Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Büdös mód hiányzott egy normális FB ebből a csapatból tavaly, de azért az kemény hogy egy FB és egy LS szerződéssel nyitjuk az FA piacot....
több mint 6 éve
A 4. pontban amit leírtál, az a legnagyobb különbség a nézőpontunk között.Én meg onnan nézem, hogy az elért eredmény mutatja meg, hogy mennyire működik jól a rendszer. (FO-al, edzőkkel, játékosokkal, mindennel együtt)En ugyan nem fogok vitazni azon hogy neked mi mit mutat meg. De egy par dolog.
A Bengalsnál is ragaszkodtak ahhoz hogy Lewis jó edző, Dalton jó QB, nyerték is a csoportot, de a 0-7-es PO mérleg azért beárazza az egész sztorit.
Jan
1.) A ti FO-tokat nem szidja sok ember. Csinalnak hulyeseget ahogy mindegyik es a szamuk inkabb kisebb mint mashol.
2.) Tomlin-rol olyan sokat beszeltunk mar. Nalam o kivalo CEO tipusu edzo ahogy JH nalunk. Nalam a CEO tipus nem jon be, de ez egyeni. A jatek teren "teljesen" ki vannak szolgaltatva a OC-DC duonak.
3.) Ozzie 20 evig volt a FO es a karrierje elejen parades es utana is a jobbak koze tartozott. EDC-nek ez a 2. onallo eve. Egyikrol se irok itt sokat de EDC jol kezdte a dolgat.
4.) Az eredmeny egy dolog es ahogy irtam a te rendszeredben biztos igazad is van, de itt is minden relativ.
De csak a jatek kedveert idedobok egy masikat.
2011 Tebow L; 2014 Ravens L; 2015 Cica W ( amit nalad be lett arazva a sztori ), Broncos L; Itt jonnek a szerintem SB eselyes csapataitok, de alahuzva hogy ez szubjektiv 2016 Miami W, KC W es NE L esely nelkul; 2017 Jags L
Lehet itt adogatni ossze barmit, de ebbol egy 2016 ev ami jo, akar a NE elleni 0 esellyel is, de az is mas vilagitasba kerul a tobbi eredmeny mellett.
no
"Az eredmény egy dolog"
Nem, az eredmény nem csak egy dolog, hanem arról szól az egész történet. Az alfája és omegája a profi focinak, minden arra irányul, minden cselekvésnek az a végcélja, hogy meglegyen a W.
És ez kb az egyetlen dolog a fociban, ami nem relatív. Az lehet relatív hogy egy edző vagy játékos (vagy FO) jó vagy nem jó, az is lehet relatív hogy a csapat jól vagy rosszul játszik, drága-olcsó, sokmindenre rá lehet mondani. Csak egyetlen dolog nem relatív: az eredmény.
Nem az a cél, hogy jó legyen a cap helyzeted, hogy tele legye a roster elit játékosokkal, hogy nálad legyen a legjobb edző, hogy jól draftolj, hogy ilyen vagy olyan rendszert futtass... ezek mind csak eszközök, de egyik sem a cél. A cél a győzelem.
több mint 6 éve
A kanadai long snapper akarom mondani a LS Canaday is marad még.Kissé túl van árazva
twitter.com/RapSheet/status/1240018698007609347
Derek (még) többet keres majd, mint a bratyó. 😊
twitter.com/RapSheet/status/1240030595658526722
iktriad
több mint 6 éve
Már csak JJ kell szóljatok Bobnak 😛+ 1 harmadik Edmunds.
dande
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Nixnek lőttek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
több mint 6 éve
A kanadai long snapper akarom mondani a LS Canaday is marad még.twitter.com/RapSheet/status/1240018698007609347
Derek (még) többet keres majd, mint a bratyó. 😊
twitter.com/RapSheet/status/1240030595658526722
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
En ugyan nem fogok vitazni azon hogy neked mi mit mutat meg. De egy par dolog.Én meg onnan nézem, hogy az elért eredmény mutatja meg, hogy mennyire működik jól a rendszer. (FO-al, edzőkkel, játékosokkal, mindennel együtt)A tudatos építkezés nem egyik pillanatról a másikra történik, meg nem egy egzakt dolog.Ahhoz képest hogy mekkora hype van a Ravens FO körül már évek óta, ez nem valami nagy parádé.Mi is 3 éve az utolsót.De felbasz, hogy mennyire jó a Ravens Front Office.Jaja, tök jó.
tenorx
Mikor nyertek utoljára PO meccset, 2014 v 15-ben?
