Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem láttam a Frisco-Rams meccset. Nekem majdnem mindegy volt ki nyer, bár ha sorrendet kellene felállítani, akkor nálam a Kosok a legkevésbé kedvelhető csapat. Mondjuk úgy liga szinten is. De nem ez a lényeg. A Bengals nálam eddig radaron kívül tevékenykedett, de most szurkolni fogok nekik. Nagy poén lenne ha le tudnák győzni ezt az összevásárolt, idén all-in-ben utazó Ramst. Egyedül Stafford érdemelné meg, aki hosszú éveket nyomott le a soha sehová sem jutó kilátástalan Lionsnál.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Nem láttam a tegnapi közvetítésben a Mehomsz-brothert, meg az asszonyt.én majdnem minden KC meccset láttam, de ha nem követném az NFL Memes twitter és fb oldalt soha az életben nem hallottam volna erről a Mahomes öcsiről
Mivaaan??!!
Volt baj!!!
😀
Gerappáék is lefeküdtek.
Jó kis este volt ez, na! 😀
Innentől nyugodtan ülök le, nem lesz rossz érzésem, bárki is nyeri.
akdestroyer
😛
imádtam tegnapi Rams Wt 😀 elég is volt ez az egy alkalom szurkolni a Ramsnek
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Nem láttam a tegnapi közvetítésben a Mehomsz-brothert, meg az asszonyt.Mivaaan??!!
Volt baj!!!
😀
Gerappáék is lefeküdtek.
Jó kis este volt ez, na! 😀
Innentől nyugodtan ülök le, nem lesz rossz érzésem, bárki is nyeri.
több mint 2 éve
TikTok star. Beszarok...na majd rálesek. köszi.Elmúlt időszakból nekem ez a kedvenc sztorim a kis pöcsöggel
petey
www.foxnews.com/sports/jackson-mahomes-tiff-kansas-city-bar
Hanni
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
persze ezt értem, de pont erre írtam, hogy ezt miért hozod össze egymással, mikor nem lenne muszáj...az meg, hogy kit viselünk el és kit nem a családból....tapasztaltunk már ez ügyben furcsaságokat az életben szerintem a legtöbben 😊 egyébként ha most ezt nem hozod ide, nekem pl fogalmam sem volt róla, hogy ez van, lehet jó a "boldog tudatlanság" 😛 de lezártam, természetesen mindenki úgy érez, gondol, véleményez, ahogy akar, szívetek joga, csak ez esetben nem tűnt érthetőnek. De ettől még lehet nincs igazam és Mahomes is egy mjm 😉Szerintem eleg egyertelmuen leirtuk, hogy a testvere es felesege hulyeseget. Es amugy nem tudom elkepzelni ezek utan, hogy Mahomes igazi enje nem haosnlo, kulonben nem tudna elviselni egy ilyen not meg egy ilyen testvert 😀OffUgyanazon a vonalon mozgunk úgy érzem. Ugyanígy állok hozzá.Ugye Mahomes testvere az egesz internet kb. leginkabb tenyerbemaszo, p@csfej jelensege aki a teljes letezeset kb annak koszonheti, hogy na testvere hires, o meg minden stadionban ahol jatszanak, a palya szelen razza a testet. Legutobb a Washington stadionjaban a Sean Taylor emlekfestest "gyalazta meg". Aztan volt ugye a vizlocsolos ugye is aAz AFC-ben van viszont a legvisszataszitobb csapat a bent maradt 4-bol. A KC. Amit iden lemuvelt Mahomes testvere es a felesege, az mar bicskanyitogatas szint, olyan szinten, hogy az eddigi szimpatiam amit Reid miat ereztem, atfordult negativ erzelembe.???
undisputedly
peteysteelersRavens (azt hiszem) ellen, de ahogy irtam, maga a karakter is olyan, hogy legszivesebben egy holapattal csapnad le.
