Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Sziasztok!Mi folyik te jó ég......
Lofa, Mat....távozik az Rice, T-jack érkezik. Megy a mozgás rendesen.
Az O lassan rendben is lesz, a fal így is rendben volt, Rice hatalmas upgrade, T-Jack meg legalább ismeri őt.
Viszont a D azért gyengül, azaz nagyon nem az igazi szerintem.....Oda még kellene nagyon a vérfrissítést. Az meg megy a csapatnak, Carrol amennyi mozgás van itt az nem emberi.
több mint 13 éve
LOOOOOOOOOOOL 😀Esküszöm jó szám amúgy 😂
L.O.V.E. by Justin Forsett (Official Music Video): http://www.youtube.com/watch?v=C1S8JpSnB7s
közreműködik: Cameron Morrah , Deon Butler, Roy Lewis
istenem mire maradt idejük a lockout alatt 😀braxa88
több mint 13 éve
szaba
10 550
LOOOOOOOOOOOL 😀Na bakker, és még elvileg nálunk van egy Jonas. 😀
L.O.V.E. by Justin Forsett (Official Music Video): http://www.youtube.com/watch?v=C1S8JpSnB7s
istenem mire maradt idejük a lockout alatt 😀braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
LOOOOOOOOOOOL 😀L.O.V.E. by Justin Forsett (Official Music Video): http://www.youtube.com/watch?v=C1S8JpSnB7s
istenem mire maradt idejük a lockout alatt 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha Osit megpróbáljuk idecsábítani az megmagyarázná, hogy Brockot miért nem igazoltuk még újra
több mint 13 éve
Örülnék neki ha beáldoznánk és akkor végre a D-t is fejlesztgetnék 😊habibHát PC villanthatna már valamit a defense-nél is.
Osi nagy erősítés lenne, nem vitás...
több mint 13 éve
Most esett le, hogy Milloy nem nagyon lesz mar nalunk. Kancellar ido.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Osi nem volna rossz, meg is lenne a Def új vezére. (Gondolom én.) Mert azért a formahanyatlása ellenére Lofa nagy űrt hagy maga után.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Vagy Eagles :rolleyes:ESPN's John Clayton has reported that Umenyiora wants to go to Seattle.http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d8205a52c/Osi-soft-Shady-McCoy-thinks-so
ára állítolag 2.kör. azonnal!braxa88
Szerintem meg ne, és afc eastben konkrétan nincs klasszis passrusher. Jets lesz ebbőlHelmut Zimmer
Amúgy ide nagyon elférne Osi, de szerintem meg a Patsbe megy.
több mint 13 éve
ESPN's John Clayton has reported that Umenyiora wants to go to Seattle.http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d8205a52c/Osi-soft-Shady-McCoy-thinks-so
Szerintem meg ne, és afc eastben konkrétan nincs klasszis passrusher. Jets lesz ebből
több mint 13 éve
Örülnék neki ha beáldoznánk és akkor végre a D-t is fejlesztgetnék 😊
több mint 13 éve
ESPN's John Clayton has reported that Umenyiora wants to go to Seattle.ja, ezt mar tegnap is irtak a twitteren, de azt hittem kacsa
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ESPN's John Clayton has reported that Umenyiora wants to go to Seattle.ára állítolag 2.kör. azonnal!
több mint 13 éve
Mondom én, hogy lesz itt célpont bőven, csak T-Jack-nek el kellene végre találni azt a bizonyos elefántot 10 méterről (ez utóbbit idéztem).Jennings nekem nem világos, mert ugyan tényleg sokat dobáltak rá. és nem hiába, de ennyi idő alatt már a vak is látja, hogy max backup lehet(ne).
Carlson meg az egyik titkos kedvencem. Főleg az tetszett, mikor a Saints ellen behívták a büféből, hogy most már neki is passzolnának. Bemutatták a labdának, aztán kapott 2 TD-t. Persze azért Miller jöhet! Jó lesz a két TE is.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Köszi az infot!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Miller nagyon jó TE. Nagy kaliberű fegyver. Brutális o épül. T-jacken a világ szeme. Ha ezzel nem tud élni akkor nem Nfl qb.
