Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Sidenote on Matt Canada: He was one of the college coaches that NFL coaches consulted with and relied on to learn the new trends. I’m always surprised we don’t see more of this: Instead of consulting, just hire the guy.
több mint 5 éve
According to Ian Rapoport and Tom Pelissero of the NFL Network on Saturday, the Steelers are expected to promote quarterback coach Matt Canada to offensive coordinator. Canada reportedly interviewed with the Miami Dolphins this week but is now expected to stay in Pittsburgh with the Steelers.
több mint 5 éve
Francokat! Arians-ra várunk. Ő visszajön OC-nak, szezon felére megoldja Ben visszavonulását egy season ending-el, majd kitúrja Tomlin-t és új qb-t staff-ot épít. Boldogabbak nam leszünk töllle, de változás lesz a javából.Ben marad és Canada lesz az új OC!és nem kérnek fizetést, hurrá!
Ez állítólag megnyitja az utat JuJu visszatérése előtt is.
Ebben az esetben én megprobalnam Washingtont eltradelni.
Klaci79
sutianap
Komolyra fordítva, 3 OT-t húztunk első körben az elmúlt 50 évben aszondják. Egy nem vált be, kettő egyenesen bust lett. IOL lesz az. ( nem igaz, bpa. nálam Micah Parsons volt eddig a legelőkelőbb a szimulációban) De cenya kb. Első 2,5 körben kell, utána nagy a dropoff még ha a Bama srác csúszhat is az ACL-je miatt. OT-ben én bízok Bannerban, Chucks-ban, de Feiler, vagy BigAl-t nem zárom ki. RB is kell.Conner jó de sérülékeny, és drága is lesz.
De az IOL a kulcs. Az legyen rendben, középen ne legyen nyomás, ha immobilis a QB-d, fel tudj érni a LB-kre futásnál, ha kell. Ha dual-threat a QB-d, zónát futnál, akkor kell OT. Kezdő qb-nak a középső nyomás veszélyes.
több mint 5 éve
Miután bejelentették kvázi hogy marad?Csak figyeld meg. 😊Egyáltalán nem az.Azt pletykálják, hogy Ben nem akar visszavonulni :/Elég nyilvánvaló hogy önként nem fog lelépni.
Fasza.
tenorx
Jan
tenorx
Jan
Illetve attól, hogy valami megtörtént, még nem azt jelenti, hogy "nyilvánvaló", mert kurvára nem az.
több mint 5 éve
Csak figyeld meg. 😊Egyáltalán nem az.Azt pletykálják, hogy Ben nem akar visszavonulni :/Elég nyilvánvaló hogy önként nem fog lelépni.
Fasza.
tenorx
Jan
tenorx
több mint 5 éve
Ben marad és Canada lesz az új OC!Mindenki alaposan készüljön fel szeptemberre a shiftekből és motion-ökből, jól fog majd jönni ez a tudás 😊
Klaci79
Ja meg a jet sweepek, hát amit az lsu-nál csinált az nem volt semmi
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Azt pletykálják, hogy Ben nem akar visszavonulni :/10-12 M-ért maradhat bizonyítani 😊
Fasza.
tenorx
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
Canadának örülnék, az hogy milyen surlódások lesznek az már más kérdés, de ugye ha elkezd felépíteni egy új (újabb) O-t, akkor az ő szavának kell érvényesülnie. Mindez persze feltételes módban...
Szerkesztette: Reggio1914
több mint 5 éve
Ben marad és Canada lesz az új OC!és nem kérnek fizetést, hurrá!
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ben marad és Canada lesz az új OC!És JuJu-ra igényt tart Ben
Klaci79
több mint 5 éve
Egyáltalán nem az.Azt pletykálják, hogy Ben nem akar visszavonulni :/Elég nyilvánvaló hogy önként nem fog lelépni.
