Seattle Seahawks
Ez nem Watson ára.Egyrészt.
Bazzani
@braxa
Másrészt: Ha Watson jön, akkor nem rebuild van, hanem winnow.
Nekem meg kezd elegem lenni az állandó csempionship window hitegetésből, meg az ebből adodó luxuspickekből-tradekből.
Lassan 8 éve winnow üzemmódban vagyunk, és az eddigi összes faszság ebből a mentalitásból érkezett.
A P.Harvin trade, a S.Richardson trade, a J.Adams trade, az első körös RB pick, és a lista nagyon nagyon hosszú...
Annyi baromságot csináltunk, istenem, és mindig annak a zászlaja alatt nyomta le ezeket a torkunkon az FO, hogy idén már tényleg kiszalad egy SB run...
Ehhez képest hol tartunk?
Sikerült a liga 2.felébe zülleszteni magunkat.
Lassan építkezni is kéne nem?
Ha érkezik Watson, és odaadjuk érte a farmot mi lesz? Hol van mögötte a csapat? Hol vannak az egyes posztokon ligaszinten is meghatározó játékosok?
Én értem jól, hogy te RW-ban láttad minden probléma okát, de a valóság ezzel szemben az, hogy RW kihozta a közel maximumot a csapatból, a Seahawks egy elit QB-val (mondjuk Watson) is max egy 8-9/9-8-at tudó franshise jelenleg, mert nincs a QB mögött semmi, csak a felperzselt föld.
Az ST egy kalap szar, az OL egy kalap szar, a DL (emberállománya többre lenne hivatott), de jelenleg egy kalap szar, a secondary egy kalap szar, a HC egy kalap szar, a DL coach - mondanám hogy egy kalap szar - de olyanunk nincs is.
Ez az igazság.
Szívesebben megnéznék inkább 1/9-en egy Malik Willist, hátha ő lesz az új RW, oszt inkább pakoljunk mögé egy normális csapatot a pickekből.
Úgy nem fog menni, hogy a pickeket elverjük Watsonra, a rengeteg hiányposztot meg befoltozuk majd az FA-n, túlfizetett, világi bustokkal.
Az a PO-hoz is rohadt kevés.
Ha mégis érkezne Watson, akkor passz, legyen igazad.
Szerkesztette: akdestroyer
Ez nem Watson ára.Nem ész nélkül persze. Max. 1 első kör,és még valami. Ennél nyilván jobb játékos,de belekeveredett ebbe a sz...ságba,ezért ez lehúzza. Persze nyilván lesz aki ennél többet ad,és elviszi. Kérdés,hogy Ő hova akar menni a kérők közül.Abból kiindulva, hogy képesek kiszórni az összes normális picket ami beesett Watsonért, akkor inkább tényleg ne. Legyen megint egy kalap sz...r évünk, de induljunk el a rebuilddel végre.Ne.Watsont ide!Schneider már intézi remélem !
braxa88
Zman77
akdestroyer
garrett27
Zman77
Lenne egy fiatalabb és jobb QBnk mint eddig.Abból kiindulva, hogy képesek kiszórni az összes normális picket ami beesett Watsonért, akkor inkább tényleg ne. Legyen megint egy kalap sz...r évünk, de induljunk el a rebuilddel végre.Ne.Watsont ide!Schneider már intézi remélem !
braxa88
Zman77
akdestroyer
garrett27
Ja, Tényleg nem kell... Inkább Lockkal szenvedés vagy a szar rookie classszal ássuk el magunkat évekig...
Watsonnal meglenne az alap, a legfontosabb láncszem, aki 26 éves, és láttuk már mit tud a pályán, ráadásul annyira motivált lesz mint Wilson kb soha SB óta.
Wilsonért kapott teljes csomag mehet érte felőlem. Egy 26 éves nagyon jó QBért leszarom mennyit adunk. Főleg Penny Collier és a többiek első köre után.
