NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
5 év QB limbo tapasztalata azt mondatja velem, hogy ha ezen a ponton nem egyértelmű, hogy Lock lesz a kezdő QB, akkor majdnem mindegy ki lesz...Persze biztos tanulja még a rendszert és napról-napra magabiztosabb benne, de ha végül le is győzi Geno Smith-t, akkor se arról lesz szó az eddigiek alapján, hogy akkora upgrade hozzá képest, ami pedig nem sok jót sejttet.
Kicsit remél(t)em hogy itt majd sikeres(ebb) lesz
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Aha.... az jó lesz. Nem tudom készen állok e a Lock egyház eljövetelére!?Saját forrás 😄 Ha már "kuka szezon " akkor élesbe kell tesztelni Lockot. Ha belejön ,és javul akkor fasza,és jól jártunk vele.Meg a következő draftról sok mindent lehet majd erősíteni mindenhová. Ha nem jön be akkor tovább kell lépni,és 23-ban jöhet egy új QB. Volt két rövid videó fent valahol,az első csapattal vezetett drive-ot,az szerintem nem volt gyalázatos,sőt!Lock a a kezdő QB,és nem 1/1-ért megyünk ! Csak pozitívan emberek !Forrás?! Múlt héten még geno kezdett a lapok szerint.
Zman77
Helmut _Professional drinker
Zman77
több mint 2 éve
Szerintem meg Kenneth Walker lesz a kezdő 😊Én is ezt olvastam, ezen a héten meg azt, hogy Lock jobb számokat hoz. Tippre nyílt verseny lesz az előszezonban, de lehet, hogy a szezon elején is, az biztos, hogy egyikőjük sem kiemelkedő a másikhoz képest.Lock a a kezdő QB,és nem 1/1-ért megyünk ! Csak pozitívan emberek !Forrás?! Múlt héten még geno kezdett a lapok szerint.
Zman77
peet_24
több mint 2 éve
Zman77
531
Saját forrás 😄 Ha már "kuka szezon " akkor élesbe kell tesztelni Lockot. Ha belejön ,és javul akkor fasza,és jól jártunk vele.Meg a következő draftról sok mindent lehet majd erősíteni mindenhová. Ha nem jön be akkor tovább kell lépni,és 23-ban jöhet egy új QB. Volt két rövid videó fent valahol,az első csapattal vezetett drive-ot,az szerintem nem volt gyalázatos,sőt!Lock a a kezdő QB,és nem 1/1-ért megyünk ! Csak pozitívan emberek !Forrás?! Múlt héten még geno kezdett a lapok szerint.
Zman77
több mint 2 éve
peet_24
275
Én is ezt olvastam, ezen a héten meg azt, hogy Lock jobb számokat hoz. Tippre nyílt verseny lesz az előszezonban, de lehet, hogy a szezon elején is, az biztos, hogy egyikőjük sem kiemelkedő a másikhoz képest.Lock a a kezdő QB,és nem 1/1-ért megyünk ! Csak pozitívan emberek !Forrás?! Múlt héten még geno kezdett a lapok szerint.
Zman77
több mint 2 éve
Lock a a kezdő QB,és nem 1/1-ért megyünk ! Csak pozitívan emberek !Forrás?! Múlt héten még geno kezdett a lapok szerint.
Zman77
több mint 2 éve
peet_24
275
Semmi edzőtábori hír/pletyka? Lehengerlő és újszerű már az offense?Woolenről azt mondják, hogy jó
funkyparduc
Walker hasít
Wilson nem eladó,
jah ez régi... (bocs, még túl korai?)
Nem értek eléggé hozzá, nekem túl sok az ismeretlen. Ha Lock értékelhető számokat hoz a D első csapat ellen, az mit jelent? Valamennyire életképes Qb? Kisegítik az elkapók? Jó a rendszer? Rossz rendszer ellenére értékelhető? Annyira gané a D#, hogy még Lock is irányítónak tűnik ellenük? Tudjuk egyáltalán, hogy ki alkotja pl a végleges CB sort? Van már valamilyen D# rendszerünk? (amit láttam, az megint 10 yardra felállás a WR-től, az nem tetszett...). Nyilatkozat szinten a szokásos, mienk a Lombardi, a szezon csak formalitás.
több mint 2 éve
Zman77
531
Lock a a kezdő QB,és nem 1/1-ért megyünk ! Csak pozitívan emberek !
több mint 2 éve
Rendkívüli szeretettel ajánlom szakmai elemzés helyett Babits- Húsvét előtt című versét. Megvilágító erejű. Minden kúrzus megtalálja a saját maga számára fontos aktuális mondatokat.Semmi edzőtábori hír/pletyka? Lehengerlő és újszerű már az offense?Szerintem mindenki elfogadta, hogy keményen harcban leszünk.... az 1/1ért
funkyparduc
Hanni a parasztfelkelő
Nekünk is békességet nyújt.
