Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 12 éve
annyit is ér 😀Hellomi 😀Mégis, kinek kellett volna sérülten?SeaSzilaHawkMcCoy kitéve. Amennyiben túléli a waive listát, átkerül IR listre.undisputedlyMeg is történt, IR-en van.Medvepapa
Tavaly Ballard így került hozzánk 😊Wyatt
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Ilyen nincs 😀 Moffitt ki van tiltva pár városi plázából, erre a baromja visszament egy olyanba ahonnét hivatalosan is kitiltották, és nyilvános vizelésen kapták. Ezek után elfutott a társával, de pechére felismerték, és bírósági ügy lett belőle birtoksértés okán 😀undisputedlylegjobb barátom lenne ha személyesen ismerném 😀
több mint 12 éve
Az sem elképzelhetetlen, hogy agy fiatal UDFA TE-et hozunk valahonnan.Ennél egyszerűbb. McCoy jövőre szabadügynök lesz, és mivel idén valszeg már nem játszhat, feleslegesen foglalt volna egy helyet a rosteren. Az Achilles makacs sérülés, én Crabtree-t sem erőltetném, de ő kétségtelenül upgrade lesz/lehet ha visszatér, ugyanez McCoy-ról már nem mondható el. Persze érdekesebb lenne a helyzet, ha ne adj Isten Miller nem lenne bevethető a PO-ban. De lehet hozunk még a nyáron egy veterán TE-t is a biztonság kedvéért.MedvepapaÉrdekes, hogy Crabtreet nem tették IR-re. Azt nyilatkozták, hogy a rájátszásba visszatérhet. Pedig neki is az Achillesét műtötték.Ezért volt logikus döntés, nem volt valószínű hogy bárki claimeli. Roster helyet meg minek foglalja, ha idén nem játszik.MedvepapaMégis, kinek kellett volna sérülten?SeaSzilaHawkMcCoy kitéve. Amennyiben túléli a waive listát, átkerül IR listre.undisputedlyMeg is történt, IR-en van.Medvepapa
Két dolog következik ebből:
Vagy, Kaliforniában gyorsabban gyógyulnak a sérültek.
Vagy úgy gondolják PC-ék, hogy nem jutunk be a rájátszásba.
De félre a tréfával. Lehet hogy McCoyjal nem terveznek hosszútávra, és nagyon jó ez a Willson gyerek?BigBaltazar
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Ilyen nincs 😀 Moffitt ki van tiltva pár városi plázából, erre a baromja visszament egy olyanba ahonnét hivatalosan is kitiltották, és nyilvános vizelésen kapták. Ezek után elfutott a társával, de pechére felismerték, és bírósági ügy lett belőle birtoksértés okán 😀
több mint 12 éve
Ennél egyszerűbb. McCoy jövőre szabadügynök lesz, és mivel idén valszeg már nem játszhat, feleslegesen foglalt volna egy helyet a rosteren. Az Achilles makacs sérülés, én Crabtree-t sem erőltetném, de ő kétségtelenül upgrade lesz/lehet ha visszatér, ugyanez McCoy-ról már nem mondható el. Persze érdekesebb lenne a helyzet, ha ne adj Isten Miller nem lenne bevethető a PO-ban. De lehet hozunk még a nyáron egy veterán TE-t is a biztonság kedvéért.Érdekes, hogy Crabtreet nem tették IR-re. Azt nyilatkozták, hogy a rájátszásba visszatérhet. Pedig neki is az Achillesét műtötték.Ezért volt logikus döntés, nem volt valószínű hogy bárki claimeli. Roster helyet meg minek foglalja, ha idén nem játszik.MedvepapaMégis, kinek kellett volna sérülten?SeaSzilaHawkMcCoy kitéve. Amennyiben túléli a waive listát, átkerül IR listre.undisputedlyMeg is történt, IR-en van.Medvepapa
De félre a tréfával. Lehet hogy McCoyjal nem terveznek hosszútávra, és nagyon jó ez a Willson gyerek?BigBaltazar
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Hellomi 😀Mégis, kinek kellett volna sérülten?SeaSzilaHawkMcCoy kitéve. Amennyiben túléli a waive listát, átkerül IR listre.undisputedlyMeg is történt, IR-en van.Medvepapa
Tavaly Ballard így került hozzánk 😊

több mint 12 éve
Érdekes, hogy Crabtreet nem tették IR-re. Azt nyilatkozták, hogy a rájátszásba visszatérhet. Pedig neki is az Achillesét műtötték.Ezért volt logikus döntés, nem volt valószínű hogy bárki claimeli. Roster helyet meg minek foglalja, ha idén nem játszik.MedvepapaMégis, kinek kellett volna sérülten?SeaSzilaHawkMcCoy kitéve. Amennyiben túléli a waive listát, átkerül IR listre.undisputedlyMeg is történt, IR-en van.Medvepapa
De félre a tréfával. Lehet hogy McCoyjal nem terveznek hosszútávra, és nagyon jó ez a Willson gyerek?
