Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
így van, a TE cutblock+passz kombót is onnan koppintottákMind a két csapatnak vannak tragikus egységei. Ami nekünk a DB sor, az nálunk az O-line. Nem igazán fekszik az általuk preferált C2 nek a mi támadójátékunk. (nagyon jól játszák) De nem tudjuk, hogy Hassnek éppen milyen napja lesz! Ráadásul a Saints elleni meccsen megint olyan playeket láttunk, amelyeket a hoxtól eddig még nem!Állítólag néhány Bengals playt csempésztetek be a playbookba ugyanis az ő O-juk nagyon élt a Saints ellen.empty taxi
üdv
HHelmut Zimmer
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Mind a két csapatnak vannak tragikus egységei. Ami nekünk a DB sor, az nálunk az O-line. Nem igazán fekszik az általuk preferált C2 nek a mi támadójátékunk. (nagyon jól játszák) De nem tudjuk, hogy Hassnek éppen milyen napja lesz! Ráadásul a Saints elleni meccsen megint olyan playeket láttunk, amelyeket a hoxtól eddig még nem!Állítólag néhány Bengals playt csempésztetek be a playbookba ugyanis az ő O-juk nagyon élt a Saints ellen.
üdv
HHelmut Zimmer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ráadásul a Saints elleni meccsen megint olyan playeket láttunk, amelyeket a hoxtól eddig még nem! (ugye senki nem akarja csak a Saints DB sorának nyakába varrni, hogy távolról figyelték, ahogy a Hawks játékosok üresen várják a lasztit. Ez azért részben kő papír olló, O, illetve D playhívás)Helmut ZimmerNo, éppen ezt akartam kérdezni, mert nekem feltűnt, hogy elég sok zavar volt időnként, el is égettek néhány időkérést, gondoltam biztosan új felállások, és új personel van a pályán. Szerintem Williamsnek is sokszor más volt a read, mint eddig, pislogtak is egymásra, főleg a második félidőben. Greg Williams kitalált Bates valamit, csak jött Lynch, aztán lepofozott néhány arcot. Ami a kérdés, hogy mi maradt még abban a kalapban? Bár ha nálunk nem tudják, hogy mi történik, alap cover 2, aztán majd lesz valami. A pass rushtól szerintem nem kell félni (nekünk se), pocsék a pálya talaja, a DL szemmel láthatóan gyorsabb más pályákon (és sokkal eredményesebb).
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Helmut:Köszi a személyes választ. (szoktál te olyan jó válaszokat adni, mint DoM, pl. most is)
több mint 13 éve
és így magában mit jelent vagy hogy lehetne értelmesen fordítani? lehet hülyeségeket mondok, csak szar így mert németes vagyok 😀davekidBent vagyok 😀
több mint 13 éve
Szerintem nagyon jól jártatok a Bearsszel, sokkal jobban, mintha a Falconst kaptátok volna. Nem fikázni akarom a Bearst, csupán Cutlerben simán benne van a 3-4 INTes meccs, míg Ryan, Turner és White még akkor is jó formát hoznak, ha rohadt szar napjuk van.
több mint 13 éve
és így magában mit jelent vagy hogy lehetne értelmesen fordítani? lehet hülyeségeket mondok, csak szar így mert németes vagyok 😀Az I'm In-t Carrol vezette be a felkeszules alatt. Szerintem erre (is) akartak vele utalni.endorphynértem és az I'm In? ennek mi értelme van? 😀davekidNem tudom milyen kiragadott jelentést akart vele közölni akinél láttad. Lehetséges,hogy ennyire megörült,hogy bejutott a stadionba 😀undisputedly
több mint 13 éve
A macik az esélyesebbek. De ők papíron gyengébbek a szenteknél. Szóval... 50-50?mr nemoSzia!
Alapvetően két káoszbrigádról beszélünk. Hétről hétre elképesztően változó teljesítménnyel. Mind a két csapatnak vannak tragikus egységei. Ami nekünk a DB sor, az nálunk az O-line. Nem igazán fekszik az általuk preferált C2 nek a mi támadójátékunk. (nagyon jól játszák) De nem tudjuk, hogy Hassnek éppen milyen napja lesz! Ráadásul a Saints elleni meccsen megint olyan playeket láttunk, amelyeket a hoxtól eddig még nem! (ugye senki nem akarja csak a Saints DB sorának nyakába varrni, hogy távolról figyelték, ahogy a Hawks játékosok üresen várják a lasztit. Ez azért részben kő papír olló, O, illetve D playhívás)
Azt sem sejtjük, hogy Cutler-Martz álompáros mit talál ki, és főleg, hogyan hajtja végre. Akkor ugye ott van az adrenalinállapot. lehet, hogy "verekedős" meccs lesz.
Sok sok tényező van. Lehet Matchupozni (pl. Peppers vs. Okung) , de én spec épp a volatilitás miatt nem hiszek benne!
