Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Most láttam hogy Finney 2 év / 8 milláért ment Seattlebe. Olyan sz.rul állunk, hogy ennyit sem tudtunk volna adni neki? 😕Tudtunk volna, csak nem akartunk. Én is bírtam Finney-t, de van olcsóbb megoldás, ami talán jobban előre is mutat. Az pedig, hogy Feiler aki 2. körös tendert kapott, bemegy RG-be, ahol egyébként nem is rossz. Okorafor pedig végre kezdő RT lehet. Talán nem rossz megoldás, de ha baj van, akkor a most hosszabbító Zach Banner ugrana be (vagy talán mindjárt a jobb megoldás is lehet).
Jan
Közben ugyebár Pouncey is átstrukturált fizetést vihet haza, szóval valamire továbbra is készülünk.
Ez lehet egy Heyward hosszabbítás, bár az nem indokolná az eljárást (6 játékossal rendeztük át a béreket), mert talán nem lenne több az idei év, mint amit idén kapott volna. Inkább egy JuJu hosszabbítás lehetne, de a fene tudja, mert az sem indokolja ezt feltétlen...
több mint 6 éve
Most láttam hogy Finney 2 év / 8 milláért ment Seattlebe. Olyan sz.rul állunk, hogy ennyit sem tudtunk volna adni neki? 😕
több mint 6 éve
Sean Davis 1 éves 5 milliós szerződéssel a Redskins-é....nagyon kíváncsi leszek, de ezzel meg is ágyazunk egy olcsó FA vagy egy draft safety-nek.
több mint 6 éve
Munchakot kéne viszzahozni, biztos van az a pénz, amiért kibír még pár évet a kiscsaládtól távol.a Düpri taggel tökön lőttük magunkat, de még ennél valószínűbb, hogy Fejler lesz a G, Csux meg Banner valamelyike meg RTÚgy izgulsz ezen, mintha neked kellene megoldani. 😊azzal a szezononkénti 6-700 snappel meg minek törődni?nincs nózunk a nem tűnt fel?Lehet elengedjük a klasszik 3-4-et, és alkalmanként bemegy valaki NT-be, de többször lesz csak 2 DL a pályán. Vagy nem tudom...
sutianap
Jan
sutianap
Majd betesznek valami dagit középre, aztán hajrá. Ha alapból 4 emberes passrushban gondolkodunk, akkor az a 4 megvan, meg mindegyik mögé egy backup is.
Én amúgy bírtam ezt a Hargreave gyereket, jó is volt, nem vártam hogy meg tudjuk tartani. Inkább azon csodálkozom, hogy Finney (aki anno pityeregve jelentette be, hogy egy álom valóra vált...) elhúzott a retekbe, most, amikor kezdő lett volna. Ez már inkább wtf?!
Jan
sutianap
több mint 6 éve
Davis a Redskinsben folytatja.Én nekem az LB poszton Barron és Szmöre nem volt megoldás. Előbbi a szezon végére már adott életjelet, de ez kevés ahhoz a fizetéshez. Utóbbi esetében pedig borzalmasan kevés az ST aktivitás.Sean Davisnek szerintem semmi piaca nem lesz, őt olcsón még visszahozhatjuk. Én elsőre G-t draftolnék, de hoznék még egy projetk OT-t is.
A gondom az, hogy sok a draft need. Kell OL, kell Safety, kell az elkapó sorba erősítés, kell mélység LB poszton.....
Klemó
Fast Willie
több mint 6 éve
a Düpri taggel tökön lőttük magunkat, de még ennél valószínűbb, hogy Fejler lesz a G, Csux meg Banner valamelyike meg RTÚgy izgulsz ezen, mintha neked kellene megoldani. 😊azzal a szezononkénti 6-700 snappel meg minek törődni?nincs nózunk a nem tűnt fel?Lehet elengedjük a klasszik 3-4-et, és alkalmanként bemegy valaki NT-be, de többször lesz csak 2 DL a pályán. Vagy nem tudom...
sutianap
Jan
sutianap
Majd betesznek valami dagit középre, aztán hajrá. Ha alapból 4 emberes passrushban gondolkodunk, akkor az a 4 megvan, meg mindegyik mögé egy backup is.
Én amúgy bírtam ezt a Hargreave gyereket, jó is volt, nem vártam hogy meg tudjuk tartani. Inkább azon csodálkozom, hogy Finney (aki anno pityeregve jelentette be, hogy egy álom valóra vált...) elhúzott a retekbe, most, amikor kezdő lett volna. Ez már inkább wtf?!
Jan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Úgy izgulsz ezen, mintha neked kellene megoldani. 😊azzal a szezononkénti 6-700 snappel meg minek törődni?nincs nózunk a nem tűnt fel?Lehet elengedjük a klasszik 3-4-et, és alkalmanként bemegy valaki NT-be, de többször lesz csak 2 DL a pályán. Vagy nem tudom...
sutianap
Jan
sutianap
Szerkesztette: Jan
több mint 6 éve
mer Bamás, és kerekseggű75-ből majd lesz 675, vagy őt miért hoztuk?Buggs 6'3 295 lbs , Hargrave 6'2 305 lbs, van köztük kb 4 kiló. Az sok?nem, a 75 snap az a kevés!
Fast Willie
sutianap
Fast Willie