Jan
Nem túl acélos.
kittli
Összevetve azzal, hogy nálunk elvileg nem annyira jó a FO, Tomlin meg a sz.r edző, az ő utolsó PO győzelmük óta, nekünk 6 PO meccsünk volt, közte egy AFC döntő, és 3-3-as mérleg. Nekik 2 meccs, 0-2. Hát ki hogy érzi, de én ezt nem irigylem tőlük...
Jan
Csinálhatsz jó move-okat, ha beesik egy sérülés.
tenorx
A Bengalsnál is ragaszkodtak ahhoz hogy Lewis jó edző, Dalton jó QB, nyerték is a csoportot, de a 0-7-es PO mérleg azért beárazza az egész sztorit.
Jan
1.) A ti FO-tokat nem szidja sok ember. Csinalnak hulyeseget ahogy mindegyik es a szamuk inkabb kisebb mint mashol.
2.) Tomlin-rol olyan sokat beszeltunk mar. Nalam o kivalo CEO tipusu edzo ahogy JH nalunk. Nalam a CEO tipus nem jon be, de ez egyeni. A jatek teren "teljesen" ki vannak szolgaltatva a OC-DC duonak.
3.) Ozzie 20 evig volt a FO es a karrierje elejen parades es utana is a jobbak koze tartozott. EDC-nek ez a 2. onallo eve. Egyikrol se irok itt sokat de EDC jol kezdte a dolgat.
4.) Az eredmeny egy dolog es ahogy irtam a te rendszeredben biztos igazad is van, de itt is minden relativ.
De csak a jatek kedveert idedobok egy masikat.
2011 Tebow L; 2014 Ravens L; 2015 Cica W ( amit nalad be lett arazva a sztori ), Broncos L; Itt jonnek a szerintem SB eselyes csapataitok, de alahuzva hogy ez szubjektiv 2016 Miami W, KC W es NE L esely nelkul; 2017 Jags L
Lehet itt adogatni ossze barmit, de ebbol egy 2016 ev ami jo, akar a NE elleni 0 esellyel is, de az is mas vilagitasba kerul a tobbi eredmeny mellett.
több mint 6 éve
Wattnak adunk szerződést. Bud lehúzza az évet, mi húzunk EDGE-t és jövőre elengedjükMost már 2 Wattos a csapat
Spy
twitter.com/RapSheet/status/1240028927722172421
több mint 6 éve
Wattnak adunk szerződést. Bud lehúzza az évet, mi húzunk EDGE-t és jövőre elengedjük
több mint 6 éve
Ha van eszünk ,akkor Watt új szerződéséig hosszabbítunk vele. Nem kell két agyonfizetett olb. én abban bízom, hogy tag alatt lenyom egy évet, mert amannyit ő kér annyit közel sem ér. Hargrave pedig nekünk nem ér ennyit, majd hozunk valakit a drafton. Watt és Heyward(Tuitt ha egészséges) a lényeg, ők felhúzzák a körülöttük lévő játékosokat.Márpedig kifizetünk neki. Itt az a kérdés, hogy milyen hosszú szerződésbe megy bele. Olaf és Skipper lesz a két OLB mögött, így ott hosszú távra rendezkedünk be. A DL kínálat is nagyon jó, így nem csodálkoznék, ha a 3. körben - mint Hargrave kapcsán - megint DL-be húznánk. Minden attól függ, hogy az FA-n a falat erősítjük-e, vagy esetleg az elkapó sort.Ez volt az a draft, ahol az előttünk lévő pickkel a Bengals kivitte a kiszemeltünket, William Jacksont.Jah....sosem felejtem, milyen gát volt Burns...annyira próbáltam valami pozitívat találni benne....de nem sikerültA híres 2016-os draft classunk már nincs a csapatnál...na ez mondjuk meg is látszott az elmúlt években...persze Hargrave volt az üdítő kivétel:Huhh..emlékszem majd minden pickre felszisszentem, kivéve a 3. körös Hargrave-et, akiről megvolt egy tökéletes elemzés a depot-n.
