Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 862 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
1. Ok hogy a Washington ellen játszottunk, de valaki szólhatott volna Adamsnak hogy ő nem Sean Taylor, botrányos szögválasztás blitzeknél és ezek a fejjel berepülős superman tacklek… itt is és a kissé átlag alatti coverage képességeinél is meglátszik az a minusz 1-1.5 lépés, de a sok sérülés miatt ez várható volt előbb utóbb

2. Waldronnak otthon tuti megy a network4-en a Army meccs, mostmár csak under center várom a diamond formációkat (ha Lamar lenne a QB-nk sokkal nagyobbat szólnának ezek a heavyk)

3. Geno bizonyos képességeinek jót tett az öregedés, de a situational awareness nem igazán ragadt rá a padon… beszédes ahogy Caroll a 2.negyed végén bement hozzá jelezni, hogy a WAS injury to-val van még két időkérésünk. Geno pancserkedése a kulcs 3. és 4. downokon retttttentően vészes, intentional groundingok, atom feleslegesen benyelt sackek…
Kelomen
Adams mindig ilyen volt. Nem tud szerelni, mert rosszul valaszt szoget es tempot, de a par sack es highlight play ami ebbol osszejott, az nfl networkon mindig nagyot futott, de a 3x annyi teruletfeladast, elrontott szerelest es covert sosem mutattak. Teljesen hasztalan a palyan. Mar-mar kartekony a jelenlete.

Geno is mindig ilyen volt. Idovel kicsit konzisztensebb lett, de a hibai nem tuntek el. Ups and downs, de atlagban hoz egy tisztes teljesitmenyt, meg kell becsulni amig meg nem talaljuk a kezdo iranyitot.

A kovetkezo hetekben is hasonlo eredmenyeket varok, meglepetes gyozelem es leolvadasok egymast valto sorozata. Viszont nezhetoek vagyunk, ez jo.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Rakok egy Túrórudit tétnek,de szerintem Ramst verjük,49ERS-t verjük,sőt meg a Dallast is . ...gyógyszereket bevettem, nem ittam 😀 ...
Zman77
Meglátogatott Biff a Sportalmacnahhal?
Vitézlő Titoknok tomz
Nem-nem, ő maga Biff. 😀
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 720
Rakok egy Túrórudit tétnek,de szerintem Ramst verjük,49ERS-t verjük,sőt meg a Dallast is . ...gyógyszereket bevettem, nem ittam 😀 ...
Zman77
Meglátogatott Biff a Sportalmacnahhal?
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 277 — Csodabogár
Zman77
attól függ milyen gyógyszer, van amihez nem kell pia 😏

több mint 2 éve
balint74 Seattle Seahawks 378 — Forever Seahawks💚💙
Zman77
Ugy legyen! En bizok a csapatban
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 779
több mint 2 éve
Kelomen Seattle Seahawks Michigan State Spartans 29
1. Ok hogy a Washington ellen játszottunk, de valaki szólhatott volna Adamsnak hogy ő nem Sean Taylor, botrányos szögválasztás blitzeknél és ezek a fejjel berepülős superman tacklek… itt is és a kissé átlag alatti coverage képességeinél is meglátszik az a minusz 1-1.5 lépés, de a sok sérülés miatt ez várható volt előbb utóbb

2. Waldronnak otthon tuti megy a network4-en a Army meccs, mostmár csak under center várom a diamond formációkat (ha Lamar lenne a QB-nk sokkal nagyobbat szólnának ezek a heavyk)

3. Geno bizonyos képességeinek jót tett az öregedés, de a situational awareness nem igazán ragadt rá a padon… beszédes ahogy Caroll a 2.negyed végén bement hozzá jelezni, hogy a WAS injury to-val van még két időkérésünk. Geno pancserkedése a kulcs 3. és 4. downokon retttttentően vészes, intentional groundingok, atom feleslegesen benyelt sackek…

