NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
138
15
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
71
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
Erről Iktriad tudna mesélni 😀Most néztem utána hogy mekkorák is a NFL stadionok én azt gondoltam hogy azért több embert képesek befogadni.Most olvastam az új stadionról, hát azt hittem nagyobb lesz legalább 80 ezres.he7edikNem kell nagyobb, mert a fenntartás és az építés is sokkal magasabb költség.
Ekkora esetén jobban garantálható a teltház.
Sajnos az NFL-ben is üti fel a feját a foghíjas lelátó, ez alól mi sem voltunk kivételek.
Az idei összes meccset láttám és a Candelstick-ben néha sok-sok hézag volt.
A legfelsőbb karéjokban ahova a legolcsóbban adnak el jegyeket sokkal többe kerül az építkezés, olyannyira, hogy nem gazdaságos. Több helyen is lehetett olvasni ez mennyire jelentős probléma. Európában is sokan azért nem építenek akkora stadionokat. Inkább a tuti teltház, akkor lehet az egekig emelni a jegyek árát.
Szerintem gyönyörű az új stadion, már készülök is, hogy bentről láthassam. A Candelstick-hez képest óriási upgrade lesz.
Már csak ebben a stadionban lakva is szerezzünk 5 SB-t!Alabama Niners
Eléggé furcsállom hogy a "nemzeti sport" több milliós metropolisokban sem képesek 8 meccse erejéig megtölteni egy 70 ezres stadiont.
Mennyi akkor egy baseball meccsen az átlag nézőszám ahol száztízen akárhány alapszakasz meccs van?
Amúgy mennyi a legolcsóbb single ticket?he7edik
bézbólban sincs teltház, csak a playoffra.
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Most néztem utána hogy mekkorák is a NFL stadionok én azt gondoltam hogy azért több embert képesek befogadni.Most olvastam az új stadionról, hát azt hittem nagyobb lesz legalább 80 ezres.he7edikNem kell nagyobb, mert a fenntartás és az építés is sokkal magasabb költség.
Sajnos az NFL-ben is üti fel a feját a foghíjas lelátó, ez alól mi sem voltunk kivételek.
A legfelsőbb karéjokban ahova a legolcsóbban adnak el jegyeket sokkal többe kerül az építkezés, olyannyira, hogy nem gazdaságos. Több helyen is lehetett olvasni ez mennyire jelentős probléma. Európában is sokan azért nem építenek akkora stadionokat. Inkább a tuti teltház, akkor lehet az egekig emelni a jegyek árát.
Szerintem gyönyörű az új stadion, már készülök is, hogy bentről láthassam. A Candelstick-hez képest óriási upgrade lesz.
Már csak ebben a stadionban lakva is szerezzünk 5 SB-t!Alabama Niners
Eléggé furcsállom hogy a "nemzeti sport" több milliós metropolisokban sem képesek 8 meccse erejéig megtölteni egy 70 ezres stadiont.
Mennyi akkor egy baseball meccsen az átlag nézőszám ahol száztízen akárhány alapszakasz meccs van?
Amúgy mennyi a legolcsóbb single ticket?
több mint 12 éve
ehhez a gondolathoz és reményhez mély tisztelettel csatlakoznék... 😊Titkon abban bízok, hogy a visszamondások miatt meg a SB miatt még Alex Smith is mehet a Pro Bowlra. 😀Alabama NinersÉn meg abban bízom, hogy hogy Rodgers és Brees már rohadtul rá fog érni a ProBowlra, míg Alex nem (nem mintha egyébként beférne) 😀diverdoc
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825775c0/article/thin-at-receiver-49ers-might-have-to-consider-to?module=HP11_around-the-leagueYes it sounds utterly nuts. Remélem semmi esély.
This sounds utterly and completely nuts, but what are the chances that Terrell Owens returns to San Francisco?Amadeus91
Rohadt ellentmondásos figura, és sok helyen szart már bele a saját fészkébe. Ez az ember szinte mindenhol feldúlta a közösséget ahol megfordult. Most nálunk az öltözői hangulat sztem elsőrangú, JH nagyon jó munkát végzett (lsd NOBÁÁÁDI). Rohadtul nem hiányozna egy Playboy interju T.O.-val, amiben kifejti, hogy pl Alexünk buzi. Elismerem, hogy jó éveiben 1000 y feletti elkapó volt, niners fan sosem felejti el a Giants elleni fordítást huszon x pontos hátrányból, és hogy ott mit tett TO, de közel 40-hez, operált térddel a rohadt zűrös jellemével nem biztos, hogy ő kell nekünk, még akkor is, ha szarul állunk WR poszton. Csak érdekesség: returnerként a NO ellen játszotta élete első meccsét, és ugye, ha elkerüljük a WC kört akkor....
