San Francisco 49ers

59 feliratkozó

több mint 13 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 989
hát nem tudom. egy részről 3x PB beast run blocker, másrészről meg az egyik legtöbbet büntetett játékos, akinek lefelé megy a karrierje. Camp fodder.petey
Meglátjuk... 😊 Slowey sérült és Boone is inkább OT, mint OG. Szerintem szükség van rá.

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 673 — Csodabogár
Leonard Davis érkezett, Boonenak vetélytársa akadhat 😊Fucu
Nagyon jó fogás, az O falunk is combosodik 😊
red6t6
hát nem tudom. egy részről 3x PB beast run blocker, másrészről meg az egyik legtöbbet büntetett játékos, akinek lefelé megy a karrierje. Camp fodder.

több mint 13 éve
Leonard Davis érkezett, Boonenak vetélytársa akadhat 😊Fucu
Nagyon jó fogás, az O falunk is combosodik 😊

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Leonard Davis érkezett, Boonenak vetélytársa akadhat 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
meg bizony, ügyes vagy 😊

több mint 13 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2012/07/26/dashon-goldson-signs-49ers-franchise-tender-reports-to-camp/

megelőztem Fucut! 😛
Goldson aláírt, kezdi a TC-t.

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ravens-49ers Sound FX cirka 45 perc 😊 nagyonnagy ez is. azért jó látni hogy van respekt egymás közt.
 www.youtube.com/watch?v=EpXr-Dsid4k&feature=player_embeddedpetey
Legyen idén a következő Harbowl 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Ez mindenképpen jó előjel, ha az NFL.com szagértők ütnek minket... 😛

NFL.com gyöngyszem:  www.nfl.com/news/story/09000d5d82acb6e7/article/preseason-power-rankings-packers-pace-contenders?campaign=Twitter_atl_rosenthal

49ers fans will not be happy but we expect some regression to the mean after a dream season. We're not convinced their passing game will maintain.

ja, mintha szanaszéjjel bombáztunk volna mindenkit 😂petey

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 13 éve
Sziasztok!

Akkor ma 10-től indul az élet....zsazsa
múlt vasárnap a rookieknak és páőr veteránnak kellett megérkezni, ma kezdődik a beköltözés, meg a team meeting, holnap pedig az első edzés, vasárnap pedig szerelésben.

NFL.com gyöngyszem:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/lucrpbwm91lmhnsk16ln
Preseason Power Rankings: Packers pace contenders
With training camps beginning, it's time for ATL's Preseason Power Rankings. Are the Super Bowl champion New York Giants part of the NFL's top group? Not so fast, Gregg Rosenthal says.

49ers fans will not be happy but we expect some regression to the mean after a dream season. We're not convinced their passing game will maintain.

ja, mintha szanaszéjjel bombáztunk volna mindenkit 😂

több mint 13 éve
zsazsa San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 39
Sziasztok!

Akkor ma 10-től indul az élet....

"Az igazságból elveszett az i."
több mint 13 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
 sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/dennis_dillon/07/19/running-back-roundtable/index.html?sct=nfl_wr_a2

Ha esetleg nem látogatjátok a Jags fórumot, egy link Ik-től! RB kerekasztal: MJD, AP és Turner szerint is Willis a legkeményebben szerelő játékos.
több mint 13 éve
Én ezt el is mentettem szükösebb évekre.

több mint 13 éve
NFL Yearbook 2011 San Francisco 49ers

tessék nézni 😊

több mint 13 éve
Ravens-49ers Sound FX cirka 45 perc 😊 nagyonnagy ez is. azért jó látni hogy van respekt egymás közt.
 www.youtube.com/watch?v=EpXr-Dsid4k&feature=player_embedded

több mint 13 éve
 vimeo.com/44971571

kibaszott jó. petey
Köszi, hogy rátaláltál! Szívmelengető volt...legyen az idei szezonban is legalább ennyi örömünk! GO 9ERS!

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
 vimeo.com/44971571

kibaszott jó. petey
Nagyon!!Szegény TT az életben nem tudta volna a labdát olyan gyorsan eldobni, mint Alex Smith a Saints ellen. 😊

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve

kibaszott jó.

több mint 13 éve
Nem lesz Goldson hosszútávú a határidőig Fucu
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/03/02/playing-tag-dashon-goldson/ egy érdekes olvasmány Goldsonról, nem értek feltétlen egyet mindennel, de az biztos hogy nem ő a védelem kulcsa S poszton, mint pl. Wilson, Polamalu, Reed stb. Ezért nem fizettünk neki egy jóval nagyobb összeget gondolom. Vannak fiatalok, lássuk mire mennek.

több mint 13 éve
Nem lesz Goldson hosszútávú a határidőig

több mint 13 éve
ami lényegesebb nekem hogy 11 nap múlva TC 😊
közben Goldsonnal magakadtak a hosszútávú szerződésről a tárgyalások, hétfőig még van idő, ha nincs akkor aláírja a franchise tag szerződést. Utána majd az utolsó meccs után lehet vele tárgyalni, de akkor már borsosabb árért, azért lenne jó most összehozni valahogy.

több mint 13 éve
Szaisztok!