Szerkesztette: braxa88
LOLNe.Watsont ide!Schneider már intézi remélem !
braxa88
Zman77
akdestroyer
Nem ész nélkül persze. Max. 1 első kör,és még valami. Ennél nyilván jobb játékos,de belekeveredett ebbe a sz...ságba,ezért ez lehúzza. Persze nyilván lesz aki ennél többet ad,és elviszi. Kérdés,hogy Ő hova akar menni a kérők közül.Abból kiindulva, hogy képesek kiszórni az összes normális picket ami beesett Watsonért, akkor inkább tényleg ne. Legyen megint egy kalap sz...r évünk, de induljunk el a rebuilddel végre.Ne.Watsont ide!Schneider már intézi remélem !
braxa88
Zman77
akdestroyer
garrett27
Abból kiindulva, hogy képesek kiszórni az összes normális picket ami beesett Watsonért, akkor inkább tényleg ne. Legyen megint egy kalap sz...r évünk, de induljunk el a rebuilddel végre.Ne.Watsont ide!Schneider már intézi remélem !
braxa88
Zman77
akdestroyer
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
"Tegye fel a kezet, aki a Seahawksnal jatszik! Oo, Russell, Bobby, ti letehetitek."Wow b+, ez mindennek az alja. Annyi nem volt bennuk, hogy ok mondjak meg Wagnernek, hogy elkuldik?!?!?! A mediabol kellett megtudnia b+! A 10 eve itt jatszo csapatkapitany hazi legendanak!!!!!!!!Crazy part about all this. I played there for 10 years & I didn’t even hear it from them that I wasn’t coming back.
— Bobby Wagner (@Bwagz) March 11, 2022
Barnaby
undisputedly
Wow b+, ez mindennek az alja. Annyi nem volt bennuk, hogy ok mondjak meg Wagnernek, hogy elkuldik?!?!?! A mediabol kellett megtudnia b+! A 10 eve itt jatszo csapatkapitany hazi legendanak!!!!!!!!Crazy part about all this. I played there for 10 years & I didn’t even hear it from them that I wasn’t coming back.
Barnaby
Fél 7. kört adott értem a topic. 😊 😊 😊 Nincs tradeHelmut the Dystopian RideA Giants-féle Helmut trade azt jelenti egyúttal, hogy a hawks topic kezét elengeded?
Ha igen most szólj, már úgyis mindegy a lelkemnek, max akkor gyújtok még egy gyertyát.
akdestroyer
Imádom a szar csapatokat, tehát maradok, de ezt írtam is.
Annyi, hogy követni fogom, és kommentelni is a Giants storyt. Szeretem is a frencsájzt, sok a cimbora a csoportban, meg nagyon érdekel, hogy a tán legnagyobb O koponya mit tud kihozni egy ??? irányítóból.
Hallod a csávó annyira meggyalulta BB-t amennyire BB-t a D géniuszt meg lehet gyalulni 7!!!! negyeden keresztül nem puntolt. Ennél nincs tovább, ezen túl nem létezik semmi. Én ilyen Pats meccs után úgy kb szögre akasztottam volna a sípot. Az Antarktiszon soha olyan hangosan nem üvöltöt még a MANOWAR -Into the Glory Ride- mint a Bills Pats meccs után. Alexi haverommal annyira berúgtunk, hogy ő úgy emlékezett én tettem fel őt a másnap induló kutatóhajóra, én meg fordítva. A valóság persze egészen más volt, és sok vidám percet okoztunk ... mindenkinek. Mindegy!
Amikor BB-t beiktatják a HOF-ba, akkor két dolgot tutti kihagynak a brossúrából:
1. Amikor a GOAT elment, akkor azért adódtak gondok
2.) Bills no punt zone
Nagyon örülök, hogy kiszakadt a Szmöre -Bíny páros keze alól.
Szerettem volna, ha Daboll nálunk köt ki, Wilson sem hiszem, hogy elment volna.
Meglátom milyen lesz.
Crazy part about all this. I played there for 10 years & I didn’t even hear it from them that I wasn’t coming back.
Helmut the Dystopian RideA Giants-féle Helmut trade azt jelenti egyúttal, hogy a hawks topic kezét elengeded?