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=jZnbjyGbX1wja, de azért elég vicces a 3-0 is 😀
itt Tarrell Brown mit csinált? simán beengedte Baldwint TD-re. Szánalmas b+...
GYP, hát, pedig elképzelhető 😀 de valamilyen szinten azért jó ha van védelem is, nemcsak 120-115-ös végeredmények lennének 😉petey
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825775c0/article/thin-at-receiver-49ers-might-have-to-consider-to?module=HP11_around-the-leagueThis sounds utterly and completely nuts, but what are the chances that Terrell Owens returns to San Francisco?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Most olvastam az új stadionról, hát azt hittem nagyobb lesz legalább 80 ezres.he7edikNem kell nagyobb, mert a fenntartás és az építés is sokkal magasabb költség.
Már csak ebben a stadionban lakva is szerezzünk 5 SB-t!
több mint 12 éve
Ugye mint tudjuk a védelem nyeri a bajnokságot!Komolyra fordítva a dolgot, pont a Pats topikban polemizáltam arról, hogy az NFC-ből utoljára a Bears jutott be kimondottan a jó védelemnek köszönhetően, míg a következő négy csapatban inkább a O dominált. Előtte is talán a Bucsot lehet kiemelni. Érdekes lenne, ha ennyire meghatározó O-k mellett a SF jutna a SB-ra, a másik oldalon meg mondjuk a Ravens vagy a Steelers. Pörgős kis meccs lenne 😛Gyurma PappaTitkon abban bízok, hogy a visszamondások miatt meg a SB miatt még Alex Smith is mehet a Pro Bowlra. 😀Alabama NinersÉn meg abban bízom, hogy hogy Rodgers és Brees már rohadtul rá fog érni a ProBowlra, míg Alex nem (nem mintha egyébként beférne) 😀diverdoc
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Most olvastam az új stadionról, hát azt hittem nagyobb lesz legalább 80 ezres.
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=jZnbjyGbX1witt Tarrell Brown mit csinált? simán beengedte Baldwint TD-re. Szánalmas b+...
GYP, hát, pedig elképzelhető 😀 de valamilyen szinten azért jó ha van védelem is, nemcsak 120-115-ös végeredmények lennének 😉
több mint 12 éve
Komolyra fordítva a dolgot, pont a Pats topikban polemizáltam arról, hogy az NFC-ből utoljára a Bears jutott be kimondottan a jó védelemnek köszönhetően, míg a következő négy csapatban inkább a O dominált. Előtte is talán a Bucsot lehet kiemelni. Érdekes lenne, ha ennyire meghatározó O-k mellett a SF jutna a SB-ra, a másik oldalon meg mondjuk a Ravens vagy a Steelers. Pörgős kis meccs lenne 😛Titkon abban bízok, hogy a visszamondások miatt meg a SB miatt még Alex Smith is mehet a Pro Bowlra. 😀Alabama NinersÉn meg abban bízom, hogy hogy Rodgers és Brees már rohadtul rá fog érni a ProBowlra, míg Alex nem (nem mintha egyébként beférne) 😀diverdoc
több mint 12 éve
Jogos! 😀Titkon abban bízok, hogy a visszamondások miatt meg a SB miatt még Alex Smith is mehet a Pro Bowlra. 😀Alabama NinersÉn meg abban bízom, hogy hogy Rodgers és Brees már rohadtul rá fog érni a ProBowlra, míg Alex nem (nem mintha egyébként beférne) 😀diverdoc
több mint 12 éve
Titkon abban bízok, hogy a visszamondások miatt meg a SB miatt még Alex Smith is mehet a Pro Bowlra. 😀Alabama NinersÉn meg abban bízom, hogy hogy Rodgers és Brees már rohadtul rá fog érni a ProBowlra, míg Alex nem (nem mintha egyébként beférne) 😀
több mint 12 éve
he7edik
1 239
https://www.facebook.com/pages/Arch49er/303278646350041Megtörtént :cool:
ezt az oldalt tessék lájkolni, mindig fent van összefoglaló, és egyéb klipek
grat a PB keretnekpetey
több mint 12 éve
https://www.facebook.com/pages/Arch49er/303278646350041ezt az oldalt tessék lájkolni, mindig fent van összefoglaló, és egyéb klipek
grat a PB keretnek
több mint 12 éve
Staley és Goldson nálam kérdőjel (még úgy is, hogy utóbbi csere), a többiek egyértelműFucuGoldson szerzett 6 picket, és eléggé hard hitter tud lenni, szerintem megérdemelte, nagyon jó volt idén.
