Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Seahawks’ safety Jamal Adams, who had a torn quadriceps tendon that ended his 2022 season, passed his physical today.
KeyG
Ha gonosz akarnek lenni, mondhatnam, hogy kb 2 hetig lesz egeszseges.
undisputedly
2 negyedig!!!
Helmut a kint felejtett 40-es tábla
4 perc volt a helyes válasz.

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 862 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Seahawks’ safety Jamal Adams, who had a torn quadriceps tendon that ended his 2022 season, passed his physical today.
KeyG
Ha gonosz akarnek lenni, mondhatnam, hogy kb 2 hetig lesz egeszseges.
undisputedly
2 negyedig!!!
Jobbulast neki! Oszinten.
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Lassan hazahoznám Wilsont....
Sean Paytonnal egyutt?
funkyparduc
...akár...
mind a ketten megkapták az övfokozatuknak kijáró verést.
több mint 2 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
Sean Paytonnal egyutt?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Asszony mit szólna hozzá?
Sebii
Örülne! Coloradoban van, átvette az autóbirodalmat. Sohasem fogja szeretni Wilsont, ahogy egy Broncos fan sem.
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 962
Asszony mit szólna hozzá?
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 962
Én is tervezek jönni, ha tudok előtte aludni egy kicsit.
több mint 2 éve
Geno Blitz ellen hogy játszik valaki tudja??
FloresR
Fut. Az életéért.
Vitézlő Titoknok tomz
Majd a monden hájjal megkent, rutinos AllPro centerünk minden snap előtt leosztja a blokkokat. 😀

Ki lesz este/hajnalban?
akdestroyer
Melegfront van, gyerek nem alszik, tehát jo esellyel jovok. 😃
funkyparduc
Az enyémek már Kolorádóban, én nézem a meccset.
több mint 2 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews
FloresR
Fut. Az életéért.
Vitézlő Titoknok tomz
Majd a monden hájjal megkent, rutinos AllPro centerünk minden snap előtt leosztja a blokkokat. 😀

Ki lesz este/hajnalban?
akdestroyer
Melegfront van, gyerek nem alszik, tehát jo esellyel jovok. 😃

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
FloresR
Fut. Az életéért.
Vitézlő Titoknok tomz

Ki lesz este/hajnalban?

több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 720
FloresR
Fut. Az életéért.

Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
FloresR 360
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 779
... és először Fullos a secondary. Izgalmas,nagyon kíváncsi vagyok.
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 779
Erőltetni nem érdemes,de Adamsot limitáltan játszatni kellene,mert lassan 2 éve nem játszott rendes mérkőzésen. El kéne kapnia a fonalat,ahhoz meg játékban kell lennie.
több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 347
Azt olvastam Tariq es Adams is jatszhat hetvegen. Szerintetek mennyire van ra esely?
balint74
Adams-et nem erőltetném. Igazán Woolent sem. Mindkét D# teper a legrosszabb D# címre, főleg passz ellen, szóval mindkét támadósor fog tudni haladni. Ez pontháború lesz, amiben ELVILEG jobbnak kéne lennünk. Akkor jöjjenek vissza, ha számít, hogy űberszar, vagy csak nagyon szar a védelem. Ez szerintem most nem ilyen meccs lesz. Felesleges kockáztatni a rásérülést.

Szerkesztette: peet_24
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Azt olvastam Tariq es Adams is jatszhat hetvegen. Szerintetek mennyire van ra esely?
balint74
50%. Vagy igen vagy nem.
Hendrix
Woolen már full-ban edzett héten. Szerintem Adams ha játszik, valszeg limitálják majd a Snap számát.
több mint 2 éve
pubi Seattle Seahawks 11
Napi useless funfact. Ti tudtátok, hogy Lockett és Largent egy napon születtek?
Hanni
Lockett elég jól tartja magát ahhoz képest😁

| [ bocsi 😊 | ]
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 653 — Poloska confirmed
Napi useless funfact. Ti tudtátok, hogy Lockett és Largent egy napon születtek?
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 277 — Csodabogár
És mi a százalék egy sikeres Carroll challenge-re? 😀
akdestroyer

több mint 2 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
akdestroyer
Hasonlo.

