Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Akkor forditsd le kerlek, hogy mint matematikaban jaratlan egyugyu, megerthessem.A két ismérv közötti sztohasztikus kapcsolat, gondolom megvan, szóval már csak azt kellene tisztázni, mi a 2 ismérv, és akkor összejön a jelentéstartalom, ami semmiképpen sem az, amit interpretálsz.Azert azt se hozzuk mar ki, hogy sz@r dolog jol draftolni 😊 Csak zsinorban 2 SB-t dontott el a f@s OL 😊Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].És egy egyszerű rangkorr azt is megmutatja, hogy az OL Draft, és az eredményesség között nem mutatható ki erős stohasztikus kapcsolat.
undisputedly
Helmut the Dystopian Ride
undisputedly
Nem a minőségi OL jelentőségéről beszéltem.
Az meg hogy kiesik két kezdő Tackle az SB-re az nem tudom milyen módon helyezhető az ábrába.
ÉS Withworth is remek Rams Draft volt....oh wait.
Withworth hogyan jon ide? FA igazolas. Semmi koze az abranak az FA tevekenyseghez, csak a drafthoz. Ahogyan irtam korabban, lehet FA-rol is epiteni OL-t, de nehogy mar kihozzuk valamilyen gondolatsor vegen, hogy igazabol a rossz draft sem kevesebb a jonal.
Szerk: Igazabol kihozhatod, szivesen elolvasom, maximum nem ertek vele egyet 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
A két ismérv közötti sztohasztikus kapcsolat, gondolom megvan, szóval már csak azt kellene tisztázni, mi a 2 ismérv, és akkor összejön a jelentéstartalom, ami semmiképpen sem az, amit interpretálsz.Azert azt se hozzuk mar ki, hogy sz@r dolog jol draftolni 😊 Csak zsinorban 2 SB-t dontott el a f@s OL 😊Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].És egy egyszerű rangkorr azt is megmutatja, hogy az OL Draft, és az eredményesség között nem mutatható ki erős stohasztikus kapcsolat.
undisputedly
undisputedly
Nem a minőségi OL jelentőségéről beszéltem.
Az meg hogy kiesik két kezdő Tackle az SB-re az nem tudom milyen módon helyezhető az ábrába.
ÉS Withworth is remek Rams Draft volt....oh wait.
több mint 2 éve
Ezt nyelvtanilag nehez mashogyan erteni, mint ugy, hogy az OL draft eredmenyessege nem all eyenes aranyban a csapat eredmenyessegevel.Szerintem nem ezt mondta Helmut, hanem a minőség és a drafthely között nincs annyira szoros kapcsolat, mint gondolnánk.Azert azt se hozzuk mar ki, hogy sz@r dolog jol draftolni 😊 Csak zsinorban 2 SB-t dontott el a f@s OL 😊Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].És egy egyszerű rangkorr azt is megmutatja, hogy az OL Draft, és az eredményesség között nem mutatható ki erős stohasztikus kapcsolat.
undisputedly
undisputedly
somoskovig
Nyilvan, ha megoldod FA-rol vagy UDFA-rol, akkor az is jo, de nalunk ugye egyik modozat sem nyero 😊
több mint 2 éve
Szerintem nem ezt mondta Helmut, hanem a minőség és a drafthely között nincs annyira szoros kapcsolat, mint gondolnánk.Azert azt se hozzuk mar ki, hogy sz@r dolog jol draftolni 😊 Csak zsinorban 2 SB-t dontott el a f@s OL 😊Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].És egy egyszerű rangkorr azt is megmutatja, hogy az OL Draft, és az eredményesség között nem mutatható ki erős stohasztikus kapcsolat.
undisputedly
undisputedly
több mint 2 éve
Azert azt se hozzuk mar ki, hogy sz@r dolog jol draftolni 😊 Csak zsinorban 2 SB-t dontott el a f@s OL 😊Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].És egy egyszerű rangkorr azt is megmutatja, hogy az OL Draft, és az eredményesség között nem mutatható ki erős stohasztikus kapcsolat.
undisputedly
több mint 2 éve
Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].És egy egyszerű rangkorr azt is megmutatja, hogy az OL Draft, és az eredményesség között nem mutatható ki erős stohasztikus kapcsolat.
undisputedly
több mint 2 éve
Remelem csak a masodeves visszaeses volt nala.Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].pedig Damien Lewis is mennyire jó OG!
undisputedly
braxa88
több mint 2 éve
Zman77
531
Pedig a szándék megvan. Csak nem mindig jön össze. Hátha majd most... 😀www.seahawks.com/news/tuesday-round-up-seahawks-had-noah-fant-s-name-written-down-in-2019-nfl-draft?fbclid=IwAR2xrMhrf8ff9H2ddacx4o3pCbLP7mBjn-xnPVg3LUYuxIFJsBCUYvjrVqY
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].pedig Damien Lewis is mennyire jó OG!
undisputedly
több mint 2 éve
Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Aztmondod Seattle előre megy, nem hátra? 😀Legalabb a demens f@sz tudja a prioritasokat:Tehát Pete Carroll emberségről példát, vitézségről formát adott, és megüzente a Tulajdonosoknak, hogy az NFL eredeti értékei veszélyben vannak...
www.espn.com/nfl/story/_/id/33671744/source-seattle-seahawks-pete-carroll-called-nfl-owners-hirings-minority-candidates
undisputedly
....mindeközben nepotista, és a csapat gyengén teljesít.....
