Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Ez nem Watson ára.
Bazzani
Egyrészt.

@braxa
Másrészt: Ha Watson jön, akkor nem rebuild van, hanem winnow.
Nekem meg kezd elegem lenni az állandó csempionship window hitegetésből, meg az ebből adodó luxuspickekből-tradekből.

Lassan 8 éve winnow üzemmódban vagyunk, és az eddigi összes faszság ebből a mentalitásból érkezett.
A P.Harvin trade, a S.Richardson trade, a J.Adams trade, az első körös RB pick, és a lista nagyon nagyon hosszú...
Annyi baromságot csináltunk, istenem, és mindig annak a zászlaja alatt nyomta le ezeket a torkunkon az FO, hogy idén már tényleg kiszalad egy SB run...
Ehhez képest hol tartunk?
Sikerült a liga 2.felébe zülleszteni magunkat.

Lassan építkezni is kéne nem?

Ha érkezik Watson, és odaadjuk érte a farmot mi lesz? Hol van mögötte a csapat? Hol vannak az egyes posztokon ligaszinten is meghatározó játékosok?

Én értem jól, hogy te RW-ban láttad minden probléma okát, de a valóság ezzel szemben az, hogy RW kihozta a közel maximumot a csapatból, a Seahawks egy elit QB-val (mondjuk Watson) is max egy 8-9/9-8-at tudó franshise jelenleg, mert nincs a QB mögött semmi, csak a felperzselt föld.
Az ST egy kalap szar, az OL egy kalap szar, a DL (emberállománya többre lenne hivatott), de jelenleg egy kalap szar, a secondary egy kalap szar, a HC egy kalap szar, a DL coach - mondanám hogy egy kalap szar - de olyanunk nincs is.
Ez az igazság.

Szívesebben megnéznék inkább 1/9-en egy Malik Willist, hátha ő lesz az új RW, oszt inkább pakoljunk mögé egy normális csapatot a pickekből.

Úgy nem fog menni, hogy a pickeket elverjük Watsonra, a rengeteg hiányposztot meg befoltozuk majd az FA-n, túlfizetett, világi bustokkal.
Az a PO-hoz is rohadt kevés.

Ha mégis érkezne Watson, akkor passz, legyen igazad.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Watsont ide!
braxa88
Schneider már intézi remélem !
Zman77
Ne.
akdestroyer
Abból kiindulva, hogy képesek kiszórni az összes normális picket ami beesett Watsonért, akkor inkább tényleg ne. Legyen megint egy kalap sz...r évünk, de induljunk el a rebuilddel végre.
garrett27
Nem ész nélkül persze. Max. 1 első kör,és még valami. Ennél nyilván jobb játékos,de belekeveredett ebbe a sz...ságba,ezért ez lehúzza. Persze nyilván lesz aki ennél többet ad,és elviszi. Kérdés,hogy Ő hova akar menni a kérők közül.
Zman77
Ez nem Watson ára.

több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Watsont ide!
braxa88
Zman77
Ne.
akdestroyer
Abból kiindulva, hogy képesek kiszórni az összes normális picket ami beesett Watsonért, akkor inkább tényleg ne. Legyen megint egy kalap sz...r évünk, de induljunk el a rebuilddel végre.
garrett27
Lenne egy fiatalabb és jobb QBnk mint eddig.

Ja, Tényleg nem kell... Inkább Lockkal szenvedés vagy a szar rookie classszal ássuk el magunkat évekig...

Watsonnal meglenne az alap, a legfontosabb láncszem, aki 26 éves, és láttuk már mit tud a pályán, ráadásul annyira motivált lesz mint Wilson kb soha SB óta.
Wilsonért kapott teljes csomag mehet érte felőlem. Egy 26 éves nagyon jó QBért leszarom mennyit adunk. Főleg Penny Collier és a többiek első köre után.

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Watsont ide!
braxa88
Zman77
Ne.
akdestroyer
LOL
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
Watsont ide!
braxa88
Zman77
Ne.
akdestroyer
garrett27
Nem ész nélkül persze. Max. 1 első kör,és még valami. Ennél nyilván jobb játékos,de belekeveredett ebbe a sz...ságba,ezért ez lehúzza. Persze nyilván lesz aki ennél többet ad,és elviszi. Kérdés,hogy Ő hova akar menni a kérők közül.
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Watsont ide!
braxa88
Zman77
Ne.
akdestroyer

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Watsont ide!
braxa88
Zman77
Ne.

több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
Watsont ide!
braxa88
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

Barnaby
Wow b+, ez mindennek az alja. Annyi nem volt bennuk, hogy ok mondjak meg Wagnernek, hogy elkuldik?!?!?! A mediabol kellett megtudnia b+! A 10 eve itt jatszo csapatkapitany hazi legendanak!!!!!!!!
undisputedly
"Tegye fel a kezet, aki a Seahawksnal jatszik! Oo, Russell, Bobby, ti letehetitek."

több mint 2 éve
Watsont ide!
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014

Barnaby
Wow b+, ez mindennek az alja. Annyi nem volt bennuk, hogy ok mondjak meg Wagnernek, hogy elkuldik?!?!?! A mediabol kellett megtudnia b+! A 10 eve itt jatszo csapatkapitany hazi legendanak!!!!!!!!
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Helmut the Dystopian Ride
A Giants-féle Helmut trade azt jelenti egyúttal, hogy a hawks topic kezét elengeded?
Ha igen most szólj, már úgyis mindegy a lelkemnek, max akkor gyújtok még egy gyertyát.
akdestroyer
Fél 7. kört adott értem a topic. 😊 😊 😊 Nincs trade
Imádom a szar csapatokat, tehát maradok, de ezt írtam is.
Annyi, hogy követni fogom, és kommentelni is a Giants storyt. Szeretem is a frencsájzt, sok a cimbora a csoportban, meg nagyon érdekel, hogy a tán legnagyobb O koponya mit tud kihozni egy ??? irányítóból.