Artie Burns
Sean Davis
Javon Hargrave
Jerald Hawkins
Travis Feeney
Demarcus Ayers
Tyler Matakevich
Klaci79
Klemó
Klaci79
Ha nem ragaszkodunk a CB-hez és reachelünk egy óriásit, lehetett volna az első-második kör mondjuk Jaylon Smith (vagy ha már CB Xavien Howard), második körben meg Vonn Bell/Kevin Byard.
Ez a draft azóta is fáj.
Egyébként tök jó, hogy van ennyi pénzünk, de ha kifizetünk valami embertelen pénzt Dupree-nek sokkot kapok.
tenorx
Klemó
Steelers fan
több mint 6 éve
Bama D-t hozunk, ijen Oson Robizon fêlêre számítanékMárpedig kifizetünk neki. Itt az a kérdés, hogy milyen hosszú szerződésbe megy bele. Olaf és Skipper lesz a két OLB mögött, így ott hosszú távra rendezkedünk be. A DL kínálat is nagyon jó, így nem csodálkoznék, ha a 3. körben - mint Hargrave kapcsán - megint DL-be húznánk. Minden attól függ, hogy az FA-n a falat erősítjük-e, vagy esetleg az elkapó sort.Ez volt az a draft, ahol az előttünk lévő pickkel a Bengals kivitte a kiszemeltünket, William Jacksont.Jah....sosem felejtem, milyen gát volt Burns...annyira próbáltam valami pozitívat találni benne....de nem sikerültA híres 2016-os draft classunk már nincs a csapatnál...na ez mondjuk meg is látszott az elmúlt években...persze Hargrave volt az üdítő kivétel:Huhh..emlékszem majd minden pickre felszisszentem, kivéve a 3. körös Hargrave-et, akiről megvolt egy tökéletes elemzés a depot-n.
Artie Burns
Sean Davis
Javon Hargrave
Jerald Hawkins
Travis Feeney
Demarcus Ayers
Tyler Matakevich
Klaci79
Klemó
Klaci79
Ha nem ragaszkodunk a CB-hez és reachelünk egy óriásit, lehetett volna az első-második kör mondjuk Jaylon Smith (vagy ha már CB Xavien Howard), második körben meg Vonn Bell/Kevin Byard.
Ez a draft azóta is fáj.
Egyébként tök jó, hogy van ennyi pénzünk, de ha kifizetünk valami embertelen pénzt Dupree-nek sokkot kapok.
tenorx
Klemó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Márpedig kifizetünk neki. Itt az a kérdés, hogy milyen hosszú szerződésbe megy bele. Olaf és Skipper lesz a két OLB mögött, így ott hosszú távra rendezkedünk be. A DL kínálat is nagyon jó, így nem csodálkoznék, ha a 3. körben - mint Hargrave kapcsán - megint DL-be húznánk. Minden attól függ, hogy az FA-n a falat erősítjük-e, vagy esetleg az elkapó sort.Ez volt az a draft, ahol az előttünk lévő pickkel a Bengals kivitte a kiszemeltünket, William Jacksont.Jah....sosem felejtem, milyen gát volt Burns...annyira próbáltam valami pozitívat találni benne....de nem sikerültA híres 2016-os draft classunk már nincs a csapatnál...na ez mondjuk meg is látszott az elmúlt években...persze Hargrave volt az üdítő kivétel:Huhh..emlékszem majd minden pickre felszisszentem, kivéve a 3. körös Hargrave-et, akiről megvolt egy tökéletes elemzés a depot-n.
Artie Burns
Sean Davis
Javon Hargrave
Jerald Hawkins
Travis Feeney
Demarcus Ayers
Tyler Matakevich
Klaci79
Klemó
Klaci79
Ez a draft azóta is fáj.
tenorx
több mint 6 éve
Steelers announce that they put Ryan Shazier on the reserved/retired list. He will stay with the team in a yet-to-be-announced capacity.Nàlam Maddenben darál a Bush-Shazier páros! 😁
Klaci79
több mint 6 éve
Ez volt az a draft, ahol az előttünk lévő pickkel a Bengals kivitte a kiszemeltünket, William Jacksont.Jah....sosem felejtem, milyen gát volt Burns...annyira próbáltam valami pozitívat találni benne....de nem sikerültA híres 2016-os draft classunk már nincs a csapatnál...na ez mondjuk meg is látszott az elmúlt években...persze Hargrave volt az üdítő kivétel:Huhh..emlékszem majd minden pickre felszisszentem, kivéve a 3. körös Hargrave-et, akiről megvolt egy tökéletes elemzés a depot-n.