Fasza.
tenorx
Jan
több mint 5 éve
Nekem az OL coach bármilyen fura most fontosabb, mint az OC. Az azért érezhető, hogy Sarett nem tudta megoldani igazán a problémát idén és ez csak sorakozni fog jövőre, főleg, hogy valószínű új LT-t kell(ene) beépíteni. Tartom, hogy run blocking kapcsán ez az OL nem ligautolsó és szerintem jövőre az kulcskérdés, hogy a futást hogyan rakjuk össze, hiszen ezzel jelentős terhet lehet egy QB válláról levenni. LT pickhez túl lent draftolunk, de egy center picket nagyon el tudnék képzelni. Éppen ezért gondolom, hogy RB pick vagy az első, vagy a második körben lesz. Egy Harris, Dickerson páros nekem tökéletes volna és reális is a pickjeink alapján és Punci mögött szépen tudna tanulni sérülése után szépen nem mélyvízbe dobva.
több mint 5 éve
Én borzasztó csalódott leszek, ha belülről promózunk valakit (nem annyira szokott bejönni), vagy ha hozunk egy 50-70 éves "szakit", aki már sokat látott, majd ő megoldja a problémákat.Egy 5-6 éve még a ligában is ez tűnt a normális útnak, de azóta nézzétek meg mennyire beválnak a fiatalok újításai, McVay, Shannahan, LaFleur, Vrabel, Joe Brady, Artur Smith, stb.
Egy ilyen kalibert kell szereznünk.
több mint 5 éve
Elképzelésem nincs egyelőre, hogy ki lenne igazán jó OC, de szeretném ha nem egy évben gondolkodnánk.Inkább mennyen el ez az év úgy, hogy akár draftolunk egy újoncot, akár esetleg több lehetőséget kap Rudi, BB pedig marad egy hosszabbítással és természetesen előre megbeszélve, hogy neki már a fő feladata az utód nevelése. Szerintem mostanra ez belefér az egójába, de ha véletlen úgy alakulna, hogy bármi esélyünk is lenne egy PO-ra és vele vagyunk legelőrébb, akkor megkapja a lehetőséget.
Nálunk fontos az állandóság, ezért érzem azt, hogy Canada lenne a legjobb megoldás. Ugyanakkor tapasztalatom szerint akkor megy a legjobban az offense-nek, ha a támadófal megfelelő állapotban van és erre nem csak a OL edző kiválasztásánál kell odafigyelni (mindenképp valami rutinos ember jöjjön) de erőforrást ki beletenni, akár egy korai pick-el. Persze azt nem lehet, hogy korán húzunk OT-t mondjuk és mellé korán húzunk QB-t is, tehát valahol el kell válnia ennek. Egy jó OL edző hatalmas segítség lehet, hogy megtaláljuk jövőre a megfelelő OT és C utánpótlást, akár egy korai draft mellett.
több mint 5 éve
Juju épp Fortnite-ozik, és arról dumál, hol milyen lehetőségei lennének. De már maga a cím is érdekes.www.twitch.tv/juju
több mint 5 éve
Haleyt rajtam kívül senki sem sírja vissza? Máig hiszem, hogy hiba volt Lőcs siralmai miatt elküldeni.Vissza nem sírom egyik OC-t sem, de én bírtam őt. Arians-t nem, Fichtner nekem olyan semmilyen volt. Haley-nek volt veleménye és nem félt használni azt. De a Hard Knocks-ban nagyon látszott, hogy tele a f....a mindennel.
Szokol
Ez az OC szerintem mindig "vigyázz mit kívánsz kategória". Ezt nem lehet jól csinálni, max villantani.
több mint 5 éve
Gabor81
803
Es szegeny Fitcher hol fog kikotni ez utan? Ez azert hiba, hogy eloszor tultoltuk valamiert. Amit meg nem csinalt. Utana meg csodalkozunk, hogy nem jo? Es elkuldjuk. Ez a vicc meg nekem.Igen, emlékszem. Csak azt írtam, hogy most hol van éppen.Brownshoz ment OC-nak, és valami végtelen hosszú idő után akkor nyertek újra meccset. Aztán amikor a Hue "a legenda" Jackson repült, ment vele a stábja is, Haleyvel együtt.Na igen, de azért merőben más volt a szakítás, mint most ez a tegnapi, főleg Ariansal.Az nem mindig egyértelmű. Arians meg Haley is így mentek el hogy nem hosszabbítottunk velük, aztán kaptak OC állást szinte rögtön.Szerintem azt már mi beáraztuk a kivágással...The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Az is érdekes, hogy egy 12-4-es mérlegű csapatnál "felszabadul" az OC és nem őt hívják interjúra, hanem a beosztottját.
Canada is megnézi ezek szerint, hogy vevő-e valaki más a munkásságára.
Reggio1914
A piac beárazta Fichtner munkáját.
Jan
Klaci79
Jan
Tényleg megnéztem, Haley a Riverview High School-nál dolgozik...komoly karrier.
