Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Tomlin covidos!
több mint 5 éve
legalább valami már történik...a matematika szerint
rövidesen el kell dőlnie a nagy kérdéseknek....
mi lesz héden sorsa
mi lesz ibronnal
és legfőképp rötyivel
Klaci79
haden 7
ibron 6
rottyburger 19
tehát
felkészül
emRudolp
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
legalább valami már történik...rövidesen el kell dőlnie a nagy kérdéseknek....
mi lesz héden sorsa
mi lesz ibronnal
és legfőképp rötyivel
több mint 5 éve
punci 6,5 + kamerron 8 + tutyi 4 az 18,5tehát 7,5 kell a nullához, abba sedraft seFA
felkészül
....
Rudolfo a maszonista

több mint 5 éve
Heyward szerződését átalakítottuk, amivel 7 milla szabadult fel.
több mint 5 éve
Valaki összegezné h mi várható az FA piacunkon?Ha jól tévedek, március 17-én nyit és előtte már be kell férni. Bár lehet összekeverem valamelyik játékkal 😂
Juju, Villa, Hilton, Bud aki fájna!
De azt tudom h Bud már sajna nem veszi fel a Steelers mezt! Highsmith jól nézett ki rookie beugróként!
Gondolom.mindenkinek egy csaladbarát szerződés kéne h beférjünk a 180 m alá!?
Hilton/Sutton közül is csak az egyik
tartható meg?
Mikor nyít a piac, és meddig kell beférni a cap alá?
steelwolf
több mint 5 éve
Valaki összegezné h mi várható az FA piacunkon?Fájdalom 😀
steelwolf
De a legtöbb része Bentől és a szerződésétől függ még, ha így marad minden nem lesz semmi helyünk bárkit is igazolni.
Ha visszavonul/kivágjuk/restruktúrálunk akkor van esély valakit megtartani.
több mint 5 éve
Valaki összegezné h mi várható az FA piacunkon? Juju, Villa, Hilton, Bud aki fájna!
De azt tudom h Bud már sajna nem veszi fel a Steelers mezt! Highsmith jól nézett ki rookie beugróként!
Gondolom.mindenkinek egy csaladbarát szerződés kéne h beférjünk a 180 m alá!?
Hilton/Sutton közül is csak az egyik
tartható meg?
Mikor nyít a piac, és meddig kell beférni a cap alá?
több mint 5 éve
Nem gondolnám, hogy mindenkit egyszerre le akarnánk cserélni. Az újakat fogjuk kicsit más szemmel nézni, kicsit mást keresünk bennük.kerdem, hogy ha fizetunk az uj O-nak [ hisz majd minden pozicioban kell uj ember, ezt draftolni nem lehet ] akkor hogy lesz penz barmilyen QB-ra? A jelenlegi QB felhozatal nem passzol nekunkAzért a Canada effekteket Ben miatt gyilkotuk ki a rendszerből és lettünk egy predictable not running-not driving the ball downfield offense. És lábmunka nélküli, pre-snap read-ekhez szokott qb-val ez idén sem fog működni, bármilyen fal is lesz előtte.ezert muszaj,mert szerintem BB nem volt rossz. sot, amig mukodott a rendszer, addig kurv@ jo szamokat hozott. A seman, az edzokon ment el, hogy ez lerohadt december januarra.Dehogy lesz muszáj ez nettó hülyeség. És mellesleg vele sem vagyunk előrébb. Értem én, hogy vele lenne egy 8-8 as szezon nélküle meg lesz egy 6-10 és akkor mi van? Kb. semmi. Remélem Colbertnek nem lesz túl nagy falat megújítani a csapatot ha igen akkor meg jöjjön az új lendület jöjjön Khan.Kíváncsi lennék ez mennyire valós és mennyire egy sakkjátszma egyik lépése azirányba, hogy BB kellő mennyiségben mondjon le a fizujáról.mivel nulla QB van BB mogott muszaj lesz ezt osszehozni. 99% hogy BB lesz itt a QB 2021-ben. az ar a kerdeses, minen csak arrol szolhat.
Razi
xtaki
Razi
xtaki
Az új szükségesek:
Offensive line: Awareness and processing.
Tight end: Versatility to play in backfield and out wide.
Wide receiver: Play every receiver position plus run the ball.
Running back: Vision.
Quarterback: Ability to follow the system.
(ebben Ben magasan bukik)
Spy
xtaki
Most sem mindenki 1. körös az offense-ben, nagy változást nem vízionál senki a csapatépítési elveinkben szerintem.
