Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Bárkit meg lehet tartani, nincs igazából fizetési sapka ugye. Ha nem így lenne én is sokkalnám a pénzt.The #Seahawks are re-signing TE Will Dissly to a three-year, $24 million deal, per sourceÉn ezt nem értem, pedig kedvelem Dissly-t, de a csávó vagy képtelen egészséges maradni, vagy nem tesz hozzá túl sokat (tavaly ugye jött elé Everett, idén meg Fant), egy TE2 mióta ér évi 8 milliót?
Beki
somoskovig
Így meg maradt egy fontos blokkoló láncszem.
Sztem nincs is TE1 meg TE2(vagy csereTE...). Van a TE különböző szerepekre. Fant a slotba legtöbbet elkapni, Dissly meg inline tradicionális TE
Reed Brown Shell Green és Penny fontosabb lenne megtartani.
több mint 2 éve
The #Seahawks are re-signing TE Will Dissly to a three-year, $24 million deal, per sourceÉn ezt nem értem, pedig kedvelem Dissly-t, de a csávó vagy képtelen egészséges maradni, vagy nem tesz hozzá túl sokat (tavaly ugye jött elé Everett, idén meg Fant), egy TE2 mióta ér évi 8 milliót?
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Seahawks are re-signing TE Will Dissly to a three-year, $24 million deal, per source
több mint 2 éve
Mert ha Watson éppen nem néz szembe azzal a 22 "speciális hadművelettel", amellyel szembe kell néznie, egy nagyon fiatal és tehetséges irányító. Aki követi Watsont....Watson az anti Wilson. Teljesen más build. Nem fogjuk tudni elhozni. Pont a "speciális hadműveletek" miatt nem is örülnék neki, nagyon. A képessége viszont elvitathatatlan.
Mi lesz a koncepciónk? Már megint fogalmam sincs, hogy mi az irány...
Elment RW, BW, akkor rebuild. De érdeklődünk top FA QB-k után, akkor mégsem?
Eddig az volt a baj, hogy Wilson "túl jó" volt nekünk, mert PC nem engedett az álmából. Nem építettünk köré egy modern felfogású, az erősségeire alapozó rendszert. Akkor miért környékezzük Watsont? Köré majd építünk egy modern felfogású, hozzá igazított rendszert? Egy Winston vagy Cousins (tudom már nem aktuális) trade után a mérleg kb annyival lenne jobb, mint amennyit Wagneren nyertünk (és az is csak pénzügyileg).
Akkor PC futásorientált rendszerével megyünk tovább, amit Waldron és az emberei frissítenek (pl. Andy Dickerson új OL edző). De ehhez egy olyan game manager Qb kéne, aki okos, és vannak jó adottságai, pl vagy pontos közelre, vagy el tudja dobni messze, vagy valami, amit hozzá lehet adni a rendszerhez. De fogaskerék kell, nem csillag. Pl szerintem nem lehetett nem szeretni a Vikings-t Keenummal (akivel ugyanaddig jutott a csapat, mint Cousinsszal). Akkor minek erőlködünk? Vagy ez csak twitterporhintés megint, hogy a szurkolók ne azt érezzék, hogy nem a QB poszt most a fontos láncszem a FO szerint?
Ha nem egy olcsó és pontos veterán, akkor kell egy olyan újonc, aki nem néz ki hülyén a rendszerben. Hand-offot ad, érik, tanul, könnyűeket kérnek tőle, mert könnyű rendszert tesznek alá. Nálunk még Paxton Lynch is tudott meccset nyerni (igen preseason) és Geno sem nézett ki annyira fogalmatlannak, mint amennyire NY minden csapatából kifütyülték.
Tudom, hogy csak egy sith gondolkodik (tárgyal) végletekben, de akkor már teljesedjen ki PC rendszere. Valószínűbb, hogy nem működik, de amíg ez a barom ezt nem látja be, addig nem lesz igazi rebuild. Ne jöjjön FA top irányító szerintem.
peet_24
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Al Woods is marad.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
The #Seahawks have agreed to terms with one of their: Safety Quandre Diggs gets a 3-year deal worth $40M, source saidEz elég csapatbaráti pénz.