Hallod a csávó annyira meggyalulta BB-t amennyire BB-t a D géniuszt meg lehet gyalulni 7!!!! negyeden keresztül nem puntolt. Ennél nincs tovább, ezen túl nem létezik semmi. Én ilyen Pats meccs után úgy kb szögre akasztottam volna a sípot. Az Antarktiszon soha olyan hangosan nem üvöltöt még a MANOWAR -Into the Glory Ride- mint a Bills Pats meccs után. Alexi haverommal annyira berúgtunk, hogy ő úgy emlékezett én tettem fel őt a másnap induló kutatóhajóra, én meg fordítva. A valóság persze egészen más volt, és sok vidám percet okoztunk ... mindenkinek. Mindegy!

Amikor BB-t beiktatják a HOF-ba, akkor két dolgot tutti kihagynak a brossúrából:
1. Amikor a GOAT elment, akkor azért adódtak gondok
2.) Bills no punt zone

Nagyon örülök, hogy kiszakadt a Szmöre -Bíny páros keze alól.
Szerettem volna, ha Daboll nálunk köt ki, Wilson sem hiszem, hogy elment volna.

Meglátom milyen lesz.
több mint 2 éve
Barnaby Seattle Seahawks 28
több mint 2 éve
A Giants-féle Helmut trade azt jelenti egyúttal, hogy a hawks topic kezét elengeded?
Ha igen most szólj, már úgyis mindegy a lelkemnek, max akkor gyújtok még egy gyertyát.

több mint 2 éve
Én egyelőre még nem akarok hosszaban reagálni, a tagadás, harag illetve alkudozás fázisában nem is lenne sok értelme.

Majd ha megérett rá a lelkem, írok.
akdestroyer
Majd írd meg, hogy az alkudozás eredményeként ki hány picket ad a másiknak. Broncos fant is átveszünk.... 😊
Ki is emlékezne arra a tényre, hogy a Seattle ős ellensége nem a Niners, hanem a Broncos! 😊
Én pillanatok alatt megtértem Wilson oldalára, pedig régen finoman szólva nem szerettem. 😅
Gerichill
na majd erre térjünk vissza jövőre. 😀
több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Én egyelőre még nem akarok hosszaban reagálni, a tagadás, harag illetve alkudozás fázisában nem is lenne sok értelme.

akdestroyer
Majd írd meg, hogy az alkudozás eredményeként ki hány picket ad a másiknak. Broncos fant is átveszünk.... 😊
Ki is emlékezne arra a tényre, hogy a Seattle ős ellensége nem a Niners, hanem a Broncos! 😊
Én pillanatok alatt megtértem Wilson oldalára, pedig régen finoman szólva nem szerettem. 😅
több mint 2 éve

akdestroyer
több mint 2 éve

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
szarul draftolunk, nem baj legalább FAn sztárokat hozunk
2017 óta őket: Lacy, Joeckel, Aboushi, Fluker, Sweezy, Jaron Brown, Ed Dickson, B.Marshall, Iupati, Bellore, Shell, Finney, Olsen, Hyde, Dorsett, Everett.
(vastaggal az a kettő aki bevált, egy OG aki sokat volt sérült egy STer/FB és egy RT)
braxa88
Es Jody ranezett erre a listara (meg a hasonloan szar draftjainkra), majd azt mondta: "oke, csinaljatok ti az ujjaepitest is" LOL
több mint 2 éve
szarul draftolunk, nem baj legalább FAn sztárokat hozunk
2017 óta őket: Lacy, Joeckel, Aboushi, Fluker, Sweezy, Jaron Brown, Ed Dickson, B.Marshall, Iupati, Bellore, Shell, Finney, Olsen, Hyde, Dorsett, Everett.
(vastaggal az a kettő aki bevált: egy OG aki sokat volt sérült, egy ST/FB és egy RT)

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
NFL rumoron fent van Lockett is, hogy csupa fül a Hawks...

több mint 2 éve

Barnaby
Baldwin az utóbbi évtized 10 legfontosabb Seattle játékosainak egyike. Fájóan fiatalon vonult vissza. DE, ha valaki túl akar lenni hamar a Wilson -BWagz gyászon, akkor tegyenj be egy Rams meccset, mondjuk a tavalyi WCard meccset. Egyből elmúlik a nosztalgia.
több mint 2 éve
Barnaby Seattle Seahawks 28
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Csak hogy annyira ne legyen majd idegen a látvány 🥴😉 persze ez mèg csak erős pletyka

dande
Azert meglepne, ha a Seahawks kiadna tobbet egy problemas iranyitoert, mint amit kapott a top kubejaert. Mert Watsont nem fogja annyiert odaadni a Houston szerintem. Ez meg igy netto szar buli lenne, ha meg radobnanak a kapott ertekre.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak hogy annyira ne legyen majd idegen a látvány 🥴😉 persze ez mèg csak erős pletyka