Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Annyi a gond csupán,hogy van több LB needes csapat, akik simán túllicitál(hat)nak majd minket..Igen, csak kérdés, hogy milyen LB need-es csapat, mert most ugye PO részvétel szinte biztos, ha nincs újabb kulcssérülés, máshol meg lehet jövőre több a pénz, csak idén nem biztos, hogy nagyok a tervek.
JoeyPorter
Szerintem Williamson vagy Perryman számára vonzó lehetőség a Steelers.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Annyi a gond csupán,hogy van több LB needes csapat, akik simán túllicitál(hat)nak majd minket..
több mint 5 éve
Ezek találgatások nyilván, de azt gondolom, hogy ott vagyunk a piacon most és nyitott szemmel járunk. Egy friss Bennel igenis SB contenderek vagyunk, így azt gondolom, hogy 4-5. köröket simán adhatunk egy-egy veteránért még kockázatok árán is. Ebből a szemszögből (és csak ebből) még jókor jött a sérülés a trade határidő előtt.
több mint 5 éve
A CBS Sportson most jött ki egy cikk,ahol azt írták,hogy tradelhetünk Avery Williamsonért egy 2022-es 5. körösért.Én nagyon adnám,még ha volt is egy komolyabb sérülése.Simán mehetne... Igaz, hogy komoly sérülésből jött vissza, de ennyit csont nélkül megérne.
JoeyPorter
több mint 5 éve
www.cbssports.com/nfl/news/nfl-trade-deadline-2020-a-j-green-julio-jones-among-stars-in-10-deals-that-should-be-made/A CBS Sportson most jött ki egy cikk,ahol azt írták,hogy tradelhetünk Avery Williamsonért egy 2022-es 5. körösért.Én nagyon adnám,még ha volt is egy komolyabb sérülése.2 év múlvai 5.körért simán!
JoeyPorter
steelwolf
Itt a teljes cikk,vannak eléggé szemöldökhúzgálós boldok,kíváncsi vagyok bejön -e nekik valamelyik is.
több mint 5 éve
A CBS Sportson most jött ki egy cikk,ahol azt írták,hogy tradelhetünk Avery Williamsonért egy 2022-es 5. körösért.Én nagyon adnám,még ha volt is egy komolyabb sérülése.2 év múlvai 5.körért simán!
JoeyPorter
több mint 5 éve
A CBS Sportson most jött ki egy cikk,ahol azt írták,hogy tradelhetünk Avery Williamsonért egy 2022-es 5. körösért.Én nagyon adnám,még ha volt is egy komolyabb sérülése.
több mint 5 éve
nem ke kuncsorogni:Azért ilyenkor úgy meghallgatnám, mivel ösztönzik a visszatérő puntert:Nem jól közelíted. Ilyenkor a csapat nem kuncsorogni megy oda, hanem kb olyasmit mondhatnak, hogy:
" - Figyi már Berry... Vissza kéne jönni...
- De hát azt mondtátok sz@r vagyok...
- Igen, igen, emlékszünk... meg úgy is van... csak ööö... izé... Hát nem annyira, mint hittük... ez a Colquitt nálad is gyengébb.
- Háát... éppen ráérek. Csak kicsit többet kéne perkáljatok, a gyerek kinőtte az összes holmit, azóta meg nem rúgdostam sehol... értitek..."
😊
Reggio1914
- Emlékszel mekkora királyság volt NFL játékosnak lenni? Most jófejek leszünk veled, kapsz még egy esélyt. De kapd össze magad, és rúgjál nagyobbakat mint tavaly, különben végleg elköszönünk. Érdekel? 😊
Jan
- Bogyesz, na mijen volt Afrika?
- Que?