Ha igen most szólj, már úgyis mindegy a lelkemnek, max akkor gyújtok még egy gyertyát.
na majd erre térjünk vissza jövőre. 😀Én pillanatok alatt megtértem Wilson oldalára, pedig régen finoman szólva nem szerettem. 😅Én egyelőre még nem akarok hosszaban reagálni, a tagadás, harag illetve alkudozás fázisában nem is lenne sok értelme.Majd írd meg, hogy az alkudozás eredményeként ki hány picket ad a másiknak. Broncos fant is átveszünk.... 😊
Majd ha megérett rá a lelkem, írok.
akdestroyer
Ki is emlékezne arra a tényre, hogy a Seattle ős ellensége nem a Niners, hanem a Broncos! 😊
Helmut the Dystopian Ride
Gerichill
Én pillanatok alatt megtértem Wilson oldalára, pedig régen finoman szólva nem szerettem. 😅Én egyelőre még nem akarok hosszaban reagálni, a tagadás, harag illetve alkudozás fázisában nem is lenne sok értelme.Majd írd meg, hogy az alkudozás eredményeként ki hány picket ad a másiknak. Broncos fant is átveszünk.... 😊
akdestroyer
Ki is emlékezne arra a tényre, hogy a Seattle ős ellensége nem a Niners, hanem a Broncos! 😊
Helmut the Dystopian Ride
Én egyelőre még nem akarok hosszaban reagálni, a tagadás, harag illetve alkudozás fázisában nem is lenne sok értelme.Majd írd meg, hogy az alkudozás eredményeként ki hány picket ad a másiknak. Broncos fant is átveszünk.... 😊
akdestroyer
szarul draftolunk, nem baj legalább FAn sztárokat hozunkEs Jody ranezett erre a listara (meg a hasonloan szar draftjainkra), majd azt mondta: "oke, csinaljatok ti az ujjaepitest is" LOL
2017 óta őket: Lacy, Joeckel, Aboushi, Fluker, Sweezy, Jaron Brown, Ed Dickson, B.Marshall, Iupati, Bellore, Shell, Finney, Olsen, Hyde, Dorsett, Everett.
(vastaggal az a kettő aki bevált, egy OG aki sokat volt sérült egy STer/FB és egy RT)
braxa88
2017 óta őket: Lacy, Joeckel, Aboushi, Fluker, Sweezy, Jaron Brown, Ed Dickson, B.Marshall, Iupati, Bellore, Shell, Finney, Olsen, Hyde, Dorsett, Everett.
(vastaggal az a kettő aki bevált: egy OG aki sokat volt sérült, egy ST/FB és egy RT)
Szerkesztette: braxa88
Baldwin az utóbbi évtized 10 legfontosabb Seattle játékosainak egyike. Fájóan fiatalon vonult vissza. DE, ha valaki túl akar lenni hamar a Wilson -BWagz gyászon, akkor tegyenj be egy Rams meccset, mondjuk a tavalyi WCard meccset. Egyből elmúlik a nosztalgia.Yesterday was a sad day. End of an era. I’ll choose to remember only the good. Salute @DangeRussWilson @Bwagz pic.twitter.com/TrqQyisojF
— Doug Baldwin Jr 🌹 (@DougBaldwinJr) March 9, 2022
Barnaby
Yesterday was a sad day. End of an era. I’ll choose to remember only the good. Salute @DangeRussWilson @Bwagz pic.twitter.com/TrqQyisojF
— Doug Baldwin Jr 🌹 (@DougBaldwinJr) March 9, 2022
Csak hogy annyira ne legyen majd idegen a látvány 🥴😉 persze ez mèg csak erős pletykaAzert meglepne, ha a Seahawks kiadna tobbet egy problemas iranyitoert, mint amit kapott a top kubejaert. Mert Watsont nem fogja annyiert odaadni a Houston szerintem. Ez meg igy netto szar buli lenne, ha meg radobnanak a kapott ertekre.
The #Seahawks are interested in Deshaun Watson and are expected to explore trade scenarios for the #Texans QB, according to sources who spoke to @AaronWilson_NFL.https://t.co/0Ex4OP10tK
— Pro Football Network (@PFN365) March 9, 2022
dande
The #Seahawks are interested in Deshaun Watson and are expected to explore trade scenarios for the #Texans QB, according to sources who spoke to @AaronWilson_NFL.https://t.co/0Ex4OP10tK
— Pro Football Network (@PFN365) March 9, 2022