San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
nem probléma.teljesen megérdemlem a verést, ha csak ezen múlik, kikötöm magam boxzsáknak 😀😀 köszönöm a srácoknak hogy helyrehozták a hétvégémet, iszonyat fontos volt ez a győzelem!picstiiÜssetek meg, de én Shehawks győzelmet várok...kabow, puff, csatt , durr.....Josszi
Go 49ers!picstii
de a címed lécci majd küldd el
😕)
több mint 10 éve
teljesen megérdemlem a verést, ha csak ezen múlik, kikötöm magam boxzsáknak 😀😀 köszönöm a srácoknak hogy helyrehozták a hétvégémet, iszonyat fontos volt ez a győzelem!Üssetek meg, de én Shehawks győzelmet várok...kabow, puff, csatt , durr.....Josszi
Go 49ers!picstii
több mint 10 éve
csrnyei
489
Komolyan érdekel, hogy mi a vicc abban, hogy alacsony?Tocynem az a poén,hanem,hogy szőrös a talpa.így már érted?
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Komolyan érdekel, hogy mi a vicc abban, hogy alacsony?
több mint 10 éve
Lenne egy érdekes kérdésem , amin már rágódom egy ideje , mivel itt nálam többen és jobban értenek a focihoz , gondolom megkérdezem , hátha jó kis beszélgetés lesz belőle.Mivel már több mint 10 éve követem a ligát hétről hétre, így talán tudok segíteni:
Szerintetek mitől sikeres egy csapat?
Úgy értem ugye a niners a 90-es években begyűjtött 5 SB-t Montanaval , azóta viszont PO is alig volt , kivéve az utolsó 2 évet. Biztos nem csak az irányítón múlik(lásd Flacco tavaly , hisz ő nincs bent szerintem a TOP10-ben az irányítókat tekintve)!
Szerintetek mi kell ahhoz , hogy egy csapat 10-12 évig is PO csapat legyen? Volt egyáltalán már ilyenre példa? Volt olyan csapat , akiket folyamatosan rájátszásba vártak , és be is jutott oda. Van tradicionális "erős" csapat az NFL-ben?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.Harlequin
Patriots,Steelers,Colts iskola példája a huzamosabb időn keresztül PO-ban szereplő csapatoknak.
Ahhoz,hogy hosszú távon sikeres legyen a frencsájz, kell egyrészt egy jó GM szemlélet, és állandóság szakmai téren. Meg lehet nézni mennyi edzőt fogyasztott a Pats vagy a Steelers az utóbbi 10 évben. De akár a GB-t is ide tehetném, viszont náluk olyannyira erős a csoport,hogy nehéz sokszor egymás után vinni a címet.
Ezzel el is érkeztünk oda,hogy nem elég,hogy a saját frencsájzod magas színvonalon van évről évre, kell azért,hogy a közvetlen csoportriválisaid elbénázzanak valamit.
Patriots csoportjában pl a Miami-Jets-Bills hármas nem az állandóságról híre. Egyiknek sem volt az elmúlt 5-10 évben rendes frencsájz irányítója. Velük ellentétben a Steelers azért nehezebb helyzetben van/volt, mert vele együtt párhuzamosan a Ravens is beleszólt a csoportelsőségért vívott csatába, de a fent említett GB is jó példa erre, hiszen ott pedig a Chicago-Minnesota páros adott néha bivaly csapatot.
Tehát pár sorban összegezve:
1.Átgondolt építkezés a GM részéről, jó draftok, vagy jó "kukázás" az UDFA közül, nem pedig a fél frencsájzt eladva játékost szerezni(pl Washington)
2. Szakmailag magas szinvonalon álló edzők, akik a saját rendszerükbe tudnak hozni olyan embereket akik máshol nem kellenek (Pl Saints, Pats (Woodhead-Welker stbstb), Hawks), és rendesen kompetitív csapatot tudnak pályára küldeni, jó gameplannel.
3. Frencsájz Qb. Szintén a Hazafiaknál maradva, a 10 évvel ezelőtti csapatból már csak kb Brady van ott 😊
4.Esetlegesen gyengébb divízió
több mint 10 éve
Harlequin
332
Lenne egy érdekes kérdésem , amin már rágódom egy ideje , mivel itt nálam többen és jobban értenek a focihoz , gondolom megkérdezem , hátha jó kis beszélgetés lesz belőle.Szerintetek mitől sikeres egy csapat?
