Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Nehéz ezt mérni ilyen számokkal. Gondolj csak bele, hogy 856 snapje volt Wattnak 894 Donaldnak. 57 alkalommal Watt emberezett, ez azt jelenti, hogy 799...majdnem 100-al több lehetősége volt Donaldnak nyomást generálni.Imádom Donald játékát, de idén Watt-nak kellett volna kapnia a DPOY-t!Szerintem is. Viszont irtam ezzel kapcsolatban cikket nehany napja, epp oket vettem gorcso ala, es az tunt fel, hogy hatalmas a kulonbseg a sietteteset kozott (pff-en neztem a pontos szamokat) . Amig Wattnak valami 31, talan 34 volt, addig Donaldnak 69(!).
steelwolf
Ez olyan szam es akkora differencia, hogy talan erre tudok tippelni, ami donto tenyezo lehetett az okosok szamara.
A total pressures egyebkent 98-73 Donald javara. Arra utalo statisztikat nem neztem, de szerintem ot tobbszor is duplazzak velhetoen, mint Wattot. Csak arra tudok gondolni, hogy vegul ezek a szamok vittek Donald iranyaba a dolgokat, mivel egyeb mutatokban nincs szamottevo kulonbseg.
Stez
Szóval sok összetevő lenne, mert kicsit alma-körte a dolog és nem mondom, hogy Donald nem érdemelte meg, sőt. Csak azért ez neki már a 3. Watt ugyanúgy évek óta ott a szűk elitben, de ez tavaly sem volt elég, pedig Gilmore ugye aki tavaly nyerte, semmit nem tett le az asztalra. Szóval nem is ott lenni 1-1 alkalommal nagy dolog, hanem folyamatosan ott lenni...
több mint 5 éve
Imádom Donald játékát, de idén Watt-nak kellett volna kapnia a DPOY-t!Szerintem is. Viszont irtam ezzel kapcsolatban cikket nehany napja, epp oket vettem gorcso ala, es az tunt fel, hogy hatalmas a kulonbseg a sietteteset kozott (pff-en neztem a pontos szamokat) . Amig Wattnak valami 31, talan 34 volt, addig Donaldnak 69(!).
steelwolf
Ez olyan szam es akkora differencia, hogy talan erre tudok tippelni, ami donto tenyezo lehetett az okosok szamara.
A total pressures egyebkent 98-73 Donald javara. Arra utalo statisztikat nem neztem, de szerintem ot tobbszor is duplazzak velhetoen, mint Wattot. Csak arra tudok gondolni, hogy vegul ezek a szamok vittek Donald iranyaba a dolgokat, mivel egyeb mutatokban nincs szamottevo kulonbseg.
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
Idén mindenképp, már csak azért is, mert bár 1 meccsel kevesebbet játszott, mégis ilyen számokat hozott:Nem állok senki pártján de Donald DT poszton hozza ezeket a brutális számokat. Nem érdemtelenül kapta meg annyi biztos
Erre persze jönnének okosok, akik azt mondanák: na jó, de Donaldot rendszeresen duplázták...elő is készítetem egy videót:
FYI, TJ Watt gets triple-teamed, too. #Steelers pic.twitter.com/OPbRdkmt0A
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) February 7, 2021
De remélem TJ erre baromi dühös lesz jövőre 😊
Miközben azért sokszor tényleg nem tudott odaérni 😀
Yada, yada, yada... T.J. was double teamed, too, with the refs helping out offensive linemen #Steelers @_TJWatt @JJWatt @DerekWatt34 pic.twitter.com/1hEyFR53ZF
— Steelers Depot 🎄 (@Steelersdepot) February 7, 2021
Klaci79

több mint 5 éve
Idén mindenképp, már csak azért is, mert bár 1 meccsel kevesebbet játszott, mégis ilyen számokat hozott:Erre persze jönnének okosok, akik azt mondanák: na jó, de Donaldot rendszeresen duplázták...elő is készítetem egy videót:
FYI, TJ Watt gets triple-teamed, too. #Steelers pic.twitter.com/OPbRdkmt0A
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) February 7, 2021
De remélem TJ erre baromi dühös lesz jövőre 😊
Miközben azért sokszor tényleg nem tudott odaérni 😀
Yada, yada, yada... T.J. was double teamed, too, with the refs helping out offensive linemen #Steelers @_TJWatt @JJWatt @DerekWatt34 pic.twitter.com/1hEyFR53ZF
— Steelers Depot 🎄 (@Steelersdepot) February 7, 2021
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
blackass lickin' morons
több mint 5 éve
blm
több mint 5 éve
Imádom Donald játékát, de idén Watt-nak kellett volna kapnia a DPOY-t!
több mint 5 éve
Az oddsok szerint a top jelöltek: Donald, Watt, Garrett és Xavien Howard.Hamarosan kiderül, hogy Watt lesz-e a DPoY, szorítok neki, de valamiért azt érzem, hogy nem fogja megkapni - hiányzik a media hype....ès akkor ki is kapja? 🤔
tenorx
steelwolf
Mondogatják még Bucknert, Lavonte Davidet, Ramseyt, Heywardot is, de szinte biztosan az első 4-ből kerül ki.
több mint 5 éve
Donald szerintem.
több mint 5 éve
Hamarosan kiderül, hogy Watt lesz-e a DPoY, szorítok neki, de valamiért azt érzem, hogy nem fogja megkapni - hiányzik a media hype....ès akkor ki is kapja? 🤔
tenorx
több mint 5 éve
Hamarosan kiderül, hogy Watt lesz-e a DPoY, szorítok neki, de valamiért azt érzem, hogy nem fogja megkapni - hiányzik a media hype.
több mint 5 éve
Hát igen...van benne valami...www.optimumscouting.com/news/who-has-the-juice-nfl-offensive-line-coachesMorgan rettenet rossz.eztet kifejthetnéd, tom nem jiujitsus deérdekelne
empty taxi
sutianap
2015-20 között volt a Falcons OL coacha.
