Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 3 éve
QB-k kicsit mashogy mukodnek, mint a tobbi poszt. Itt idovel meg tud nyugodni, belassul neki a korulotte zajlo jatek, tobbet dolgozik mindenfajta schema ellen stb.Arról már volt szó,hogy Gino visszaeshet. De mi van,ha még szintet is tud lépni ? Az teljesen elképzelhetetlen ? Biznak benne,van jó QB edző,a fal is kezd jól kinézni,vannak WR,TE,RB-k,ezeknek kéne Őt is felfelé húzni nem ?hány éve van már a Ligában?
Zman77
petey
Persze ettol nem lesz valakibol Brady vagy Mahomes, de mondjuk az INT szamot es a comp %-ot kedvezobb tartomanyba lehet tornazni. Idenre mar Geno van, ezt kell szeretni.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Arról már volt szó,hogy Gino visszaeshet. De mi van,ha még szintet is tud lépni ? Az teljesen elképzelhetetlen ? Biznak benne,van jó QB edző,a fal is kezd jól kinézni,vannak WR,TE,RB-k,ezeknek kéne Őt is felfelé húzni nem ?hány éve van már a Ligában?
Zman77
több mint 3 éve
Arról már volt szó,hogy Gino visszaeshet. De mi van,ha még szintet is tud lépni ? Az teljesen elképzelhetetlen ? Biznak benne,van jó QB edző,a fal is kezd jól kinézni,vannak WR,TE,RB-k,ezeknek kéne Őt is felfelé húzni nem ?Tavaly év első felében top5 szinten játszott, onnan esett vissza egy top10 végi irányítóvá, ennél többet azért nehéz tőle várni
Zman77
több mint 3 éve
Arról már volt szó,hogy Gino visszaeshet. De mi van,ha még szintet is tud lépni ? Az teljesen elképzelhetetlen ? Biznak benne,van jó QB edző,a fal is kezd jól kinézni,vannak WR,TE,RB-k,ezeknek kéne Őt is felfelé húzni nem ?
több mint 3 éve
Sracok engem nem erdekel ki veszekedik kivel, bizzunk a csapatba mert eleg baszo draftot hoztunk ossze es nagy a potencial💚💙na és a Go Hawks. Azzal mi lesz?! 😀
balint74
több mint 3 éve
Sracok engem nem erdekel ki veszekedik kivel, bizzunk a csapatba mert eleg baszo draftot hoztunk ossze es nagy a potencial💚💙
több mint 3 éve
A legtobb kommersz sportoldalon Top 5 aljaba teszik a draftunkat. Ritkan volt ilyen az elmult 10 evben.Talan Carroll elso draftjanal (Okung, ET). Van korrelacio a draftpickek ertekevel, az latszik.
több mint 3 éve
Detroit eleg neccesen lett meg elozo evben is, a Panthers meg otthon vert meg minket ugy, hogy emlekeim szerint ott mar nekik eluszott a szezon.De legyen igy, ahogy irjatok! Ha az elso negybol hozunk 3at, akkor lehet PO, egyebkent elegge WTF lenne.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Nekem így adta ki:Szerintem.ez csak azon fog mulni hogy a szezon elejen hiresen nehezen osszeallo vedelmunk iden hogy fog kezdeni ha ugy lesz mint az elmult 4 evben h az elso 6 meccsen indentitqs kereses van 3 meccs elfogadhato aztan a serulesek meg egyeb okok miatt a maradek megint atlag alatti en 7-8 win nel nem varok tobbet .
Week 1 vs. L.A. Rams - W
Week 2 @ Detroit Lions - W
Week 3 vs. Carolina Panthers - W
Week 4 @ N.Y. Giants - W
Week 5: BYE
Week 6 @ Cincinnati Bengals - L
Week 7 vs. Arizona Cardinals - W
Week 8 vs. Cleveland Browns - W
Week 9 @ Baltimore Ravens - L
Week 10 vs. Washington Commanders - W
Week 11 @ L.A. Rams - L
Week 12 vs. San Francisco 49ers - L
Week 13 @ Dallas Cowboys - L
Week 14 @ San Francisco 49ers - L
Week 15 vs. Philadelphia Eagles - L
Week 16 @ Tennessee Titans - W
Week 17 vs Pittsburgh Steelers - W
Week 18 @ Arizona Cardinals - W
De ahhoz egy 6-1-es nyitás kell.
Egy 4-3-as kezdéssel nagyon meleg lehet a szezon.
akdestroyer
több mint 3 éve
Nekem így adta ki:Week 1 vs. L.A. Rams - W
Week 2 @ Detroit Lions - W
Week 4 @ N.Y. Giants - W
Week 9 @ Baltimore Ravens - L
Week 11 @ L.A. Rams - L
Week 12 vs. San Francisco 49ers - L
Week 18 @ Arizona Cardinals - W
De ahhoz egy 6-1-es nyitás kell.