Csak a player evaluation szempontrendszere változhat kissé. Az alapelvek nem fognak változni, ha van veterán fr. QB-d, nincs pénz, ha nincs ilyened, addig fussa másra.
több mint 5 éve
kerdem, hogy ha fizetunk az uj O-nak [ hisz majd minden pozicioban kell uj ember, ezt draftolni nem lehet ] akkor hogy lesz penz barmilyen QB-ra? A jelenlegi QB felhozatal nem passzol nekunkAzért a Canada effekteket Ben miatt gyilkotuk ki a rendszerből és lettünk egy predictable not running-not driving the ball downfield offense. És lábmunka nélküli, pre-snap read-ekhez szokott qb-val ez idén sem fog működni, bármilyen fal is lesz előtte.ezert muszaj,mert szerintem BB nem volt rossz. sot, amig mukodott a rendszer, addig kurv@ jo szamokat hozott. A seman, az edzokon ment el, hogy ez lerohadt december januarra.Dehogy lesz muszáj ez nettó hülyeség. És mellesleg vele sem vagyunk előrébb. Értem én, hogy vele lenne egy 8-8 as szezon nélküle meg lesz egy 6-10 és akkor mi van? Kb. semmi. Remélem Colbertnek nem lesz túl nagy falat megújítani a csapatot ha igen akkor meg jöjjön az új lendület jöjjön Khan.Kíváncsi lennék ez mennyire valós és mennyire egy sakkjátszma egyik lépése azirányba, hogy BB kellő mennyiségben mondjon le a fizujáról.mivel nulla QB van BB mogott muszaj lesz ezt osszehozni. 99% hogy BB lesz itt a QB 2021-ben. az ar a kerdeses, minen csak arrol szolhat.
Razi
xtaki
Razi
xtaki
Az új szükségesek:
Spy
több mint 5 éve
Azért a Canada effekteket Ben miatt gyilkotuk ki a rendszerből és lettünk egy predictable not running-not driving the ball downfield offense. És lábmunka nélküli, pre-snap read-ekhez szokott qb-val ez idén sem fog működni, bármilyen fal is lesz előtte.ezert muszaj,mert szerintem BB nem volt rossz. sot, amig mukodott a rendszer, addig kurv@ jo szamokat hozott. A seman, az edzokon ment el, hogy ez lerohadt december januarra.Dehogy lesz muszáj ez nettó hülyeség. És mellesleg vele sem vagyunk előrébb. Értem én, hogy vele lenne egy 8-8 as szezon nélküle meg lesz egy 6-10 és akkor mi van? Kb. semmi. Remélem Colbertnek nem lesz túl nagy falat megújítani a csapatot ha igen akkor meg jöjjön az új lendület jöjjön Khan.Kíváncsi lennék ez mennyire valós és mennyire egy sakkjátszma egyik lépése azirányba, hogy BB kellő mennyiségben mondjon le a fizujáról.mivel nulla QB van BB mogott muszaj lesz ezt osszehozni. 99% hogy BB lesz itt a QB 2021-ben. az ar a kerdeses, minen csak arrol szolhat.
Razi
xtaki
Razi
xtaki
Az új szükségesek:
több mint 5 éve
ezert muszaj,mert szerintem BB nem volt rossz. sot, amig mukodott a rendszer, addig kurv@ jo szamokat hozott. A seman, az edzokon ment el, hogy ez lerohadt december januarra.Dehogy lesz muszáj ez nettó hülyeség. És mellesleg vele sem vagyunk előrébb. Értem én, hogy vele lenne egy 8-8 as szezon nélküle meg lesz egy 6-10 és akkor mi van? Kb. semmi. Remélem Colbertnek nem lesz túl nagy falat megújítani a csapatot ha igen akkor meg jöjjön az új lendület jöjjön Khan.Kíváncsi lennék ez mennyire valós és mennyire egy sakkjátszma egyik lépése azirányba, hogy BB kellő mennyiségben mondjon le a fizujáról.mivel nulla QB van BB mogott muszaj lesz ezt osszehozni. 99% hogy BB lesz itt a QB 2021-ben. az ar a kerdeses, minen csak arrol szolhat.
Razi
xtaki
Razi
több mint 5 éve
Dehogy lesz muszáj ez nettó hülyeség. És mellesleg vele sem vagyunk előrébb. Értem én, hogy vele lenne egy 8-8 as szezon nélküle meg lesz egy 6-10 és akkor mi van? Kb. semmi. Remélem Colbertnek nem lesz túl nagy falat megújítani a csapatot ha igen akkor meg jöjjön az új lendület jöjjön Khan.Kíváncsi lennék ez mennyire valós és mennyire egy sakkjátszma egyik lépése azirányba, hogy BB kellő mennyiségben mondjon le a fizujáról.mivel nulla QB van BB mogott muszaj lesz ezt osszehozni. 99% hogy BB lesz itt a QB 2021-ben. az ar a kerdeses, minen csak arrol szolhat.
