Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
...mi lehet vajon Ciarával.....?!Allitolag Drew Lockkal kavar.
Helmut the Dystopian Ride
több mint 2 éve
így!a mai világban ne kérdőjelezd meg valaki orientáltságát plzsMondja egy Vidra.DK kedves,aranyos,hálás,olcsón marad ... 😉Jah, én meg a húsvéti nyuszi vagyok. 😊
Zman77
Fontos_Vidra
ulpianus
petey
Közben Bradberry szabad...nem mintha kéne ide, vagy érdekes lenne.... csak mesélem.
több mint 2 éve
a mai világban ne kérdőjelezd meg valaki orientáltságát plzsMondja egy Vidra.DK kedves,aranyos,hálás,olcsón marad ... 😉Jah, én meg a húsvéti nyuszi vagyok. 😊
Zman77
Fontos_Vidra
ulpianus
több mint 2 éve
...mi lehet vajon Ciarával.....?!
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Ezek szerint feltűnt mennyire képtelen a kijelentés, puszikállak 😘Mondja egy Vidra.DK kedves,aranyos,hálás,olcsón marad ... 😉Jah, én meg a húsvéti nyuszi vagyok. 😊
Zman77
Fontos_Vidra
ulpianus
több mint 2 éve
Mondja egy Vidra.DK kedves,aranyos,hálás,olcsón marad ... 😉Jah, én meg a húsvéti nyuszi vagyok. 😊
Zman77
Fontos_Vidra
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
DK kedves,aranyos,hálás,olcsón marad ... 😉Jah, én meg a húsvéti nyuszi vagyok. 😊
Zman77
több mint 2 éve
Zman77
531
DK kedves,aranyos,hálás,olcsón marad ... 😉
több mint 2 éve
amilyen eszement összegek mennek itt idén, biztos a srác is be akar spájzolni majd.Ha idén nem kap új szerződést és rossz számai lesznek a szezonban, akkor elbukja a jövőbeli fizetésének egy részét, szóval neki annyira nem mindegy, hogy idén vagy talán jövőre lesz mellette használható QB.PC nagyon magabiztosan állítja, hogy Metcalf nálatok akar maradni. A pénzen kívül miért érné meg ez neki? Nem lesz boldog mikor Lock párszor túldobja 30 yardos sprintek után, majd szaladhat vissza az INT miatt megint 60 yardot.Ezt még nem tudjuk,hogy valóban túl dobja-e. Másrészt ha igen akkor 23-ban lehet más a QB a Draftról,aki pontosabb,jobb.Meg mit kéne mondania ?
Fontos_Vidra
Zman77
Nyilván PC-nek ezt kell mondania, csak Metcalfnak nem éri meg az év elvesztegetve, mert ő még nincs megfizetve.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Ha idén nem kap új szerződést és rossz számai lesznek a szezonban, akkor elbukja a jövőbeli fizetésének egy részét, szóval neki annyira nem mindegy, hogy idén vagy talán jövőre lesz mellette használható QB.PC nagyon magabiztosan állítja, hogy Metcalf nálatok akar maradni. A pénzen kívül miért érné meg ez neki? Nem lesz boldog mikor Lock párszor túldobja 30 yardos sprintek után, majd szaladhat vissza az INT miatt megint 60 yardot.Ezt még nem tudjuk,hogy valóban túl dobja-e. Másrészt ha igen akkor 23-ban lehet más a QB a Draftról,aki pontosabb,jobb.Meg mit kéne mondania ?
Fontos_Vidra
Zman77
Nyilván PC-nek ezt kell mondania, csak Metcalfnak nem éri meg az év elvesztegetve, mert ő még nincs megfizetve.
több mint 2 éve
KJ lenyilatkozta, hogy mindenképp haza akar jönni, itt a családja és PC-nek is elmondta, hogy szeretne visszajönni. Én nem tudom mi a koncepció a védelembe, de Brooks után talán Barton az egyedüli használható, de ő is inkább középszer alatti. Nem látom miért ne hozhatnánk vissza, még akkor is ha 32 lett.(Lehet, hogy Norton LB fetishe annyira tönkretette Hurtöt, hogy ő már nem lesz hajlandó 1nél több LB-t felpakolni a pályára, max ha Adamset és Blairt holnaptól nem SS-ként tituláljuk)
több mint 2 éve
Zman77
531
PC nagyon magabiztosan állítja, hogy Metcalf nálatok akar maradni. A pénzen kívül miért érné meg ez neki? Nem lesz boldog mikor Lock párszor túldobja 30 yardos sprintek után, majd szaladhat vissza az INT miatt megint 60 yardot.Ezt még nem tudjuk,hogy valóban túl dobja-e. Másrészt ha igen akkor 23-ban lehet más a QB a Draftról,aki pontosabb,jobb.Meg mit kéne mondania ?
