Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Mindig 4 qbval megyünk offseasonba. Csak futures contract.Csak Heineken nem lesz minimálbéres!Azért Heineken-nek jobban örúltem volna.Hát mondjuk annyira nem értem eddig ezt a mai napot...
Haskins érthetetlen, a csapat számára karakteridegen jelenség. Sem a játéka, sem a viselkedése, sem a futballhoz való hozzáállása nem erősíti bennem a szimpátiát. Én Riveranak hiszek!
Huet remélem csak azért hívtuk, mert kell fekát és külsőst is hívni, ő pedig 2 in 1.
Szokol
A legolcsóbb szerződéssel jött...nincs benne kockázat.
Klaci79
Kövezzetek meg, de Hue nem volt olyan csapnivaló OC sem OAK-ban, sem CIN-ben. Arra az egy évre meg....
Spy
Hue-ban egyetértek, de azért szeretnék már egy Canada szerű OC-t, a sok "öreggel" ellentétben. Egy kis friss vér 😊
Klaci79
Heinekent nem is 3-4sz. nak gondoltam 🙂
több mint 5 éve
Se kockázat, se értelem. Nem jobb, mint Rudi, de legalább egy pöcs. Juhuuu!Hát mondjuk annyira nem értem eddig ezt a mai napot...A legolcsóbb szerződéssel jött...nincs benne kockázat.
Haskins érthetetlen, a csapat számára karakteridegen jelenség. Sem a játéka, sem a viselkedése, sem a futballhoz való hozzáállása nem erősíti bennem a szimpátiát. Én Riveranak hiszek!
Huet remélem csak azért hívtuk, mert kell fekát és külsőst is hívni, ő pedig 2 in 1.
Szokol
Klaci79
De szerintem nem fogja se Dobbst, se Rudit megelőzni. Ez a gyerek még a videószobát se csípte, ez nem egy no2, no3 qb ismérve.
több mint 5 éve
Csak Heineken nem lesz minimálbéres!Azért Heineken-nek jobban örúltem volna.Hát mondjuk annyira nem értem eddig ezt a mai napot...
Szokol
Klaci79
Kövezzetek meg, de Hue nem volt olyan csapnivaló OC sem OAK-ban, sem CIN-ben. Arra az egy évre meg....
Spy
Hue-ban egyetértek, de azért szeretnék már egy Canada szerű OC-t, a sok "öreggel" ellentétben. Egy kis friss vér 😊
több mint 5 éve
Ha neked azt mondjak amikor ledraftolnak , hogy egy rossz csapatban vagy 3. Szamu QB es a Franchise stadionja szereti hazavagni a jatekosok karrierjet de ha fuvezel, kurvazol es kibaszatod magad, akkor egy NFL szinten Top Franchise leigazol Teged, ahol QB kerdes van es eselyed van a pozitiv szezonra , Playoffra es esetleg a Bowlra.Tudtam, Najee Harris is nalatok fog kikotni, kovetkezo Ben utolso eve azutan osszeall a Haskins Harris duo.Harris ok...Haskins-t hagyjuk 😊
KeyG
Nem sok jót tudok róla mondani...pedig elég optimista vagyok...
Klaci79
Te mit teszel?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Azért Heineken-nek jobban örúltem volna.Hát mondjuk annyira nem értem eddig ezt a mai napot...
Szokol
Klaci79
több mint 5 éve
Hát mondjuk annyira nem értem eddig ezt a mai napot...
Szokol
Dwayne Haskins is represented by Brian Levy, who is also Mike Tomlin's agent. #Steelers
Haskins also went to high school in Maryland and Tomlin has connections to the area. #Steelers
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Ez az igazolás vicc....Tomlin....nagyra értékelte anno a draft előtt....istenem, ha összeszedném ezeket a "szerelem" igazolásokat....egy azaz egy pozitív dolgot nem láttam ettől az embertől és ez attól független, hogy igazán nem volt célpontja Washingtonban...
több mint 5 éve
Hát mondjuk annyira nem értem eddig ezt a mai napot...Haskins érthetetlen, a csapat számára karakteridegen jelenség. Sem a játéka, sem a viselkedése, sem a futballhoz való hozzáállása nem erősíti bennem a szimpátiát. Én Riveranak hiszek!
több mint 5 éve
Tudtam, Najee Harris is nalatok fog kikotni, kovetkezo Ben utolso eve azutan osszeall a Haskins Harris duo.Harris ok...Haskins-t hagyjuk 😊
KeyG
Nem sok jót tudok róla mondani...pedig elég optimista vagyok...
több mint 5 éve
Biztosan draftolnánl egyet!Mióta olvastam, hogy várhatóan leigazoljunk Haskinst, csak az jár a fejemben, hogy lehet a szerződés után Ben visszavonul. Csak megkértük, hogy addig maradjon, amíg nincs szerződés alatt valaki, hogy ne kérhessen többet 😊Meglepne ha Ben visszavonulna.
Közben már nem is várható...aláírt Haskins!!
Klaci79
De az még jobban, ha a Rudi, Dobbs, Haskins QB hármassal vágnánk neki a következő szezonnak.
Jan
Csak nem akarunk a drafton úgy állni, hogy azonnal első körben QB kell, mert akkor vagy drága a feltrade, vagy feljönne valaki elénk.
