Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintetek jó lenne 1/18-ra Minkah Fitzpatrickot húzni?nemnem, artie burns-t huznam helyette 😊
😆
steelwolf
több mint 5 éve
Szerintetek jó lenne 1/18-ra Minkah Fitzpatrickot húzni? 😆
több mint 5 éve
Nem jó, de nem is tragikus! 😆...és milyen a kórtörténete?először jól volt, aztán roszabbul lett
steelwolf
sutianap
több mint 5 éve
Nagyjából így állunk: 49., 102., 124., 135., 198., 232. - azaz a leggyengébb asset az egész drafton. Gondolom Colbert részben ezért, részben a virtuális draft miatti nehezülő halászat, részben az UDFA-kért való komoly verseny okán szeretett volna 10 kört.A legnagyobb need-ek nálam O-ban: OG, RB2, backup OT; D-ben EDGE, SS, DT/NT, ILB2.
Alapvetően négy értelmes embert lehet szerintem hozni, a többit kukázni leszünk kénytelenek, de az XFL most segített: Borders, Springs életképes CB-k, lehetnek az új Hiltonok, Blacknall pedig érdekes lesz nekünk a WR rotációba, mert sok mindenben jó, amiben a többiek nem (pl.: fight ball-ok).
49-en még lehet értelmes embert találni, de a tradelést nem merem tippelni, mert lehet, hogy lemozgunk majd pl az egyik harmadik körössel. Idén nem pazarolnék több picket - Fournette-re különösen nem, mert pont abban a legrosszabb > vision, gap eltalálása, cutback - ami nálunk alap > és én feltradelést sem támogatom.
49-en BPA-znék a hiányposztokra, mert nagyjából elérhetők lehetnek:
EDGE-ben: Weaver, Okwara, Anae, Uche, Greenard (ő reach lenne itt)
DL-ben: Raekwon Davis, Madubuike, Gallimore, Hamilton, Davidson, és reményeim szerint Blacklock
IOL-ben: Jonah Jackson, Hennessy, Bredeson, Nick Harris
OT-ben: Josh Jones, Niang, Prince, Cleveland (?)
RB-ben sokan: én max Dobbinsra vagy Swiftre használnám, de nem támogatom; Akers, Jonathan Taylor és Edwards-Helaire
S-ben: Winfield, Chinn, Gilman, Ashtyn Davis, Dugger
LB-ben: Dye, Malik Harrison, Evan Weaver,Davis-Gaither
102 - 124- 135-n még lehetne fogni értelmes embereket szintén: Willekes (EDGE), Logan Wilson (LB), Antoine Brooks (S), K'Von Wallace (S), Fotu (IOL), Anfernee Jennings (EDGE), Larrell Murchison (IDL), Shane Lemieaux, Muti és Biadasz (IOL), ...
Személy szerint WR-t akkor hoznék, ha upgrade-nek látnák, de kétlem, hogy KJ Hill vagy Hamler nagyobb impact lenne, én hagynám fejlődni a JUJU-Wash-DJ hármast, Blacknall pedig lehet negyedik (harmadik körben - ha csúszik, nekem Pittmann jó lenne, hátsóbb körből lehet mondjuk egy Tyler Johnson vagy Coulter). TE-be jött Ebron, aki kvázi WR, így sztem ezt hanyagolni fogjuk.
RB-t sem erőltetném a két említett azonnali hatásos emberen kívül, Snellből még mindig keveset láttunk.
Amire szükségünk van szerintem
1.) az OG, mert Wis csak végszükség,
2.) ILB-ben én Bushnak megadnám a maximális szerepet, de Troy Dye-nak örülnék, ADG pedig egy tacklegyár, ST-t azonnal fellendítené és még L. Wilson lenne jó, de ő coverrel hadilábon áll.
