NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
33
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
17
9
22:25
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
Minden niners fannak, békés, áldott Karácsonyt!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
he7edik
1 239
nem tudjátok hogy az USASPORTFAN-en kivűl lehet még itthon eredete NFL ruházatot kapni?
több mint 12 éve
red6t6
988
Én semmi mást nem kérek karácsonyra, csakhogy nyerjünk holnap... Boldog Karácsonyt minden 49ers szurkernek!
GO 9ERS!
több mint 12 éve
http://www.49ers.com/media-gallery/videos/Happy-Holidays-From-the-49ers/34214268-4823-4e04-9f0a-f029ef0d9ce1meglátjuk, Philly, Detroit, Baltimore, Washington mind-mind rettenet hangos hely, de Seattle-t ismerjük azért 😊
A pulcsikra meg az usankákra érdemes figyelni 😊 , meg Joooooooooooooe Staleyre 😀 😀
"No five yards penalties, happy holidays" 😀 😀
(mondjuk holnap kiváncsi leszek a síri csöndben mennyi büntit szedünk össze?)diverdoc
Lynch nem megy sehova. minden csapat szurkerei ezt mondják, majd Jacobs, majd Mendenhall, majd LeSean, majd SJax stb stb 😉 próbálkozni lehet. aztán meglátjuk TJax mit tud alakítani. Plusz visszatér Willis is úgy hírlik.
SANTA CLARA – The 49ers on Thursday enjoyed a sight they hadn't experienced since Dec. 3: Patrick Willis, in his uniform and helmet, taking part in practice.The 49ers' star inside linebacker was listed as "limited" on the team's practice participation report, which means there is a possibility he could play in Saturday's game against the Seattle Seahawks.
Read more here: http://www.sacbee.com/2011/12/23/4141512/49ers-notes-patrick-willis-pratices.html#mi_rss=49ers#storylink=cpy
persze Grant is kiválóan játszik a helyén. nem lesz egyszerű szerintem, de ha úgy játszunk mint az MNF-en nagy gond nem lesz. Braylon Edwards is játékra kész.
végül egy jó összefoglaló hétfőről: http://www.youtube.com/watch?v=VnfUeRs2JIY
enjoy!
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Sziasztok 😊Igen 49-ers rajongó vagyok már a kilencvenes évek eleje óta. (rokonok éltek Friscóban)
Akkor még igazán csak a Népsportból lehetett tájékozódni az NFL-ről és az NBA-ról ill. a német DSF-en néztem a Superbowlokat, talán a 94-es utolsó bajnoki címünk volt az első SB amit láttam. ja meg arra is emlékszem amikor a Telesportban bemondták hogy Montana eligazolt a Chief-hez és ez kb. olyan mint amikor valaki a Fradiból eligazol Tatabányára 😀
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Xg-zLxCNNZ8&feature=shareAldon Smith - game changer
több mint 12 éve
http://www.49ers.com/media-gallery/videos/Happy-Holidays-From-the-49ers/34214268-4823-4e04-9f0a-f029ef0d9ce1A pulcsikra meg az usankákra érdemes figyelni 😊 , meg Joooooooooooooe Staleyre 😀 😀
"No five yards penalties, happy holidays" 😀 😀
(mondjuk holnap kiváncsi leszek a síri csöndben mennyi büntit szedünk össze?)
több mint 12 éve
Lynch-et levesszük a pályáról és sehol nem lesz a Seahawks a Rams meg nem probléma még a cseréknek sem 😊he7edikA "levesszük" többes szám első személyből arra következtetek, hogy igen, niners fan. Szóval üdvözlünk!
Elnézve a regisztrációd dátumát, jól meggondoltad az első hozzászólásodat 😊
Minnél többen irogatunk, annál jobb a topik, úgyhogy mégegyszer: welcome
több mint 12 éve
Willis ma edzett, Ginn nem. valószínű egyikőjük sem lesz szombaton még.he7edik, szintén 9ers fan? 😊 ha igen, üdv köztünk!
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Lynch-et levesszük a pályáról és sehol nem lesz a Seahawks a Rams meg nem probléma még a cseréknek sem 😊
több mint 12 éve
ha kikap a NO, mi nyerünk meglesz. valamint ha megnyerjük a maradék 2-őt, NO is, akkor mienk a tie breakerŐket nem verjük meg, de lehettek még harmadikok, vagy már megvan a bye week?MacPhistoMegoldjuk egyedül is utolsó héten a Packers "B" ellen.már ha megveritek a Széntszt.