Na es akkor Mahomes felesege meg erre is ra tud tenni egy lapattal. Allandoan onti az egoman, nagykepu tweetjeit a meccsek kozben, hogy csalnak a birok, mindenki a KC ellen van, aki ezt nem ismeri el egy gyoker es mindneki fogja be stb.
Osszessegeben ez a ket karakter olyan szinten lerombolta nalam a KC szimpatiat, hogy semmi sem maradt belole. Meg mar abbol is elegem van, hogy a szaksajto ennyire alatasz Mahomesnak, plusz eleget nyertek mar, iden a Tampanak se szoritottam a rajatszasban pont emiatt.
undisputedly
kristóf17
.
Ok ès akkor mit engedtek magatokhoz közel? Mahomes egyébként zseniális játèkát ès ahogy egyébként ő maga rohadt szimpatikusan ès normálisan kezeli ezt. Ahogy most is egyből rohant Allenhez. A kudarcot is teljesen jól kezelte. Vagy ezeket az idiótaságokat amiknek semmi köze nincs a sporthoz....mert ha mèg ő csinálná, akkor azt mondom oké, de így....Mahomes Reid ès a KCval szemben ellenèrzès okakènt semmi mást nem tudok felhozni, mint a "szent" vagy kevésbé szent irígysèget. Persze èn meg az ő oldalukról vagyok elfogult 🥳😉😁 (bár el szoktam ismerni ha az "enyèmeim" hülyèk")
Szóval inkább èlvezzük, ès bízzunk benne egyszer újra a mi csapataink is lesznek ezen a szinten 😁
On
Hova tűnt Helmut????😔😲
dande
undisputedly
több mint 2 éve
AntarktiszOffUgyanazon a vonalon mozgunk úgy érzem. Ugyanígy állok hozzá.Ugye Mahomes testvere az egesz internet kb. leginkabb tenyerbemaszo, p@csfej jelensege aki a teljes letezeset kb annak koszonheti, hogy na testvere hires, o meg minden stadionban ahol jatszanak, a palya szelen razza a testet. Legutobb a Washington stadionjaban a Sean Taylor emlekfestest "gyalazta meg". Aztan volt ugye a vizlocsolos ugye is aAz AFC-ben van viszont a legvisszataszitobb csapat a bent maradt 4-bol. A KC. Amit iden lemuvelt Mahomes testvere es a felesege, az mar bicskanyitogatas szint, olyan szinten, hogy az eddigi szimpatiam amit Reid miat ereztem, atfordult negativ erzelembe.???
undisputedly
peteysteelersRavens (azt hiszem) ellen, de ahogy irtam, maga a karakter is olyan, hogy legszivesebben egy holapattal csapnad le.
Na es akkor Mahomes felesege meg erre is ra tud tenni egy lapattal. Allandoan onti az egoman, nagykepu tweetjeit a meccsek kozben, hogy csalnak a birok, mindenki a KC ellen van, aki ezt nem ismeri el egy gyoker es mindneki fogja be stb.
Osszessegeben ez a ket karakter olyan szinten lerombolta nalam a KC szimpatiat, hogy semmi sem maradt belole. Meg mar abbol is elegem van, hogy a szaksajto ennyire alatasz Mahomesnak, plusz eleget nyertek mar, iden a Tampanak se szoritottam a rajatszasban pont emiatt.
undisputedly
kristóf17
.
Ok ès akkor mit engedtek magatokhoz közel? Mahomes egyébként zseniális játèkát ès ahogy egyébként ő maga rohadt szimpatikusan ès normálisan kezeli ezt. Ahogy most is egyből rohant Allenhez. A kudarcot is teljesen jól kezelte. Vagy ezeket az idiótaságokat amiknek semmi köze nincs a sporthoz....mert ha mèg ő csinálná, akkor azt mondom oké, de így....Mahomes Reid ès a KCval szemben ellenèrzès okakènt semmi mást nem tudok felhozni, mint a "szent" vagy kevésbé szent irígysèget. Persze èn meg az ő oldalukról vagyok elfogult 🥳😉😁 (bár el szoktam ismerni ha az "enyèmeim" hülyèk")
Szóval inkább èlvezzük, ès bízzunk benne egyszer újra a mi csapataink is lesznek ezen a szinten 😁
On
Hova tűnt Helmut????😔😲
dande
nem vicc.