Egy 4-3-as kezdéssel nagyon meleg lehet a szezon.
több mint 3 éve
Csoporton belül duplázni kellene valamelyik csapaton.A Cardinals ,vagy a Rams esélyesebb erre. Nem is a SF erőssége miatt,hanem mert ezek a meccsek időben messzebb vannak egymástól.
több mint 3 éve
Az összetételben nem vagyok biztos, de amúgy egy vonalon mozgok AK-valWeek 1 vs. L.A. Rams - W
Week 2 @ Detroit Lions - L
Week 4 @ N.Y. Giants - W
Week 9 @ Baltimore Ravens - W
Week 11 @ L.A. Rams - L
Week 12 vs. San Francisco 49ers - W
Week 18 @ Arizona Cardinals - L
több mint 3 éve
Azert a 10-hez kell pár bravúr...Teher alatt nő a pálma.www.seahawks.com/news/nfl-schedule-2023-schedule-seahawks-tickets-informationkorai a bye (amikor megyünk egy NY-Sea-Cinci távot)
Dzsínókám, novemberre kapd össze magad!
Az a 49ers(2x), cowboy, eagles sorozat az rideg lesz! 😬
funkyparduc
2* csütörtöki meccs egymás után
az első SF meccs rövid héten lesz
nekem ez nem tetszik
peet_24
In Geno we trust.
Alsó hangon 10-7.
akdestroyer
több mint 3 éve
Teher alatt nő a pálma.www.seahawks.com/news/nfl-schedule-2023-schedule-seahawks-tickets-informationkorai a bye (amikor megyünk egy NY-Sea-Cinci távot)
funkyparduc
nekem ez nem tetszik
peet_24
In Geno we trust.
Alsó hangon 10-7.
több mint 3 éve
www.seahawks.com/news/nfl-schedule-2023-schedule-seahawks-tickets-informationkorai a bye (amikor megyünk egy NY-Sea-Cinci távot)
funkyparduc
nekem ez nem tetszik
több mint 3 éve
www.seahawks.com/news/nfl-schedule-2023-schedule-seahawks-tickets-informationDzsínókám, novemberre kapd össze magad!
több mint 3 éve
Lockett szerződése átalakítva, lett kis hely. Volt egy ilyen tippem, hogy ha valakivel lehet értelmesen tárgyalni, akkor vele.Nekem az, hogy a cégével is összebútoroztunk, azt jelzi, hogy hosszabb távra tervezünk még vele.
Mondjuk az is látszik, hogy kinek kéne még belenyúlni a szerződésébe...
Kit akarhatunk hozni? Edge?
peet_24
Ha így lesz nagyon boldog leszek, ezt a WR triót sokáig akarom együtt látni.
több mint 3 éve
www.fieldgulls.com/2023/5/11/23720370/report-seattle-seahawks-signing-mario-edwardsLockett szerződése átalakítva, lett kis hely. Volt egy ilyen tippem, hogy ha valakivel lehet értelmesen tárgyalni, akkor vele....lehetne Yannick Ngakoue.
peet_24
Zman77
Nem ugy fest h Ngakoue lesz.
több mint 3 éve
Lockett szerződése átalakítva, lett kis hely. Volt egy ilyen tippem, hogy ha valakivel lehet értelmesen tárgyalni, akkor vele....lehetne Yannick Ngakoue.
peet_24
több mint 3 éve
Lockett szerződése átalakítva, lett kis hely. Volt egy ilyen tippem, hogy ha valakivel lehet értelmesen tárgyalni, akkor vele.Mondjuk az is látszik, hogy kinek kéne még belenyúlni a szerződésébe...
több mint 3 éve
Jött még egy futó igazolás , Bryant Koback .
több mint 3 éve
gondolom más fogalmaink vannak a "minőségi" kontentekről akkor.áh, picsába. már kezdtem élvezni a topikot 😕Ha minőségi kontentet vársz, menj vissza az SF topicba, és vallj szerelmet Shannynek meg Garoppolonak.
petey
Dávid barátunk ripostja látatlanban is kurvajó lesz. 😀
akdestroyer
több mint 3 éve
áh, picsába. már kezdtem élvezni a topikot 😕Ha minőségi kontentet vársz, menj vissza az SF topicba, és vallj szerelmet Shannynek meg Garoppolonak.
petey
Dávid barátunk ripostja látatlanban is kurvajó lesz. 😀
több mint 3 éve
áh, picsába. már kezdtem élvezni a topikot 😕Ezzel befejeztem, megvoltatok mindhárman, így is több időt basztam el erre, mint amennyit érdemel.Akkor szia, jó pihenést a Banamákon
safety
r.baggio![]()
&
akdestroyer