Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Azert en meg nem temetnem a draftot, mondvan, hogy itt nem tudnak normalisan pickelni. Egyreszt, azt nem egyszeru azert jobbara 20+-os cetlikkel. Masreszt meg minden poszton mas a scoutok rendszere es fontossagi sorrendje. Az iranyito eseteben ezt nehez kitalalni, mert tizezer eve gondolkozni sem kellett iranyiton Wilson miatt. A Hawks 2011 ota egyszer huzott top15 kornyeken, amugy elso kor vegen, playoffos pickkel.Sok mindenben tök igazad van DE
Most ez alapbol mas, mert 1/9 az a bizonyos cetli, ami arra is eleg lehet, hogy kiszedd a class legjobb iranyitojat. Vagy felmenj erte. A lenyeg, hogy kb valogathat a csapat a prospectek kozul, ha akar. Az meg baromsag, hogy senki sem er top10es cetlit. Ha fit a rendszeredbe, er. De ez toled fugg, neked kell megteremtened az alapokat, hogy minel tobbet hozz ki a jatekosbol.
A lenyeg, hogy a Seahawks jo helyzetben van, ha draftolna kubet. Egy ujoncnak fekszik Carrollek felfogasa, hogy nem dobaltatjak hiperagressziven, kisebb lenne vele a nyomas.
Mas kerdes, hogy szerintem itt egyelore nem gondolkoznak uj kubeban, hanem Lockkel megprobalkoznak. En siman draftolnek szerintem melle valakit, mar csak azert is, hogy adj jovokepet a csapatnak es a szurkoloknak. Talan most nincsen elit talent a drafton, de nem volt az Allen sem, Herbert sem, Burrow-t is fikaztak rengetegen, es lehetne meg sorolni. Viszont jovore mar hiaba erosebb netan a class, nem lesz valoszinuleg lehetoseg top10ben valasztani valakit, mert Wilsonnal ketlem, hogy akarcsak top17-es elso kor lesz, amit kap a Seattle.
Stez
Egyre kevésbé vagyok abban biztos, hogy Carroll a run first run third felfogása tudatos (nem csak a hibás koncepció visszaszabályzása, magyarul farkába harapó kígyó), és hogy valóban jó-e egy újoncnak.
Az hogy egy újoncot szépen lassan vezetünk be az NFL világába nem tudom, hogy jó e?! Edzésen nem jön ki minden, kijavítani sem lehet.
Szerintem sok példa azt mutatja, hogy jobb ha hagyjuk, hogy elkövesse a hibákat. Nem erre ment rá Wilson utolsó pár éve, de vastagon benne volt A csávó a végén kb 7 féle dobást volt hajlandó megcsinálni, és ütempasszokat soha nem tanulta meg emberre, illetve teljesen törölte a repertoárból, ahogy mindent, amiből pick lehetett. Aztán elkezdtünk 3-ra is futni. Ugye itt szabályozott vissza a rendszer. Nem tudom Braxa hány alkalommal kapott agyvérzést.
Ez az NFC West, itt lakik a bajnok.... itt win nowban van 2 csapat. A leghosszabb múltja Pocicnak van és Lockettnek. Senki nem sértődik meg, ha a Seahawks 2 évig nem dominálja a divíziót.
Ami a stáb iránti bizalmatlanságot illeti.
Most attól a történelmi ténytől tekintsünk el, hogy az egyetlen igazán tartósan bevált 1. körös Pick Earl Thomas volt 2010-ben.... erre azért na! Penny, ha játszik, akkor jó, csak keveset játszik.
Nem azzal van a baj, hogy ordas nagy reach minden pick, vagy sikerül elbaszni valamilyen alulteljesítő/mentálios zavarokkal/démonokkal küzdő csávóra., hanem az, hogy:
1 értelmes buildet nem képesek Carrollék összerakni. 4-5 éve arra a kérdésre nincs válasz, hogy mi az a koncepció, amely alapján ez a csapat képes dominálni mondjuk az LA-t. Vannak működő részprojektek...lásd Metcalf, de az egész nem áll össze. Gyanítom, hogy Wilson ezt a banánt unta meg.
2. Éppen Penny példája mutatja, hogy, ha szakember foglalkozik egy tehetséggel, akkor a Tuttinak tűnő- kimérhető bust sem biztosan bust. Kúrva gyenge a tehetséggondozás az utóbbi években. Régen pont ebben voltunk erősek. Sajnos nálunk az összes olyan mutató, ami azt üvölti, hogy baj van az edzői munkával (szabálytalanságok bizonyos fajtái, elveszített párharcok, dropok, stb) pirosban áll.