több mint 2 éve
Szerintem eleg egyertelmuen leirtuk, hogy a testvere es felesege hulyeseget. Es amugy nem tudom elkepzelni ezek utan, hogy Mahomes igazi enje nem haosnlo, kulonben nem tudna elviselni egy ilyen not meg egy ilyen testvert 😀OffUgyanazon a vonalon mozgunk úgy érzem. Ugyanígy állok hozzá.Ugye Mahomes testvere az egesz internet kb. leginkabb tenyerbemaszo, p@csfej jelensege aki a teljes letezeset kb annak koszonheti, hogy na testvere hires, o meg minden stadionban ahol jatszanak, a palya szelen razza a testet. Legutobb a Washington stadionjaban a Sean Taylor emlekfestest "gyalazta meg". Aztan volt ugye a vizlocsolos ugye is aAz AFC-ben van viszont a legvisszataszitobb csapat a bent maradt 4-bol. A KC. Amit iden lemuvelt Mahomes testvere es a felesege, az mar bicskanyitogatas szint, olyan szinten, hogy az eddigi szimpatiam amit Reid miat ereztem, atfordult negativ erzelembe.???
undisputedly
undisputedly
kristóf17
.
On
Hova tűnt Helmut????😔😲
dande
több mint 2 éve
OffUgyanazon a vonalon mozgunk úgy érzem. Ugyanígy állok hozzá.Ugye Mahomes testvere az egesz internet kb. leginkabb tenyerbemaszo, p@csfej jelensege aki a teljes letezeset kb annak koszonheti, hogy na testvere hires, o meg minden stadionban ahol jatszanak, a palya szelen razza a testet. Legutobb a Washington stadionjaban a Sean Taylor emlekfestest "gyalazta meg". Aztan volt ugye a vizlocsolos ugye is aAz AFC-ben van viszont a legvisszataszitobb csapat a bent maradt 4-bol. A KC. Amit iden lemuvelt Mahomes testvere es a felesege, az mar bicskanyitogatas szint, olyan szinten, hogy az eddigi szimpatiam amit Reid miat ereztem, atfordult negativ erzelembe.???
undisputedly
undisputedly
kristóf17
.
On
Hova tűnt Helmut????😔😲
több mint 2 éve
na majd rálesek. köszi.Elmúlt időszakból nekem ez a kedvenc sztorim a kis pöcsöggel
petey
www.foxnews.com/sports/jackson-mahomes-tiff-kansas-city-bar
több mint 2 éve
Annyira porgott a topik, gondoltam a rengetek Seahawks poszt kozott ami az elmult ket hetben szuletett, ezt senki se veszi eszre.Brace yourselves, uborkaszezon is coming! 😀Most is Mahomes tesója a téma, winter is HERE.
akdestroyer
Sebii
több mint 2 éve
Sebii
3 536
Most is Mahomes tesója a téma, winter is HERE.
Brace yourselves, uborkaszezon is coming! 😀
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Brace yourselves, uborkaszezon is coming! 😀
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
Elég ütni való feje van tényleg a tesónak. A csajnak meg jó a segge, de elég ostoba a feje. Én ennyit tudtam hozzátenni 😀Ugye Mahomes testvere az egesz internet kb. leginkabb tenyerbemaszo, p@csfej jelensege aki a teljes letezeset kb annak koszonheti, hogy na testvere hires, o meg minden stadionban ahol jatszanak, a palya szelen razza a testet. Legutobb a Washington stadionjaban a Sean Taylor emlekfestest "gyalazta meg". Aztan volt ugye a vizlocsolos ugye is a steelers ellen, de ahogy irtam, maga a karakter is olyan, hogy legszivesebben egy holapattal csapnad le.Az AFC-ben van viszont a legvisszataszitobb csapat a bent maradt 4-bol. A KC. Amit iden lemuvelt Mahomes testvere es a felesege, az mar bicskanyitogatas szint, olyan szinten, hogy az eddigi szimpatiam amit Reid miat ereztem, atfordult negativ erzelembe.???
