NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
170
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
80
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
JéBé
7 035
El vagyunk kényeztetve, annyi hall of fame kaliber qb dobál manapság a ligában hogy az kezd lenni az általános elvárás. 23 irányító van Cantonban és több ezer járta már meg a ligát. Valszeg Smith nem lesz a 24. de ettől még egy jó kezdő aki nem feltétlenül kerékkötője a csapatnak.
több mint 12 éve
ezek a cliffhangerek mindig :rolleyes:Szóval, ha már tavaly nem léptük meg a QB cserét, most sok értelmét nem látom. Nem lesz belőle soha Joe Montana, Steve Young, de jó fallal, jo elkapókkal jövőre a WCO-t még tökéletesebben végre fogja tudni hajtani. diverdocAkkor lesztek csak borzasztóan nayg bajban! 😉Helmut Zimmer
az hogy homály irányító elég túlzás nem? én komolyan nem tudom mit vártok Alextől, attól hogy valaki nem Rodgers/Brees/Manning/Rivers/BB még nyeri a meccseket. ez van, ilyen ennek a csapatnak a stílusa, Stanford sem csinált mást Luckkal, Harbaugh-al. lassan kezd már divat lenni fikázni ezt az offenst/QB-t...eddig az volt a baj hogy szar, most nyeri a meccseket(5 GW drive nem silány csapatok ellen), most meg az a baj hogy nem csinál 300+ yard, 3 TD-s meccseket. mi is a gond tulajdonképpen?
12-3-al állunk és megyünk a PO-ba, wtf?
Papa ezt nem értem: Alex Smith azon kevés irányítók közé tartozik, akinek szüksége van a play bookra az alkarján. ez most rossz vagy jó?
Brady-nek akkor miért van?
több mint 12 éve
Szóval, ha már tavaly nem léptük meg a QB cserét, most sok értelmét nem látom. Nem lesz belőle soha Joe Montana, Steve Young, de jó fallal, jo elkapókkal jövőre a WCO-t még tökéletesebben végre fogja tudni hajtani. diverdocAkkor lesztek csak borzasztóan nayg bajban! 😉
több mint 12 éve
Az átlagos, iparos jelző sztem is nagyon találó. Colinban én is látok fantáziát. Szóval, ha már tavaly nem léptük meg a QB cserét, most sok értelmét nem látom. Nem lesz belőle soha Joe Montana, Steve Young, de jó fallal, jo elkapókkal jövőre a WCO-t még tökéletesebben végre fogja tudni hajtani.diverdocErre utaltam én is. Alex Smith jó iparos, de nyertek már SB-t ilyen QB-k is (Lásd Ravens, Bucs)
több mint 12 éve
Hát én sem vagyok vmi nagy Alex fan, de most nem ez a pioritás szerintem. Szegény annyit volt a hátán mint egy fürdős kurva. 41x sackelték, és itt nem csak arról van szó, hogy nem tud elmozogni. Nincs fal ami tartson, nincs célpont ahova dobjon. O# fal erősítése és WR az első számú need sztem, aztán jöhet a secondary erősítés, meg Gore back up.Alexet tavaly elkívántam a fenébe, de mivel JH ekkora bizalmat adott neki, ez a lelkis srác magához képest sokat nyújtott. Az átlagos, iparos jelző sztem is nagyon találó. Colinban én is látok fantáziát. Szóval, ha már tavaly nem léptük meg a QB cserét, most sok értelmét nem látom. Nem lesz belőle soha Joe Montana, Steve Young, de jó fallal, jo elkapókkal jövőre a WCO-t még tökéletesebben végre fogja tudni hajtani. A másik oldal meg: drafton elég hátul leszünk szerencsére ott nagyot húzni QB poszton nem lehet (hacsak a kosokkal nem tradelünk 😊 ), nem tagelt FA QB-k közül meg kit hoznánk ebbe a rendszerbe. Alex is the patch on the tire, that gets you down the road, volt az aláírásom fél éve, sztem megtette ezt.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Én azonosulok az ő játékszemléletével, és kívánom, hogy sok sikert érjen még el aranysisakban.szasziaNem az ő játékszemléletével azonosulsz, hanem Jim Harbaugh szemléletével. Alex Smith borzasztó nagy homály irányító, ha arra kerül a sor, hogy 20 yardon túl kell dobnia. Azért látszik jónak, mert Jim jó playekbookot talált ki neki, meg a game plan is fekszik neki: nagy biztonságú passzokkal operál, a futások mellett. Alex Smith azon kevés irányítók közé tartozik, akinek szüksége van a play bookra az alkarján. Látványos a javulás a játékban, de ehhez neki annyi köze van, hogy végre normális a HC a csapatnál. Ez az idény azért ilyen jó, mert végre olyan edző van, aki tényleg ért is hozzá. Bármennyire imádom Singletaryt, az egyik legnagyobb vicc HC volt az egész ligában.