Beki
Fasza😊
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Seahawks have agreed to terms with one of their: Safety Quandre Diggs gets a 3-year deal worth $40M, source said
több mint 2 éve
peet_24
275
Mi lesz a koncepciónk? Már megint fogalmam sincs, hogy mi az irány...Elment RW, BW, akkor rebuild. De érdeklődünk top FA QB-k után, akkor mégsem?
Eddig az volt a baj, hogy Wilson "túl jó" volt nekünk, mert PC nem engedett az álmából. Nem építettünk köré egy modern felfogású, az erősségeire alapozó rendszert. Akkor miért környékezzük Watsont? Köré majd építünk egy modern felfogású, hozzá igazított rendszert? Egy Winston vagy Cousins (tudom már nem aktuális) trade után a mérleg kb annyival lenne jobb, mint amennyit Wagneren nyertünk (és az is csak pénzügyileg).
Akkor PC futásorientált rendszerével megyünk tovább, amit Waldron és az emberei frissítenek (pl. Andy Dickerson új OL edző). De ehhez egy olyan game manager Qb kéne, aki okos, és vannak jó adottságai, pl vagy pontos közelre, vagy el tudja dobni messze, vagy valami, amit hozzá lehet adni a rendszerhez. De fogaskerék kell, nem csillag. Pl szerintem nem lehetett nem szeretni a Vikings-t Keenummal (akivel ugyanaddig jutott a csapat, mint Cousinsszal). Akkor minek erőlködünk? Vagy ez csak twitterporhintés megint, hogy a szurkolók ne azt érezzék, hogy nem a QB poszt most a fontos láncszem a FO szerint?
Ha nem egy olcsó és pontos veterán, akkor kell egy olyan újonc, aki nem néz ki hülyén a rendszerben. Hand-offot ad, érik, tanul, könnyűeket kérnek tőle, mert könnyű rendszert tesznek alá. Nálunk még Paxton Lynch is tudott meccset nyerni (igen preseason) és Geno sem nézett ki annyira fogalmatlannak, mint amennyire NY minden csapatából kifütyülték.
Tudom, hogy csak egy sith gondolkodik (tárgyal) végletekben, de akkor már teljesedjen ki PC rendszere. Valószínűbb, hogy nem működik, de amíg ez a barom ezt nem látja be, addig nem lesz igazi rebuild. Ne jöjjön FA top irányító szerintem.
több mint 2 éve
Barnaby
28
I heard the @Seahawks are looking for a new quarterback. I’ll just place my resume right here. pic.twitter.com/rlisgJRvtr
— Jon Ryan (@JonRyan9) March 14, 2022
több mint 2 éve
Zman77
531
Tulajdon képpen,bárkire aki nem QB,vagy RB 😁
több mint 2 éve
Szerintem falemberre gondolt a muvesz 😀Első körben támadót,vagy védőt szerezniHat be is fosnek, ha elso korben ST playat huznank.
Zman77
Duff
több mint 2 éve
Első körben támadót,vagy védőt szerezni,és Matt Corralt elhozni ha lecsúszik késöbbre.Jól leszűkítetted az első kört.
Zman77
több mint 2 éve
Duff
3 133
Első körben támadót,vagy védőt szerezniHat be is fosnek, ha elso korben ST playat huznank.
Zman77
több mint 2 éve
Zman77
531
Első körben támadót,vagy védőt szerezni,és Matt Corralt elhozni ha lecsúszik késöbbre.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Olvasva Watson lehetséges árát, jó lesz nekünk Malik Willis 😀
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Cousins oké... nem szar de vele se leszünk győztes csapat.. Mehetünk a süllyesztőbe évekig. Nem mellesleg ő sem egy 2.körért jönne...Nem is most kell csapat Watson köré, hanem majd. De ezzel meglenne a legfontosabb láncszem, ami köré lehetne a csapat.Ez nem Watson ára.Egyrészt.
Bazzani
@braxa
Másrészt: Ha Watson jön, akkor nem rebuild van, hanem winnow.
Nekem meg kezd elegem lenni az állandó csempionship window hitegetésből, meg az ebből adodó luxuspickekből-tradekből.
