Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
PC imája: Édes istenem, fogd a kezem, hogy ne baxxam el az ölembe pottyant első köröket 5. körös prospect RB-kre, vagy ex kosarasokra és kiöregedett birkózókra, rebuild gyanánt. Na azért komolyabban véve a dolgot, nekem nagyon fog hiányozni Wilson. Nálam ő volt maga a Seahawks. Örök hála neki, mert feltett minket a térképre. Ezt soha nem szabad elfelejtenünk. De a lovak jönnek-mennek, az istálló marad. A szívem a csapaté, de nehéz évek elé nézünk. Lebegjen lelki szemünk előtt a Bills, vagy a Bengals, esetleg a Titans sztorija. Kell hogy legyen hogyan tovább.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Hát.... értem itt az örömködést, de én azért most így ültem le a gép eléNyilván én is szomorú vagyok, de ha visszagondolok 1,5 éve kb minden meccsen szidtam Wilsont...
Hanni
Lehet menni előre, csak kár h nincs új GM és HC, addig meg igazi rebuild nem lesz.
Nem tudom mi a terv, remélem Willis vagy Pickett
több mint 2 éve
Hát.... értem itt az örömködést, de én azért most így ültem le a gép elétöbb mint 2 éve
Ez is opció voltThe Washington Commanders' offer to the Seahawks for QB Russell Wilson included high draft picks in '22, '23, '24, source confirms. (@AlbertBreer 1st)
— Ben Standig (@BenStandig) March 8, 2022
However, multiple teams exploring a Wilson trade told @TheAthleticNFL that Seattle wanted Wilson out of the NFC.
több mint 2 éve
+1Mindenkiert megeri, mert az uj csapatanal tiszta lappal indul. Csak az elado felnek meg siman jo buli eladni ennyiert is, mivel ez mar egy mergezett kapcsolat, amin az ido csak tovabb rontana amugy is. Eltavolitasz egy idozitett bombat, aki nem akart maradni, es meg kapsz is erte csomo mindent.Akkor gondolom Rodgersért se érné meg tradelni, mert ő is egy hisztis picsa? Vagy egy határ amikor már az nem érdekes?Szerintem meg nem keves. Mert nem csak annyi az oldal, hogy kozel elit. Ha ez lenne, keves lenne.Jol lehuzta a Seahawks a Denvert.Szerintem meg egy közel elit QB-ért ez kevés is 😀
Stez
Nézhetjük úgy is, hogy ez Jamal Adams + 2 második kör + játékosok.
Wester
A masik oldal az, hogy egy kubeert kaptal ennyit, aki egy eve sir, mindennel baja van, folyamatosan akad valami feszko, plusz meg a felesege is allandoan nyomta ot a csapat ellen. Ezen felul 34 eves, a stilusa abszolut nem fekudt a rendszerhez. Es menni akart. Ez a lenyeg. Itt sem akart lenni, de te kaptal egy valag elso kort, egy 1.koros tight endet, masodik koroket, meg egy rushert is.
Plusz kaptal helyet arra, hogy epitsd a csapat tobbi reszet, es nem visz el egy jatekos 35-40 milliot a sapkabol a kovetkezo evekben. Sot, a mai tortenet utan ez Wilson eseteben is 50 millio lesz hamarosan.
Es jelen helyzetben, ismerve Wilson es a Seahawks elmult honapjait, mas oldalrol nem is tudom nezni a sztorit.
Stez
Wester
Stez
több mint 2 éve
Mindenkiert megeri, mert az uj csapatanal tiszta lappal indul. Csak az elado felnek meg siman jo buli eladni ennyiert is, mivel ez mar egy mergezett kapcsolat, amin az ido csak tovabb rontana amugy is. Eltavolitasz egy idozitett bombat, aki nem akart maradni, es meg kapsz is erte csomo mindent.Akkor gondolom Rodgersért se érné meg tradelni, mert ő is egy hisztis picsa? Vagy egy határ amikor már az nem érdekes?Szerintem meg nem keves. Mert nem csak annyi az oldal, hogy kozel elit. Ha ez lenne, keves lenne.Jol lehuzta a Seahawks a Denvert.Szerintem meg egy közel elit QB-ért ez kevés is 😀
Stez
Wester
A masik oldal az, hogy egy kubeert kaptal ennyit, aki egy eve sir, mindennel baja van, folyamatosan akad valami feszko, plusz meg a felesege is allandoan nyomta ot a csapat ellen. Ezen felul 34 eves, a stilusa abszolut nem fekudt a rendszerhez. Es menni akart. Ez a lenyeg. Itt sem akart lenni, de te kaptal egy valag elso kort, egy 1.koros tight endet, masodik koroket, meg egy rushert is.
