Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
-Mafe fasza. szituációs edge rushernek jó lesz 1. évében aztán ki tudja. Taylor, Nwosu, Mafe, Robinson. alakul.

-Walker. hmm. jó RB. de:
ugye Carson sérülése nem az hogy egyből tuti az lesz mint előtte, nyaksérülés nem vicc. Lásd Avril vagy KingChancellor
Penny mindig is üveg volt
És mindkettő szerződése csak 22végéig szól. 23ban biztos Walker lesz az RB1. (mondjuk hasonlókat gondoltunk a Penny pick után)
nem hülyeség, de nyílván RB, volt nagyobb need.
braxa88
Nem fasza. És ki fog védekezni a szélen? Booth bent volt még. Nem értem miért nem őt hoztuk. RB ráértünk volna később hozni. Nyilván lehet védeni a Walker picket, de a CB szerintem nagyobb need.
BigBaltazar
Persze itt Booth lett volna a legjobb dolog

Szar a keret rengeteg lyukkal egy drafton nem lehet mindet betömni

Jön még CB ma akiben Carroll meglátja a köv Shermant vagy Maxwellt vagy Tre Brownt
több mint 2 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
-Mafe fasza. szituációs edge rushernek jó lesz 1. évében aztán ki tudja. Taylor, Nwosu, Mafe, Robinson. alakul.

-Walker. hmm. jó RB. de:
ugye Carson sérülése nem az hogy egyből tuti az lesz mint előtte, nyaksérülés nem vicc. Lásd Avril vagy KingChancellor
És mindkettő szerződése csak 22végéig szól. 23ban biztos Walker lesz az RB1. (mondjuk hasonlókat gondoltunk a Penny pick után)
braxa88
Nem fasza. És ki fog védekezni a szélen? Booth bent volt még. Nem értem miért nem őt hoztuk. RB ráértünk volna később hozni. Nyilván lehet védeni a Walker picket, de a CB szerintem nagyobb need.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
Eddig jó ! Bíztam benne ,hogy nem ment el az esze ennek a párosnak. Viszont felmerült egy kérdés ,ami alapból,meg elsőre furcsa,és igazolgattak falembereket az elmúlt években.De nem Wilson miatt nem voltak ilyen igazolások ? Elé bárkit raksz, úgy is kifut a zsebből mert nem lát?
Zman77
Brown és Shell szerveződése lejárt, hoztunk helyettük olcsóbb fiatalabb arcokat
Ennyi történt
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
Eddig jó ! Bíztam benne ,hogy nem ment el az esze ennek a párosnak. Viszont felmerült egy kérdés ,ami alapból,meg elsőre furcsa,és igazolgattak falembereket az elmúlt években.De nem Wilson miatt nem voltak ilyen igazolások ? Elé bárkit raksz, úgy is kifut a zsebből mert nem lát?
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Szerintem Carson már nem fog pályára lépni nálunk, ha egyáltalán pályára fog lépni még ah NFL-ben így ezzel a húzással. Walker egyértelmű teljes idős kezdőfutó, akiben van szupersztár potenciális.
Sebii
én is így látom 😕

Lucas személyében megvan az RT
Curhan akkor csere
Forsythe meg kuka
braxa88
Egész értelmes draft ez eddig.

több mint 2 éve
Szerintem Carson már nem fog pályára lépni nálunk, ha egyáltalán pályára fog lépni még ah NFL-ben így ezzel a húzással. Walker egyértelmű teljes idős kezdőfutó, akiben van szupersztár potenciális.
Sebii
én is így látom 😕

Lucas személyében megvan az RT
Curhan akkor csere
Forsythe meg kuka
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
több mint 2 éve

