Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
szom tudja, biztos front van. én kérek elnézést 😀???Szerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut Zimmerja értem, tudja már mikor lesz Seattle-ben búcsú? Egy 3 pálcás gyűrűt csak tud lőni 😛 de lehet hogy esetleg 7-9 pálca lesz az
😂 :cool:petey
Pít! Tudsz Te ennél jobbat is! 😛 😂
...kevés....!!! 😊Helmut Zimmer
több mint 13 éve
???ja értem, tudja már mikor lesz Seattle-ben búcsú? Egy 3 pálcás gyűrűt csak tud lőni 😛 de lehet hogy esetleg 7-9 pálca lesz azide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊peteySzerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut Zimmer
😂 :cool:petey
Pít! Tudsz Te ennél jobbat is! 😛 😂
...kevés....!!! 😊
több mint 13 éve
ja értem, tudja már mikor lesz Seattle-ben búcsú? Egy 3 pálcás gyűrűt csak tud lőni 😛 de lehet hogy esetleg 7-9 pálca lesz azSzerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut ZimmerKi a fenét érdekel, hogy mit mond?!ide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊petey
Más: Aso úgy néz ki placcra kerül Orclandben!
Nagyon kéne.
Nem lesz olcsó!Helmut Zimmer
😂 :cool:
több mint 13 éve
remélem szabad ég alatt vagy 😀
több mint 13 éve
Szerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂ide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊peteyez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.a.kacsaKi a fenét érdekel, hogy mit mond?!
Nagyon kéne.
több mint 13 éve
Sebii
3 535
trufant trade és az ő fizuját megemeljük és odaadjuk asonak. simaliba 😊Savanyú a szőlő, hogy a giants nem jutott be. Ennyi.
egyébként okos csak a szokásosat mondta. h egy seattle is bejutott a playoffba és h ez mi 😊a.kacsa
több mint 13 éve
ide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊ez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.a.kacsaKi a fenét érdekel, hogy mit mond?!
Nagyon kéne.
több mint 13 éve
trufant trade és az ő fizuját megemeljük és odaadjuk asonak. simaliba 😊egyébként okos csak a szokásosat mondta. h egy seattle is bejutott a playoffba és h ez mi 😊
több mint 13 éve
ez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.a.kacsaKi a fenét érdekel, hogy mit mond?!
Nagyon kéne.
Nem lesz olcsó!
több mint 13 éve
héjjaaaaa, miért nem már vércse vagy tengeri bagoly.... 😀
@KJuraszik
több mint 13 éve
ez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.a.kacsaMit mondott már megint?
több mint 13 éve
tengeri héja... istenemmm *facepalm*
több mint 13 éve
ez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.
több mint 13 éve
Tegnap néztem a meccseteket. Nagyon komoly teljesítmény volt, gratula a győzelemhez.
több mint 13 éve
picsába. mostanában lemaradok ezekkel 😀
több mint 13 éve
szaba
10 546
Atlanta dome, szóval nem hideg 😛 (sorry)Ma este go Green Bay. Szerintem Chicagoban több esélyünk lenne, mint Atlantában. Nektek mi a véleményetek?Sebiihideg-hideg 😊a.kacsa
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ma este go Green Bay. Szerintem Chicagoban több esélyünk lenne, mint Atlantában. Nektek mi a véleményetek?SebiiJaja, ráadásul idén már elkaptuk 1x a macikat
több mint 13 éve
Ma este go Green Bay. Szerintem Chicagoban több esélyünk lenne, mint Atlantában. Nektek mi a véleményetek?SebiiAtlantát nagyobb dicsőség lenne talán elkapni, de szerintem is a Bears talán - egy fokkal - jobban fekszik nekünk...
Talán...
De, ahogy Pít írta az előbb: Jöjjön az akit a gép dob! 😊
több mint 13 éve
Ma este go Green Bay. Szerintem Chicagoban több esélyünk lenne, mint Atlantában. Nektek mi a véleményetek?Sebiihideg-hideg 😊
több mint 13 éve
Sebii
3 535
Ma este go Green Bay. Szerintem Chicagoban több esélyünk lenne, mint Atlantában. Nektek mi a véleményetek?
több mint 13 éve
Kíváncsi lettem volna hogy ha a Saintsnek nincsenek sérültjei milyen meccs lett volna. De most ezt dobta nekik a gép. Earl Thomas nagy király, a szezon alatt rajta látszott hogy nagyon akar pár játékossal ellentétben. Remélem pár PB-t megér.
Gruden meg bekaphatja 😀
több mint 13 éve
nfc worst, höhö!hivatalból ellenetek kellett volna drukkolni, de évek óta mindenki ezt a szerencsétlen divíziót szapulja , így nagyon szorítottam a győzelmetekért. legyen megint innen SB résztvevő!
nfc worst, höhö!
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
armando83
804
Max Respect!!!Iszonyat nagyot játszottatok,szurkolok nektek a végső győzelemért!!!!Lynch egy állat!!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
Nem mindig jön be az a "papírforma". 😛Amúgy nem értem a csodálkozást.-> Seattle 4. kiemelt, New Orleans 5. kiemelt (volt).nyer ma KC 😛braxa88
Az előrébb rangsorolt csapat ment tovább, ez "papírforma". 😂Vrijbloed
Bár abszolút 50%-50% a meccs. 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Amúgy nem értem a csodálkozást.-> Seattle 4. kiemelt, New Orleans 5. kiemelt (volt).nyer ma KC 😛
Az előrébb rangsorolt csapat ment tovább, ez "papírforma". 😂Vrijbloed