több mint 2 éve
Semmi edzőtábori hír/pletyka? Lehengerlő és újszerű már az offense?Szerintem mindenki elfogadta, hogy keményen harcban leszünk.... az 1/1ért
funkyparduc
több mint 2 éve
Semmi edzőtábori hír/pletyka? Lehengerlő és újszerű már az offense?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Zman77
531
Jogos,igazad van! De 😀 Tom Brady sem dobálgatott Wilsoni mélységeket,és mégis ...Azon kivul, hogy ertelemszeruen edzos promo video amit a csapat toltott fel es nyilvan kedvezo szinben tunteti fel Lockot, ez kb. Egy screen pass tavolsaga. Ezt meg en is megdobom neked pontosan 😀Akár Lock .Another WR deal. #seahawks https://t.co/E5b5gpXFq9
— John McMullen (@JFMcMullen) July 28, 2022
No de ki fog labdát dobálni legalább 50 centis közelésbe 😛? 😉
dande2
www.facebook.com/Seahawks/videos/585311283201292
Zman77
Ha mar az abszolut irrelevans edzoi anyagbol indulunk ki, legutobbi edzest ugy kezdte Drew, hogy a wide open deep elkapot nem tudta beloni.
undisputedly
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Another WR deal. #seahawks https://t.co/E5b5gpXFq9
Közben az NFL.comon: The 24-year-old Metcalf is now under contract with the Seahawks through 2025, when he'll be only 27 and in line for his third contract.
Mondjuk a hároméves hosszabbítással (minimum) a 2025-ös idény végéig lesz a csapat tagja, és mivel 97-es születésű, így 2026 elején aligha lesz 27 éves, de ahogy nézem az NFL-insidereknél ez nem feltétlenül probléma.
Igaz, Scheftert az sem zavarta, hogy Metcalf még sosem volt szabadügynök, így nehéz lenne 27 évesen megint annak lennie, szóval azért van itt baj.
több mint 2 éve
Jo-jo, erzem a szurkalodast. Lehet, hogy egy kis koltoi tulzas volt, de akkor maradjunk annyiban, hogy egy atlag egyetemi QB megdobja ezt 10-bol 9x, szoval nem kell elajulni. Amugy is Geno az elsoszamu egyelore, ez mindent elarul Lockrol.Azon kivul, hogy ertelemszeruen edzos promo video amit a csapat toltott fel es nyilvan kedvezo szinben tunteti fel Lockot, ez kb. Egy screen pass tavolsaga. Ezt meg en is megdobom neked pontosan 😀Link? 😀
Ha mar az abszolut irrelevans edzoi anyagbol indulunk ki, legutobbi edzest ugy kezdte Drew, hogy a wide open deep elkapot nem tudta beloni.
undisputedly
Hanni a parasztfelkelő
több mint 2 éve
Azon kivul, hogy ertelemszeruen edzos promo video amit a csapat toltott fel es nyilvan kedvezo szinben tunteti fel Lockot, ez kb. Egy screen pass tavolsaga. Ezt meg en is megdobom neked pontosan 😀Link? 😀
undisputedly
több mint 2 éve
Azon kivul, hogy ertelemszeruen edzos promo video amit a csapat toltott fel es nyilvan kedvezo szinben tunteti fel Lockot, ez kb. Egy screen pass tavolsaga. Ezt meg en is megdobom neked pontosan 😀Akár Lock .Another WR deal. #seahawks https://t.co/E5b5gpXFq9
dande2
www.facebook.com/Seahawks/videos/585311283201292
Zman77
több mint 2 éve
xrace77
4 515
DK Metcalf wide open downfield
— Annie Agar (@AnnieAgar) July 28, 2022
Drew lock: pic.twitter.com/RcpOOKIC4Y
több mint 2 éve
Zman77
531
Akár Lock .Another WR deal. #seahawks https://t.co/E5b5gpXFq9
dande2
több mint 2 éve
Another WR deal. #seahawks https://t.co/E5b5gpXFq9
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Wright pedig tolunk vonul vissza:Olyan tisztetet kap most a csapattól ami kijárt volna Thomas, Sherman, Wilson stbek is. De nekik nem volt Seahawks az első. KJt most jobban tisztelem mint bármikor. Többet kellett volna kapnia de a többi sztár fényesebb volt a közbeszédben.
www.nfl.com/news/k-j-wright-signs-one-day-contract-to-retire-with-seahawks
undisputedly
több mint 2 éve
Wright pedig tolunk vonul vissza:www.nfl.com/news/k-j-wright-signs-one-day-contract-to-retire-with-seahawks
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Avril és Chancellor után Carson 😕Szomorú.
Walker draft meg ugye minek
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Zman77
531
Chris Carson nyaksérülése miatt visszavonul.