Amúgy tudom, hogy csokiztok a visszavágótól 😀MacPhisto
amúgy én i súgy vagyok hogy már eddig is meghaladta a várakozásaimat a csapat. legyen jó meccs, nyerjen a jobb. MAJD! ha idejuttok 😛petey
több mint 12 éve
Őket nem verjük meg, de lehettek még harmadikok, vagy már megvan a bye week?már ha megveritek a Széntszt.mellesleg még receg az a léc a Lionsnak, lehet remegni egy Frisco W-ért szombaton 😛Megoldjuk egyedül is utolsó héten a Packers "B" ellen.
amúgy a bánat tudja mit vitatkozunk itt az Oroszlánokról :/petey
amúgy én i súgy vagyok hogy már eddig is meghaladta a várakozásaimat a csapat. legyen jó meccs, nyerjen a jobb. MAJD! ha idejuttok 😛petey
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Ha ez hoki lenne, kapna 2 minute minort for instigating 😛
több mint 12 éve
már ha megveritek a Széntszt.mellesleg még receg az a léc a Lionsnak, lehet remegni egy Frisco W-ért szombaton 😛Megoldjuk egyedül is utolsó héten a Packers "B" ellen.
amúgy én i súgy vagyok hogy már eddig is meghaladta a várakozásaimat a csapat. legyen jó meccs, nyerjen a jobb. MAJD! ha idejuttok 😛
több mint 12 éve
Persze, mert hallgatjuk utána, hogy Harbaugh brutál módon összetörte Schwarcit 😛mellesleg még receg az a léc a Lionsnak, lehet remegni egy Frisco W-ért szombaton 😛Megoldjuk egyedül is utolsó héten a Packers "B" ellen.
több mint 12 éve
Max a draft idején, hogy elsőre nem QB húztunk, de nem személy szerint. Egyébként superlativusok csak róla.fogalmam nincs miről beszélsz, mi lenne ha nem harapófogóval kéne kihúzni belőled? 😊kinek?Vagy nyuszkó vagy McFly, vagy feledékeny! 😊Helmut Zimmer
visszaolvasva nem rinyált senki. te pedzegetted hogy kihúzod a gyufát 😛petey
kérdés a nagyérdeműtől: volt itt bárkinek bármi baja Aldonnal?petey
több mint 12 éve
mellesleg még receg az a léc a Lionsnak, lehet remegni egy Frisco W-ért szombaton 😛Megoldjuk egyedül is utolsó héten a Packers "B" ellen.
Amúgy tudom, hogy csokiztok a visszavágótól 😀
több mint 12 éve
fogalmam nincs miről beszélsz, mi lenne ha nem harapófogóval kéne kihúzni belőled? 😊Vagy nyuszkó vagy McFly, vagy feledékeny! 😊Helmut ZimmerPít !kinek?
Közösségi pitét nem osztasz Aldon Smithre vonatkozó jóslatokért? 😊Helmut Zimmer
kérdés a nagyérdeműtől: volt itt bárkinek bármi baja Aldonnal?
több mint 12 éve
Vagy nyuszkó vagy McFly, vagy feledékeny! 😊Pít !kinek?
több mint 12 éve
Pít !kinek?
visszaolvasva nem rinyált senki. te pedzegetted hogy kihúzod a gyufát 😛
több mint 12 éve
Pít !Közösségi pitét nem osztasz Aldon Smithre vonatkozó jóslatokért? 😊
több mint 12 éve
bár nem emlékszem hogy ilyet mondtam, lehet volt vagy 2 hónapja 😊 de ezért egyből idejönni és berakni egy ilyet mikor még SEMMI nem dőlt el, eléggé horzsol 😂 de addig is be van készítve neked a hűtőbe Mac:OFF:Nade Mac, ez egy féllábú varjú(lehet holló, annyira nem tudom megkülönböztetni!) 😊 😀Helmut ZimmerIgen, levágtuk a másik lábát. 😀szaba
Klassz, szép L'art pour L' art győzelem volt!
arra a lapozni a po-ba jutást, hogy a Bills megveri a Broncost = "Megvárjuk, mígy leszáll az est, Te, Sir Gallahad és én kirontunk a nyúlból..."Helmut Zimmer
mellesleg még receg az a léc a Lionsnak, lehet remegni egy Frisco W-ért szombaton 😛
amúgy a bánat tudja mit vitatkozunk itt az Oroszlánokról :/
több mint 12 éve
OFF:Igen, levágtuk a másik lábát. 😀szabaMacPhistoNade Mac, ez egy féllábú varjú(lehet holló, annyira nem tudom megkülönböztetni!) 😊 😀Helmut Zimmer
Klassz, szép L'art pour L' art győzelem volt!
arra a lapozni a po-ba jutást, hogy a Bills megveri a Broncost = "Megvárjuk, mígy leszáll az est, Te, Sir Gallahad és én kirontunk a nyúlból..."
több mint 12 éve
szaba
10 545
Igen, levágtuk a másik lábát. 😀Nade Mac, ez egy féllábú varjú(lehet holló, annyira nem tudom megkülönböztetni!) 😊 😀Helmut ZimmerKérdeztem Pete-et, hogy hogyan látja a végét, de ő azt mondta, hogy szerinte nem mentek rájátszásba! 😛Helmut ZimmerMacPhisto