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Ezért volt logikus döntés, nem volt valószínű hogy bárki claimeli. Roster helyet meg minek foglalja, ha idén nem játszik.Mégis, kinek kellett volna sérülten?SeaSzilaHawkMcCoy kitéve. Amennyiben túléli a waive listát, átkerül IR listre.undisputedlyMeg is történt, IR-en van.Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Mégis, kinek kellett volna sérülten?McCoy kitéve. Amennyiben túléli a waive listát, átkerül IR listre.undisputedlyMeg is történt, IR-en van.Medvepapa
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
McCoy kitéve. Amennyiben túléli a waive listát, átkerül IR listre.undisputedlyMeg is történt, IR-en van.
több mint 12 éve
McCoy kitéve. Amennyiben túléli a waive listát, átkerül IR listre.
több mint 12 éve
Csak nehogy aztán sírni kelljen 😀Wyattmenj haza Wyatt, részeg vagy! 😀
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000206867/article/top-10-qbs-25-and-under-russell-wilsonNem jók ezek a listák semmire, és nem Wilson miatt.
wilson az 5. legjobb 25éven aluli qb- szal jobb nála newton, luck(!), rg3 és kopernikusz(!)
hangosan nevetekbraxa88
több mint 12 éve
wilson az 5. legjobb 25éven aluli qb- szal jobb nála newton, luck(!), rg3 és kopernikusz(!)
hangosan nevetek
több mint 12 éve
Csak megjegyeztem, de látom itt már semmit nem lehet. Bocsánat a zavarásért.
több mint 12 éve
Hagyjad Fucut szakmázni 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Igen, 1 db 'l'-lel írtam a nevét, kb. leszarom, de részedrõl ebbe belekötni és keresni a kàkàn a csomòt...gratulàlok. 😊akinek nem inge... oh waitFucuEttõl biztos jobban alszol...Medvepapavégre valaki helyesen írja Luke nevét itt a topikbanFucuAnthony McCoy elszakította az Achilles-ét. Már meg is műtötték 6-9 hónap a felépülési idő legjobb esetben.Fucunagyon fasza :/ egyre jobb volt, évről évre, meccsről meccsre. Willsonban meg nem hiszekbraxa88
több mint 12 éve
akinek nem inge... oh waitEttõl biztos jobban alszol...Medvepapavégre valaki helyesen írja Luke nevét itt a topikbanFucuAnthony McCoy elszakította az Achilles-ét. Már meg is műtötték 6-9 hónap a felépülési idő legjobb esetben.Fucunagyon fasza :/ egyre jobb volt, évről évre, meccsről meccsre. Willsonban meg nem hiszekbraxa88
több mint 12 éve
Ettõl biztos jobban alszol...végre valaki helyesen írja Luke nevét itt a topikbanFucuAnthony McCoy elszakította az Achilles-ét. Már meg is műtötték 6-9 hónap a felépülési idő legjobb esetben.Fucunagyon fasza :/ egyre jobb volt, évről évre, meccsről meccsre. Willsonban meg nem hiszekbraxa88
több mint 12 éve
végre valaki helyesen írja Luke nevét itt a topikbanAnthony McCoy elszakította az Achilles-ét. Már meg is műtötték 6-9 hónap a felépülési idő legjobb esetben.Fucunagyon fasza :/ egyre jobb volt, évről évre, meccsről meccsre. Willsonban meg nem hiszekbraxa88
több mint 12 éve
Anthony McCoy elszakította az Achilles-ét. Már meg is műtötték 6-9 hónap a felépülési idő legjobb esetben.Fucunagyon fasza :/ egyre jobb volt, évről évre, meccsről meccsre. Willsonban meg nem hiszek
több mint 12 éve
