Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Geno-nak áll a zászló QB fronton. Van baj rendesen. Gyakorlatilag el is engedhetjük a kezét ennek a szezonnak. Mondjuk talán így kevesebb lesz az infarktus közeli állapot.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
One last time to eulogize the Legion of Boom and that era of Pete Carroll’s influence over the defensive trends in the NFL.
— Diante Lee (foremost ball knower) (@DianteLeeFB) May 13, 2022
After filling his staff with some Fangio acolytes, Carroll is acquiescing to the new defensive meta.
What it means in Seattle: https://t.co/YEXBFvHpm0
theathletic.com/3307057/2022/05/13/seahawks-pete-carroll-defense
A szerző az egyik legjobb a témában szerintem (pusztán a foci + a sémák elmagyarázásában), és azt találgatja, hogy milyen rendszerbeli változások jöhetnek a defben a stáb Fangio féle emberekkel való feltöltése után.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Zman77
531
Hogyhogy nem emelted ki az első meccset? 😊Csak egy csapat akit le kell győzni !
Wyatt
több mint 2 éve
Reszben az is. Ligaban es a csapatnal. Poonanak, ha jol lattam, 4 teljesitett szezonja van?azt hittem az a kérdés h ki van legrégebb óta a csapatnáltipp:O#:
O: Lockett
D: Ford
braxa88
[FB nem szamit, "nem valos" poszt, DE Bellore 12 ev]
Geno Smith 10 ev (2 Seahawks)
Gabe Jackson 9 ev (1 Seahawks)
Tyler Lockett 8 ev (8 Seahawks)
Austin Blythe 7 ev (0 Seahawks)
Chris Carson 6 ev (6 Seahawks)
D#
Al Woods 12 ev (2 Seahawks)
Quandre Diggs 8 ev (3 Seahawks)
Justin Coleman 8 ev (2 Seahawks)
Shelby Harris 8 ev (0 Seahawks)
Quinton Jefferson 7 ev (4 Seahawks)
undisputedly
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
azt hittem az a kérdés h ki van legrégebb óta a csapatnáltipp:O#:
braxa88
D#
undisputedly
több mint 2 éve
tipp:O#:
braxa88
D#
több mint 2 éve
Ha valakinek van kedve, keresse ki, O# es D# oldalon melyik jatekos van a most szerzodes alatt allok kozul a legregebben a Seahawksnal illetve szinten oldalankent, ki van az egy-egy egysegbol a legregebben a ligaban 😊U.i.: FB nem er.
Szerk: Kis segitseg - www.seahawks.com/team/players-roster/
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
hát ugye offseasonban mindenki nagy király klottgatyában 😀Tetszik amit látok! Tetszik az alapozás.Azt mondják, akik jobban rálátnak, mint én, hogy kiemelkedően jó a hangulat a mini campben.nem vótá te ilyen 😀 mi történt? 😮
Azt mondogatják, hogy látványos a változás tavaly óta, és ez látszik Carroll és az egész edzői kar munkáján, ezerrel pörögnek a srácokkal.
Úgy vagyok vele mint a drafttal, nem tudom mi az igazság, és bőven lehet, hogy tévedek, de borzasztóan örülök.
twitter.com/i/status/1523741675083816960
Helmut the Dystopian Ride
petey
több mint 2 éve
Tetszik amit látok! Tetszik az alapozás.Azt mondják, akik jobban rálátnak, mint én, hogy kiemelkedően jó a hangulat a mini campben.nem vótá te ilyen 😀 mi történt? 😮
Azt mondogatják, hogy látványos a változás tavaly óta, és ez látszik Carroll és az egész edzői kar munkáján, ezerrel pörögnek a srácokkal.
Úgy vagyok vele mint a drafttal, nem tudom mi az igazság, és bőven lehet, hogy tévedek, de borzasztóan örülök.
petey
több mint 2 éve
Mások is így értették?! 😀 😀 😀Egy újabb cimbora értékelése.Ne mar 😀 Biztosan nagy koponya a baratod, de az elso 5 masodperc utan mar nem tudtam komolyan venni amikor azt mondta, ervelheto, hogy egy szupersztar QB-ra vagyunk a SB contender kategoriatol 😀
www.youtube.com/watch?v=jkAut13dCf4
mostmár leállok.