Arról nem is beszélnék, hogy Carroll mennyire tanácstalan volt pont tavaly év közben .
több mint 2 éve
braxa88
12 534
rookie szezonjában a pats ellenelső jó meccse, előtte nem hittem benne, de ezután elkezdtünk reményedni hogy van QBnk. Lett is. Szomorú hogy csak 10 évig.
www.youtube.com/watch?v=y6fFBLCi25k
mondjuk a meccset (és aamúgy a két SB-ba jutást is) Shermanék hozták.
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Most Badass Russell Wilson moment.Mindenkinek van kedvence, az enyém az Arizóna elleni stiff Arm+TD 2014-ben a 16. meccsen:
www.youtube.com/watch?v=gOizdecsJrg
több mint 2 éve
Azert en meg nem temetnem a draftot, mondvan, hogy itt nem tudnak normalisan pickelni. Egyreszt, azt nem egyszeru azert jobbara 20+-os cetlikkel. Masreszt meg minden poszton mas a scoutok rendszere es fontossagi sorrendje. Az iranyito eseteben ezt nehez kitalalni, mert tizezer eve gondolkozni sem kellett iranyiton Wilson miatt. A Hawks 2011 ota egyszer huzott top15 kornyeken, amugy elso kor vegen, playoffos pickkel. Most ez alapbol mas, mert 1/9 az a bizonyos cetli, ami arra is eleg lehet, hogy kiszedd a class legjobb iranyitojat. Vagy felmenj erte. A lenyeg, hogy kb valogathat a csapat a prospectek kozul, ha akar. Az meg baromsag, hogy senki sem er top10es cetlit. Ha fit a rendszeredbe, er. De ez toled fugg, neked kell megteremtened az alapokat, hogy minel tobbet hozz ki a jatekosbol.
A lenyeg, hogy a Seahawks jo helyzetben van, ha draftolna kubet. Egy ujoncnak fekszik Carrollek felfogasa, hogy nem dobaltatjak hiperagressziven, kisebb lenne vele a nyomas.
Mas kerdes, hogy szerintem itt egyelore nem gondolkoznak uj kubeban, hanem Lockkel megprobalkoznak. En siman draftolnek szerintem melle valakit, mar csak azert is, hogy adj jovokepet a csapatnak es a szurkoloknak. Talan most nincsen elit talent a drafton, de nem volt az Allen sem, Herbert sem, Burrow-t is fikaztak rengetegen, es lehetne meg sorolni. Viszont jovore mar hiaba erosebb netan a class, nem lesz valoszinuleg lehetoseg top10ben valasztani valakit, mert Wilsonnal ketlem, hogy akarcsak top17-es elso kor lesz, amit kap a Seattle.
több mint 2 éve
Reméljük a jó öreg Drew nem lát pálýát.és mi van ha Lakat is űrszámokat hoz nálatok? 😀
Egyébként legalább most pont kerülhet az 1000éves vitára: RW miatt voltak az O-nak korlátai, vagy a stáb volt teljesen inkompetens? Ha Denverben RW űrszámokat hoz, akkor még egy ok lehet a firePC tábornak, hogy edzőváltást követeljen.
funkyparduc
mind2 stáb lehetett inkompetens
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ejha!index.hu/techtud/2022/03/09/antarktisz-deli-sark-felfedezo-hajozas-ernest-shackleton-hajo-endurance-regeszet-tenger/Sem megerősíteni, sem magcáfolni! 😀
Helm erről van szó? 😊
dande
Helmut the Dystopian Ride
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
index.hu/techtud/2022/03/09/antarktisz-deli-sark-felfedezo-hajozas-ernest-shackleton-hajo-endurance-regeszet-tenger/Sem megerősíteni, sem magcáfolni! 😀
Helm erről van szó? 😊
dande
több mint 2 éve
index.hu/techtud/2022/03/09/antarktisz-deli-sark-felfedezo-hajozas-ernest-shackleton-hajo-endurance-regeszet-tenger/Helm erről van szó? 😊
több mint 2 éve
Helm!!!most majdnem irtam erre vmit, de a multkori miatt inkabb csondben maradok, vezeklesul. ertekeld 😉
Giants???
Kurva nagyot csalódtam.