3.) egy penetrator IDL: Feketelakat az álom, Hamilton-t én díjazom, Madubuike sem rossz
4.) egy biztoskezű SS: Delpit lenne az atom, Chinn, Dugger is jók, hátultól pedig nekem Muse és Myles Dorn tetszik
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
...és milyen a kórtörténete?először jól volt, aztán roszabbul lett
steelwolf

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
...és milyen a kórtörténete?
több mint 5 éve
Az UDFA iden varhatoan nagyon eros lesz, a varhato kockazat kerules miatt. Altalanossagban.Ennyi erővel soha-senki ne draftoljon RB-t...azért azt tegyük hozzá, hogy nem minden hátsó körös és UDFA RB lesz meghatározó játékos csapatában....sőt, nincs pontos statisztikám, de sokkal több lehet a korai körös és beváló RB, mint az UDFA-kIOL reális. Szerintem az lesz a másik pickünk a 2. nap.Rb-t nem hoznek a draftrol, Conner-t be kell allitani a sorba es nem tole varni +400 snap-et. Egy Udfa megteszi a rotacioba. Amugy az idei Udfa-k letarolasa meg par ev mulva kulcs lehet.
Bár!!! Szerintem Feiler megy LG-be (most is olvastam erről és már korábban is voltak ilyen hangok) és Okorafor lesz az RT. Így Wisniewski megmarad backup OG-nek és ebben az esetben 1 pick a védelembe megy, 1 pedig az offensebe.
De úgy látom a draftot, hogy EDGE-ben kifejezetten vékony, ott hamar kell húzni, illetve sokat a ILB-vel sem várhatunk. És akkor még ott van az RB pick is, ahol sajnos Conner sérülékenysége miatt lenne muszáj houni valakit.
WR nem fog jönni 2-3-4. körökben, hacsak Tomlin bele nem szerelmesedett már valakibe, ezt sosem lehet kizárni.
QB tuti nem lesz a kalapban, az egész draft során.
Klaci79
no
Klaci79
Ettol fuggetlenul a kerdes az hogy Win now mod van? KB 2 ev mulva beszakad a keret es raadasul kb ez BB maximuma is. Lehet igy is kezelni, lehet megprobalni egy atmenetet ( altalaban mindenki ezt szeretne es ritkan sikerul ), hogy most nyerni de megtalalni kozben az udodokat.
Ha win now van akkor Fournett tokeletes lehet.
több mint 5 éve
+ Állítólag Fournettet árulják, és 5-6. kör körül van az ára. Én mondjuk odaadnám érte talán az egyik 4-et is, és RB probléma letudvaNem állítólag, hanem biztos és nem tudni, mi az ára. Egy 4. kör egyébként sanszosan elég lehet érte. Mostanában úgy is majdnem mindenkit ennyiért engedünk el...
kriSTEELan
több mint 5 éve
Ők az idei FA igazolásaink:FB Derek Watt
OG Stefen Wisinewski
TE Eric Ebron
DL Chris Wormley
+XFL sztárok:
DT Cavon Walker
DE Dewayne Hendrix
LB/LS Christian Kuntz
S Tyree Kinnell
CB Arrion Springs
CB Breon Borders
WR Saeed Blacknall
T Anthony Coyle
OT Jarron Jones
C John Keenoy
Ezek alapján amelyik posztokra keveset hoztunk, de ember hiány van, oda fogunk draftolni:
Szóval ILB, OLB, S, RB amire szerintem lőni fogunk plusz az apró.
+ Állítólag Fournettet árulják, és 5-6. kör körül van az ára. Én mondjuk odaadnám érte talán az egyik 4-et is, és RB probléma letudva
Szerkesztette: kriSTEELan
több mint 5 éve
Csak mondom, ha annyira RB kell, Jacksonvilleben árulják Fournettet. Anno 2017-ben több TD-t futott a Heinzon, mint Bell az egész szezonban. Ennél jobb ajánlólevél nem kell. És ki tudja, lehet akár elég lenne érte visszaadni a Dobbsért kapott picket tőlünk... 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Itt egy több mint 30 éves adatokat feldolgozó statisztika. Bár az utóbbi időben pont az RB posztban vannak meglepően jó hátsó körösökEnnyi erővel soha-senki ne draftoljon RB-t...azért azt tegyük hozzá, hogy nem minden hátsó körös és UDFA RB lesz meghatározó játékos csapatában....sőt, nincs pontos statisztikám, de sokkal több lehet a korai körös és beváló RB, mint az UDFA-kIOL reális. Szerintem az lesz a másik pickünk a 2. nap.Rb-t nem hoznek a draftrol, Conner-t be kell allitani a sorba es nem tole varni +400 snap-et. Egy Udfa megteszi a rotacioba. Amugy az idei Udfa-k letarolasa meg par ev mulva kulcs lehet.