Plusz kaptal helyet arra, hogy epitsd a csapat tobbi reszet, es nem visz el egy jatekos 35-40 milliot a sapkabol a kovetkezo evekben. Sot, a mai tortenet utan ez Wilson eseteben is 50 millio lesz hamarosan.
Es jelen helyzetben, ismerve Wilson es a Seahawks elmult honapjait, mas oldalrol nem is tudom nezni a sztorit.
Stez
Wester
több mint 2 éve
Most már van muníció felcserélni erte 😊na és melyik 4. körös prospectet fogjátok húzni első körben? 😀Jön Zappe QBnak 🥳🥳🥳
petey
dande
több mint 2 éve
na és melyik 4. körös prospectet fogjátok húzni első körben? 😀Jön Zappe QBnak 🥳🥳🥳
petey
több mint 2 éve
Akkor gondolom Rodgersért se érné meg tradelni, mert ő is egy hisztis picsa? Vagy egy határ amikor már az nem érdekes?Szerintem meg nem keves. Mert nem csak annyi az oldal, hogy kozel elit. Ha ez lenne, keves lenne.Jol lehuzta a Seahawks a Denvert.Szerintem meg egy közel elit QB-ért ez kevés is 😀
Stez
Wester
Stez
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
na és melyik 4. körös prospectet fogjátok húzni első körben? 😀
több mint 2 éve
Ès be lehet állítani QBnak is, annyit tudna mint RW mostanában 😏😉😛És végre lehet egy méltó szerződést adni Adamsnek, most már van cap space is. 😊Jol lehuzta a Seahawks a Denvert.Szerintem meg egy közel elit QB-ért ez kevés is 😀
Stez
Wester
somoskovig
több mint 2 éve
És végre lehet egy méltó szerződést adni Adamsnek, most már van cap space is. 😊Jol lehuzta a Seahawks a Denvert.Szerintem meg egy közel elit QB-ért ez kevés is 😀
Stez
Wester
több mint 2 éve
Szerintem meg nem keves. Mert nem csak annyi az oldal, hogy kozel elit. Ha ez lenne, keves lenne.Jol lehuzta a Seahawks a Denvert.Szerintem meg egy közel elit QB-ért ez kevés is 😀
Stez
Wester
több mint 2 éve
Jol lehuzta a Seahawks a Denvert.Szerintem meg egy közel elit QB-ért ez kevés is 😀
Stez
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Megköszönhetitek, hogy így felnyomtuk az árát 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Sebii
3 536
Aaron Rodgers a meg nem énekelt hős ebben a sztoriban, szerintem annyira bíztak a megszerzésében, hogy ez egy kicsit panic move szagú.
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Jol lehuzta a Seahawks a Denvert.Jogos, mondjuk a Rams stratégiája sokakat inspirálhatott.
Stez
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Hát ezt egy mock draftban 3. félként biztos megvétóznám.NFL Network was first to report the news.wow, de egyoldalú deal ez.
The Seahawks will receive two first-round picks, two second-round picks, quarterback Drew Lock, tight end Noah Fant and defensive tackle Shelby Harris. Lock started 21 games for the Broncos the last three years and could be a candidate to take over as the team's starter.
dande
Amadeus
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Jó, hát felrobbant a konyha, szóval most kezdjük újra az alapozást feelingem van.
több mint 2 éve
Jol lehuzta a Seahawks a Denvert.
több mint 2 éve
NFL Network was first to report the news.Fck yeah! Mar csak PC takarodjon!
The Seahawks will receive two first-round picks, two second-round picks, quarterback Drew Lock, tight end Noah Fant and defensive tackle Shelby Harris. Lock started 21 games for the Broncos the last three years and could be a candidate to take over as the team's starter.
dande
Minden jot RW, koszonjuk a gyurut es a szep emlekeket! 😊
több mint 2 éve
Quite the haul. #NFL https://t.co/8JFc0vRW6i
— John McMullen (@JFMcMullen) March 8, 2022
rendik vagytok még egy negyedik kört odacsaptatok 😉