Nálunk pont most nyílik a SB window!!!!
Bazzani
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Helm!!!Nem nyílik, és ezzel a derék edzővel nem is fog. Bármennyire kedvelem a GM-eteket....nem nagyon értem mire gondolt.
Giants???
Kurva nagyot csalódtam.
Bazzani
Elképesztően nagy lesz az akarás, az összetartás, a HIT egymásban, a SZURKOLÓKBAN (mindenben) , EONOKBAN... Mondjuk azt még nem látom, hogy focizni ki fogja megtanítani a játékosokat (és a vezetőedzőt), illetve hogy az univerzum erőiből ki formáz támadó, és védő játékot...NFL szinten értékelhetőt, meg úgynevezett edzői döntéseket.
De ez nem számít, az számít, hoyg minden más csapat szurkolója odamenjen, és megbecsüléséről biztosítson. Ez a Lions szurkolói lét alapja.
Amúgy meg minden meccseteket láttam, és idén is megnézem. Mélyen csalódott vagyok a Lions miatt, és szerintem a nagy akarásnak egy nagy befosás lesz a vége.
Azért nem írtam idén sem mert boldog boldogtalan oda ment megmagyarázni, hogy ez jó!
több mint 2 éve
Helm!!!Giants???
Kurva nagyot csalódtam.
több mint 2 éve
Fogok. Már most sokkal jobban érdekel, hogy milyen erősségeket fog megépíteni, mint szmöre n+1. próbálkozása a Bills védelem felgyorsítására.Gondolom most lesz szurkolói exodusz. Láttam, hogy Undi is ultimátumot adott a csapatnak. Én maradok, DE tekintettel arra, hogy a Chargershez nem mehetek -az túl sok konfliktussal jár otthon- Brian Daboll meg a Giantsnél folytatja, Stipistop Giants!welcome on board. azert a giants topikban a komoly elemzeseket elvarjuk majd a meccsek utan, ez nem csak bandwagon, meg kell dolgozni a tagsagert 😊
csebi
Mindegy érdekes draft lesz. Az biztos, hogy nem lesz balanced build. Érdekes draft lesz.
több mint 2 éve
twitter.com/NFLonFOX/status/1501283458987053058?s=20&t=srI0R8xi10eeIbpulfm_ow
Szerkesztette: Pizsama
több mint 2 éve
Gondolom most lesz szurkolói exodusz. Láttam, hogy Undi is ultimátumot adott a csapatnak. Én maradok, DE tekintettel arra, hogy a Chargershez nem mehetek -az túl sok konfliktussal jár otthon- Brian Daboll meg a Giantsnél folytatja, Stipistop Giants!welcome on board. azert a giants topikban a komoly elemzeseket elvarjuk majd a meccsek utan, ez nem csak bandwagon, meg kell dolgozni a tagsagert 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
mondjuk tavaly nehez nagyot dobni a drafton ha elso picked 2/56 (bar ertem a WR needet, de azert a 8. wr-t kihuzni tenyleg pfff) majd a kovetkezo pick meg 4/137 ...Megoszlanak a velemenyek RW-rol. Ha braxat kerdezed, nem elit, ha Ak-t, elit. En sokkal inkabb hajlok az elit statusz odaitelese fele, mert itt botrany szar stabjai voltak karrierje alatt, kiegeszitve egy konstansan gyenge fallal meg egy van p@cs HC-val. (meg lehet nezni hol vannak a korabbi OC-jei. Ilyen Jaxonvilleben es hasnlo helyeken)megertem az elkeseresedest, de ha Wilson menni akart akkor nagyon nem volt mas ut. fajni fog ez a par ev, de ha ugyesek vagytok sztem 3 ev mulva ugyes epitkezessel vissza fogtok kerulni PO kozelebe. sokkal jobban alltok sztem mint a Broncos, nem is ertem az ottani ujjongast. sztem Wilson nem az az elit qb, akiert ennyit adni kell.Az a helyzet, hogy ez egy szavahihetetlen, tulajdonosi szinten erdektelen frencsajz, ami egy szenilis ven g@ci jatszotereve valt. Egy hete meg ment a mantra, hogy nincs rebuild, nem is lesz.Takarodj PC!Hogyan lehet egy posztot többször lájkolni?
undisputedly
Wagner cutMi lesz a következő?
Keményen ráléptetek a gázra a rebuildben.