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
PC nagyon magabiztosan állítja, hogy Metcalf nálatok akar maradni. A pénzen kívül miért érné meg ez neki? Nem lesz boldog mikor Lock párszor túldobja 30 yardos sprintek után, majd szaladhat vissza az INT miatt megint 60 yardot.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Hát, Krafttol Putyin egy gyűrűt már ellopott. Az számít?Igazabol csak azt kell megnezni, valamelyik csapat tulajdonosanak vannak-e kelet-europai, orosz uzleti erdekeltsegei, mert akkor az fog jonni.Jaja, mivel a szándékot már kinyilatkoztattak, innentől már csak idő kérdése :dHát én tényleg simán kinezem viszont, hogy a Puskásba elhozzanak egy meccset 10 éven belülFürjes szerint 5(már csak 4) éven belül!!! 😀
Wyatt
braxa88
Wyatt
undisputedly
több mint 2 éve
Jovore mar a 2Rule lesz a Seahawks mezszponzora, aztan ez el is dolt.Igazabol csak azt kell megnezni, valamelyik csapat tulajdonosanak vannak-e kelet-europai, orosz uzleti erdekeltsegei, mert akkor az fog jonni.Jaja, mivel a szándékot már kinyilatkoztattak, innentől már csak idő kérdése :dHát én tényleg simán kinezem viszont, hogy a Puskásba elhozzanak egy meccset 10 éven belülFürjes szerint 5(már csak 4) éven belül!!! 😀
Wyatt
braxa88
Wyatt
undisputedly
több mint 2 éve
Igazabol csak azt kell megnezni, valamelyik csapat tulajdonosanak vannak-e kelet-europai, orosz uzleti erdekeltsegei, mert akkor az fog jonni.Jaja, mivel a szándékot már kinyilatkoztattak, innentől már csak idő kérdése :dHát én tényleg simán kinezem viszont, hogy a Puskásba elhozzanak egy meccset 10 éven belülFürjes szerint 5(már csak 4) éven belül!!! 😀
Wyatt
braxa88
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Jaja, mivel a szándékot már kinyilatkoztattak, innentől már csak idő kérdése :dHát én tényleg simán kinezem viszont, hogy a Puskásba elhozzanak egy meccset 10 éven belülFürjes szerint 5(már csak 4) éven belül!!! 😀
Wyatt
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Hát én tényleg simán kinezem viszont, hogy a Puskásba elhozzanak egy meccset 10 éven belülFürjes szerint 5(már csak 4) éven belül!!! 😀
Wyatt
több mint 2 éve
A következő expansion csapatokA Girora is ezt mondtak, aztan most meg innen rajtoltak.2024-re mar ket NBA-, meg harom NFL-csapat is lesz Magyarorszagon. 😀Azért ennél közelebb már nem lesznek Magyarországhoz.Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
A halászsaskék-zöld szívem szakad meg.
akdestroyer
undisputedly
BigBaltazar
Stez
- NFL: Pécs Peaches
- NBA: Dávid Kornél Akadémia
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
KeyG
9 511
Hát én tényleg simán kinezem viszont, hogy a Puskásba elhozzanak egy meccset 10 éven belülEz lehetséges, viszont valószínűbb, hogy Brady ott lesz. 😃
Wyatt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Hát én tényleg simán kinezem viszont, hogy a Puskásba elhozzanak egy meccset 10 éven belül
több mint 2 éve
Felcsút GasfittersA Girora is ezt mondtak, aztan most meg innen rajtoltak.2024-re mar ket NBA-, meg harom NFL-csapat is lesz Magyarorszagon. 😀Azért ennél közelebb már nem lesznek Magyarországhoz.Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
akdestroyer
undisputedly
BigBaltazar
Stez
több mint 2 éve
A Girora is ezt mondtak, aztan most meg innen rajtoltak.2024-re mar ket NBA-, meg harom NFL-csapat is lesz Magyarorszagon. 😀Azért ennél közelebb már nem lesznek Magyarországhoz.Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
akdestroyer
undisputedly
BigBaltazar
több mint 2 éve
Azért ennél közelebb már nem lesznek Magyarországhoz.Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
akdestroyer
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!