No így már értem a sorrendet.Ha beállítod egy jó NFL atléta számait, és utána tologatva próbálod meghatározni,hogy melyik mennyire lehet dominánk a koefficiensben, akkor nem találsz (Én legalábbis nem találtam) olyan mértékű eltolódást a 40y és a benchpress irányába, mint amire te utaltál, ergo szerintem téves,hogy a leggyorsabb és legnagyobb játékosokat kell csak kiválasztani.undisputedlynem, nem téves, de kifejtem kicsit hosszabban, meg elbasztam az indoklásnál a feladat sorrendjét (itt nem volt összhang, a táblázat más sorrendben tartalmazta az értékeket, én meg csak manuálisan beírtam, my bad, de az adatok attól még korrektek)
ott lesz a különbség, hogy
1: Játékos súlya-200 feletti érték (-4.59-es koeff.), minél nagyobb annál rosszabb
2: 40-es ideje-5 alatti érték (és az a jó, ha csökken; (-193.39 koeff), ami valójában pozitív ha csökken, minél jobb a futás, annál jobb az eredmény
3: Kneeling powerball toss ( fekvenyomás helyett) = a tábla alapján benchpress+20-ez egy 40-50 közötti érték (-1.46-os koeffel), tehát ez minél nagyobb annál kisebb a SparQ
4: 5-10-5 drill- 4 körüli érték, (brutális 500 feletti Pozitív koeffel), minél gyorsabb valaki annál rosszabb a SparQ-ja
5: Vertikális ugrás-45 alatti érték (-3,17 koeff), ez negatívan befolyásol, minél nagyobbat ugrik valaki annál kevésbé lesz jó a SparQ-ja
tehát a súly nagysága negatívan befolyásol nagy mértékben, a 40-es idő nagyobb mértékben befolyásol pozitívan, sőt ez a legfőbb mozgatója; fekvenyomás nagysága kismértékben csökkenti, a 20-as shuttle nagy mértékben csökkenti, a vertikális ugrás pedig csökkent
minden esetben a kedvezőbb eredményhez viszonyítottam (nagyobb illetve időnél kevesebb)
szóval helyesen ez a számítási módszer nem más, mint fogják az egyvonalú sebességet jól megnézik, és arányítják az általam leírt módon, elírtam korábban, de ez továbbra is egy oaklandi sebesség-tömeg-erő alapú számítási rendszer, és kis aggodalomra adhatna okot, ha egy puszta fizikális paramétereket arányosító képlet ekkora súllyal befolyásol (bármit).
(remélem most nem rontottam el a sorrendet)
szerk. gyakorlatiasabban, azért volt Irvin ilyen jó, mert a súlya a többiekéhez képest alacsony!, jóval gyorsabban futott (összefügg a súllyal 😊), a powerball közepes, a 20-as shuttle nagyon jó (de ez itt most nem kedvező😊), és az ugrás átlagos
szóval azért voltak !alapból! jobb combine eredményei, mert 245 font volt, ez egy nagyon erős torzítás!, ahogy Z. Goodennek is ezért van 140 feletti SPARQ-ja.sapka
Jól létod,hogy ez is egy Oaklendi rendszerhez hasonló mérőrendszer, hiszen a neve is mutatja:
Speed Power Agility Reaction Quickness.
Csakhogy ez az explozivitást, robbanékonyságot is méri, nemcsak a sebességet, tömeget és erőt.
Nem csodaszer, mert nyíltan használják pl recruitnál a középiskolákban is.
Amiért mégis ekkora jelentősége van, az a tény,hogy segít megtalálni a robbanékony játékosokat, és ahogyan írtam, PC és JS leginkább ilyen fizikális játékosokat keresnek.
Érthetetlen volt tavaly mindenki számára az Irvin pick, ezalapjána rendszer alapján viszont kiemelkedően jó a teszteredménye, ergo iszonyat robbanékony, és nekünk LEO posztra ilyen atléta kell. Idén ment a találgatás,hogy vajon kit húzunk a második közben, erre húztuk CM-et. Megint nézett mindenki,hogy miért őt. A választ pedig ez a rendszer adja. Azért mert neki volt a legjobb értéke messze a futók közül.
Persze az atletikusság van ahol nem annyira domináns, mint az RB,LB,LEO poszton. Pl QB és O-line ügyben nem hiszem,hogy ezalapján döntenénk 😊