több mint 12 éve
red6t6
988
Azért az 5.-6. hét környékén volt olyan hozzászólásod, ahol istenítetted Alex-et, igaz, pár héttel később el is akartad küldeni. Én azonosulok az ő játékszemléletével, és kívánom, hogy sok sikert érjen még el aranysisakban.szasziaSzerintem összekeversz valakivel 😊 Én nem istenítettem Alexet soha, ha volt jó megmozdulása, azt elismertem, dehogy isteníteni, az kizárt! Nagyon sokat vártam tőle, amikor kezdő QB lett, és nagyon sokszor csalódtam benne. Igen, volt (idén is!), hogy el akartam küldeni, és most is azt mondom, hogy ez a csapat megérdemel egy jó QB-t, mert Alexből már számomra nem lesz az. Tudom, tudom, hét OC alatt dolgozott, de én akkor sem érzem benne azt, hogy egy veleszületett tehetség. Persze, sok gyakorlással lehet fejlődni, de ami nincs meg az emberben, az nincs meg. Alex egy jó iparos, de nem művész. Nekem hiányzik belőle valami...bocs.
több mint 12 éve
Azért az 5.-6. hét környékén volt olyan hozzászólásod, ahol istenítetted Alex-et, igaz, pár héttel később el is akartad küldeni. Én azonosulok az ő játékszemléletével, és kívánom, hogy sok sikert érjen még el aranysisakban.Biztos ezerszer elhangzott kérdés: Ti hoznátok valakit Alex helyére?he7edikÉn már várom Kaep-et... 😊 De addig most már maradjon Alex. Nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett vagyok vele, (itt talán én vagyok a legnagyobb kritikusa), de idén eddig nem teljesít rosszul, igaz elég biztonsági játékot játszunk. Azt viszont fel nem tudom fogni, hogy mi történt a RZ-beli teljesítményével... Tudom, hogy nem csak ő hibás, hiszen nyilván nem ő hívja a playeket, de sokszor eldobálja a labdákat. Rá éppen az volt jellemző, hogy a meleg helyzetekben is higgadt maradt, ez nálam idén hiányzik. De még van lehetősége rám cáfolni...ugye, Alex?red6t6
több mint 12 éve
tavaly Jimmy Raye marha jó RZ playeket hívott, ő szerette és tudta használni a TE-ket. idén látszik hogy Alex vár-vár RZ-ben hogy legyen valaki szabad. pont a Cards meccsen látszott hogy az egyik RZ tripnél 0 db WR volt BENT az EZ-ban, és akkor dobta el mikor már majdnem odaértek hozzá. na meg az esetek 90%-ában futunk. vagy fade-eket dobáltunk Ginnre/Edwardsra--> fail. régebben pont hogy előbb dobálta el a lasztikat, idén nagyon sok nagy play született ezekből hogy az utolsó pillanatig várt.Biztos ezerszer elhangzott kérdés: Ti hoznátok valakit Alex helyére?he7edikÉn már várom Kaep-et... 😊 De addig most már maradjon Alex. Nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett vagyok vele, (itt talán én vagyok a legnagyobb kritikusa), de idén eddig nem teljesít rosszul, igaz elég biztonsági játékot játszunk. Azt viszont fel nem tudom fogni, hogy mi történt a RZ-beli teljesítményével... Tudom, hogy nem csak ő hibás, hiszen nyilván nem ő hívja a playeket, de sokszor eldobálja a labdákat. Rá éppen az volt jellemző, hogy a meleg helyzetekben is higgadt maradt, ez nálam idén hiányzik. De még van lehetősége rám cáfolni...ugye, Alex?red6t6
Kaep meg tanuljon és sasolja a playeket meg tartsa a jegyzeteket 😀
Alexünk meg csak tanulja meg fullra a playbookot, egyszer TC alatt linkeltem egy képet hogy milyen kiba vastag 😊
jövőre WR, S/CB, OG!!! DL és RB depth
több mint 12 éve
red6t6
988
Biztos ezerszer elhangzott kérdés: Ti hoznátok valakit Alex helyére?he7edikÉn már várom Kaep-et... 😊 De addig most már maradjon Alex. Nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett vagyok vele, (itt talán én vagyok a legnagyobb kritikusa), de idén eddig nem teljesít rosszul, igaz elég biztonsági játékot játszunk. Azt viszont fel nem tudom fogni, hogy mi történt a RZ-beli teljesítményével... Tudom, hogy nem csak ő hibás, hiszen nyilván nem ő hívja a playeket, de sokszor eldobálja a labdákat. Rá éppen az volt jellemző, hogy a meleg helyzetekben is higgadt maradt, ez nálam idén hiányzik. De még van lehetősége rám cáfolni...ugye, Alex?