undisputedly
petey
undisputedly
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
na majd rálesek. köszi.Ugye Mahomes testvere az egesz internet kb. leginkabb tenyerbemaszo, p@csfej jelensege aki a teljes letezeset kb annak koszonheti, hogy na testvere hires, o meg minden stadionban ahol jatszanak, a palya szelen razza a testet. Legutobb a Washington stadionjaban a Sean Taylor emlekfestest "gyalazta meg". Aztan volt ugye a vizlocsolos ugye is a steelers ellen, de ahogy irtam, maga a karakter is olyan, hogy legszivesebben egy holapattal csapnad le.Az AFC-ben van viszont a legvisszataszitobb csapat a bent maradt 4-bol. A KC. Amit iden lemuvelt Mahomes testvere es a felesege, az mar bicskanyitogatas szint, olyan szinten, hogy az eddigi szimpatiam amit Reid miat ereztem, atfordult negativ erzelembe.???
undisputedly
petey
undisputedly
több mint 2 éve
Ugyanazon a vonalon mozgunk úgy érzem. Ugyanígy állok hozzá.Ugye Mahomes testvere az egesz internet kb. leginkabb tenyerbemaszo, p@csfej jelensege aki a teljes letezeset kb annak koszonheti, hogy na testvere hires, o meg minden stadionban ahol jatszanak, a palya szelen razza a testet. Legutobb a Washington stadionjaban a Sean Taylor emlekfestest "gyalazta meg". Aztan volt ugye a vizlocsolos ugye is aAz AFC-ben van viszont a legvisszataszitobb csapat a bent maradt 4-bol. A KC. Amit iden lemuvelt Mahomes testvere es a felesege, az mar bicskanyitogatas szint, olyan szinten, hogy az eddigi szimpatiam amit Reid miat ereztem, atfordult negativ erzelembe.???
undisputedly
undisputedly
több mint 2 éve
Ugye Mahomes testvere az egesz internet kb. leginkabb tenyerbemaszo, p@csfej jelensege aki a teljes letezeset kb annak koszonheti, hogy na testvere hires, o meg minden stadionban ahol jatszanak, a palya szelen razza a testet. Legutobb a Washington stadionjaban a Sean Taylor emlekfestest "gyalazta meg". Aztan volt ugye a vizlocsolos ugye is a steelers ellen, de ahogy irtam, maga a karakter is olyan, hogy legszivesebben egy holapattal csapnad le.Az AFC-ben van viszont a legvisszataszitobb csapat a bent maradt 4-bol. A KC. Amit iden lemuvelt Mahomes testvere es a felesege, az mar bicskanyitogatas szint, olyan szinten, hogy az eddigi szimpatiam amit Reid miat ereztem, atfordult negativ erzelembe.???
undisputedly
petey
több mint 2 éve
Sebii
3 536
Furcsa ez, én ugye Arsenal szurkoló vagyok gurulósban, ezért Kroenket utálom mint a fene, szóval nehéz nekem nagyon bárki ellen a Ramsnek szurkolni.Meg ebben a ninersben vannak szerethető figurák, Bosa, Deebo, Kittle mind nagyon szimpatikus játékosok és nagyon szeretem nézni a játékukat. Jimmy moatt meg tudom őket sajnálni. 😀
több mint 2 éve
Az AFC-ben van viszont a legvisszataszitobb csapat a bent maradt 4-bol. A KC. Amit iden lemuvelt Mahomes testvere es a felesege, az mar bicskanyitogatas szint, olyan szinten, hogy az eddigi szimpatiam amit Reid miat ereztem, atfordult negativ erzelembe.???