több mint 13 éve
jennings nem lesz kezdő. Thurmond veszi át a helyét. Jenningsnek sztem Roy Lewisszal és Shermannel kell megküzdenie a Nickel CB szerepértbraxa88Hat tuti, hogy nem. Kicsit elvegetal es aztan oszig kivagjak.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
A melyseg lehet oda - vissza is, attol fuggoen ki milyen allapotban van. Mindenesetre nagyon gaz lenne, ha Carlsont megiscsak elkuldenek. Plane, hogy tavaly nagyjabol sz..tak a fejere.ez azért több mint mélység mert Miller sokkal jobb Carlson. örüknék én neki, még egy opció a támadásokbanbraxa88Zach Miller érkezik vizitre hozzánk. Na ez az amire nem számítottam. Carlsonnak is lefőtt? Ha alá is írna Miller nyílván akkor sem lenne cut Carlson, de azé érdekes.Lehet, hogy csak a ket TE-es verziokhoz akarnak legalabb meg egy jo TE-et? Vagy, hogy, megint tobb szerepet szannak nekik es ezert akarnak melyseget? Mondjuk szep nagy fordulat lenne tavalyhoz kepest..endorphyn
Elit offense lenne ez egy épkézláb QBval 😀braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
braxa88
12 534
jennings nem lesz kezdő. Thurmond veszi át a helyét. Jenningsnek sztem Roy Lewisszal és Shermannel kell megküzdenie a Nickel CB szerepért
több mint 13 éve
Te Helmut, tudod Te azt, hogy Jennings hany agyhugykoves ejszakat okozott nekem? Mer' az mar nem olyan vicces 😊Azt is vedd figyelembe, hogy a másik oldalon egy olya ligaelit sádáun korner állt, hogy mindenki felé dobált. 😂 😂 😂Kelly Jennings haverod aláírt egy évre.gsnNa de, hogy O mikent tudta nalunk kibekkelni az utobbi eveket?! Mondjuk valszeg nem volt draga, de nala tuti van jobb is a piacon.endorphyn
Rolni,
Attól függ milyen rendszerben. Sajnos kapott ő már nagyokat, évekig nagyon kitett magáért. Jó játékos, nagy harcos. Teljesen ki tud iktatni lyukakat, de minél nagyobb a tér, annál elveszettebb...Helmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ez azért több mint mélység mert Miller sokkal jobb Carlson. örüknék én neki, még egy opció a támadásokbanZach Miller érkezik vizitre hozzánk. Na ez az amire nem számítottam. Carlsonnak is lefőtt? Ha alá is írna Miller nyílván akkor sem lenne cut Carlson, de azé érdekes.Lehet, hogy csak a ket TE-es verziokhoz akarnak legalabb meg egy jo TE-et? Vagy, hogy, megint tobb szerepet szannak nekik es ezert akarnak melyseget? Mondjuk szep nagy fordulat lenne tavalyhoz kepest..endorphyn
több mint 13 éve
Zach Miller érkezik vizitre hozzánk. Na ez az amire nem számítottam. Carlsonnak is lefőtt? Ha alá is írna Miller nyílván akkor sem lenne cut Carlson, de azé érdekes.Lehet, hogy csak a ket TE-es verziokhoz akarnak legalabb meg egy jo TE-et? Vagy, hogy, megint tobb szerepet szannak nekik es ezert akarnak melyseget? Mondjuk szep nagy fordulat lenne tavalyhoz kepest..
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Zach Miller érkezik vizitre hozzánk. Na ez az amire nem számítottam. Carlsonnak is lefőtt? Ha alá is írna Miller nyílván akkor sem lenne cut Carlson, de azé érdekes. Elit offense lenne ez egy épkézláb QBval 😀
több mint 13 éve
Nyílván az is benne van, hogy mióta elmet Marshall( rolniék jól ismerik, és nincsenek negatív emlékeik) az egész védelmünk széthullott fejben és keresi önmagát. Trufant, Hill is elfelejtettek játszani.Hali!Azert volt elkuldve, mert messze nem teljesitett olyan jol, mint az elso eveiben, viszont annyi penzt kert, mintha meg mindig AAA+ -os Pro Bowler volna. Na jo, ez tulzas, de a lenyeg, hogy sajnos nem talalkoztak az igenyek es a szolgaltatasok. Ettol fuggetlenul barhova megy, ha magara talal, meg mindig kivalo LB lehet. En szurkolok neki, nagy arc es szamomra orok Seahawk marad!endorphyn
Tatupu csak a szerződése miatt lett elküldve?
Mit lehetne várni tőle esetleg?
Azért kérdem mert viziten van nálunk...Rolni
több mint 13 éve
Hali!Azert volt elkuldve, mert messze nem teljesitett olyan jol, mint az elso eveiben, viszont annyi penzt kert, mintha meg mindig AAA+ -os Pro Bowler volna. Na jo, ez tulzas, de a lenyeg, hogy sajnos nem talalkoztak az igenyek es a szolgaltatasok. Ettol fuggetlenul barhova megy, ha magara talal, meg mindig kivalo LB lehet. En szurkolok neki, nagy arc es szamomra orok Seahawk marad!
Tatupu csak a szerződése miatt lett elküldve?
Mit lehetne várni tőle esetleg?
Azért kérdem mert viziten van nálunk...Rolni
-- TIME I'AM! --