Úgy értem ugye a niners a 90-es években begyűjtött 5 SB-t Montanaval , azóta viszont PO is alig volt , kivéve az utolsó 2 évet. Biztos nem csak az irányítón múlik(lásd Flacco tavaly , hisz ő nincs bent szerintem a TOP10-ben az irányítókat tekintve)!
Szerintetek mi kell ahhoz , hogy egy csapat 10-12 évig is PO csapat legyen? Volt egyáltalán már ilyenre példa? Volt olyan csapat , akiket folyamatosan rájátszásba vártak , és be is jutott oda. Van tradicionális "erős" csapat az NFL-ben?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
több mint 10 éve
Harlequin
332
Úgy legyen!nem tudom melyik lesz a jobb megoldás ha Staley játszik (gondolom telenyomva Cortizonnal stb stb..) nem 100%-osan kockáztatva hogy rásérül vagy hogy marad a múltkori kevert OL.. na majd kiderül ma este.ha összejön a pénz ez lesz kiplakátolva Seattleben 😀szerintem meg mindkettő elég láma dolog. a zászlóreptetés, ami senkit nem fog érdekelni, vagy a plakát, ami jóeséllyel nem éri meg a másnapot. :[] (vagy akkorra időzítsék miután Seattle kiesett a PO-ból) 😀
Josszi
Josszi, Snyder nem rossz, de nem is jó. néha nagyot játszik, néha meg úgy viselkedik, mint valami rookie, gyermeteg hibákkal.
backupnak nem rossz, de kösse fel a gatyáját.petey
a lényeg ha Wilsont nem hagyjuk dobálni , és bár ügyesen szaladgál el a zsebből nem lesz mindig malaca... sőtg szerintem (az első meccsen is 20 körül passszolt csak) Aldon nagyon elfogja kapni.. főleg ha Cowboy újra olyan jól fogja nyomni mint pl a Rams ellen.. akkor már csak az az "egyszerű" feladat vár Willis and Co-ra hogy megállítsák Lyncht..
Gore ma sokat fog dolgozni... szét fogja futni őket..
a Legion of Boomból pedig Legion of Boooo lesz 😀Josszi
Ha bejön , jövök neked egy sörrel!😊
több mint 10 éve
Meg kell mondanom ÉN nyugodt vagyok az estével kapcsolatosan. Biztos vagyok a győzelemben, hazai pályán hozi kell.
több mint 10 éve
Josszi
3 368
szerintem meg poén mind a kettő 😀ha összejön a pénz ez lesz kiplakátolva Seattleben 😀szerintem meg mindkettő elég láma dolog. a zászlóreptetés, ami senkit nem fog érdekelni, vagy a plakát, ami jóeséllyel nem éri meg a másnapot. :[] (vagy akkorra időzítsék miután Seattle kiesett a PO-ból) 😀
Josszi
Josszi, Snyder nem rossz, de nem is jó. néha nagyot játszik, néha meg úgy viselkedik, mint valami rookie, gyermeteg hibákkal.
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 368
nem tudom melyik lesz a jobb megoldás ha Staley játszik (gondolom telenyomva Cortizonnal stb stb..) nem 100%-osan kockáztatva hogy rásérül vagy hogy marad a múltkori kevert OL.. na majd kiderül ma este.ha összejön a pénz ez lesz kiplakátolva Seattleben 😀szerintem meg mindkettő elég láma dolog. a zászlóreptetés, ami senkit nem fog érdekelni, vagy a plakát, ami jóeséllyel nem éri meg a másnapot. :[] (vagy akkorra időzítsék miután Seattle kiesett a PO-ból) 😀
Josszi
a lényeg ha Wilsont nem hagyjuk dobálni , és bár ügyesen szaladgál el a zsebből nem lesz mindig malaca... sőtg szerintem (az első meccsen is 20 körül passszolt csak) Aldon nagyon elfogja kapni.. főleg ha Cowboy újra olyan jól fogja nyomni mint pl a Rams ellen.. akkor már csak az az "egyszerű" feladat vár Willis and Co-ra hogy megállítsák Lyncht..
Gore ma sokat fog dolgozni... szét fogja futni őket..
a Legion of Boomból pedig Legion of Boooo lesz 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
ha összejön a pénz ez lesz kiplakátolva Seattleben 😀szerintem meg mindkettő elég láma dolog. a zászlóreptetés, ami senkit nem fog érdekelni, vagy a plakát, ami jóeséllyel nem éri meg a másnapot. :[] (vagy akkorra időzítsék miután Seattle kiesett a PO-ból) 😀
Josszi
backupnak nem rossz, de kösse fel a gatyáját.
több mint 10 éve
Josszi
3 368
ha összejön a pénz ez lesz kiplakátolva Seattleben 😀 The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 368
na de hogy topiknál maradjunk, Staley úr játékra jelentkezik vasárnappeteyja ja.... de mi bajod Snyderrel? nem olyan rossz ő mint bárholbevethető tartalék vagy jumbo kiegészítő... és ha meg kell állítani a mamutot (Lynch) akkor sem fogja telerotyogni a gatyáját..
