Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Oszi
1 215
Na erre marhára kíváncsi leszek...
több mint 2 éve
Ez manager játékokban vetos csere lenne bazzzzNFL Network was first to report the news.wow, de egyoldalú deal ez.
The Seahawks will receive two first-round picks, two second-round picks, quarterback Drew Lock, tight end Noah Fant and defensive tackle Shelby Harris. Lock started 21 games for the Broncos the last three years and could be a candidate to take over as the team's starter.
dande
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
És RW már a 22-es alapszakaszban visszatérhet, mert lesz Broncos-Seahawks
több mint 2 éve
Még nem 100%
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
NFL Network was first to report the news.wow, de egyoldalú deal ez.
The Seahawks will receive two first-round picks, two second-round picks, quarterback Drew Lock, tight end Noah Fant and defensive tackle Shelby Harris. Lock started 21 games for the Broncos the last three years and could be a candidate to take over as the team's starter.
dande
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
NFL Network was first to report the news.The Seahawks will receive two first-round picks, two second-round picks, quarterback Drew Lock, tight end Noah Fant and defensive tackle Shelby Harris. Lock started 21 games for the Broncos the last three years and could be a candidate to take over as the team's starter.
több mint 2 éve
Idén Lockal elmegy a tank, verseny velünk az 1/1ért.Megnéztem volna Wilson játéka meg tud-e újulni Carrol nélkül, de nem egészen így képzeltem. Teljesen biztos voltam benne, hogy 1 évig marad mégg a langyos fos. Hát unatkozni nem fogunk a holtszezonban, lehet bőséggel scoutolni így az újoncokat. Egyelőre vegyesek az érzéseim, megvárom a részleteket.Pont most amikor hullagyenge az idei QB felhozatal.😕
Sebii
zavi27
több mint 2 éve
Jó LockEgy Love nem kell mellé olcsóért?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Nagyon kiváncsi leszek a véleményetekre a trade-ről.Lehet megmenekült Lock karrierje. RW meg ennyi volt.
gabokocka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Nem találok szavakat. Azért komoly 10 év volt ez, sok szép pillanattal. Kösz mindent DangerRuss!(Honnan lesz új QB?)
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Megnéztem volna Wilson játéka meg tud-e újulni Carrol nélkül, de nem egészen így képzeltem. Teljesen biztos voltam benne, hogy 1 évig marad mégg a langyos fos. Hát unatkozni nem fogunk a holtszezonban, lehet bőséggel scoutolni így az újoncokat. Egyelőre vegyesek az érzéseim, megvárom a részleteket.Pont most amikor hullagyenge az idei QB felhozatal.😕
Sebii
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Drew Lock is a part of the trade to the Seahawks, per sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 8, 2022
több mint 2 éve
Sebii
3 536
Megnéztem volna Wilson játéka meg tud-e újulni Carrol nélkül, de nem egészen így képzeltem. Teljesen biztos voltam benne, hogy 1 évig marad mégg a langyos fos. Hát unatkozni nem fogunk a holtszezonban, lehet bőséggel scoutolni így az újoncokat. Egyelőre vegyesek az érzéseim, megvárom a részleteket.
több mint 2 éve
Nagyon kiváncsi leszek a véleményetekre a trade-ről.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
kit tartanátok meg? Reed vagy Diggs?nehéz kérdés. Diggs már már elitté nőtte ki magát itt, Reed meg a legalulértékeltebb CB az egész ligában, és az egyetlen kezdőszintű CBnk. (Tre Brown még azért kérdőjel, Sidney meg eléggé hullámzó)
Szerintem Carrollnak Diggs fontosabb.
Én Reedet mondom, talán a CB fontosabb, mint a S, de egy jó cover S (Diggs az) is mármár a defense legfontosabb eleme lesz
több mint 2 éve
www.si.com/nfl/2022/03/01/russell-wilson-say-he-wont-play-for-commanders-happy-in-seattleTehat semmi sem valtozik tavalyhoz kepest. “Szep”.