Lassan 8 éve winnow üzemmódban vagyunk, és az eddigi összes faszság ebből a mentalitásból érkezett.
A P.Harvin trade, a S.Richardson trade, a J.Adams trade, az első körös RB pick, és a lista nagyon nagyon hosszú...
Annyi baromságot csináltunk, istenem, és mindig annak a zászlaja alatt nyomta le ezeket a torkunkon az FO, hogy idén már tényleg kiszalad egy SB run...
Ehhez képest hol tartunk?
Sikerült a liga 2.felébe zülleszteni magunkat.
Lassan építkezni is kéne nem?
Ha érkezik Watson, és odaadjuk érte a farmot mi lesz? Hol van mögötte a csapat? Hol vannak az egyes posztokon ligaszinten is meghatározó játékosok?
Én értem jól, hogy te RW-ban láttad minden probléma okát, de a valóság ezzel szemben az, hogy RW kihozta a közel maximumot a csapatból, a Seahawks egy elit QB-val (mondjuk Watson) is max egy 8-9/9-8-at tudó franshise jelenleg, mert nincs a QB mögött semmi, csak a felperzselt föld.
Az ST egy kalap szar, az OL egy kalap szar, a DL (emberállománya többre lenne hivatott), de jelenleg egy kalap szar, a secondary egy kalap szar, a HC egy kalap szar, a DL coach - mondanám hogy egy kalap szar - de olyanunk nincs is.
Ez az igazság.
Szívesebben megnéznék inkább 1/9-en egy Malik Willist, hátha ő lesz az új RW, oszt inkább pakoljunk mögé egy normális csapatot a pickekből.
Úgy nem fog menni, hogy a pickeket elverjük Watsonra, a rengeteg hiányposztot meg befoltozuk majd az FA-n, túlfizetett, világi bustokkal.
Az a PO-hoz is rohadt kevés.
Ha mégis érkezne Watson, akkor passz, legyen igazad.
akdestroyer
Jobb lenne egy jó keret 1-2 év mulva QB nélkül ?! , és talán 10-15 év múlva találunk egy QBt akivel SBt lehet nyerni?! ...
Meg a kurvanagylutri Willisszel. Aki lehet benn sem lesz 1/9en és akkor baszhatjuk.
Watson trade után rögtön meg lenne a QBnk és pár éven belül lehet köré rakni egy jó csapatot, arról nem is beszélve h ő jobbá tenne mindenkit.
Ha egy Watson elérhető akkor nem lehet gondolkodni, QB needes csaptatnak rá kell csapnia. Nekünk meg nincs QBnk, és van capsapce és már draftpickek is.
braxa88
Amugy asszem 2-4 a mérlege ellenünk
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Nem is most kell csapat Watson köré, hanem majd. De ezzel meglenne a legfontosabb láncszem, ami köré lehetne a csapat.Ez nem Watson ára.Egyrészt.
Bazzani
@braxa
Nekem meg kezd elegem lenni az állandó csempionship window hitegetésből, meg az ebből adodó luxuspickekből-tradekből.
Lassan 8 éve winnow üzemmódban vagyunk, és az eddigi összes faszság ebből a mentalitásból érkezett.
A P.Harvin trade, a S.Richardson trade, a J.Adams trade, az első körös RB pick, és a lista nagyon nagyon hosszú...
Annyi baromságot csináltunk, istenem, és mindig annak a zászlaja alatt nyomta le ezeket a torkunkon az FO, hogy idén már tényleg kiszalad egy SB run...
Ha érkezik Watson, és odaadjuk érte a farmot mi lesz? Hol van mögötte a csapat? Hol vannak az egyes posztokon ligaszinten is meghatározó játékosok?
Én értem jól, hogy te RW-ban láttad minden probléma okát, de a valóság ezzel szemben az, hogy RW kihozta a közel maximumot a csapatból, a Seahawks egy elit QB-val (mondjuk Watson) is max egy 8-9/9-8-at tudó franshise jelenleg, mert nincs a QB mögött semmi, csak a felperzselt föld.