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 368
undinakkorrekt
na akkor kezdjük.
én komolyan nem tudom honnan veszed azt hogy frusztrált vagyok egy hangos stadion miatt? 2 gyerekem van, családom, életem, gondolod hogy egy hülye hangos stadion, csapat, akármi miatt frusztrált lennék? ez csak 1 sport. ajánlom Saul Rosenzweig munkásságát a frusztráció témájában.
én nem tudom miért, de úgy látom mostanság szinte mániákusan foglalkozol velem, nem arra amit írok, hanem a személyemre irányuló szurkapiszkával. nem szoktam statisztikát hamisítani(lol wtf), mindent linkekkel támasztok alá ami olyan. a stadionos kérdésedre doki leírta amit én is szerettem volna, erre benyögöd hogy fent van a hawks.comon is. akkor minek kérdezed ha tudod? ráadásul ilyen seggedből rángatlak ki stílussal(nem érsz annyit..), vegyél vissza kérlek.
a csúsztatások mestere vagy az tuti, ugyanis nem azt írtam hogy rosszak vagytok idegenben hanem hogy nem túl dominánsak, nem úgy mint otthon, dacára a mérlegnek(Texans pick 6, Panthers fumble, Rams utolsó play stb), de keresd vissza nyugodtan, úgy mint a 4 hónappal ezelőtti hszemet és másold be a hawks topikba "parasztságból", ha olyan büszke voltál arra. vagy mondhatnám azt is hogy bedobsz 1-2 hírt rólunk hogy mekkora ekék ott SF-ben, de a korrekt tájékoztatásra már nem futja, pedig elég lenne megkérdezni hogy erre mit szólunk..hm? ezért is írtam arra a hírre.
én komolyan nem értem, endoval, -akivel már 1000 éve forumozunk, Helmuttal, garrettal, Baltazárral meg még pár emberkével onnan semmi de semmi bajunk/bajom nincs, idejönnek az égvilágon senki nem bántja őket.
te idejössz, a MI topikunkba, írsz 20 hszt, legtöbbször tök jókat, ilyenkor mindig reménykedem hogy végre leszel az a jó arc aki idekerült nemrég, de aztán gyorsan belémrúgsz vagy másba aztán játszod a sértődöttet ha visszaszólunk, vagy light csesztetésből be merünk rakni egy képet, végülis káanyázhatnánk akár. *nem*
kérlek szedd össze magad, ez tényleg csak egy sport, és a forumon bármit írsz nem lesz hatással a csapatunk teljesítményére.
engem nem bánt vagy nem lesz szar napom ha ekézed a csapatom, de soha ne az embert.
hang ügyben meg gyere Fehérvárra egy Volán meccsre, vendégem vagy egy zsíros kenyérre meg teára, a legjobb. és ki lehet ordítani magad, meg tapsolni 😊
tessék ez máról:
sportbaráti üdvözlettel:
p.petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
na de hogy topiknál maradjunk, Staley úr játékra jelentkezik vasárnap
több mint 10 éve
tudod, ahol osztrák ligában játszunk, osztrák zebrákkal, és osztrák csapattal, ott sok érdekes dolog történik 😀😀bmeg!!!!!!!!!!! akkor a malacok tegnap a sógoroknak röfögtek,.,Josszivezettünk 2-1-re, lehozta a Villach a kapust, és a kapu előtti tömörülésben egy kipattanót bevágtak 11mp-vel a vége előtt. aztán a hosszabbításban egy kamut büntit adtak nekünk, de előtte nálunk persze nem fújtak be egyet. így 4-3-ban felálltak, és bebombázta Pewal. a kemény az volt hogy a rendesben üres kapura lőttünk kettőt, és a beálló hátvéd kivédte mindkettőt, aztán innen jött az egyenlítés...amúgy marha nagy meccs volt, de a Villach az egyik legjobb támadószekcióval rendelkezik, a bekkjeik is életveszélyesek a kékről. holnap nyerünk az Innsbruck ellen 😊peteyLátom undi megint hozza magát, majd reagálok, most Volán meccsen vagyok, bár nem tudom érdemes e? 😀peteyolvastam milyen pech lett a vége.. vagy csak a koncentrációval volt baj a végén??Josszi
több mint 10 éve
igen, aktív részesei vagyunk a városi sportéletnek családostól, már második otthon a Jégcsarnok, Sóstói Stadion, Kosárcsarnok :cool: lányom most kezdte a kézit, így bekerült a programba a Köfém csarnok is. edzése után jönnek a suliba tollasok, majd megkérdem kik ők. 😀 a srácom meg röplabdázik és teniszezik.undinakErről van szó, ez az igazán fontos!(meg a 49ers😀 )
na akkor kezdjük.