több mint 12 éve
szaba
10 545
Így van, kaphat még 2-3 évet, annyi idő alatt kitanulja mit hogy merre meddig. Best case scenario.Biztos ezerszer elhangzott kérdés: Ti hoznátok valakit Alex helyére?he7edikColin Keapernick ott van mögötte, ő elég.Fucu
több mint 12 éve
Biztos ezerszer elhangzott kérdés: Ti hoznátok valakit Alex helyére?he7edikColin Keapernick ott van mögötte, ő elég.
több mint 12 éve
Biztos ezerszer elhangzott kérdés: Ti hoznátok valakit Alex helyére?he7edikNem!
Jövőre mégjobb lesz! Harbaugh adja a 110%-os bizalmat felé, és már idén is igen jól teljesít!
Persze nem lesz már egy Manning/Brady/Brees/Rodgers szint, de egy jó és megbízható game manager bőven.
Az utódja is megvan már Kaepernick személyében, aki 3-4 év padozás után jöhet majd Alex helyett.
7 év alatt 7db Off coordal és QB coachal kellett dolgozzon eddig, nem csoda, hogy nem lett semmi belőle.
Rodgers is ült Favre mögött 3-4 évet, és ahhoz, hogy olyan sztár legyen amilyen lett, kellett az.
Hamarabb kell egy új HB-t találni Gore helyett, mert neki még max 2 éve van vissza. Hunter igéretes, Dixon sem rossz,
viszont egyikük sem az a Gore tipusu all-round back.
Szuper CB kellene, meg egy DT, akkor No. 1 védelmünk lenne.
Jöjjön még WR, S is.
több mint 12 éve
Ne felejtsük, hogy a hétvégén Alex Smith elér a pályafutása során egy komoly mérdföldkőhöz!Először fogja átlépni 1 szeon alatt a 3000 passzolt yardot! Ami nem nagy szó Manning/Brady/Brees-től, de nálunk az!
több mint 12 éve
Egy fasza cikk, ahogy a sok "expert" miként osztja az észt miért is vagyunk ott ahol 😊http://network.yardbarker.com/nfl/article_external/doubt_follows_san_francisco_49ers/8952643
One day this team will get respect. One day this team will prove all of the critics wrong. One day may come on a Sunday evening in February.
