Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
Nagyon nagyon pöpec kezd lenni az O, bár én Lynchet továbbra sem szívlelem

több mint 14 éve
Na most utállak ám titeket rendesen!!!Illetve nem is annyira...aki ennyi idő alatt nem tudja a legjobb elkapóját leigazolni sajnos megérdemli...
De azért akkor is kapjátok be 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
"Several league sources said the Baltimore Ravens, Denver Broncos, San Diego Chargers, St. Louis Rams and Seattle Seahawks have shown interest either to the Giants or Umenyiora's agent, Tony Agnone. However, the combination of the Giants' asking price (a first-round pick) and Umenyiora's demand for a new contract has dissuaded all from making a deal thus far."első körös túlzás érte, másodikat talán megér. ha Tatuput nem cutoltuk volna, őt is bedobhatnánk a dealbe, így azért nem sokminden mást tudunk adni, mint pickeket, szóval lehet máshol fog kikötni.
több mint 14 éve
Na tessek, Rice megmondja, hogy O es TJax miert jott ide 😊Sidney Rice Claims Darrell Bevell’s Playbook Is Why He Signed With Seattle.
Feels Tarvaris Jackson Didn’t Get A Fair Chance In Minnesota
http://sportsradiointerviews.com/2011/08/02/nfl-free-agency-wide-receiver-signings-seattle-seahawks-salary-cap-tavaris-jackson-pete-carroll/
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
belegondolva ténleg nemrossz igazolás. Brock tavalyi szerepét veszi át.Jimmy Wilkerson érkezett 1évre. Hát nemtom minek. Vele nem leszünk előrébbaz azért nem sok értepetey
1év. 1.5millió. :/braxa88
több mint 14 éve
Jimmy Wilkerson érkezett 1évre. Hát nemtom minek. Vele nem leszünk előrébbaz azért nem sok érte
több mint 14 éve
Jimmy Wilkerson érkezett 1évre. Hát nemtom minek. Vele nem leszünk előrébbNagyon jó kis backup DE, nálatok simán rosteresélyes szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Jimmy Wilkerson érkezett 1évre. Hát nemtom minek. Vele nem leszünk előrébb1év. 1.5millió. :/
több mint 14 éve
Pit-ben egy kicsit több azért 😊Kíváncsi voltam a dologra, megnéztem én is, hát tényleg nem vagyunk tele őskövületekkel. 2 hírmondó maradt 2005-ből.garrett27Nem az a baj, hogy a csapat megújul. Ez az élet rendje... 😊Trufant és Hill maradtbraxa88
Nekem az fáj egy picit, hogy a SB döntős csapatból már senki sem maradt hírmondónak...Sonics
Szóval a két véglet meg is van...
több mint 14 éve
Kíváncsi voltam a dologra, megnéztem én is, hát tényleg nem vagyunk tele őskövületekkel. 2 hírmondó maradt 2005-ből.Trufant és Hill maradtbraxa88Na ja! Két év alatt több mozgás volt, mint egy átlagos magyar minisztériumban. Ezért nem mer már az ember Seahawks mezt venni, mert lehet, hogy holnapra elavul. Ki gondolta volna pl., hogy Tatupu is útilaput kap? A Hasselbeck mezek már féláron vannak. Na majd néhány év múlva lecsitul a dolog, és remélem beérik a fiatalítás, meg a nagytakarítás.garrett27Nem az a baj, hogy a csapat megújul. Ez az élet rendje... 😊
Nekem az fáj egy picit, hogy a SB döntős csapatból már senki sem maradt hírmondónak...Sonics
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Trufant és Hill maradtNem az a baj, hogy a csapat megújul. Ez az élet rendje... 😊Sziasztok!Na ja! Két év alatt több mozgás volt, mint egy átlagos magyar minisztériumban. Ezért nem mer már az ember Seahawks mezt venni, mert lehet, hogy holnapra elavul. Ki gondolta volna pl., hogy Tatupu is útilaput kap? A Hasselbeck mezek már féláron vannak. Na majd néhány év múlva lecsitul a dolog, és remélem beérik a fiatalítás, meg a nagytakarítás.garrett27
Mi folyik te jó ég......
Lofa, Mat....távozik az Rice, T-jack érkezik. Megy a mozgás rendesen.
Az O lassan rendben is lesz, a fal így is rendben volt, Rice hatalmas upgrade, T-Jack meg legalább ismeri őt.