-Walker. hmm. jó RB. de:
több mint 2 éve
még egy tradet el tudok képzelni James Bradberryért. középső kör mondjuk.
több mint 2 éve
Eddig jó. 2/8 CB, de ha nincs már értéken elhozható CB akkor EDGE esteleg DT. Mást nem tudok elfogadni. 2/9-re mehet a letrade.
BigBaltazar
Pedig nagyon adná magát egy OT+Willis első két kör 😊
Wyatt
Itt bátran lehetne kockáztatni vele szerintem is. Valaki be fogja húzni gyorsan.
Bazzani
nekem tetszene Willis, főleg ha Booth és Gordon kimegy előttünk.
Rajtuk kívűl Ebiketie, Ojabo, Mafe, Winfrey és Travis Jones tetszik.
meg ja, toljuk fullba, jöhet az osztrák is a túloldalra.
több mint 2 éve
Eddig jó. 2/8 CB, de ha nincs már értéken elhozható CB akkor EDGE esteleg DT. Mást nem tudok elfogadni. 2/9-re mehet a letrade.
BigBaltazar
Wyatt
Itt bátran lehetne kockáztatni vele szerintem is. Valaki be fogja húzni gyorsan.

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
BigBaltazar

több mint 2 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Szerkesztette: BigBaltazar

több mint 2 éve
Értéken hoztunk embert talán a legnagyobb needre? Valaki bezárta Schneideréket a szekrénybe?
Sebii
😊 Ebből mennyire jó sketchet lehetne írni....
Az lehetne a címe, hogy: "Marshawn.... engedj ki, de legalább gyújtsd fel a villanyt"

AK neked meg mielőbbi teljes felépülést!
Helmut the Dystopian Ride
?
Ha nem titok.
Bazzani
Tüdőgyulladás, a nem egyszerű fajtából.
akdestroyer
Jobbulást.
Szemét egy valami.
Kérhetsz egy játékost a második körre. Intézem.

több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Értéken hoztunk embert talán a legnagyobb needre? Valaki bezárta Schneideréket a szekrénybe?
Sebii
Az lehetne a címe, hogy: "Marshawn.... engedj ki, de legalább gyújtsd fel a villanyt"

?
Ha nem titok.
Bazzani
Tüdőgyulladás, a nem egyszerű fajtából.

A drafthoz annyit, hogy 1/9-en egészen biztosan nem OT/CB érkezik.
Jól ismerjük a csapatot amelynek szurkolunk.
Jön valami agyfasz.
akdestroyer
Istenem, Iktriad ha ezt látná, de büszke lenne rám!

több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Remélem Booth/Gordon benn lesz még, amikor mi jövünk, bár nem biztos. Boothért egy feltrade is mehetne. Deannek is örülnék. Ha egyik tavalyi tackle-t se igazoljuk vissza, felőlem Raimann is jöhet még.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
A pickünk előtt egy játékos van benn, aki needre jönne, ráadásul értéken is tökéletes. És behúzzuk, egy 2/3. körös RB/LB helyett.
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
B@ssza meg! Azt hittem ma ejszaka lesz a draft elso napja 😕
undisputedly
Mindegy, hál'istennek Nélküled is tudtak egyszer ésszerűen húzni.
BigBaltazar
Lehet ez volt a kulcs.
undisputedly
Nekem is az első kihagyott draft köröm volt az előző 10 évből, szóval behúztuk itt a goodluckkarmát úgy tűnik.
Hanni
Lehet eddig Wilson draftolt igazából. 😊 Tulajdonképpen ezért kellett mennie.
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
undisputedly
BigBaltazar
Lehet ez volt a kulcs.
undisputedly
Nekem is az első kihagyott draft köröm volt az előző 10 évből, szóval behúztuk itt a goodluckkarmát úgy tűnik.
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
Sebii

Harmadik körig még a villanyt se 😄! A második kör fontos !
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
undisputedly
BigBaltazar
Lehet ez volt a kulcs.
több mint 2 éve
Sebii

?
Ha nem titok.

A pick meg teljesen jó.
Ti sem vagytok már az igaziak.

több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Sebii

több mint 2 éve
undisputedly

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014