Szerkesztette: Kelomen
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Juteszembe:
Ti mennyi fizettetek Genonak azért, hogy a 2 yardos checkdown passzokat az egész meccsen 5 yarddal túldobálja? 😀
akdestroyer
Ti jobban ismeritek, de neki nem ez lenne az alapjárata? 😀
warr_b
Howell kb hasonló dolgokkal próbálkozott, de ő legalább eltalálta az embereit. Sőt, akár többször egymás után is képes volt megetetni a védelmet ugyanazzal a play-el.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Juteszembe:
Ti mennyi fizettetek Genonak azért, hogy a 2 yardos checkdown passzokat az egész meccsen 5 yarddal túldobálja? 😀
akdestroyer
Ti jobban ismeritek, de neki nem ez lenne az alapjárata? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 653 — Poloska confirmed
Juteszembe:
akdestroyer
Azt nem tudom, de meccs közben megidéztelek egyszer, de épp kómában voltál. Szóval sosem fogom megtudni mi az elméleti haszna a triple backfield felállásnak, amit kétszer is prezentáltunk tegnap óriási sikerrel /s 😀
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Remélem azért a bírókat bő nyállal vettétek le 😊
warr_b
Csak a szokásos.

Juteszembe:

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 653 — Poloska confirmed
warr_b
Mindig csalunk, te nem tudtad még?
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
warr_b
Természetesen. Magyar forinttal fizettünk. Örültek!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Hu azt a kurva ennyit szerencsetlenkedni. Offense siralom eddig, remeljuk a 2. felido jobb lesz mert ez igy keves lesz
több mint 2 éve
Kenny McIntosh lehetséges,hogy játszik,kíváncsi lennék rá mert Carroll eléggé ragaszkodik hozzá,sérülés elött állítólag jó volt az edzőtáborban ... Lehetséges ,hogy kickoff returnerként jól szerepelne . Dallas szerintem nem túl jó benne,nyilván változott a szabály is,de utoljára Tyler Lockett volt ebben nagy király.
GoHawks !
több mint 2 éve
Akkor ez Geno hír fals volt 😛
dande2
Mondanám hogy életem trollkodása volt, de nem ez volt az. 😀

több mint 2 éve
Mire szamithatunk hetvegen? Mit vartok?
En mar orulnek egy sima W-nek
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ez Geno hír fals volt 😛
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 720
Egy kis siker a hétre, ha már vasárnap kikaptunk:
Geno Smith lett a hét támadójátékosa az NFC-ben:

https://www.nfl.com/news/players-of-the-week/2023-week-9/nfc-geno-smith
akdestroyer
Azért kapta, mert kitartó és kemény volt, és nem vonult vissza a focitól félidőben.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....

akdestroyer
Minden bántás nèlkül de how, hogy ne magunk felé beszèljek egy CeeDee Lamb 191 yard TD???? Mondjuk. De hát legyen 😏😉
több mint 2 éve
Pont most ? 😃
több mint 2 éve

több mint 2 éve
gedam 6 506
az első játéknál lezárja az utat lamar előtt, a feladatát jól megoldja (ne hagyja lj-t befutni), ott kb. ennyi volt a dolga. a 2. játéknál is azt hiszi, hogy meg fog indulni lamar lábon, ott már türelmetlen, a helyére dobja be.
a 3.-nál a wr-t védekezi le és ez éppen az előző játék folyománya, de sztem ott kellett maradnia, mert még akkor ki is foroghatott volna lj.
gedam
Akkor kicsit félreérthető voltam, nem ment át a cinizmusom.
Nyílván nem arra gondoltam, hogy ne azt csinálta volna, ami ki lett neki adva.
Vagy hogy ne lehetne amúgy egy egész jó SS.

Az egésznek a lényege az arra való rávilágitás volt, hogy
1: mennyire haszontalanul játszatjuk.

A meccs nagy részében spy LB poszton tevékenykedett, amivel sikerült is limitálni Lamart, cserébe az összes létező yardot sikerült beszopni mind a földön, mind a levegőben, mert a kulcsfontosságú szituációkban kurvára nem volt a helyén, hanem a backfileden kavirnyászott, és kvázi 10 emberrel védekeztünk, mindezt természetesen edzői sugallatra, és ezért természetesen mindenkinek jár a faszkorbács.
A liga egyik legjobb strongsafetyjéből sikerült transzformálnuk egy kurvára hatékonytalanul blitzelő linebackert.
A SS poszt meg közben üresen tátong a playek alatt, ezt próbáltam csak kihiperventillálni magamból.