Viszont a D azért gyengül, azaz nagyon nem az igazi szerintem.....Oda még kellene nagyon a vérfrissítést. Az meg megy a csapatnak, Carrol amennyi mozgás van itt az nem emberi.Darth
több mint 14 éve
Nem az a baj, hogy a csapat megújul. Ez az élet rendje... 😊Sziasztok!Na ja! Két év alatt több mozgás volt, mint egy átlagos magyar minisztériumban. Ezért nem mer már az ember Seahawks mezt venni, mert lehet, hogy holnapra elavul. Ki gondolta volna pl., hogy Tatupu is útilaput kap? A Hasselbeck mezek már féláron vannak. Na majd néhány év múlva lecsitul a dolog, és remélem beérik a fiatalítás, meg a nagytakarítás.garrett27
Mi folyik te jó ég......
Az O lassan rendben is lesz, a fal így is rendben volt, Rice hatalmas upgrade, T-Jack meg legalább ismeri őt.
Viszont a D azért gyengül, azaz nagyon nem az igazi szerintem.....Oda még kellene nagyon a vérfrissítést. Az meg megy a csapatnak, Carrol amennyi mozgás van itt az nem emberi.Darth
Nekem az fáj egy picit, hogy a SB döntős csapatból már senki sem maradt hírmondónak...
több mint 14 éve
Most egyedül Thomas mezbe éri meg befektetni 😀
több mint 14 éve
Sziasztok!Na ja! Két év alatt több mozgás volt, mint egy átlagos magyar minisztériumban. Ezért nem mer már az ember Seahawks mezt venni, mert lehet, hogy holnapra elavul. Ki gondolta volna pl., hogy Tatupu is útilaput kap? A Hasselbeck mezek már féláron vannak. Na majd néhány év múlva lecsitul a dolog, és remélem beérik a fiatalítás, meg a nagytakarítás.
Mi folyik te jó ég......
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Sziasztok!Mi folyik te jó ég......
Viszont a D azért gyengül, azaz nagyon nem az igazi szerintem.....Oda még kellene nagyon a vérfrissítést. Az meg megy a csapatnak, Carrol amennyi mozgás van itt az nem emberi.
több mint 14 éve
LOOOOOOOOOOOL 😀Esküszöm jó szám amúgy 😂
L.O.V.E. by Justin Forsett (Official Music Video): http://www.youtube.com/watch?v=C1S8JpSnB7s
közreműködik: Cameron Morrah , Deon Butler, Roy Lewis
istenem mire maradt idejük a lockout alatt 😀braxa88
több mint 14 éve
LOOOOOOOOOOOL 😀Na bakker, és még elvileg nálunk van egy Jonas. 😀
L.O.V.E. by Justin Forsett (Official Music Video): http://www.youtube.com/watch?v=C1S8JpSnB7s
istenem mire maradt idejük a lockout alatt 😀braxa88
több mint 14 éve
LOOOOOOOOOOOL 😀L.O.V.E. by Justin Forsett (Official Music Video): http://www.youtube.com/watch?v=C1S8JpSnB7s
istenem mire maradt idejük a lockout alatt 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha Osit megpróbáljuk idecsábítani az megmagyarázná, hogy Brockot miért nem igazoltuk még újra
több mint 14 éve
Örülnék neki ha beáldoznánk és akkor végre a D-t is fejlesztgetnék 😊habibHát PC villanthatna már valamit a defense-nél is.
Osi nagy erősítés lenne, nem vitás...
több mint 14 éve
Most esett le, hogy Milloy nem nagyon lesz mar nalunk. Kancellar ido.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Osi nem volna rossz, meg is lenne a Def új vezére. (Gondolom én.) Mert azért a formahanyatlása ellenére Lofa nagy űrt hagy maga után.
több mint 14 éve
Vagy Eagles :rolleyes:ESPN's John Clayton has reported that Umenyiora wants to go to Seattle.http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d8205a52c/Osi-soft-Shady-McCoy-thinks-so
ára állítolag 2.kör. azonnal!braxa88
Szerintem meg ne, és afc eastben konkrétan nincs klasszis passrusher. Jets lesz ebbőlHelmut Zimmer
Amúgy ide nagyon elférne Osi, de szerintem meg a Patsbe megy.
több mint 14 éve
ESPN's John Clayton has reported that Umenyiora wants to go to Seattle.http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d8205a52c/Osi-soft-Shady-McCoy-thinks-so
ára állítolag 2.kör. azonnal!braxa88
Szerintem meg ne, és afc eastben konkrétan nincs klasszis passrusher. Jets lesz ebből