Nem tudom, de valamiért nagyon ismerős ez, de honnan....?
Majd eszembe jut. 😊
több mint 2 éve
Legalabb a demens f@sz tudja a prioritasokat:Tehát Pete Carroll emberségről példát, vitézségről formát adott, és megüzente a Tulajdonosoknak, hogy az NFL eredeti értékei veszélyben vannak...
www.espn.com/nfl/story/_/id/33671744/source-seattle-seahawks-pete-carroll-called-nfl-owners-hirings-minority-candidates
undisputedly
....mindeközben nepotista, és a csapat gyengén teljesít.....
Nem tudom, de valamiért nagyon ismerős ez, de honnan....?
Majd eszembe jut. 😊
több mint 2 éve
Legalabb a demens f@sz tudja a prioritasokat:több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Na igen, az már mindenképpen előrelépés lenne, de nem tudom, merjek-e ekkorát álmodni
több mint 2 éve
Amúgy igen, én azt is el tudom képzelni, hogy ellenetek egyet fognak puntolni. 😛Egyetértek a Bills-lufivalA Bills iden sehol sem lesz 😛Én is, ahogy szétszereli a Bills! 😀Jetsben megneznem Zack-kel.Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
bleacherreport.com/articles/10031638-dk-metcalf-denies-seahawks-trade-rumors-havent-heard-anything
bleacherreport.com/articles/2954990-potential-trade-packages-landing-spots-for-seahawks-star-dk-metcalf
akdestroyer
undisputedly
Viccet felreteve tobb dolog miatt illene a Jetsbe:
1) nagy piac
2) ZW kaotikus, menekulesekre epulo jatekabol sok deep TD-je lenne ami menne a highlightsba
3) egymaga lenne az O#, nem kellene sirnia a target sharing miatt
4) nem a Rams vagy 9ers 😀
undisputedly
A legfontosabbat kihagytad: a Wilson–Metcalf tandem már bevált az NFL-ben
| (csúnyább megközelítés szerint Metcalfnek legalább nem kell új nevet megtanulnia, kitől kérjen több labdát) |
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Egyetértek a Bills-lufivalA Bills iden sehol sem lesz 😛Én is, ahogy szétszereli a Bills! 😀Jetsben megneznem Zack-kel.Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
bleacherreport.com/articles/10031638-dk-metcalf-denies-seahawks-trade-rumors-havent-heard-anything
bleacherreport.com/articles/2954990-potential-trade-packages-landing-spots-for-seahawks-star-dk-metcalf
akdestroyer
undisputedly
1) nagy piac
2) ZW kaotikus, menekulesekre epulo jatekabol sok deep TD-je lenne ami menne a highlightsba
undisputedly
A legfontosabbat kihagytad: a Wilson–Metcalf tandem már bevált az NFL-ben
| (csúnyább megközelítés szerint Metcalfnek legalább nem kell új nevet megtanulnia, kitől kérjen több labdát) |
több mint 2 éve
A Bills iden sehol sem lesz 😛Én is, ahogy szétszereli a Bills! 😀Jetsben megneznem Zack-kel.Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
akdestroyer
undisputedly
1) nagy piac
több mint 2 éve
Én is, ahogy szétszereli a Bills! 😀Jetsben megneznem Zack-kel.Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
akdestroyer
undisputedly
több mint 2 éve
Jetsben megneznem Zack-kel.Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
akdestroyer
több mint 2 éve
Zman77
531
Na ,most milyenek vagytok ... 😀
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Meg is érkezett. A trade napján gyorsan megrendeltem, hogy bármikor ránézek, eszembe jusson az aranykor.Ez az ereklye számomra egyenértékű a Szent Grállal.
Hanni
Szép találat!
<3
több mint 2 éve
Azért Wilson kapcsán ez erős túlzás, én inkább csak ironizáltam.Pont ezen gondolkodom én is. Persze láttam én is végig Őt,de kb. ugyan az az érzésem van mint Lamar J.-al. Berobbantak az első időszakban megleptek mindenkit a futással,utána szép lassan kiismerték őket.Meg is érkezett. A trade napján gyorsan megrendeltem, hogy bármikor ránézek, eszembe jusson az aranykor.Mondjuk az jellemző, hogy meg figurának is inkabb a futást csinálták meg 😊
Hanni
somoskovig
Zman77