Miután tényleg káoszbrigádok vagyunk, ezért nem tudok olyan szép és szofisztikált választ adni, mint az általam nagyon kedvelt DoM a pats topicban. Sorry! Szerintem ők a jobbak, otthon, meg pláne,de nehezítsük meg a dolgukat, és jó, hogy nem lehajtott fejjel megyünk a Soldierre! 😊
üdv
H
több mint 13 éve
Az I'm In-t Carrol vezette be a felkeszules alatt. Szerintem erre (is) akartak vele utalni.Nem tudom milyen kiragadott jelentést akart vele közölni akinél láttad. Lehetséges,hogy ennyire megörült,hogy bejutott a stadionba 😀undisputedlyA Sea Dat We dat az csak a Saint ellen volt porondon, ugyanis ez egy Saint szurkolói szólás: "Who Dat"-->Ki állít meg bennünketértem és az I'm In? ennek mi értelme van? 😀davekid
Erre frappánsan jött a "Sea that we dat"--Látjátok, majd mi 😀undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Nem tudom milyen kiragadott jelentést akart vele közölni akinél láttad. Lehetséges,hogy ennyire megörült,hogy bejutott a stadionba 😀értem és az I'm In? ennek mi értelme van? 😀davekidmit jelentenek ezek a kifejezések? a szurkolók szták mutogatni: I'm In és a Sea Dat We DatdavekidA Sea Dat We dat az csak a Saint ellen volt porondon, ugyanis ez egy Saint szurkolói szólás: "Who Dat"-->Ki állít meg bennünket
több mint 13 éve
értem és az I'm In? ennek mi értelme van? 😀mit jelentenek ezek a kifejezések? a szurkolók szták mutogatni: I'm In és a Sea Dat We DatdavekidA Sea Dat We dat az csak a Saint ellen volt porondon, ugyanis ez egy Saint szurkolói szólás: "Who Dat"-->Ki állít meg bennünket
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A macik az esélyesebbek. De ők papíron gyengébbek a szenteknél. Szóval... 50-50?
több mint 13 éve
mit jelentenek ezek a kifejezések? a szurkolók szták mutogatni: I'm In és a Sea Dat We DatdavekidA Sea Dat We dat az csak a Saint ellen volt porondon, ugyanis ez egy Saint szurkolói szólás: "Who Dat"-->Ki állít meg bennünket
Erre frappánsan jött a "Sea that we dat"--Látjátok, majd mi 😀
több mint 13 éve
mit jelentenek ezek a kifejezések? a szurkolók szták mutogatni: I'm In és a Sea Dat We Dat
több mint 13 éve
És ez így a jó... Már a GB-nek, mert annyira összeverünk Benneteket, ... mint szoktunk 😛Ha összejönne a győzelem, és a GB nyerni tud Atlantában (amire több esély van szerintem, minthiogy a Falcons nyer), akkor az NFC döntö a Qwesten lenne és ugye a Qwesten bármi megtörténhet 😀 😀 SUPERBOOOOOWL 😂Duffsorry de mi pont ugyanerre az otthoni döntőre apellálunk 😛 😀davemayer
Viccet félretéve utóbbi években mindig cudar meccseink voltak, és ha nyertetek is, fájt Nektek nagyon!
Jó meccs lesz! 😉
több mint 13 éve
Ha összejönne a győzelem, és a GB nyerni tud Atlantában (amire több esély van szerintem, minthiogy a Falcons nyer), akkor az NFC döntö a Qwesten lenne és ugye a Qwesten bármi megtörténhet 😀 😀 SUPERBOOOOOWL 😂Duffsorry de mi pont ugyanerre az otthoni döntőre apellálunk 😛 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
NFC Final a Qewestben....kőkemény lenne....adja az isten 😊
@KJuraszik
több mint 13 éve
na menje ma' 😀Most terelem a beszélgetést 😀 Másik mederbe.undisputedlyHagyjuk a túlzott polkorrektséget. A Medvék papíron könyebb ellenfél mint a Falcons. Ez egy egyszerű ténymegállapítás.De itt nem is ez volt a pont.. 😀endorphyn
Aztán,hogy otthon mennyire verik el a csapatot, vagy esetleg folytatódik a Hawks henger, az már latolgatás.undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Most terelem a beszélgetést 😀 Másik mederbe.De itt nem is ez volt a pont.. 😀endorphynIgy van, nem is ertem, hogy miert is lennenk eselyesebbek, de szerintem itt nem is ezt mondta, hanem azt, hogy tobb eselyunk van ellenunk, mint a Saints ellen! A Bears nem veletlenul jutott be es az, hogy egyszer gyoztunk ellenuk, az meg nem jelent semmit. Plusz azert az a stadion is eleg ellenseges kornyezetet tud biztositani a kedves vendegeknek. Mi meg idegenben mondjuk ugy, hogy csak 11 -en vagyunk. Szoval remelhetoleg jo nagy meccs lesz de gyozunk megint.endorphynHagyjuk a túlzott polkorrektséget. A Medvék papíron könyebb ellenfél mint a Falcons. Ez egy egyszerű ténymegállapítás.