FO-féle OL-ranking helyezések ezidő alatt.
Év Futásblokk Passzblokk 2020 26. 18. 2019 24. 13. 2018 24. 14. 2017 8. 8. 2016 10. 23. 2015 15. 9.
1 évben sikerült stabil TOP10-es falat összehoznia 6 szezon alatt úgy h kapott két 1. és egy 3. körös OL-t melléjük meg egy Alex Macket és egy Jake Matthewst.
empty taxi
Mondjuk most csak asszisztens. Ha viszont nem jön be a mostani asszisztensből kinevezett OL edző, akkor ő lehet a következő, ami újabb két év rettenetet hozhat.
Nem tudom mi az ami megtetszett benne Tomlinéknak.
Az mondjuk tuti, hogy a mostaninál sokkal több zónafutás jöhet majd az új edzői stábbal. McFarland helyére kerül...mintha neki építenénk az offense-t. Érdekes 😊
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
www.optimumscouting.com/news/who-has-the-juice-nfl-offensive-line-coachesMorgan rettenet rossz.eztet kifejthetnéd, tom nem jiujitsus deérdekelne
empty taxi
sutianap
2015-20 között volt a Falcons OL coacha.
FO-féle OL-ranking helyezések ezidő alatt.
| Év | Futásblokk | Passzblokk |
| 2020 | 26. | 18. |
| 2019 | 24. | 13. |
| 2018 | 24. | 14. |
| 2017 | 8. | 8. |
| 2016 | 10. | 23. |
| 2015 | 15. | 9. |
1 évben sikerült stabil TOP10-es falat összehoznia 6 szezon alatt úgy h kapott két 1. és egy 3. körös OL-t melléjük meg egy Alex Macket és egy Jake Matthewst.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Morgan rettenet rossz.eztet kifejthetnéd, tom nem jiujitsus deérdekelne
empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Morgan rettenet rossz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ez érdekes lesz, ha igaz: Steelers are hiring former Falcons OL coach Chris Morgan as assistant OL coach per @DDuggan21 and me.
több mint 5 éve
ehuneeu.indystar.com/story/sports/nfl/colts/2017/05/08/jujitsu-disciple-whos-trying-save-colts-and-nfl-concussions/101432052/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Úgy néz ki, hogy ilyen harcos, katonás fószereket szedünk össze. Lehet, hogy Tomlin nem haverkodni akar az öltözőben, hanem verekedni😊Igen ez látszott a kis Manningen is, hogy a végén már a Jiu Jitsu jobban mehetett neki mint egy NFL csapatban QB nak lenni és egy bizonyos Paxton Lynch et már nem is szeretnék felemlegetni.
Sullivan is a purple belt in Brazilian Jiu Jitsu. He also graduated from U.S. Army Ranger School. He is a 1989 graduate of the United States Military Academy and classmate of Gregory D. Gadson.
West Point-nak recruitolt, de van ugye OC tapasztalata is.
Willie Parker
több mint 5 éve
Úgy néz ki, hogy ilyen harcos, katonás fószereket szedünk össze. Lehet, hogy Tomlin nem haverkodni akar az öltözőben, hanem verekedni😊Sullivan is a purple belt in Brazilian Jiu Jitsu. He also graduated from U.S. Army Ranger School. He is a 1989 graduate of the United States Military Academy and classmate of Gregory D. Gadson.
West Point-nak recruitolt, de van ugye OC tapasztalata is.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Az viszont megy vezetés közben is 😀Sőt, fekszünk, néha alszunk is.Ülünk autóba, csak nem vezetünk 😀Hivatalosan "Sosem ülünk ittassan autóba" Nem hivatalosan, régen 100 éve volt rá példa. SajnosHa beültetnek elvezeted, nem? 😀Optimistábban Kollégák! 😊Igyak meg még 2-t? Ma még kocsiba kell ülnöm 😀
Reggio1914
polamalu
Reggio1914
polamalu
bcsarli
Spy
több mint 5 éve
Sőt, fekszünk, néha alszunk is.Ülünk autóba, csak nem vezetünk 😀Hivatalosan "Sosem ülünk ittassan autóba" Nem hivatalosan, régen 100 éve volt rá példa. SajnosHa beültetnek elvezeted, nem? 😀Optimistábban Kollégák! 😊Igyak meg még 2-t? Ma még kocsiba kell ülnöm 😀
Reggio1914
polamalu
Reggio1914
polamalu
bcsarli
több mint 5 éve
Ülünk autóba, csak nem vezetünk 😀Hivatalosan "Sosem ülünk ittassan autóba" Nem hivatalosan, régen 100 éve volt rá példa. SajnosHa beültetnek elvezeted, nem? 😀Optimistábban Kollégák! 😊Igyak meg még 2-t? Ma még kocsiba kell ülnöm 😀
Reggio1914
polamalu
Reggio1914
polamalu
több mint 5 éve
Hivatalosan "Sosem ülünk ittassan autóba" Nem hivatalosan, régen 100 éve volt rá példa. SajnosHa beültetnek elvezeted, nem? 😀Optimistábban Kollégák! 😊Igyak meg még 2-t? Ma még kocsiba kell ülnöm 😀
Reggio1914
polamalu
Reggio1914