több mint 12 éve
azt írják azért Hastings, mert vele szokott ALex bemelegíteni meccs előtt. plusz az egész PS jár meetingekre, tanulják a playbookot és viszik őket meccsre is.SANTA CLARA – As you know, the Niners cut Braylon Edwards yesterday. As you may not know, they’re most likely going to promote practice squad WR Joe Hastings to the 53-man roster to fill Edwards’ spot.peteyvagy John Matthews-sal
Sztem ez a Crabtree, Williams (bár agyrázkodás miatt nem edzett, de sztem játszani fog), Swain, Hastings/Matthews felállás semmivel nem lesz gyengébb mint a szezon eddigi WR "corpsa". Junior is bevethető lesz (remélem csak returnerként). Walker kiesése sokkal nagyobb gond, JH 7-10 napot mondot, ami alatt eldöntik, hogy IR-re kerül-e. Ha tényleg eltörött az álkapcsa, akkor sztem ő PO-ra is out. Ez alapján még akár változhat ki kerül az 53-as rosterre.diverdoc
több mint 12 éve
SANTA CLARA – As you know, the Niners cut Braylon Edwards yesterday. As you may not know, they’re most likely going to promote practice squad WR Joe Hastings to the 53-man roster to fill Edwards’ spot.peteyvagy John Matthews-sal
Sztem ez a Crabtree, Williams (bár agyrázkodás miatt nem edzett, de sztem játszani fog), Swain, Hastings/Matthews felállás semmivel nem lesz gyengébb mint a szezon eddigi WR "corpsa". Junior is bevethető lesz (remélem csak returnerként). Walker kiesése sokkal nagyobb gond, JH 7-10 napot mondot, ami alatt eldöntik, hogy IR-re kerül-e. Ha tényleg eltörött az álkapcsa, akkor sztem ő PO-ra is out. Ez alapján még akár változhat ki kerül az 53-as rosterre.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Egy átlag baseball stadion 25-40 ezer közés esik, persze vannak kivételek pl: Yankees. Egy meccsen kb 15 ezertől indul a nézőszám felfelé, persze általában úgy van, hogy 3-4 meccs van zsinórban otthon (pl: keddtől- péntekig) ugyanaz az elleféllel 4x vagy két ellenfél ellen 2-2x. Más a feeling. Persze rájátszásban zsúfolt teltház.Most néztem utána hogy mekkorák is a NFL stadionok én azt gondoltam hogy azért több embert képesek befogadni.Most olvastam az új stadionról, hát azt hittem nagyobb lesz legalább 80 ezres.he7edikNem kell nagyobb, mert a fenntartás és az építés is sokkal magasabb költség.
Ekkora esetén jobban garantálható a teltház.
Sajnos az NFL-ben is üti fel a feját a foghíjas lelátó, ez alól mi sem voltunk kivételek.
Az idei összes meccset láttám és a Candelstick-ben néha sok-sok hézag volt.
A legfelsőbb karéjokban ahova a legolcsóbban adnak el jegyeket sokkal többe kerül az építkezés, olyannyira, hogy nem gazdaságos. Több helyen is lehetett olvasni ez mennyire jelentős probléma. Európában is sokan azért nem építenek akkora stadionokat. Inkább a tuti teltház, akkor lehet az egekig emelni a jegyek árát.
Szerintem gyönyörű az új stadion, már készülök is, hogy bentről láthassam. A Candelstick-hez képest óriási upgrade lesz.
Már csak ebben a stadionban lakva is szerezzünk 5 SB-t!Alabama Niners
Eléggé furcsállom hogy a "nemzeti sport" több milliós metropolisokban sem képesek 8 meccse erejéig megtölteni egy 70 ezres stadiont.
Mennyi akkor egy baseball meccsen az átlag nézőszám ahol száztízen akárhány alapszakasz meccs van?
Amúgy mennyi a legolcsóbb single ticket?he7edik
Frisco nem olyan nagy város (amerikai viszonylatban), vonzáskörzettel együtt már számottevő. Az amcsik nem úgy állnak hozzá, mint mi, nekik természetes, hogy van meccs, mert ott élnek. Amúgy aki meccsre jár, és fanatikus annál úgy néz ki, hogy kimennek reggel, a parkolóban kész városi nyüzsgés van, ott sütögetnek majd beesnek kezdésre.
Volt szerencsém 3 stadionban és meccsen ott lennem, ez mindhárom helyen azonos volt. Ez egésznapos program, viszont az amcsik ritka kényelmesek is! Otthon a TV előtt a giga plazma előtt a fotelban még kényelmesebb meccset nézni, és utazni sem kell, emiatt van, hogy sokszor nincs teltház már. Ugye a szabály az, ha eladják az összes jegyet, akkor adja a helyi TV is a meccset. A jegyek egy részét magas %-a bérleteseké, de a bérletek egy komoly része ugye brókereké, azok azok a jegyek amiket meg tudsz venni a neten. Ebből következhet az, hogy bár a jegyek eladva, üres a lelátó egy része, mert a neten nem tudták elpasszolni. Általános tendencia volt pár éve, hogy a netes árak elég magasan fel voltak nyomva, most azért ez csökkent már valamelyest. Most több csapatnál kezd gond lenni a jegyértékesítés: pl: Jacksonville, Cincinatti. Ennek ellenére a TV-s jogdíjakért mégis évről-évre többet akaszt le az NFL. Ez a csapatok költségvetésében egyre nagyobb hányad.