Total Challenges: 112 Overturned: 50 Upheld: 62

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
balint74
50%. Vagy igen vagy nem.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
balint74 Seattle Seahawks 378 — Forever Seahawks💚💙
több mint 2 éve
Jo volt a roster management?
undisputedly
- Hát hogyne!
Az elmúlt években iszonyat sokat fejlődtünk ebben (is), és jelen pillanatban az egyik legjobb munkát teszik le a ligában Carrollék.

Hogy ezt el tudjuk fogadni, nyilván teljesen fel kell dolgozni a Jamal Adams tradet, mert az tényleg egy hatalmas szégyenfolt.
Viszont ha ezt félreteszem, akkor az jön ki a gépből, hogy azóta az elmúlt 2 évünk kvázi tökéletes volt, mind roster managmentben mind a drafton.
-Az egyik börzéről úgy jöttünk el, hogy 2 nap alatt megoldottuk mindkét tackle needünket (ilyet ki tud?), megérkezett a fr.RB, valamint egy kezdő szintű és egy elit CB.
-A másikon meg moneyball helyett kihúztuk az osztály 2 posztján legjobb skillplayerét.

A roster kezelése is A+ volt nálam.

-a csapatban ordas lyuk nincsen
-végre meg tudtuk tartani a kulcsjátékosainkat
-vissza tudtunk csábítani nagyon fontos embereket
-senkit nem fizettünk túl (!!!) (Geno szerződés ötcsillag!!!)
-aki nagy név volt, és távozott, azokat a legjobb ütemben engedtük el. (a RW trade így utólag felért egy rablással)
-az FA igazolások is ültek

Ebből a dicső 10'-es évek derekán-végén mennyi minden teljesült? Mert szerintem volt év hogy kb egyik sem.
Számomra az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Ugy erzed kompetitivek vagyunk?
undisputedly
Hogyne! A csapat tele van talenttel, a keret fiatal és iszonyat tehetséges, én nem tudok 3 csapatnál többet írni akikben nagyobb potenciál van mint bennünk.

Az, hogy az edzői gárda ezt a tehetséget és potenciált hány százalékban tudja kiaknázni, na ez nálam a kurva nagy kérdőjel, és szerintem az egyetlen releváns kérdés az idei évben.
Nincsenek illúzióim, de hihetetlenül bízok a fiúkban. Kiderül.

Coaching csapat versenykepes?
undisputedly
Ezt már érintettem az előzőekben.
Valamilyen szinten igen, hiszen addig azért minden évben eljutunk, hogy a szezonkezdeti égések után novemberre összeraknak egy közepesen potens gárdát.
Azért a 15 év alatt sosem voltunk olyan mélyen mint most a Bears vagy a Jets, ami azért egy rublikát megér a pro oszlopban.

Az elvérzés meg mindig ott történik, hogy sosem tudunk felnőni az általad is említett top 3-4 csapathoz, ráadásul a deficitünk sokszor fájóan nagy, és ez legkésőbb a PO első körében ki is szokott derülni.

A nextstep az lenne, hogy a playoffban megcsapunk egy SB kontender gárdát, mondjuk a 49-erst az Eaglest stb. Ez egyelőre várat magára, és ezt a lécet viszont nem tudom, hogy meg tudja-e ugrani bármikor is Carroll.

Én tartok tőle, hogy már nem tudja.

(Pedig a keret adott hozzá.)

Ami mégis táplálni tudja a remény tüzét a lelkemben, az az a gondolat, hogy kiszakad idén a talentzsák, és amelyik léc a coachingnak minden évben túl magas, azt idén az egyéni villanásoknak köszönhetően mégis meg tudjuk majd ugrani.

És majd egy ilyen PO meccsen Walkerből kiszabadul a vadállat, Woolen leszed 2 picket, JSN megállíthatatlan lesz, Geno varázsol, mittudomén.
Egy csomó ilyen kapaszkodót ad most nekem ez a csapat.

És ez egy csodálatos érzés.

Go Hawks!!!

Szerkesztette: akdestroyer