Staley-nél rezeg a léc leginkább.
Titkon abban bízok, hogy a visszamondások miatt meg a SB miatt még Alex Smith is mehet a Pro Bowlra. 😀
több mint 12 éve
Gratula nekik. Ráadásul 4-en kezdőként! Magam részéről FG kivételével, nem nagyon gondoltam, hogy O# oldalról adunk még vkit, és Staley sztem picit erős.
A WR prioritás sztem is első számú kell, hogy legyen (erről korábban már leírtam a véleményemet). Az állkapocvs törés meg nem biztos, hogy annyira piti sérülés, ráadásul egy TE azért kap a fejére rendesen.
több mint 12 éve
Staley és Goldson nálam kérdőjel (még úgy is, hogy utóbbi csere), a többiek egyértelmű
több mint 12 éve
Gratula a csapatnak! 8 PRO BOWL-er játékosunk van!Off: Staley, Gore
Def: Willis, Rogers, Jason Smith, Goldson
Spec: Lee, Akers
Gondolom jó pár éve volt már, hogy 8 játékosunkat beválogatták!
Természetesen az NFC-ből ez a legtöbb, és ligaszinten a Patriotsal közösen a legtöbb!
Ráadásul Gore és Golshon kivételével mindannyian kezdő pozicióban!
több mint 12 éve
Chris Culliverről mi az általános vélekedés itten? 😊 Külföldi fórumokon eléggé dícsérik.Newmannekem tetszik a srác, gyakorlatilag egyből mélyvíz draft után. rookie hibák vannak, de ha így folytatja kiváló kezdő corner lesz belőle
több mint 12 éve
Chris Culliverről mi az általános vélekedés itten? 😊 Külföldi fórumokon eléggé dícsérik.Így viszont rendesen elsoványodott az elkapórészleg. Kész szerencse, hogy Williams szépen fejlődik!Morgan ahogy olvastam, elég szépen az ütemterv előtt van. meccsek alatt lehetett látni az oldalvonal mellett. szerintem az offseason programot elkezdi márciusban. most látszik mennyire hiányzik 😊 pedig milyen utolső körös draft volt.
Morgan rehabilitációja hogyan halad Petey?
Kelleni fog WR drafton és FA-ban is!Alabama Niners
WR prioritás a S/CB mögött/előtt.
Williamsnek örülök hogy sok játékidőt kap, rettentő gyors és fürge.petey
több mint 12 éve
szaba
10 545
Lehet, hogy szilánkosra tört ...
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Delanie Walker is kihagyja a postseasont állkapocssérülés miatt :/ szombaton Hill jól állbatérdelte.Az állkapocs a leggyorsabban gyógyuló csont, nehogy már 3 hét alatt ne jöjjön rendbe
Edwards cut várható volt, nem nyerte vissza a sérülés előtti formáját, pedig nagyon jól játszott előtte.
Helm, no para, velem megbeszélheted 😊petey
több mint 12 éve
Várom, hogy éjjel kihirdessék a ProBowl keretet, kíváncsi vagyok, végül hány playert adunk. Gyakorlatilag mindenhonnan küldhetnénk játékost 😊
több mint 12 éve
Így viszont rendesen elsoványodott az elkapórészleg. Kész szerencse, hogy Williams szépen fejlődik!Morgan ahogy olvastam, elég szépen az ütemterv előtt van. meccsek alatt lehetett látni az oldalvonal mellett. szerintem az offseason programot elkezdi márciusban. most látszik mennyire hiányzik 😊 pedig milyen utolső körös draft volt.
Morgan rehabilitációja hogyan halad Petey?
Kelleni fog WR drafton és FA-ban is!Alabama Niners
WR prioritás a S/CB mögött/előtt.
Williamsnek örülök hogy sok játékidőt kap, rettentő gyors és fürge.