én komolyan nem tudom honnan veszed azt hogy frusztrált vagyok egy hangos stadion miatt? 2 gyerekem van, családom, életem, gondolod hogy egy hülye hangos stadion, csapat, akármi miatt frusztrált lennék?.petey
Amúgy eléggé keveset láthatnak, mert úgy nézem minden fehérvári sportrezdülést élőben nézel, még jó hogy nincs gombfocicsapatotok 😊 Vagy viszed a srácokat is? Én 5-6 éves koruktól vittem őket. Úgy egyébként van 2 tollascsapata is városodnak (Albatoll ill. Fehérvár Badminton SE), oda is kimehetnél néha ezzel a nézőszám 10%-al emelkedne😀diverdoc
ha erre jártok szólj mindenképp!
több mint 10 éve
undinakErről van szó, ez az igazán fontos!(meg a 49ers😀 )
na akkor kezdjük.
én komolyan nem tudom honnan veszed azt hogy frusztrált vagyok egy hangos stadion miatt? 2 gyerekem van, családom, életem, gondolod hogy egy hülye hangos stadion, csapat, akármi miatt frusztrált lennék?.petey
Amúgy eléggé keveset láthatnak, mert úgy nézem minden fehérvári sportrezdülést élőben nézel, még jó hogy nincs gombfocicsapatotok 😊 Vagy viszed a srácokat is? Én 5-6 éves koruktól vittem őket. Úgy egyébként van 2 tollascsapata is városodnak (Albatoll ill. Fehérvár Badminton SE), oda is kimehetnél néha ezzel a nézőszám 10%-al emelkedne😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Josszi
3 368
bmeg!!!!!!!!!!! akkor a malacok tegnap a sógoroknak röfögtek,.,vezettünk 2-1-re, lehozta a Villach a kapust, és a kapu előtti tömörülésben egy kipattanót bevágtak 11mp-vel a vége előtt. aztán a hosszabbításban egy kamut büntit adtak nekünk, de előtte nálunk persze nem fújtak be egyet. így 4-3-ban felálltak, és bebombázta Pewal. a kemény az volt hogy a rendesben üres kapura lőttünk kettőt, és a beálló hátvéd kivédte mindkettőt, aztán innen jött az egyenlítés...amúgy marha nagy meccs volt, de a Villach az egyik legjobb támadószekcióval rendelkezik, a bekkjeik is életveszélyesek a kékről. holnap nyerünk az Innsbruck ellen 😊peteyLátom undi megint hozza magát, majd reagálok, most Volán meccsen vagyok, bár nem tudom érdemes e? 😀peteyolvastam milyen pech lett a vége.. vagy csak a koncentrációval volt baj a végén??Josszi
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
undinakna akkor kezdjük.
én komolyan nem tudom honnan veszed azt hogy frusztrált vagyok egy hangos stadion miatt? 2 gyerekem van, családom, életem, gondolod hogy egy hülye hangos stadion, csapat, akármi miatt frusztrált lennék? ez csak 1 sport. ajánlom Saul Rosenzweig munkásságát a frusztráció témájában.
én nem tudom miért, de úgy látom mostanság szinte mániákusan foglalkozol velem, nem arra amit írok, hanem a személyemre irányuló szurkapiszkával. nem szoktam statisztikát hamisítani(lol wtf), mindent linkekkel támasztok alá ami olyan. a stadionos kérdésedre doki leírta amit én is szerettem volna, erre benyögöd hogy fent van a hawks.comon is. akkor minek kérdezed ha tudod? ráadásul ilyen seggedből rángatlak ki stílussal(nem érsz annyit..), vegyél vissza kérlek.
a csúsztatások mestere vagy az tuti, ugyanis nem azt írtam hogy rosszak vagytok idegenben hanem hogy nem túl dominánsak, nem úgy mint otthon, dacára a mérlegnek(Texans pick 6, Panthers fumble, Rams utolsó play stb), de keresd vissza nyugodtan, úgy mint a 4 hónappal ezelőtti hszemet és másold be a hawks topikba "parasztságból", ha olyan büszke voltál arra. vagy mondhatnám azt is hogy bedobsz 1-2 hírt rólunk hogy mekkora ekék ott SF-ben, de a korrekt tájékoztatásra már nem futja, pedig elég lenne megkérdezni hogy erre mit szólunk..hm? ezért is írtam arra a hírre.