Klaci79
Jan
Klaci79
Marmint tudom nem hosszabitunk vele. De most ben nek lesz egy uj qb coach a lehet es oc ja? Erre ha fitch ok lenne, akkor mehetett volna vissza qb coach nak. De lehet nem lehet visszafele buktatni. De azert, hogy nem tartottuk meg ahogy irtatok bearazta. De ez hogy o oc legyen meg megint mas erdeke volt.
Azt sem artana akkor bearazni. Aki miatt lett O Oc. Vagy kicsit helyre tenni. Ha ez ben akkor ot, ha tomlin akkor ot. 😀
több mint 5 éve
Gabor81
803
Haleyt rajtam kívül senki sem sírja vissza? Máig hiszem, hogy hiba volt Lőcs siralmai miatt elküldeni.En, nem a 3 es 20 ra screent. De azt, hogy o volt aki tokos volt es meg kellett hogy valtoztassa Ben jatekat. Ami alapbol ugy indult. Hogy ben hisztizett.
Szokol
Es Haley nek kellett puncsolnia, kicsit hogy egyatalan beszeljen vele. De csak osszehoztak, amit kellett.
Azt hogy lathattuk bent tovabb jatszani. Es nem tortek utana ossze annyira. Es hogy nem a liga legtobbet sackelt iranyitoja lett. Ha ott nincs haley. Es marad arians. Akkor ben mar reg nyugdijas. Es nem sajat dontese miatt.
Persze ez lehet csak en vagyok. 😀 Es Fitchner most osszinten mit hozott ossze haley elkuldese ota? Biztos nem tobbet. Inkabb kevesebbet.
Valamint, ha ben nek a no huddle up tempo tamadas a kedvence. Ebben erzi jol magat. Es volt egy jo def unk. Akkor miert nem jatszottuk ezt tobbet? Foleg olyan meccseken, ahol ataludtuk az egesz felidot es semmi nem ment.
Ott lehetett volna beprobalni tobbszor. Mindegy.
több mint 5 éve
Igen, emlékszem. Csak azt írtam, hogy most hol van éppen.Brownshoz ment OC-nak, és valami végtelen hosszú idő után akkor nyertek újra meccset. Aztán amikor a Hue "a legenda" Jackson repült, ment vele a stábja is, Haleyvel együtt.Na igen, de azért merőben más volt a szakítás, mint most ez a tegnapi, főleg Ariansal.Az nem mindig egyértelmű. Arians meg Haley is így mentek el hogy nem hosszabbítottunk velük, aztán kaptak OC állást szinte rögtön.Szerintem azt már mi beáraztuk a kivágással...The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Az is érdekes, hogy egy 12-4-es mérlegű csapatnál "felszabadul" az OC és nem őt hívják interjúra, hanem a beosztottját.
Reggio1914
Jan
Klaci79
Jan
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Brownshoz ment OC-nak, és valami végtelen hosszú idő után akkor nyertek újra meccset. Aztán amikor a Hue "a legenda" Jackson repült, ment vele a stábja is, Haleyvel együtt.Na igen, de azért merőben más volt a szakítás, mint most ez a tegnapi, főleg Ariansal.Az nem mindig egyértelmű. Arians meg Haley is így mentek el hogy nem hosszabbítottunk velük, aztán kaptak OC állást szinte rögtön.Szerintem azt már mi beáraztuk a kivágással...The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Az is érdekes, hogy egy 12-4-es mérlegű csapatnál "felszabadul" az OC és nem őt hívják interjúra, hanem a beosztottját.
Reggio1914
Jan
Klaci79
Jan
Klaci79
több mint 5 éve
Na igen, de azért merőben más volt a szakítás, mint most ez a tegnapi, főleg Ariansal.Az nem mindig egyértelmű. Arians meg Haley is így mentek el hogy nem hosszabbítottunk velük, aztán kaptak OC állást szinte rögtön.Szerintem azt már mi beáraztuk a kivágással...The Miami Dolphins are interviewing quarterback coach Matt Canada for their offensive coordinator position, and now it seems the Steelers defensive assistant coach Teryl Austin is getting an opportunity to prove he is capable of another defensive coordinator job with the Tennessee Titans.Az is érdekes, hogy egy 12-4-es mérlegű csapatnál "felszabadul" az OC és nem őt hívják interjúra, hanem a beosztottját.
Reggio1914
Jan
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Haleyt rajtam kívül senki sem sírja vissza? Máig hiszem, hogy hiba volt Lőcs siralmai miatt elküldeni.