Razi
xtaki
több mint 5 éve
Remarkable that the Steelers went from
— Rich Eisen (@richeisen) February 18, 2021
final NFL team to go undefeated at 11-0 to a one-and-done team whose GM's only admission about Big Ben's future is that he is a sentient human currently under contract to them.
több mint 5 éve
Kíváncsi lennék ez mennyire valós és mennyire egy sakkjátszma egyik lépése azirányba, hogy BB kellő mennyiségben mondjon le a fizujáról.mivel nulla QB van BB mogott muszaj lesz ezt osszehozni. 99% hogy BB lesz itt a QB 2021-ben. az ar a kerdeses, minen csak arrol szolhat.
Razi
több mint 5 éve
Kíváncsi lennék ez mennyire valós és mennyire egy sakkjátszma egyik lépése azirányba, hogy BB kellő mennyiségben mondjon le a fizujáról.
több mint 5 éve
Colbert utóbbi napi nyilatkozataiban nem akart elköteleződni Ben mellett.Ezt hivatalos Steelers oldalról nagyon jó olvasni:
"The task for #Steelers GM Kevin Colbert: It's not just about how to bring back Ben Roethlisberger for the 2021 season, but how to have a team around him that will make bringing him back worthwhile."
www.steelers.com/news/colbert-no-resolution-to-ben-s-status
Felesleges elbaszni a jövőnket azért, hogy idén legyen Ben egy leharcolt csapattal.
több mint 5 éve
CB-t ne húzzunk. Úgyse értünk hozzá. Húzzunk wr-t oszt neveljük át CB-nek. 😊24: R1 P24 OT Alex Leatherwood - AlabamaElső hármat karmolom, utóbb meg meg a homerkedés rendessen. A dupla Cb nekem egy pöppet túlzás, a 4. körben legyen valami jó kis dé falember.
55: R2 P23 CB Asante Samuel Jr - Florida State
87: R3 P23 RB Chuba Hubbard - Oklahoma State
128: R4 P23 CB Shakur Brown - Michigan State
141: R4 P36 C Jimmy Morrissey - Pittsburgh
217: R6 P31 S Damar Hamlin - Pittsburgh
244: R7 P18 LB Isaiah McDuffie - Boston College
253: R7 P27 WR Simi Fehoko - Stanford
miccósz?
sutianap
Willie Parker
több mint 5 éve
24: R1 P24 OT Alex Leatherwood - AlabamaElső hármat karmolom, utóbb meg meg a homerkedés rendessen. A dupla Cb nekem egy pöppet túlzás, a 4. körben legyen valami jó kis dé falember.
miccósz?
sutianap
több mint 5 éve
Vera guard, Melinfonwu1ből se lett csak mosgató a Mekibe, Mejnerc meg mindenkit meg tud állítani, csak kérdés mennyi sárgazászlót gyűjt hozzá, szerintem végtelent - a többiek tényleg jónevűek 😍24: R1 P24 OT Alex Leatherwood - AlabamaJó hangzású nevek kellenek, ez nagyon fontos szempont 😀 OT: Alijah Vera-Tucker, CB: Ifeatu Melifonwu, C/OG: Quinn Meinerz, OLB: Adetokunbo Ogundeji, S: Talanoa Hufanga, WR: Josh Imatorbhebhe TE: Cary Angeline, RB: Vavae Malepeai, UDFA: DT: Viane Moala
miccósz?
sutianap
astroid

több mint 5 éve
24: R1 P24 OT Alex Leatherwood - AlabamaJó hangzású nevek kellenek, ez nagyon fontos szempont 😀 OT: Alijah Vera-Tucker, CB: Ifeatu Melifonwu, C/OG: Quinn Meinerz, OLB: Adetokunbo Ogundeji, S: Talanoa Hufanga, WR: Josh Imatorbhebhe TE: Cary Angeline, RB: Vavae Malepeai, UDFA: DT: Viane Moala
miccósz?
sutianap
több mint 5 éve
minekaz. visszahozzuk millert, pihent eleget, azota sem volt kozelsenki.24: R1 P24 OT Alex Leatherwood - AlabamaTE???
miccósz?
sutianap
altoreg79
amugymeg tessen valasztani, annyi penzunk van mint pejva
www.spotrac.com/nfl/free-agents/all/tight-end/
több mint 5 éve
24: R1 P24 OT Alex Leatherwood - AlabamaTE???
miccósz?
sutianap
több mint 5 éve
24: R1 P24 OT Alex Leatherwood - Alabama55: R2 P23 CB Asante Samuel Jr - Florida State
miccósz?

több mint 5 éve
kituggya lehet westpointos ő es, mongyuk egy SDSU vagy Appalachian State DB edzőtől legalább hanyatt estem volnaGrady Brown az új DB edzőnk Houston (CFB)-ból. Eddig college tapasztalatai vannak.Ezt az igazolást sem annyira értem😕
Spy
Razi
jiujitsu!