Artie Burns
Sean Davis
Javon Hargrave
Jerald Hawkins
Travis Feeney
Demarcus Ayers
Tyler Matakevich
Klaci79
Klemó
Klaci79
Ez a draft azóta is fáj.
több mint 6 éve
Steelers announce that they put Ryan Shazier on the reserved/retired list. He will stay with the team in a yet-to-be-announced capacity.
több mint 6 éve
Jah....sosem felejtem, milyen gát volt Burns...annyira próbáltam valami pozitívat találni benne....de nem sikerültA híres 2016-os draft classunk már nincs a csapatnál...na ez mondjuk meg is látszott az elmúlt években...persze Hargrave volt az üdítő kivétel:Huhh..emlékszem majd minden pickre felszisszentem, kivéve a 3. körös Hargrave-et, akiről megvolt egy tökéletes elemzés a depot-n.
Artie Burns
Sean Davis
Javon Hargrave
Jerald Hawkins
Travis Feeney
Demarcus Ayers
Tyler Matakevich
Klaci79
Klemó
több mint 6 éve
A híres 2016-os draft classunk már nincs a csapatnál...na ez mondjuk meg is látszott az elmúlt években...persze Hargrave volt az üdítő kivétel:Huhh..emlékszem majd minden pickre felszisszentem, kivéve a 3. körös Hargrave-et, akiről megvolt egy tökéletes elemzés a depot-n.
Artie Burns
Sean Davis
Javon Hargrave
Jerald Hawkins
Travis Feeney
Demarcus Ayers
Tyler Matakevich
Klaci79
több mint 6 éve
A híres 2016-os draft classunk már nincs a csapatnál...na ez mondjuk meg is látszott az elmúlt években...persze Hargrave volt az üdítő kivétel:Artie Burns
Sean Davis
Javon Hargrave
Jerald Hawkins
Travis Feeney
Demarcus Ayers
Tyler Matakevich
több mint 6 éve
Én meg onnan nézem, hogy az elért eredmény mutatja meg, hogy mennyire működik jól a rendszer. (FO-al, edzőkkel, játékosokkal, mindennel együtt)A tudatos építkezés nem egyik pillanatról a másikra történik, meg nem egy egzakt dolog.Ahhoz képest hogy mekkora hype van a Ravens FO körül már évek óta, ez nem valami nagy parádé.Mi is 3 éve az utolsót.De felbasz, hogy mennyire jó a Ravens Front Office.Jaja, tök jó.
tenorx
Jan
Nem túl acélos.
kittli
Összevetve azzal, hogy nálunk elvileg nem annyira jó a FO, Tomlin meg a sz.r edző, az ő utolsó PO győzelmük óta, nekünk 6 PO meccsünk volt, közte egy AFC döntő, és 3-3-as mérleg. Nekik 2 meccs, 0-2. Hát ki hogy érzi, de én ezt nem irigylem tőlük...
Jan
tenorx
több mint 6 éve
A tudatos építkezés nem egyik pillanatról a másikra történik, meg nem egy egzakt dolog.Ahhoz képest hogy mekkora hype van a Ravens FO körül már évek óta, ez nem valami nagy parádé.Mi is 3 éve az utolsót.De felbasz, hogy mennyire jó a Ravens Front Office.Jaja, tök jó.
tenorx
Jan
Nem túl acélos.
kittli
Jan
több mint 6 éve
Ahhoz képest hogy mekkora hype van a Ravens FO körül már évek óta, ez nem valami nagy parádé.Mi is 3 éve az utolsót.De felbasz, hogy mennyire jó a Ravens Front Office.Jaja, tök jó.
tenorx
Jan
Nem túl acélos.
kittli
több mint 6 éve
Ez a 15 milla már egy FA szerződést is lehetővé tesz. Dupree hosszúja (ha összejön) ezen még növelhet is. Kérdés kire gyűjtünk.Tuti fiatalítanátok a QB poszton, úgyhogy gyanítom Bradyre.
Klemó