Pete Carroll saját márkájával.
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487

Mi fogjuk a legkevesebbet utazni a következő szezonban.
tenorx
jó helyre kell születni 😀
Klaci79
...nagyon így van, könnyû Boeingisztán nemzeti csapatának 😊

Ez vmi marhaszallito, hogy nincs rajta ablak? 😛
ulpianus
ja bocs rossz gépet tettem be, ezzel csak a felszerelés utazik, meg aki rossz volt.
A csapat gépe nagyobb. 😀
aszittem belülrül vetítik ki a valóságot...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak