San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 8 éve
Ward és Kittle limitált edzés, Kittle is hamstring :/közben Brooks után Dial is a Packersben. sok sikert neki!
több mint 8 éve
én azt mondom Desirre le kéne csapni és az egyik CB-nk mehetne amerre lát, Reaser..khm
több mint 8 éve
eddig őket bocsátottuk el:Pos. Name
QB Matt Barkley
C Tim Barnes
CB Will Davis
DL Leger Douzable
OL Andrew Gardner
RB Tim Hightower
WR Louis Murphy
RB Kapri Bibbs
OL Andrew Lauderdale
FB Tyler McCloskey
WR Tim Patrick
OL Norman Price
K Nick Rose
LB Shayne Skov
S Vinnie Sunseri
Jelenleg 71 fős a roster, további mozgások hamarosan.
több mint 8 éve
ninerswire.usatoday.com/2017/09/01/c-j-beathard-wins-49ers-backup-quarterback-job/Szerintem Beathard megérdemelte, nem fosott és élt a lehetőséggel, igaz általában második-harmadik vonalbeliek ellen. De egy csere qb-tól az első preseasonjában nekem ennyi elég is.
Barkley elengedve.
petey
több mint 8 éve
ninerswire.usatoday.com/2017/09/01/c-j-beathard-wins-49ers-backup-quarterback-job/Barkley elengedve.
több mint 8 éve
Shanahan said it's possible G Joshua Garnett could be placed on season-ending IR. Will have discussion Friday. :/
több mint 8 éve
LG volt mert Warford volt az RG.hát meglátjuk, eddig Lynch nem okozott csalódást. amúgy nálatok nem LG volt és ZBS-t játszott a Lions? Tomlinson világéletében RG volt 😊Laken Tomlinson érkezik a Lionstól 2019/5-ért cserébe.Itt a trade oka:
Beki
@nfltrade_rumors: 49ers G Joshua Garnet Short-Term Injured Reserve Candidate
Bazzani
petey
Nem tetszett neki a rendszer mert ő inkább az erejéből él mint a mozgásából.
több mint 8 éve
Hát az már tuti hogy idén több mint 2 győzelmet fogunk szerezni az elmúlt 4-5 hét alapján.
több mint 8 éve
hát meglátjuk, eddig Lynch nem okozott csalódást. amúgy nálatok nem LG volt és ZBS-t játszott a Lions? Tomlinson világéletében RG volt 😊Laken Tomlinson érkezik a Lionstól 2019/5-ért cserébe.Itt a trade oka:
Beki
Bazzani
több mint 8 éve
Laken Tomlinson érkezik a Lionstól 2019/5-ért cserébe.Itt a trade oka:
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Laken Tomlinson érkezik a Lionstól 2019/5-ért cserébe.
több mint 8 éve
ami aggaszt egyelőre az backup sor..a Vikings ellen hát hogymondjam szépen. pitsába az összessel 😀Nem szeretek következtetéseket levonni az előszezonból, de ez a Vikings elleni csörte azért szvsz bizakodásra ad okot nálatok.úgy gondolom többen is így látjuk a jelenlegi helyzetet. Már van halvány gyertyafény a hosszú alagút végén 😊
Shanny O-ja egy igen jó kezdő Vikes D ellen is rakott pontokat a táblára, míg a kezdő D 0 ponton tudta tartani a Minny kezdő offense-ét, aminél persze bőven jobbakkal is fogtok találkozni az alapszakaszban.
empty taxi
Alabama Niners
több mint 8 éve
Nem szeretek következtetéseket levonni az előszezonból, de ez a Vikings elleni csörte azért szvsz bizakodásra ad okot nálatok.úgy gondolom többen is így látjuk a jelenlegi helyzetet. Már van halvány gyertyafény a hosszú alagút végén 😊
Shanny O-ja egy igen jó kezdő Vikes D ellen is rakott pontokat a táblára, míg a kezdő D 0 ponton tudta tartani a Minny kezdő offense-ét, aminél persze bőven jobbakkal is fogtok találkozni az alapszakaszban.
empty taxi
több mint 8 éve
Nem szeretek következtetéseket levonni az előszezonból, de ez a Vikings elleni csörte azért szvsz bizakodásra ad okot nálatok.Shanny O-ja egy igen jó kezdő Vikes D ellen is rakott pontokat a táblára, míg a kezdő D 0 ponton tudta tartani a Minny kezdő offense-ét, aminél persze bőven jobbakkal is fogtok találkozni az alapszakaszban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kezdő TE-et nem szokás eladni 2 héttel idény előtt... nem vágom, ez miért volt. Nyilván van helyette ember...de kezdő ember esetén furavajon miért McDrops volt a neve..miért is...hmmmm 😀 remélem nem esik ki a kezéből a repjegy. amúgy benyelte a Vasas a pénzét is. win-win nekünk.
Chargers LT
több mint 8 éve
Kezdő TE-et nem szokás eladni 2 héttel idény előtt... nem vágom, ez miért volt. Nyilván van helyette ember...de kezdő ember esetén furakényszer kezdő volt McDrop....azok eladhatók
Chargers LT
több mint 8 éve
Kezdő TE-et nem szokás eladni 2 héttel idény előtt... nem vágom, ez miért volt. Nyilván van helyette ember...de kezdő ember esetén fura
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Vance McDropp-ot eltrédeltük Piccbörgbe, nem tisztázott draft pikkért.Kár érte, jó ügynök volt.... 😀
Nem fogunk miatta többet bosszankodni......
....kaptunk egy 4. kört érte, de adtunk egy 5.-et mellé, akkor nem sokért adtuk el.
Gyakorlatilag az 5. kör eleji pickünket felcseréltük egy 4. közepe-végire. Kábé 10-20 hellyel mentük feljebb akkor.
Alabama Niners
több mint 8 éve
Vance McDropp-ot eltrédeltük Piccbörgbe, nem tisztázott draft pikkért.Nem fogunk miatta többet bosszankodni......
....kaptunk egy 4. kört érte, de adtunk egy 5.-et mellé, akkor nem sokért adtuk el.
Gyakorlatilag az 5. kör eleji pickünket felcseréltük egy 4. közepe-végire. Kábé 10-20 hellyel mentük feljebb akkor.
Szerkesztette: Alabama Niners
több mint 8 éve
Garnett ha felépül week 1re megy egyből vissza RGbe, vagy csatáznia kell Fuscoval?Szerintem egyből kezdő lesz, a két G (Fusco és Beadles) nem túl meggyőző eddig.
alatriste
több mint 8 éve
Az első két negyed nagyon tetszetős volt, éles volt az offense és a defense is. Én is úgy érzem , hogy a CB poszton kicsit vékonyak vagyunk, ott vannak problémák. R.Foster nagyon tetszett, már most nagy kedvenc. Staleynek kisebb térdsérülése van csak, azt írják nem komoly. Theus egész jól szállt be a helyére. Jó lesz ez, jó az irány, 2-3 éven belül jó kis csapatunk lesz.
több mint 8 éve
Mivel csak az első félidőt tudom megnézni, ezután értékelek. Maximálisan elégedett egyok azzal amit a csapat mutatott, vannak hibák, de a ejlődés megkérdőjelezhetetlen! Amit az O-line+Hoyer+WR-ek hoztak az első félidőben az messze több, mint bíztató. (Remélem Staley-velnincs gond, nem hallottam miért van a pálya szélén) A védelem is kifejezetten tetszetős, gyorsak és nagyot ütnek, csak a 2 CB-t érzem gyenge pontnak (már évek óta). Hoyer statisztikája nem a szokásos irányítóinkat idézik (12/17 176y 2TD) kellemes meglepetés a kis kopasz. Remélem majd a futás még javul, mert ott rozsdásak vagyunk. A védelemben a front7 egész tetszetős (hahó van pass rush?) a fiataljaink kezdenek beérni, Tank évekig nulla volt most meg kezdő lesz (?) végre megtaláltuk a helyét? Szerintem félelmetes lesz az Armstead-Buckner-Thomas trió hamarosan. Saleh jobb védelmet rakott össze a sémaváltással, mint azt remélni mertem. Bíztató dolgok, de az igazi mgmérettetés 2 hét múlva indul. Jó kemény a sorsolás: Panthers, Seahawks, ha ezeken nem is, de a 3. fordulóban a Rams-t be kell darálni! Bízom benne a 2. félidőben a cseresor is villogni fog, azt maj este az ismétléskor nézem meg. Go 9ers!!!