Ezt a vasárnapi produkciót meg szerepkört egy veteránminimumért érkező van Noy is simán lehozta volna, mi meg fizettünk érte 2 első kört, meg a tökömtudja hánymillió dollárt.

2: És amúgy meg igen, szemmel láthatóan baszik bele az egészbe.
Nem egy futásnál állt csípőre tett kézzel a blokkolására küldött TE mögött, ahelyett hogy megpróbált volna szerelni.
Csak 10 yardok mentek el ilyeneken.

Ui: Természetesen nem őt akarom egyszemélyben előszedni, mert a vasarnapi produkció az úgy amblok egy lehugyozott sóskifli volt, OL-estül, Genostúl, mindenestül.
akdestroyer
értettem persze és értem miért vagytok rá kihegyezve, nyilván nem éri az árát, igazad van, nem egy elit playmaker. ez egy mellényúlás, viszont carrollék ügyesen megújították a franchiset. a wilson trade és a pickek felhasználása szerintem az utóbbi 10 év legjobb üzlete volt. pedig anno én is inkább azt mondtam, hogy carroll a fék és nem wilson, de a 20 fontos döntésből 19 jó volt, ez az adams biznisz nem.
egyébként nem véletlen törik bele az nfc-sek bicskája lamarba, az az 1 hét kevés, ameddig rákészülnek. sztem futásnál simán csak spy-olt adams és nyilván rosszul csinálta, így -1 ember volt fent nálatok, de ez most a dc és carroll tehetetlensége is volt. a csoportellenfeleink már sokkal jobban le tudják törni lamar játékát.
több mint 2 éve
az első játéknál lezárja az utat lamar előtt, a feladatát jól megoldja (ne hagyja lj-t befutni), ott kb. ennyi volt a dolga. a 2. játéknál is azt hiszi, hogy meg fog indulni lamar lábon, ott már türelmetlen, a helyére dobja be.
a 3.-nál a wr-t védekezi le és ez éppen az előző játék folyománya, de sztem ott kellett maradnia, mert még akkor ki is foroghatott volna lj.
gedam
Akkor kicsit félreérthető voltam, nem ment át a cinizmusom.
Nyílván nem arra gondoltam, hogy ne azt csinálta volna, ami ki lett neki adva.
Vagy hogy ne lehetne amúgy egy egész jó SS.

Az egésznek a lényege az arra való rávilágitás volt, hogy
1: mennyire haszontalanul játszatjuk.

A meccs nagy részében spy LB poszton tevékenykedett, amivel sikerült is limitálni Lamart, cserébe az összes létező yardot sikerült beszopni mind a földön, mind a levegőben, mert a kulcsfontosságú szituációkban kurvára nem volt a helyén, hanem a backfileden kavirnyászott, és kvázi 10 emberrel védekeztünk, mindezt természetesen edzői sugallatra, és ezért természetesen mindenkinek jár a faszkorbács.
A liga egyik legjobb strongsafetyjéből sikerült transzformálnuk egy kurvára hatékonytalanul blitzelő linebackert.
A SS poszt meg közben üresen tátong a playek alatt, ezt próbáltam csak kihiperventillálni magamból.

Ezt a vasárnapi produkciót meg szerepkört egy veteránminimumért érkező van Noy is simán lehozta volna, mi meg fizettünk érte 2 első kört, meg a tökömtudja hánymillió dollárt.

2: És amúgy meg igen, szemmel láthatóan baszik bele az egészbe.
Nem egy futásnál állt csípőre tett kézzel a blokkolására küldött TE mögött, ahelyett hogy megpróbált volna szerelni.
Csak 10 yardok mentek el ilyeneken.

Ui: Természetesen nem őt akarom egyszemélyben előszedni, mert a vasarnapi produkció az úgy amblok egy lehugyozott sóskifli volt, OL-estül, Genostúl, mindenestül.