több mint 6 éve
75-ből majd lesz 675, vagy őt miért hoztuk?Buggs 6'3 295 lbs , Hargrave 6'2 305 lbs, van köztük kb 4 kiló. Az sok?nem, a 75 snap az a kevés!
Fast Willie
sutianap
több mint 6 éve
Buggs 6'3 295 lbs , Hargrave 6'2 305 lbs, van köztük kb 4 kiló. Az sok?nem, a 75 snap az a kevés!
Fast Willie

több mint 6 éve
Buggs 6'3 295 lbs , Hargrave 6'2 305 lbs, van köztük kb 4 kiló. Az sok?
több mint 6 éve
azzal a szezononkénti 6-700 snappel meg minek törődni?nincs nózunk a nem tűnt fel?Lehet elengedjük a klasszik 3-4-et, és alkalmanként bemegy valaki NT-be, de többször lesz csak 2 DL a pályán. Vagy nem tudom...
sutianap
Jan

több mint 6 éve
nincs nózunk a nem tűnt fel?Lehet elengedjük a klasszik 3-4-et, és alkalmanként bemegy valaki NT-be, de többször lesz csak 2 DL a pályán. Vagy nem tudom...
sutianap
több mint 6 éve
nincs nózunk a nem tűnt fel?

több mint 6 éve
Én nekem az LB poszton Barron és Szmöre nem volt megoldás. Előbbi a szezon végére már adott életjelet, de ez kevés ahhoz a fizetéshez. Utóbbi esetében pedig borzalmasan kevés az ST aktivitás.Sean Davisnek szerintem semmi piaca nem lesz, őt olcsón még visszahozhatjuk. Én elsőre G-t draftolnék, de hoznék még egy projetk OT-t is.
A gondom az, hogy sok a draft need. Kell OL, kell Safety, kell az elkapó sorba erősítés, kell mélység LB poszton.....
Klemó
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Én nekem az LB poszton Barron és Szmöre nem volt megoldás. Előbbi a szezon végére már adott életjelet, de ez kevés ahhoz a fizetéshez. Utóbbi esetében pedig borzalmasan kevés az ST aktivitás. A gondom az, hogy sok a draft need. Kell OL, kell Safety, kell az elkapó sorba erősítés, kell mélység LB poszton.....
több mint 6 éve
FB kellett, mert Nix többet volt sérült, mint egészséges, és úgy tűnik használni is akarjuk ezt a posztot.A felsoroltakon kívül még újra a belső LB sor tűnik kevésnek...
Bush és Bincen kívül csak Spillane és Gilbert III. van.
Alakul a draft need... Mondjuk FA-ról még csak beesik valahová ember, de aki javulást is hoz és pénzünk is lenne rá kevés van.
több mint 6 éve
Nem értem ezt. Foster visszavonul és erre elengedjük Finneyt, aki G/C poszton volt Punci és Foster mögött. Bannerrel megvan egy év, de Feilerre is második körös tendert tettünk.Düpri taggal szívunk, az5 várom a kis Bicsum haza gyön, DTvel viszont aranyerünk lesz
Nem tudom kik vannak a piacon, de ez a fal nekem így, főleg mélységben nagyon gyenge....
Klemó