Bár!!! Szerintem Feiler megy LG-be (most is olvastam erről és már korábban is voltak ilyen hangok) és Okorafor lesz az RT. Így Wisniewski megmarad backup OG-nek és ebben az esetben 1 pick a védelembe megy, 1 pedig az offensebe.
De úgy látom a draftot, hogy EDGE-ben kifejezetten vékony, ott hamar kell húzni, illetve sokat a ILB-vel sem várhatunk. És akkor még ott van az RB pick is, ahol sajnos Conner sérülékenysége miatt lenne muszáj houni valakit.
WR nem fog jönni 2-3-4. körökben, hacsak Tomlin bele nem szerelmesedett már valakibe, ezt sosem lehet kizárni.
Klaci79
no
Klaci79
www.behindthesteelcurtain.com/2020/3/4/21159735/the-inexact-science-of-drafting-quarterbacks-and-what-it-could-mean-for-the-steelers-jalen-hurts-nfl
több mint 5 éve
Hozzunk az elején Bush mellé középre valakit, a többi meg mehet a támadó oldalra kis túlzással.
Steelers fan
több mint 5 éve
2.karika Rekvon Davis DT Bama, itt a edzőjeST kritikus lesz, mert Nix, Chick, Matek, Burns, Holton mind onnan estek ki és Dangerfield jövője sem fix.
3. LBt hoznék aki specteambe jó mer Matekot pótolni kell
utána a corner/receiver/safety tömni a specteamet mer ott fogunk szétrohadni, másrészt Hiltont nem fogjuk tudni megtartani, de itt értéken van bármi slot vagy dime
és feltétlenül hozzunk western michigenes OL embert, mer már a fele itt van én nem bánnám ha Bellamyt is hozzávarnánk, valamint találnánk végre egy rendes returnert
sutianap
Van Olaf, Tuzar, Watt (Derek) Ulisszé lehet többet kap Def-ben.
több mint 5 éve
IOL reális. Szerintem az lesz a másik pickünk a 2. nap.Banner esélyes lehet eligible-ből RT-be előrelépni, igen. Ez esetben még jók lehetnénk, Egy Wis IOL csere OG6OC szerep esetén. Chucks ill. Banner meg lemeccselné a RT-t. Kérdés, erősödne, gyengülne, vagy szinten maradna a kezdő OL?
Klaci79
Reggel óta gondolkodtam az ILB poszton. Most megjelent Depot-on is az agymenésem. Edmuncc elég gyenge link SS-ben, de erős Cover ILB lehetne belőle, ha felhízlalnánk (bár én fejben érzem gyengének), átvehetné Barron helyét, és tolhatná Bincével rotációban. Mi meg hozhatnánk egy valamivel vérszomjasabb SS-t, pl. Winfield Jr-t. Megtarthatnánk, lehet javulna is Edmuncc és jöhetne egy hatékonyabb SS, ami sztem a hiányzó láncszem az IDL mellett..
De ez amolyan szurkolói játék a számokkal, az idei év amúgy sem a pozícióváltások éve lesz a rövid offseason miatt.
több mint 5 éve
2.karika Rekvon Davis DT Bama, itt a edzője3. LBt hoznék aki specteambe jó mer Matekot pótolni kell
utána a corner/receiver/safety tömni a specteamet mer ott fogunk szétrohadni, másrészt Hiltont nem fogjuk tudni megtartani, de itt értéken van bármi slot vagy dime
és feltétlenül hozzunk western michigenes OL embert, mer már a fele itt van én nem bánnám ha Bellamyt is hozzávarnánk, valamint találnánk végre egy rendes returnert

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Játszottam kicsit én is....nekem ez egy álom draft lenne 😊 Nem is tudom, hogy sikerült
több mint 5 éve
Ennyi erővel soha-senki ne draftoljon RB-t...azért azt tegyük hozzá, hogy nem minden hátsó körös és UDFA RB lesz meghatározó játékos csapatában....sőt, nincs pontos statisztikám, de sokkal több lehet a korai körös és beváló RB, mint az UDFA-kIOL reális. Szerintem az lesz a másik pickünk a 2. nap.Rb-t nem hoznek a draftrol, Conner-t be kell allitani a sorba es nem tole varni +400 snap-et. Egy Udfa megteszi a rotacioba. Amugy az idei Udfa-k letarolasa meg par ev mulva kulcs lehet.