- Osztrália, na? Mijenvót?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ami nagyon érdekes, hogy úgy hírlik Spllaine maradna a "zöld" pöttyös, ami a srác kapcsán nagyob bíztató.....
több mint 5 éve
Nem olyan rossz az a balos... A Browns elleni meg tökéletes is volt 😊Mondjuk be is paráztak rendesen, hogy akkor most passzolni fog vagy punt vagy mi szösz?
több mint 5 éve
Puntolt már pár rövidebbet 😊Tavalyelőtt volt is valami BigBen punt-féleség, nem? Vagy rosszul emlékszem?Amilyen lelkes idén, BigBen megoldja ezt is, a fizujáből meg kifussaKb másfél évtizede szurkolok a csapatnak, de hogy azóta nincs megfelelő punter (nem emlékszem), az tuti. És éppen ezért nem csak az emberanyag a felelős. 1-2 punter és 1-2 év rossz teljesítménye az lehet véletlen, kis minta. De évtizedek rossz teljesítménye az már nem kis minta.Annak idején még Chris Gardocki volt egy elég jó punter, utána még Sepulveda, de ő meg rommá zúzta a térdét. Azóta se kép, se hang...
fcancellara
Gergőke
Spy
Reggio1914
www.youtube.com/watch?v=BspaaGd1460
www.youtube.com/watch?v=Twq-8iibiXE
több mint 5 éve
Aztán aláírhatja a a PK-nek járó szerződést is...www.youtube.com/watch?v=BspaaGd1460
több mint 5 éve
Azért ilyenkor úgy meghallgatnám, mivel ösztönzik a visszatérő puntert:Nem jól közelíted. Ilyenkor a csapat nem kuncsorogni megy oda, hanem kb olyasmit mondhatnak, hogy:
" - Figyi már Berry... Vissza kéne jönni...
- Igen, igen, emlékszünk... meg úgy is van... csak ööö... izé... Hát nem annyira, mint hittük... ez a Colquitt nálad is gyengébb.
- Háát... éppen ráérek. Csak kicsit többet kéne perkáljatok, a gyerek kinőtte az összes holmit, azóta meg nem rúgdostam sehol... értitek..."
😊
Reggio1914
- Emlékszel mekkora királyság volt NFL játékosnak lenni? Most jófejek leszünk veled, kapsz még egy esélyt. De kapd össze magad, és rúgjál nagyobbakat mint tavaly, különben végleg elköszönünk. Érdekel? 😊
több mint 5 éve
Tavalyelőtt volt is valami BigBen punt-féleség, nem? Vagy rosszul emlékszem?Amilyen lelkes idén, BigBen megoldja ezt is, a fizujáből meg kifussaKb másfél évtizede szurkolok a csapatnak, de hogy azóta nincs megfelelő punter (nem emlékszem), az tuti. És éppen ezért nem csak az emberanyag a felelős. 1-2 punter és 1-2 év rossz teljesítménye az lehet véletlen, kis minta. De évtizedek rossz teljesítménye az már nem kis minta.Annak idején még Chris Gardocki volt egy elég jó punter, utána még Sepulveda, de ő meg rommá zúzta a térdét. Azóta se kép, se hang...
fcancellara
Gergőke
Spy
több mint 5 éve
Amilyen lelkes idén, BigBen megoldja ezt is, a fizujáből meg kifussaKb másfél évtizede szurkolok a csapatnak, de hogy azóta nincs megfelelő punter (nem emlékszem), az tuti. És éppen ezért nem csak az emberanyag a felelős. 1-2 punter és 1-2 év rossz teljesítménye az lehet véletlen, kis minta. De évtizedek rossz teljesítménye az már nem kis minta.Annak idején még Chris Gardocki volt egy elég jó punter, utána még Sepulveda, de ő meg rommá zúzta a térdét. Azóta se kép, se hang...
fcancellara
Gergőke
több mint 5 éve
Kb másfél évtizede szurkolok a csapatnak, de hogy azóta nincs megfelelő punter (nem emlékszem), az tuti. És éppen ezért nem csak az emberanyag a felelős. 1-2 punter és 1-2 év rossz teljesítménye az lehet véletlen, kis minta. De évtizedek rossz teljesítménye az már nem kis minta.Annak idején még Chris Gardocki volt egy elég jó punter, utána még Sepulveda, de ő meg rommá zúzta a térdét. Azóta se kép, se hang...
fcancellara
több mint 5 éve
Ja...punter....valóban ezt nem nagyon tudunk választani, de no ez legyen a legnagyobb gondunk. Ezért felesleges volt kirúgni Berryt az biztos.Valóban nem tűnik nagy problémának, de befektetett tudás/energia és abból nyert eredmény aránya talán itt lenne a legkedvezőbb, nem? Kell találni egy csókát, akinél a negyven mínuszos puntok csak az ellenfél térfelén elképzelhetők, de ha esetleg be is csúszik egy rosszabb punt a netto átlaga inkább az 50-hez közelítsen, mint a 40-hez. Ez hogyan lehet ekkora macera?