Mindazonáltal állíthatom óriási élmény egy meccsen ott lenni, semmihez nem fogható!
több mint 12 éve
SANTA CLARA – As you know, the Niners cut Braylon Edwards yesterday. As you may not know, they’re most likely going to promote practice squad WR Joe Hastings to the 53-man roster to fill Edwards’ spot.
több mint 12 éve
Gondolom nem amatőrök csináltak egy felmérést, hogy mennyi férőhelyes stadionra lenne igény és mit tudnának megtölteni. Lásd Bengals, ahol annyira nem szar a csapat és Ohio elméletileg jó kis fociállam, de mégis csak rengeteg balckout mérkőzés van.azért egy 65e stadion is tud hangazavart csinálni ha tele van 😊
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Gyűlölöm még a szertárost is 😀 😂Hokiban azért is szurkolok a Vancouvernek mert ott legalább törnek-zúznak ha kikap a csapat 😀he7edikakkor Fradi drukker is vagy? 😀tüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Hokiban azért is szurkolok a Vancouvernek mert ott legalább törnek-zúznak ha kikap a csapat 😀he7edikakkor Fradi drukker is vagy? 😀
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Nagy ünneplés volt tavalyi Giants bajnoki cím apropóján?Erről Iktriad tudna mesélni 😀Nem kell nagyobb, mert a fenntartás és az építés is sokkal magasabb költség.Most néztem utána hogy mekkorák is a NFL stadionok én azt gondoltam hogy azért több embert képesek befogadni.
Ekkora esetén jobban garantálható a teltház.
Sajnos az NFL-ben is üti fel a feját a foghíjas lelátó, ez alól mi sem voltunk kivételek.
Az idei összes meccset láttám és a Candelstick-ben néha sok-sok hézag volt.
A legfelsőbb karéjokban ahova a legolcsóbban adnak el jegyeket sokkal többe kerül az építkezés, olyannyira, hogy nem gazdaságos. Több helyen is lehetett olvasni ez mennyire jelentős probléma. Európában is sokan azért nem építenek akkora stadionokat. Inkább a tuti teltház, akkor lehet az egekig emelni a jegyek árát.
Szerintem gyönyörű az új stadion, már készülök is, hogy bentről láthassam. A Candelstick-hez képest óriási upgrade lesz.
Már csak ebben a stadionban lakva is szerezzünk 5 SB-t!Alabama Niners
Eléggé furcsállom hogy a "nemzeti sport" több milliós metropolisokban sem képesek 8 meccse erejéig megtölteni egy 70 ezres stadiont.
Mennyi akkor egy baseball meccsen az átlag nézőszám ahol száztízen akárhány alapszakasz meccs van?
Amúgy mennyi a legolcsóbb single ticket?he7edik
bézbólban sincs teltház, csak a playoffra.petey
Hokiban azért is szurkolok a Vancouvernek mert ott legalább törnek-zúznak ha kikap a csapat 😀
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Ez az utolsó esélye, szerintem ez ő is felfogja.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825775c0/article/thin-at-receiver-49ers-might-have-to-consider-to?module=HP11_around-the-leagueYes it sounds utterly nuts. Remélem semmi esély.
This sounds utterly and completely nuts, but what are the chances that Terrell Owens returns to San Francisco?Amadeus91
Rohadt ellentmondásos figura, és sok helyen szart már bele a saját fészkébe. Ez az ember szinte mindenhol feldúlta a közösséget ahol megfordult. Most nálunk az öltözői hangulat sztem elsőrangú, JH nagyon jó munkát végzett (lsd NOBÁÁÁDI). Rohadtul nem hiányozna egy Playboy interju T.O.-val, amiben kifejti, hogy pl Alexünk buzi. Elismerem, hogy jó éveiben 1000 y feletti elkapó volt, niners fan sosem felejti el a Giants elleni fordítást huszon x pontos hátrányból, és hogy ott mit tett TO, de közel 40-hez, operált térddel a rohadt zűrös jellemével nem biztos, hogy ő kell nekünk, még akkor is, ha szarul állunk WR poszton. Csak érdekesség: returnerként a NO ellen játszotta élete első meccsét, és ugye, ha elkerüljük a WC kört akkor....diverdoc