The Steelers have signed DB Stephen Denmark, QB Dwayne Haskins, TE Charles Jones and TE Dax Raymond to Reserve/Future contracts.
több mint 5 éve
Tudtam, Najee Harris is nalatok fog kikotni, kovetkezo Ben utolso eve azutan osszeall a Haskins Harris duo.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Mióta olvastam, hogy várhatóan leigazoljunk Haskinst, csak az jár a fejemben, hogy lehet a szerződés után Ben visszavonul. Csak megkértük, hogy addig maradjon, amíg nincs szerződés alatt valaki, hogy ne kérhessen többet 😊Meglepne ha Ben visszavonulna.
Közben már nem is várható...aláírt Haskins!!
Klaci79
De az még jobban, ha a Rudi, Dobbs, Haskins QB hármassal vágnánk neki a következő szezonnak.
több mint 5 éve
Mióta olvastam, hogy várhatóan leigazoljunk Haskinst, csak az jár a fejemben, hogy lehet a szerződés után Ben visszavonul. Csak megkértük, hogy addig maradjon, amíg nincs szerződés alatt valaki, hogy ne kérhessen többet 😊Közben már nem is várható...aláírt Haskins!!
több mint 5 éve
The #Steelers are expected to sign Dwayne Hawkins today.Örülnek a lányok 😀
több mint 5 éve
Amúgy OC-nek ő egyáltalán nem volt rossz.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Komolyan mondom hogy sírok. Már az is bohózat hogy interjúra sor kerülhet Hue Jackson és a Steelers között. Haskins más tészta, Rudinál biztos hogy nem rosszabb.Amúgy valszeg a Rooney rule miatt volt csak ez az interjú.
pfefe8
több mint 5 éve
Egyértelmű Dobbs amúgy, ő majd edzőnek kurvajó lesz...Egyébként egy próbát mindenképp megér Haskins! Off field bajok, nem is annyira jó, mint várták egyesek, de egy utolsó lehetőség olcsón, szerintem simán, nehéz időkben. Főleg, hogy itt meg csak egy látogatásáról van szó!És kit pattintanál ki helyette, Rudit vagy Dobbst?
Klaci79
Jan
De amúgy Haskins nem kellene rohadtul, max cserének...egy interception gyár...mondjuk lehet úgy számol a FO, hogy átmenetileg egy évre jobb, mint a semmi, de nem biztos, hogy jobb Rudinál amúgy.
Rudi csak lassú, mint a csiga...de még így is képes jobban vigyázni a labdára.
több mint 5 éve
Egyébként egy próbát mindenképp megér Haskins! Off field bajok, nem is annyira jó, mint várták egyesek, de egy utolsó lehetőség olcsón, szerintem simán, nehéz időkben. Főleg, hogy itt meg csak egy látogatásáról van szó!És kit pattintanál ki helyette, Rudit vagy Dobbst?
Klaci79
több mint 5 éve
Komolyan mondom hogy sírok. Már az is bohózat hogy interjúra sor kerülhet Hue Jackson és a Steelers között. Haskins más tészta, Rudinál biztos hogy nem rosszabb.
Steelers fan
több mint 5 éve
Jah, arra nem is gondoltam, hogy ő a kötelező néger. Remélem tényleg csak azért.Talán csak mert kisebbségi!!Komolyan, kezdem csodálni Jacksont!The Pittsburgh Steelers interviewed former Browns Head Coach Hue Jackson earlier this week for the offensive coordinator position per a league source.
— Dianna Russini (@diannaESPN) January 21, 2021
Beki
Mit tudhat ez az ember, hogy alltime leggyalázatosabb HC teljesítmény után, még mindig szóbakerül egy NFL csapatnál, fűnyírónál vagy vizesfiúnál magasabb pozícióra?
Jan
Haskins is jön ma!!
Mi van itt?!?!
Kupleráj nyílt?! 🤣
Klaci79
több mint 5 éve
Egyébként egy próbát mindenképp megér Haskins! Off field bajok, nem is annyira jó, mint várták egyesek, de egy utolsó lehetőség olcsón, szerintem simán, nehéz időkben. Főleg, hogy itt meg csak egy látogatásáról van szó!
több mint 5 éve
Hát most kinek lehet nagyobb upside ja Harkinsnek vagy Rudinak?Talán csak mert kisebbségi!!Komolyan, kezdem csodálni Jacksont!The Pittsburgh Steelers interviewed former Browns Head Coach Hue Jackson earlier this week for the offensive coordinator position per a league source.
Beki
Mit tudhat ez az ember, hogy alltime leggyalázatosabb HC teljesítmény után, még mindig szóbakerül egy NFL csapatnál, fűnyírónál vagy vizesfiúnál magasabb pozícióra?
Jan
Haskins is jön ma!!
Mi van itt?!?!
Kupleráj nyílt?! 🤣
Klaci79
több mint 5 éve
Rooney Rule😊Komolyan, kezdem csodálni Jacksont!The Pittsburgh Steelers interviewed former Browns Head Coach Hue Jackson earlier this week for the offensive coordinator position per a league source.
Beki
Jan
több mint 5 éve
Talán csak mert kisebbségi!!Komolyan, kezdem csodálni Jacksont!The Pittsburgh Steelers interviewed former Browns Head Coach Hue Jackson earlier this week for the offensive coordinator position per a league source.
Beki
Jan
Haskins is jön ma!!
Mi van itt?!?!
Kupleráj nyílt?! 🤣