Klemó
Ennek a forrását abban látom, hogy a Steelersnél lenézhetik ezt a posztot (nem tulajdonítanak neki akkora jelentőséget), éppen ezért, aki már not bad, not terrible, az nekünk már jó lesz. Rúgja el valahogy, ahogy esik úgy puffan, a védelem majd stoppol-vagy nem, de úgy tűnik a csapatnál úgy vannak vele, hogy ha nincs stop sincs a punt és a defence sikeressége között causal link.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 5 éve
Ja...punter....valóban ezt nem nagyon tudunk választani, de no ez legyen a legnagyobb gondunk. Ezért felesleges volt kirúgni Berryt az biztos.
több mint 5 éve
Egyébként a tavalyi statok alapján Berry sztem jobb volt Colquitt-nál.
több mint 5 éve
Én azt nem értem, hogy miért van az, hogy ha nem vagyunk megelégedve a punterrel, akkor a former jön vissza, aki szintén nagyon gyenge volt. Nincs más? Nem is kerül szóba más? Kb másfél évtizede szurkolok a csapatnak, de hogy azóta nincs megfelelő punter (nem emlékszem), az tuti. És éppen ezért nem csak az emberanyag a felelős. 1-2 punter és 1-2 év rossz teljesítménye az lehet véletlen, kis minta. De évtizedek rossz teljesítménye az már nem kis minta.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 5 éve
Azért ilyenkor úgy meghallgatnám, mivel ösztönzik a visszatérő puntert:" - Figyi már Berry... Vissza kéne jönni...
😊
több mint 5 éve
Tényleg! A rendszert már úgyis ismeri 🤣🤣🤣Nos akkor jött egy viszonylag ismeretlen fiatalember a Ball State egyetemistája volt, majd a Falconsnál töltötte a nyarat. Jó felépítésű safety, nem tudom igazán mihez kezdenénk vele, de azért tryoutol egyet.Kapd már össze magad, a vak is látja, hogy Berryt Bush helyére hoztuk: mindkettőnek ugyanazzal a betüvel kezdődik a neve. Véletlen lenne? Aligha... 😁
Ahogyan a volt punterünk, Jordan Berry is, mert Colquitt annyira szar volt megint, hogy valamit kezdeni kell ezzel. Nem biztos, hogy a korábbi szar a jobb...
Klaci79
Szokol
több mint 5 éve
Nos akkor jött egy viszonylag ismeretlen fiatalember a Ball State egyetemistája volt, majd a Falconsnál töltötte a nyarat. Jó felépítésű safety, nem tudom igazán mihez kezdenénk vele, de azért tryoutol egyet.Kapd már össze magad, a vak is látja, hogy Berryt Bush helyére hoztuk: mindkettőnek ugyanazzal a betüvel kezdődik a neve. Véletlen lenne? Aligha... 😁
Ahogyan a volt punterünk, Jordan Berry is, mert Colquitt annyira szar volt megint, hogy valamit kezdeni kell ezzel. Nem biztos, hogy a korábbi szar a jobb...
Klaci79
több mint 5 éve
Nos akkor jött egy viszonylag ismeretlen fiatalember a Ball State egyetemistája volt, majd a Falconsnál töltötte a nyarat. Jó felépítésű safety, nem tudom igazán mihez kezdenénk vele, de azért tryoutol egyet.Ahogyan a volt punterünk, Jordan Berry is, mert Colquitt annyira szar volt megint, hogy valamit kezdeni kell ezzel. Nem biztos, hogy a korábbi szar a jobb...
több mint 5 éve
Kyahva Tezinot néztük még ógusztus végén tryouton, de akkor OLB kellett,Felcsaptál ügynöknek? 🙂
m.youtube.com/watch?v=QY59xwFCISU
sztán szójjatok, ha nembítjátok a colledge player tape-eket...
sutianap