Én megkönnyebbültem, remélem ti is 😁
warr_b
több mint 2 éve
www.si.com/nfl/2022/03/01/russell-wilson-say-he-wont-play-for-commanders-happy-in-seattleÉn megkönnyebbültem, remélem ti is 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Miert engednem? Hadd legyek mar kritikus allasponton. Nepotizmus es hozzanemertes. Ezektol legyek boldog? Hoztunk egy alltime balfek dontest az Adams cserevel es most meglrobaljuk akklimatizalni egy blitzheavy rendszerben, amikor (i) ehhez nincs is meg se a front, se a secondary, raadasul (ii) pont a PO csapatok (ahova szeretnenk bejutni) buntetik az ilyen tulkompenzalo, emberezo/blitzelo matchupokat.Nyilván mindent a helyén kell kezelni, mert a Holdban van a következő szezon és ez még bőven csak twitterhuszárkodás. De azért emlékszünk a tavalyi képekre is, amikor 3&2-re feláll szerencsétlen CB 10 yardra az elkapótól, meg P.Ford visszamozog coverage-be... Ha a kövi szezonban ilyesmiket nem látnánk, azért az nem lenne baj 😊Mazsolázva Clint Hurtt nyilatkozataiból:O, igen! Alljunk at meg tobb emberezesre es blitzre, mert a jo QB-k pont arrol hiresek, hogy nem szedik szet ezeket a schemakat. Bucifalva Teknosok ellen ez minden bizonnyal mukodni is fog, de a legjobb 10 QB ellen szinte biztosan nem. Es a passrush mitol kap erore? Nincs is hozza emberunk, hogy a fal "elore menjen" es ne hatra.
- 3-4-es rendszer közel áll hozzá (Vic Fangio hatására), venne át elemeket, de egy más/összetett/bonyolultabb rendszert szeretne
- agresszívebb rendszer, több blitz, több ember, kevesebb zóna (Adams kulcspozi)
- a D fal(miként Magyarország)előre megy, nem hátra
- kell játékosmozgás, de alapvetően a meglévő emberek jók a rendszerhez, ebből próbál építkezni
- elvileg szabad kezet kaptak (Hurtt + Desai, akiről nagyon jókat mondott futball IQ terén és Karl Scottról is)
peet_24
undisputedly
(engedd el te is a negatív hullámokat 😀 )
peet_24
több mint 2 éve
peet_24
275
Nyilván mindent a helyén kell kezelni, mert a Holdban van a következő szezon és ez még bőven csak twitterhuszárkodás. De azért emlékszünk a tavalyi képekre is, amikor 3&2-re feláll szerencsétlen CB 10 yardra az elkapótól, meg P.Ford visszamozog coverage-be... Ha a kövi szezonban ilyesmiket nem látnánk, azért az nem lenne baj 😊Mazsolázva Clint Hurtt nyilatkozataiból:O, igen! Alljunk at meg tobb emberezesre es blitzre, mert a jo QB-k pont arrol hiresek, hogy nem szedik szet ezeket a schemakat. Bucifalva Teknosok ellen ez minden bizonnyal mukodni is fog, de a legjobb 10 QB ellen szinte biztosan nem. Es a passrush mitol kap erore? Nincs is hozza emberunk, hogy a fal "elore menjen" es ne hatra.
- 3-4-es rendszer közel áll hozzá (Vic Fangio hatására), venne át elemeket, de egy más/összetett/bonyolultabb rendszert szeretne
- agresszívebb rendszer, több blitz, több ember, kevesebb zóna (Adams kulcspozi)
- kell játékosmozgás, de alapvetően a meglévő emberek jók a rendszerhez, ebből próbál építkezni
- elvileg szabad kezet kaptak (Hurtt + Desai, akiről nagyon jókat mondott futball IQ terén és Karl Scottról is)
peet_24
undisputedly
(engedd el te is a negatív hullámokat 😀 )
több mint 2 éve
Mazsolázva Clint Hurtt nyilatkozataiból:O, igen! Alljunk at meg tobb emberezesre es blitzre, mert a jo QB-k pont arrol hiresek, hogy nem szedik szet ezeket a schemakat. Bucifalva Teknosok ellen ez minden bizonnyal mukodni is fog, de a legjobb 10 QB ellen szinte biztosan nem. Es a passrush mitol kap erore? Nincs is hozza emberunk, hogy a fal "elore menjen" es ne hatra.
peet_24
több mint 2 éve
peet_24
275
Mazsolázva Clint Hurtt nyilatkozataiból:- 3-4-es rendszer közel áll hozzá (Vic Fangio hatására), venne át elemeket, de egy más/összetett/bonyolultabb rendszert szeretne
- a D fal
több mint 2 éve
Vobox
635
Konkrétan a Sárkányok Anyjánál kiköptem a kávét.Én visszajöttem mégegyszer elolvasni 😂😂 a Chewing expert-nél már könnyeztem
Elég sok itten a tárgyi tévedés, kijavítottam, nincs mit.tomz
...
akdestroyer
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Konkrétan a Sárkányok Anyjánál kiköptem a kávét.Elég sok itten a tárgyi tévedés, kijavítottam, nincs mit.
...
akdestroyer