Bazzani
A KENYÉR?
akdestroyer
Megis melyik univerzumban bizol meg egy olyan, 70 eves foedzot/GM-et a rebuilddel, aki 5 eve nem hozott jo dontest, 2 eve pedig a liga modern tortenetenek legrosszabb cserejet hajtotta vegre?!
Megis milyen frencsajz banik igy az ikonikus jatekosaival akik az egyetlen gyurut szallitottak a frencsajz torteneteben?
Addig nem nezek tobbe seahawks meccset/hireket, amig PC itt van.
undisputedly
csebi
Teljesen mindegy milyen draft tokenk van. Nezd meg hogyan hasznaltuk fel azt az elmult 9 evben. PC VP of football operations, tehat a HC poszt mellett meg o a GM fonoke is. Konkretan az o lelken szarad az osszes draftunk. Nezd meg oket. Botrany. Adams trade? Kb annyit adtunk egy kozepszer SS-ert a 21. szazad NFL-jeben, mint amit most kaptunk egy frencsajz QB-ert.
70 eves, minden szava hazugsag, az elmult evekben nem volt olyna nyilatkozata ami ne lett volna az es amivel ne ment volna szembe fel even belul max.
Es Jody (Paul Allen testvere) Paul halala utan megorokolte a csapatot, de konkretan sz@rik ra. Abszolut nem erdekli. PC azt csinal amit akar. Megis milyen owner nez ra az idei szezonra es mondja azt, hogy "hmmm, fasza munkat vegeztel, megtartalak egy complett rebuildre"?!?!?!?! Csak olyan akit abszolut nem erdekel a csapat sorsa vagy olyan aki full inkompetens.
undisputedly
ahogy ranezek a draftjaitokra korabbi evekbol akkor azt latni, hogy elegge def heavy az eleje (2 wr az off jatekos az utobbi 3 ev draftjabol az elso ket korbol) es az Adams trade az csunya. idei ev csunya lesz Lockkal az teny, de nem biztos h ez baj nektek, majd jovore, ott jonnek ki szep QBk a draftra, jobb is az a class sztem mint az idei (bar annal nem nehez), lesz vszeg 2 picketek, tudtok feltradelni is bar nem hiszem h lesz ra szukseg.
PC erdekes kerdes, remenykedjetek abban, hogy ultra szar ev utan takaritva lesz.
több mint 2 éve
Üdv, Helm 😊Nemá', pont a Giants, mikor mi is ott vagyunk nem messze? 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ahelyett hogy jönnè hozzánk, 😉😏 amúgy ha legközelebb ilyen vidèkekre mèsz vigyèl magaddal egy misszionárius mindig kell 😛😜Bázis hívja Helmutot!Igen!
empty taxi
Antarktisz:
Lényegében megjöttünk, király volt. Nincs még vége, napokon belül megyek vissza még kontroll mérésre, csak a szüleim dolgát elrendezem. Fogok mesélni, majd szólok, ha van esemény (átveszek valami díjat, ilyesmi 😊 ).
Focsika
Nem néztem focit 2 Bills meccs kivételével. (Szmöre Te értelmetlen fasz!)
Nem tudok amúgy nagyon semmit, meg egy kicsit le is szarom a focit a jelenlegi helyzetben. Lemaradtam az összes nagy storyról. Azt láttam, hogy nem működik a Rooney Rule. Pár napja olvasta, hogy kirakták KNJr-t. Mondjuk nem kapkodták el...
New-Old Stock a Staff in Seattle 😀 - de amúgy ez kicsit szomorú.
Wilson:
Megrendeltem Wilson Ciara könyvét.
Én amúgy tudom a választ a könyv címében feltett kérdésre, Wilson esetében.
-Wilson esetében kicsit jobb teljesítmény sorsfordító helyzetekben, mondjuk kevesebb eladott labda, benyelt sack, jobb olvasás, összességében több beletett meló az utóbbi pár évben. Talán ez kellett volna, hogy Ő legyél AZ. DE nem Ő lett AZ!
Mint iszapképű chicagoi/delta blues arcokon, illetve Arethán szocializálódott zenehallgató, a soul alapú urban popot erősen megvetem, nem is értem, így Ciara esetében nem tudom a választ....
Azt reméltem, hogy, ha lelép Wilson, akkor többé, már nem az én gondom.... ehhez képest a feleségem 2 napja őrjöng a Wilson trade miatt, mint die hard Broncos fan. Vigasztalom, soha ennyi pozitívat nem mondtam Wilsonról. Az a durva, hogy én jobban kezdem elhinni, mint ő. Mindezek ellenére van abban a dealben érték a Denvernek, és a legjobbakat Wilsonnak.