Az ST egy kalap szar, az OL egy kalap szar, a DL (emberállománya többre lenne hivatott), de jelenleg egy kalap szar, a secondary egy kalap szar, a HC egy kalap szar, a DL coach - mondanám hogy egy kalap szar - de olyanunk nincs is.
Ez az igazság.
Szívesebben megnéznék inkább 1/9-en egy Malik Willist, hátha ő lesz az új RW, oszt inkább pakoljunk mögé egy normális csapatot a pickekből.
Úgy nem fog menni, hogy a pickeket elverjük Watsonra, a rengeteg hiányposztot meg befoltozuk majd az FA-n, túlfizetett, világi bustokkal.
akdestroyer
Jobb lenne egy jó keret 1-2 év mulva QB nélkül ?! , és talán 10-15 év múlva találunk egy QBt akivel SBt lehet nyerni?! ...
Meg a kurvanagylutri Willisszel. Aki lehet benn sem lesz 1/9en és akkor baszhatjuk.
Watson trade után rögtön meg lenne a QBnk és pár éven belül lehet köré rakni egy jó csapatot, arról nem is beszélve h ő jobbá tenne mindenkit.
Ha egy Watson elérhető akkor nem lehet gondolkodni, QB needes csaptatnak rá kell csapnia. Nekünk meg nincs QBnk, és van capsapce és már draftpickek is.
több mint 2 éve
Az van, hogy nem tudom, a Mike Mayock (aki még a jobbik eset) féléknek hány alkalommal kell elbukniuk a fronton, hogy végre belássuk a draft értékelés egy showműsor.Kérdés.Két QB-t húzni egy drafton? Luxus lenne még a legjobb csapatnak is, nemhogy nekünk.
Az idei QB Classban lévők,egy kiemelkedő évben kb.2-3 körösök lennének? Mert akkor idén hozzunk kettőt,és valamelyik csak beválik majd ...
Zman77
funkyparduc
Életemben nem láttam akkora hasat ívelt passban, mint amit tavaly Trevor herceg hajított a demonapon. Meccseken lehetett hallani, ahogy dolgozik a winchester. Persze mindenki megmagyarázta, rosszul látom. Bandi pályája végéig rosszul olvasott helyzeteket. Hogy Daniel Jones hogyan lett 1. kör azt sem értem a workout, + egyetemi meccsek alapján, de mégis van a csávóban valami, ami, megragadó.
Nincs hibátlan prospect. Teljesen felesleges NFL készségről beszélni. A legjobb esetben is egy kisimított playbookkal, kreatív hívással és remek játszótársakkal oldható meg az életképes day one kezdés. Lásd pont Wilsont. A fiatal Wilson akarása páratlan volt amúgy. Ez a "Day one prospect" ez egy mánia. Kivételes együttállásokkor sikerül, az esetek 5%-ban
Biztos, hogy van tehetség az idei drafton, akibe érdemes lenne rengeteg munkát tenni, aki köré lehetne buildet csinálni.
Nekem lenne is jelöltem. Elé egy Kirk kapitánynak igenis lenne értelme. Kirk rohadtul lenézett és alábecsült játékos (minket amúgy rendszeresen elvert).
több mint 2 éve
Olyan 34 like-t adnék erre.Ez nem Watson ára.Egyrészt.
Bazzani
@braxa
Ez az igazság.
akdestroyer
több mint 2 éve
Állítólag érdeklődünk Kirk kapitány iránt. Pls no!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Kérdés.Két QB-t húzni egy drafton? Luxus lenne még a legjobb csapatnak is, nemhogy nekünk.
Az idei QB Classban lévők,egy kiemelkedő évben kb.2-3 körösök lennének? Mert akkor idén hozzunk kettőt,és valamelyik csak beválik majd ...
Zman77
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Zman77
531
Kérdés.Az idei QB Classban lévők,egy kiemelkedő évben kb.2-3 körösök lennének? Mert akkor idén hozzunk kettőt,és valamelyik csak beválik majd ...
több mint 2 éve
peet_24
275
Ha komolyan megyünk Watsonért és SB-ra lövünk idén (a FO "terve" szerint), akkor mi a fenéért ment a lecsóba Wagner?