undisputedly
több mint 2 éve
Azt mondják, akik jobban rálátnak, mint én, hogy kiemelkedően jó a hangulat a mini campben.nem vótá te ilyen 😀 mi történt? 😮
több mint 2 éve
Egy újabb cimbora értékelése.Ne mar 😀 Biztosan nagy koponya a baratod, de az elso 5 masodperc utan mar nem tudtam komolyan venni amikor azt mondta, ervelheto, hogy egy szupersztar QB-ra vagyunk a SB contender kategoriatol 😀
www.youtube.com/watch?v=jkAut13dCf4
mostmár leállok.
több mint 2 éve
Akkor felreertettelek. En PC-rol es a nyilatkozatairol 😊Tutti? Nem az volt, hogy a draftinkon és az Adams projekten rágódott a média, illetve azon hogy Wilsonnal mi lesz Brown boldogtalan Metcalf meg mentálisan megrogyott, Kj elment. én ilyesmire emlékszem.Dehogy, tavaly is minden szebb volt meg jobb, mint addi barmikor, a Russ-saga is csak a media krealmanya, orok baratsag es szerelem, soha ilyen jo offseason meg nem volt, most valami kulonleges van a levegoben blablabla.Tavaly pont nem ez volt a mondás, hanem hogy mindenki teszi a dolgát....Azt mondják, akik jobban rálátnak, mint én, hogy kiemelkedően jó a hangulat a mini campben.Minden evben “soha nem volt meg ilyen jo a hangulat”.
undisputedly
undisputedly
Én amúgy nem a Seatte kommunikácioról brszélek, hanem a külsô szemlélôkrôl.
Egyre jobbra értékelik az offseasont. Ahhoz képest, hogy honnan indult a draft értékelés, egyre jobbakat olvasok.
több mint 2 éve
Tutti? Nem az volt, hogy a draftinkon és az Adams projekten rágódott a média, illetve azon hogy Wilsonnal mi lesz Brown boldogtalan Metcalf meg mentálisan megrogyott, Kj elment. én ilyesmire emlékszem.Dehogy, tavaly is minden szebb volt meg jobb, mint addi barmikor, a Russ-saga is csak a media krealmanya, orok baratsag es szerelem, soha ilyen jo offseason meg nem volt, most valami kulonleges van a levegoben blablabla.Tavaly pont nem ez volt a mondás, hanem hogy mindenki teszi a dolgát....Azt mondják, akik jobban rálátnak, mint én, hogy kiemelkedően jó a hangulat a mini campben.Minden evben “soha nem volt meg ilyen jo a hangulat”.
undisputedly
undisputedly
Én amúgy nem a Seatte kommunikácioról brszélek, hanem a külsô szemlélôkrôl.
Egyre jobbra értékelik az offseasont. Ahhoz képest, hogy honnan indult a draft értékelés, egyre jobbakat olvasok.
több mint 2 éve
Dehogy, tavaly is minden szebb volt meg jobb, mint addi barmikor, a Russ-saga is csak a media krealmanya, orok baratsag es szerelem, soha ilyen jo offseason meg nem volt, most valami kulonleges van a levegoben blablabla.Tavaly pont nem ez volt a mondás, hanem hogy mindenki teszi a dolgát....Azt mondják, akik jobban rálátnak, mint én, hogy kiemelkedően jó a hangulat a mini campben.Minden evben “soha nem volt meg ilyen jo a hangulat”.
undisputedly
több mint 2 éve
Tavaly pont nem ez volt a mondás, hanem hogy mindenki teszi a dolgát....Azt mondják, akik jobban rálátnak, mint én, hogy kiemelkedően jó a hangulat a mini campben.Minden evben “soha nem volt meg ilyen jo a hangulat”.
undisputedly
több mint 2 éve
Azt mondják, akik jobban rálátnak, mint én, hogy kiemelkedően jó a hangulat a mini campben.Minden evben “soha nem volt meg ilyen jo a hangulat”.
több mint 2 éve
Zman77
531
Kellett ez a változás! Rég vártam ennyire az idényt. Lock is jó lesz szerintem.Ha még München is összejönne ...
több mint 2 éve
Azt mondják, akik jobban rálátnak, mint én, hogy kiemelkedően jó a hangulat a mini campben. Azt mondogatják, hogy látványos a változás tavaly óta, és ez látszik Carroll és az egész edzői kar munkáján, ezerrel pörögnek a srácokkal.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Nem akarja elhagyni Seattle-t? 😊...mi lehet vajon Ciarával.....?!Allitolag Drew Lockkal kavar.
Stez