Aztán,hogy otthon mennyire verik el a csapatot, vagy esetleg folytatódik a Hawks henger, az már latolgatás.undisputedly
több mint 13 éve
De itt nem is ez volt a pont.. 😀Hagyjuk a túlzott polkorrektséget. A Medvék papíron könyebb ellenfél mint a Falcons. Ez egy egyszerű ténymegállapítás.attól hogy nyertetek egyszer még nem biztos hogy ti vagytok az esélyesebbek. pláne amilyen acélosak vagytok idegenben.Igy van, nem is ertem, hogy miert is lennenk eselyesebbek, de szerintem itt nem is ezt mondta, hanem azt, hogy tobb eselyunk van ellenunk, mint a Saints ellen! A Bears nem veletlenul jutott be es az, hogy egyszer gyoztunk ellenuk, az meg nem jelent semmit. Plusz azert az a stadion is eleg ellenseges kornyezetet tud biztositani a kedves vendegeknek. Mi meg idegenben mondjuk ugy, hogy csak 11 -en vagyunk. Szoval remelhetoleg jo nagy meccs lesz de gyozunk megint.endorphyn
Bears D >>> Saints D, szóval nem lesz sétagalopp, ha HBeck hozza a szombati formáját a többiekkel nem kell félni.petey
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ha összejönne a győzelem, és a GB nyerni tud Atlantában (amire több esély van szerintem, minthiogy a Falcons nyer), akkor az NFC döntö a Qwesten lenne és ugye a Qwesten bármi megtörténhet 😀 😀 SUPERBOOOOOWL 😂
több mint 13 éve
Hagyjuk a túlzott polkorrektséget. A Medvék papíron könyebb ellenfél mint a Falcons. Ez egy egyszerű ténymegállapítás.Igy van, nem is ertem, hogy miert is lennenk eselyesebbek, de szerintem itt nem is ezt mondta, hanem azt, hogy tobb eselyunk van ellenunk, mint a Saints ellen! A Bears nem veletlenul jutott be es az, hogy egyszer gyoztunk ellenuk, az meg nem jelent semmit. Plusz azert az a stadion is eleg ellenseges kornyezetet tud biztositani a kedves vendegeknek. Mi meg idegenben mondjuk ugy, hogy csak 11 -en vagyunk. Szoval remelhetoleg jo nagy meccs lesz de gyozunk megint.endorphynNah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.Duffattól hogy nyertetek egyszer még nem biztos hogy ti vagytok az esélyesebbek. pláne amilyen acélosak vagytok idegenben.
Bears D >>> Saints D, szóval nem lesz sétagalopp, ha HBeck hozza a szombati formáját a többiekkel nem kell félni.petey
Aztán,hogy otthon mennyire verik el a csapatot, vagy esetleg folytatódik a Hawks henger, az már latolgatás.
több mint 13 éve
Szerintem itt legfeljebb mindenki annak örült, hogy nem a GD-be kell menni a Falconhoz! EnnyiIgy van, nem is ertem, hogy miert is lennenk eselyesebbek, de szerintem itt nem is ezt mondta, hanem azt, hogy tobb eselyunk van ellenunk, mint a Saints ellen! A Bears nem veletlenul jutott be es az, hogy egyszer gyoztunk ellenuk, az meg nem jelent semmit. Plusz azert az a stadion is eleg ellenseges kornyezetet tud biztositani a kedves vendegeknek. Mi meg idegenben mondjuk ugy, hogy csak 11 -en vagyunk. Szoval remelhetoleg jo nagy meccs lesz de gyozunk megint.endorphynNah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.Duffattól hogy nyertetek egyszer még nem biztos hogy ti vagytok az esélyesebbek. pláne amilyen acélosak vagytok idegenben.
több mint 13 éve
Igy van, nem is ertem, hogy miert is lennenk eselyesebbek, de szerintem itt nem is ezt mondta, hanem azt, hogy tobb eselyunk van ellenunk, mint a Saints ellen! A Bears nem veletlenul jutott be es az, hogy egyszer gyoztunk ellenuk, az meg nem jelent semmit. Plusz azert az a stadion is eleg ellenseges kornyezetet tud biztositani a kedves vendegeknek. Mi meg idegenben mondjuk ugy, hogy csak 11 -en vagyunk. Szoval remelhetoleg jo nagy meccs lesz de gyozunk megint.Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.Duffattól hogy nyertetek egyszer még nem biztos hogy ti vagytok az esélyesebbek. pláne amilyen acélosak vagytok idegenben.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
inkább a Bears mint az Falcons....benne van a pakliban megint egy meglepetés, a Bears verhető...minden bele!!! Remélem addig senki sem fog már kidőlni a sorból.
@KJuraszik