több mint 6 éve
Nem értem ezt. Foster visszavonul és erre elengedjük Finneyt, aki G/C poszton volt Punci és Foster mögött. Bannerrel megvan egy év, de Feilerre is második körös tendert tettünk.Nem tudom kik vannak a piacon, de ez a fal nekem így, főleg mélységben nagyon gyenge....
több mint 6 éve
Így akkor Benitől az lesz a kérés hogy fusson ha kedves az élete? Vagy az hogy úgyis instant kezdőt húzunk a drafton? Kemény tervek ezek...
több mint 6 éve
Büdös mód hiányzott egy normális FB ebből a csapatból tavaly, de azért az kemény hogy egy FB és egy LS szerződéssel nyitjuk az FA piacot....Erre van keret. Mondtak is...
Klemó
több mint 6 éve
Akkor most itt lyukas lett a fal. Demiért?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Mike Hilton 2. körös tendert kapott.twitter.com/AdamSchefter/status/1240085502499397632
B.J. Finney viszont elment a Seahawksba.
több mint 6 éve
Igen az tenyleg kulonbseg. Szamomra nemcsak a KC vegezte el jol a dolgat, de csak o nyert. Persze nalad a PO meccseken elert gyozelmek voltak kiemelve mint eredmeny de az is egy reszegyseg. Lehet azt mondani es igaz is hogy a Ravens kikapott 2018-ban a PO-ban, de en azt latom hogy fos kezdes ellenere egy sokkal jobb keretu Vasas ellen bejutottunk a PO-ba egy 2018-as LJ-al. A ciklus ott kezdodott es meglatjuk mi lesz belole kihozva. De a ti 8-8 eredmenyetek csalodas? Hoztak az elvarhato eredmenyt de azert sok mindent lehet szetboncolni rajta mert az "eredmeny csak egy dolog". Ugye ha az O szemszogebol nezem mas lesz mintha a D-bolA 4. pontban amit leírtál, az a legnagyobb különbség a nézőpontunk között.Én meg onnan nézem, hogy az elért eredmény mutatja meg, hogy mennyire működik jól a rendszer. (FO-al, edzőkkel, játékosokkal, mindennel együtt)En ugyan nem fogok vitazni azon hogy neked mi mit mutat meg. De egy par dolog.
A Bengalsnál is ragaszkodtak ahhoz hogy Lewis jó edző, Dalton jó QB, nyerték is a csoportot, de a 0-7-es PO mérleg azért beárazza az egész sztorit.
Jan
1.) A ti FO-tokat nem szidja sok ember. Csinalnak hulyeseget ahogy mindegyik es a szamuk inkabb kisebb mint mashol.
2.) Tomlin-rol olyan sokat beszeltunk mar. Nalam o kivalo CEO tipusu edzo ahogy JH nalunk. Nalam a CEO tipus nem jon be, de ez egyeni. A jatek teren "teljesen" ki vannak szolgaltatva a OC-DC duonak.
3.) Ozzie 20 evig volt a FO es a karrierje elejen parades es utana is a jobbak koze tartozott. EDC-nek ez a 2. onallo eve. Egyikrol se irok itt sokat de EDC jol kezdte a dolgat.
4.) Az eredmeny egy dolog es ahogy irtam a te rendszeredben biztos igazad is van, de itt is minden relativ.
De csak a jatek kedveert idedobok egy masikat.
2011 Tebow L; 2014 Ravens L; 2015 Cica W ( amit nalad be lett arazva a sztori ), Broncos L; Itt jonnek a szerintem SB eselyes csapataitok, de alahuzva hogy ez szubjektiv 2016 Miami W, KC W es NE L esely nelkul; 2017 Jags L
Lehet itt adogatni ossze barmit, de ebbol egy 2016 ev ami jo, akar a NE elleni 0 esellyel is, de az is mas vilagitasba kerul a tobbi eredmeny mellett.
no
"Az eredmény egy dolog"
Nem, az eredmény nem csak egy dolog, hanem arról szól az egész történet. Az alfája és omegája a profi focinak, minden arra irányul, minden cselekvésnek az a végcélja, hogy meglegyen a W.
És ez kb az egyetlen dolog a fociban, ami nem relatív. Az lehet relatív hogy egy edző vagy játékos (vagy FO) jó vagy nem jó, az is lehet relatív hogy a csapat jól vagy rosszul játszik, drága-olcsó, sokmindenre rá lehet mondani. Csak egyetlen dolog nem relatív: az eredmény.
Nem az a cél, hogy jó legyen a cap helyzeted, hogy tele legye a roster elit játékosokkal, hogy nálad legyen a legjobb edző, hogy jól draftolj, hogy ilyen vagy olyan rendszert futtass... ezek mind csak eszközök, de egyik sem a cél. A cél a győzelem.
Jan