undisputedly
több mint 2 éve
Akkor legyen a Bengals, bár tippmixen jó nagy őrültség lenne magas összeget feltenni rá. A KC sose volt szimpatikus, meg nem mondom miért, valahogy így alakult. A Rams és a 49 meg hát ugye szokásjogból. A Rams mindent feltett a SB-ra, ha meg is nyerik, a következőéveiket kissé soványnak érzem, de majd meglátjuk. Mondjuk nálunk még az alagút sem látszik, nemhogy a fény a végén, ha marad Wilson, ha nem.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Nem a frencsajzt, az aktualis csapatot.Nekem jelenleg ez a favorit sorrend:Mondjuk azért utálni egy komplett frencsájzt, mert az egyik játékosnak egy ütnivaló gyökér a testvére 😀 Bro...
1.Bengals
2.Rams
3.9ers
4.KC
undisputedly
Hanni
több mint 2 éve
Nekem jelenleg ez a favorit sorrend:Mondjuk azért utálni egy komplett frencsájzt, mert az egyik játékosnak egy ütnivaló gyökér a testvére 😀 Bro...
1.Bengals
2.Rams
3.9ers
4.KC
undisputedly
több mint 2 éve
Az a durva, hogy a Ninersnek fogok egy meccsen szurkolni! Inkább ők, mint a Rams.Azert ez eleg meredek lenne, szerintem gondold at megegyszer. A Ramsben az egyetlen akit ruhellek, az Donald. Nagykepu pocs aki allandoan kekeckedik meg undorito late hiteket csinal es verekedeseket provokal. Viszont Staffordnak drukkolok, hogy osszejojjon neki egy kis siker. Az ove lehetne az idei hollywoodi sztori.
Sebii
Az AFC-ben van viszont a legvisszataszitobb csapat a bent maradt 4-bol. A KC. Amit iden lemuvelt Mahomes testvere es a felesege, az mar bicskanyitogatas szint, olyan szinten, hogy az eddigi szimpatiam amit Reid miat ereztem, atfordult negativ erzelembe.
Leginkabb egy Bengals SB gyozelemnek orulnek, habar ennek mikroszkopikusan kicsi az eselye, de Burrow szimpatikus, illetve a "vesztes" Bengals frencsajz is felulhetne a tronra.
Nekem jelenleg ez a favorit sorrend:
1.Bengals
2.Rams
3.9ers
4.KC
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
ilyet csinálna ez a jóember? nemá.Az a durva, hogy a Ninersnek fogok egy meccsen szurkolni! Inkább ők, mint a Rams.Hajrá Rams!
Sebii
Ha a 49ers győz, akkor PC telefossa a twittert, hogy ugyebár mi az NFC csempiönt oda-vissza, előről-hátulról és igazából mi vagyunk a királyok és még az Ifjú Északot is vissza kéne hívni inkább... tremendous job van, meg gúd gájz. nincs itt semmi látnivaló. wilson meg jöjjön vissza, mert ő az irányítónk, hülye, ha nem itt akar játszani
hát én ezt nem akarom...
peet_24
több mint 2 éve
peet_24
275
Az a durva, hogy a Ninersnek fogok egy meccsen szurkolni! Inkább ők, mint a Rams.Hajrá Rams!
Sebii
Ha a 49ers győz, akkor PC telefossa a twittert, hogy ugyebár mi az NFC csempiönt oda-vissza, előről-hátulról és igazából mi vagyunk a királyok és még az Ifjú Északot is vissza kéne hívni inkább... tremendous job van, meg gúd gájz. nincs itt semmi látnivaló. wilson meg jöjjön vissza, mert ő az irányítónk, hülye, ha nem itt akar játszani
hát én ezt nem akarom...
Szerkesztette: peet_24
több mint 2 éve
Sebii
3 536
Az a durva, hogy a Ninersnek fogok egy meccsen szurkolni! Inkább ők, mint a Rams.