Klaci79
no
több mint 5 éve
IOL reális. Szerintem az lesz a másik pickünk a 2. nap.Rb-t nem hoznek a draftrol, Conner-t be kell allitani a sorba es nem tole varni +400 snap-et. Egy Udfa megteszi a rotacioba. Amugy az idei Udfa-k letarolasa meg par ev mulva kulcs lehet.
Klaci79
több mint 5 éve
IOL reális. Szerintem az lesz a másik pickünk a 2. nap.Bár!!! Szerintem Feiler megy LG-be (most is olvastam erről és már korábban is voltak ilyen hangok) és Okorafor lesz az RT. Így Wisniewski megmarad backup OG-nek és ebben az esetben 1 pick a védelembe megy, 1 pedig az offensebe.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
1.Drafttoke kicsi es egy QB jo lenne, de lehet talalni a 2. korosotoknel?
Amugy a jovo a Cap miatt hatareset ugy is es BB tavozasakor ( aminek az idejet megjosolni se lehet, de TB fele kimenetelt varok ) jobb ha a futas es a D remek lesz. Cserebe ez BB-nel is segitseg. Es igy maradnek az OL-nel, OLB, TE, S, DL.
De mivel a jeloltekrol lovesem nincs hogy ki hol mit er szoval valoszinuleg rossz. De igy latom az egyensulyt a kovetkezo ev ( ahol a KC utan 4-5 kozel azonos ereju csapat tolong a lehetosegert hogy kihivo lehessen jelenleg, es kozte a Vasas ) es a kozeljovo szempontjabol.
több mint 5 éve
IOL, EDGE. Wisnievsky csak csereként oldja meg az OC-OG-t. Kezdőként csak átmeneti lenne,ráadásul csere OC nélkül. Bud csak drága kölcsönbe van itt egyelőre, Olaf, Skipper 0km-es. De igen ILB is kevés Ulisszével.Szóval OC-EDGE-t várok, de tuti BPA lesz, amit hagynak a többiek.
több mint 5 éve
egyetertek, ha BB kozepes O-t kepes managelni, akkor nekunk a D-re kell rafekudni. onnan meg kb 1-2 jatekosra vagyunk az elittol. ILB/S, OLB, OL, RBJuJunak szerintem van párja. Johnson kurvajó lesz. Ettől meg nem árthat ha jön valaki oda is, de a legvékonyabbak ILB/S poszton vagyunk, én oda várok.Milyen posztra vártok húzást a 2.nap?Mockokban RB-t látok sok helyen.
steelwolf
Hát nem tudom, értem, hogy kellene, de én egyébként WR-t húznék. Annyira erős ez a class, hogy simán tudnánk megfelelő párt találni JuJu mellé 2-3. körben is.
Ha viszont úgy döntünk, hogy elég, ami van, akkor én 2. körben QB-t húznék.
Persze jó lenne a D-t erősíteni, de szerintem most nem szabad megpróbálni win-now módba kapcsolni, hanem muszáj építekezni a jövőre, mert ki tudja mennyi van még Benben.
tenorx
Klaci79
több mint 5 éve
JuJunak szerintem van párja. Johnson kurvajó lesz. Ettől meg nem árthat ha jön valaki oda is, de a legvékonyabbak ILB/S poszton vagyunk, én oda várok.Milyen posztra vártok húzást a 2.nap?Mockokban RB-t látok sok helyen.
steelwolf
Hát nem tudom, értem, hogy kellene, de én egyébként WR-t húznék. Annyira erős ez a class, hogy simán tudnánk megfelelő párt találni JuJu mellé 2-3. körben is.
Persze jó lenne a D-t erősíteni, de szerintem most nem szabad megpróbálni win-now módba kapcsolni, hanem muszáj építekezni a jövőre, mert ki tudja mennyi van még Benben.
tenorx
több mint 5 éve
Milyen posztra vártok húzást a 2.nap?Mockokban RB-t látok sok helyen.
steelwolf
több mint 5 éve
Milyen posztra vártok húzást a 2.nap?QB és WR.
steelwolf