én komolyan nem értem, endoval, -akivel már 1000 éve forumozunk, Helmuttal, garrettal, Baltazárral meg még pár emberkével onnan semmi de semmi bajunk/bajom nincs, idejönnek az égvilágon senki nem bántja őket.
te idejössz, a MI topikunkba, írsz 20 hszt, legtöbbször tök jókat, ilyenkor mindig reménykedem hogy végre leszel az a jó arc aki idekerült nemrég, de aztán gyorsan belémrúgsz vagy másba aztán játszod a sértődöttet ha visszaszólunk, vagy light csesztetésből be merünk rakni egy képet, végülis káanyázhatnánk akár. *nem*
kérlek szedd össze magad, ez tényleg csak egy sport, és a forumon bármit írsz nem lesz hatással a csapatunk teljesítményére.
engem nem bánt vagy nem lesz szar napom ha ekézed a csapatom, de soha ne az embert.
hang ügyben meg gyere Fehérvárra egy Volán meccsre, vendégem vagy egy zsíros kenyérre meg teára, a legjobb. és ki lehet ordítani magad, meg tapsolni 😊
tessék ez máról:
sportbaráti üdvözlettel:
p.
több mint 10 éve
vezettünk 2-1-re, lehozta a Villach a kapust, és a kapu előtti tömörülésben egy kipattanót bevágtak 11mp-vel a vége előtt. aztán a hosszabbításban egy kamut büntit adtak nekünk, de előtte nálunk persze nem fújtak be egyet. így 4-3-ban felálltak, és bebombázta Pewal. a kemény az volt hogy a rendesben üres kapura lőttünk kettőt, és a beálló hátvéd kivédte mindkettőt, aztán innen jött az egyenlítés...amúgy marha nagy meccs volt, de a Villach az egyik legjobb támadószekcióval rendelkezik, a bekkjeik is életveszélyesek a kékről. holnap nyerünk az Innsbruck ellen 😊Látom undi megint hozza magát, majd reagálok, most Volán meccsen vagyok, bár nem tudom érdemes e? 😀peteyolvastam milyen pech lett a vége.. vagy csak a koncentrációval volt baj a végén??Josszi
több mint 10 éve
Josszi
3 368
Látom undi megint hozza magát, majd reagálok, most Volán meccsen vagyok, bár nem tudom érdemes e? 😀peteyolvastam milyen pech lett a vége.. vagy csak a koncentrációval volt baj a végén??
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Látom undi megint hozza magát, majd reagálok, most Volán meccsen vagyok, bár nem tudom érdemes e? 😀
több mint 10 éve
És pont ezért felesleges ilyen képekkel vagdalkozni. Minden szurkolótábor elég heterogén ahhoz,hogy mindenféle embert megtalálj.ja ja.. nem mérvadó egy ilyen kép... csalódott szurkolót találni akár SB győztes csapatban is 😀Josszivolt köztük pár nagyon vicces is..Kb 99%,hogy minden csapatnál ahol szarul ment egy idényben, az átlag 60ezre nézőszám mellett 8 hazai és 8 idegenbeli meccs alatt van legalább egy fan, aki felveszi a zacsit.undisputedly
úgy látszik SF-ban elfogyott a papírzacskó.. nem találtam meg a mieinket.. 😀😀😀Josszi
És ezért is felesleges olyan parttalan vitába belemenni,hogy melyik a jobb, ezért sem hangoztt még el szerintem egyik itteni topic lakótól sem, legyen bármelyik csapat fanja,hogy övék a legjobb.
Persze ettől még én érezhetem úgy, hogy a legjobb bázis a miénk, de ugyanígy egy Browns fan is,mert a szurkolói vér ezt mondatja velem. Azért ingerültnek lenni,meg ilyeneket kommentelni,mert most egyik tábor több figyelmet kap a médiától mint a másik, szimplán bolondság.
Eddig is volt community activity , ezután is lesz, nem csak nálunk, nálatok is, az Oaklendél is, Denvernél is.