Na akkor már csak 1 honap a Vikings elleni elökészületési mecsig.
Van amikor lassan megy az idő..........

több mint 13 éve
NFLN Top100 No10: Patrick Willis
http://www.49ers.com/media-gallery/videos/NFL-Top-100-No-10-Patrick-Willis/59af1b08-6e23-4e59-94bc-43d7287b82cb

Köszönöm hogy láthatom játszani kedvenc csapatomban a jövőbeli HOF-ert 😊 ..és Singletary nem akarta draftolni még 2007-ben.

több mint 13 éve
A legutóbbi információk szerint Aldon házában volt a buli. Abban mindenképpen ő a sáros hogy olyan tesók is jelen voltak akiknek nem lenne ott a helyük, plusz az ő háza, az ő felelőssége. Ismerve Harbst, mivel nagycsaládos ember és nem rejti véka alá a véleményét, szeretnék légy lenni a falon amikor leülnek beszélgetni. Ezek után szerintem Aldon minden este 8-kor fogat mosva, playbookkal fekszik 😀
Nagyon remélem megtanulta a leckét, mert nem figyelt nagyon a rookie szimpoziumon.petey
Sajnálatos... bár én már kinőttem abból a korból, hogy példaképeket keressek a sportolók közt, ezért ha a pályán jól dolgozik, és a magatartása nincs rossz hatással a többiekre, tőlem ott csapatja szét magát, ahol akarja, de szezon közben hétvégenként a pályán kell megdögleni, nem a bulikban.

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 13 éve
A legutóbbi információk szerint Aldon házában volt a buli. Abban mindenképpen ő a sáros hogy olyan tesók is jelen voltak akiknek nem lenne ott a helyük, plusz az ő háza, az ő felelőssége. Ismerve Harbst, mivel nagycsaládos ember és nem rejti véka alá a véleményét, szeretnék légy lenni a falon amikor leülnek beszélgetni. Ezek után szerintem Aldon minden este 8-kor fogat mosva, playbookkal fekszik 😀
Nagyon remélem megtanulta a leckét, mert nem figyelt nagyon a rookie szimpoziumon.

több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
A vállán és a hasán szúrták meg. A rendőrség szerint kaotikus viszonyok, több mint 100 ember és "a lot of alcohol were involved". Peteynek tök igaza van, huszonéves srác aki nem tudja feldolgozni, ami történik vele. Most lesz nagy szerepe JH-nak és annak, hogy sokat foglalkozott fiatal srácokkal. Nagy kár lenne érte, nagy kedvencemmé vált.diverdoc
Ő is csak egy a sok közül. Meglepne valakit,ha idén szarul teljesítene? 😊
Ezek után nem hiszem. Százával vannak ilyen vagy még tehetségesebb játékosok,csak többsége már egyetemen kiesik,mert ők fejben odáig bírják.
Több száz milliós vagyona van forintra átszámolva, de esze nem lett több a pénzével együtt. Késekkel, fegyverekkel bulizik...
Kegyetlenül hangzik,de az egyetlen ok ami miatt sajnálom, az az,hogy valószínűleg kevesebb szép védő jelenetet látunk az évben , persze ha tudják pótolni, még ebből a szempontból sem hiányzik majd.
Egy ilyen fiatal srácot ebben az esetben a családjának kellene megfognia. Érdekes,de egy wisconsini srác ilyet nem csinál. Vagy egy texasi. Keményen hangzik,de pl a Patriots szemlélete itt köszön vissza. Szelektálnak a srácok között, pont a családi háttér alapján.undisputedly
te, nem halt meg. :rolleyes: nem tudom mit értettél. pont azt mondjuk, hogy csak pár könnyebb vágást szenvedett el, mikor megpróbálta szétválasztani a balhézókat.
Matt Maiocco of CSN Bay Area reports that Smith was injured attempting to break up a fight.
az más kérdés, hogy benne volt-e, illetve hogy milyen partykra jár. gondolom a válaszokat a klubnál is szívesen fogják hallgatni. de ha azt gondolod hogy eltiltják, nem hiszem.petey
Értettem,hogy nem sérült meg komolyabban, de szvsz nehéz innen fejben összeállni. Azt pedig remélem senki sem hiszi el,hogy ő csak "szétválasztott" két verekedőt 😊 Minden egyes ilyen hírnél kb hasonló a szereposztás. Ő csak szétválasztotta, ő csak a feleségét védte, rátámadtak stbstb. A letöbb ilyen szituáció úgy alakul ki,hogy a játékos nagyképűen bánik a "haverokkal", vagy a klubban ott tartózkodó többnyire szintén afroamerikai szórakozóval, akiknek nem is kell több, mint hogy egy nfl sztár sértegesse őket 😊