Wagner cut:
Elhamarkodott lépésnek tűnik, de részemről értékelni is az lenne. Nem tudom, ki lesz a védelem esze. Nincs az a sémaváltás, amit a csávó ne tudna megoldani. Az viszont igaz, hogy sokba kerül, és miután build váltás van ez fontos. Bár annyira nincs gravitációs tere a Seattlenek jelenleg, hogy nem tudom kire akarjuk a capet elkölteni. Persze lehet tévedek. Bárhol nyomja követni fogom.
Trade érték Wilsonért:
Elvileg jól mutat, és ha nem Carroll, és csapata tenné össze a következő Buildet, akkor látnám, értelmét, de Carroll és csapta teszi össze a következő buildet....
Nem az a baj, hogy reachek lesznek, hanem, hogy nem hiszek a koncepcióban, amibe játékost húznak.
Akárhány 1. körös pick ennek a szakmai vezetésnek olyan, mintha pénzt adnál egy kisgyereknek hogy vegyen magának ajándékot...
Srácok a Blazers 0.39-el áll és tök életesen lefingottan játszik... Jo Lynn ADJA EL A CSAPATOT!
Exodus:
Gondolom most lesz szurkolói exodusz. Láttam, hogy Undi is ultimátumot adott a csapatnak. Én maradok, DE tekintettel arra, hogy a Chargershez nem mehetek -az túl sok konfliktussal jár otthon- Brian Daboll meg a Giantsnél folytatja, Stipistop Giants!
több mint 2 éve
Reméljük a jó öreg Drew nem lát pálýát.Uj rendszer, uj elkapok, mit ertesz urszamok alatt? Statisztika vagy hatekonysag es gyozelmek?
Egyébként legalább most pont kerülhet az 1000éves vitára: RW miatt voltak az O-nak korlátai, vagy a stáb volt teljesen inkompetens? Ha Denverben RW űrszámokat hoz, akkor még egy ok lehet a firePC tábornak, hogy edzőváltást követeljen.
funkyparduc
több mint 2 éve
Helmut the Dystopian RideNem megyek el, csak PC regnalasa alatt bojkottalok 😊
több mint 2 éve
Reméljük a jó öreg Drew nem lát pálýát. Egyébként legalább most pont kerülhet az 1000éves vitára: RW miatt voltak az O-nak korlátai, vagy a stáb volt teljesen inkompetens? Ha Denverben RW űrszámokat hoz, akkor még egy ok lehet a firePC tábornak, hogy edzőváltást követeljen.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Bázis hívja Helmutot!Igen!
empty taxi
Antarktisz:
Lényegében megjöttünk, király volt. Nincs még vége, napokon belül megyek vissza még kontroll mérésre, csak a szüleim dolgát elrendezem. Fogok mesélni, majd szólok, ha van esemény (átveszek valami díjat, ilyesmi 😊 ).
Focsika
Nem néztem focit 2 Bills meccs kivételével. (Szmöre Te értelmetlen fasz!)
Nem tudok amúgy nagyon semmit, meg egy kicsit le is szarom a focit a jelenlegi helyzetben. Lemaradtam az összes nagy storyról. Azt láttam, hogy nem működik a Rooney Rule. Pár napja olvasta, hogy kirakták KNJr-t. Mondjuk nem kapkodták el...
New-Old Stock a Staff in Seattle 😀 - de amúgy ez kicsit szomorú.
Wilson:
Megrendeltem Wilson Ciara könyvét.
Én amúgy tudom a választ a könyv címében feltett kérdésre, Wilson esetében.
-Wilson esetében kicsit jobb teljesítmény sorsfordító helyzetekben, mondjuk kevesebb eladott labda, benyelt sack, jobb olvasás, összességében több beletett meló az utóbbi pár évben. Talán ez kellett volna, hogy Ő legyél AZ. DE nem Ő lett AZ!
Mint iszapképű chicagoi/delta blues arcokon, illetve Arethán szocializálódott zenehallgató, a soul alapú urban popot erősen megvetem, nem is értem, így Ciara esetében nem tudom a választ....
Azt reméltem, hogy, ha lelép Wilson, akkor többé, már nem az én gondom.... ehhez képest a feleségem 2 napja őrjöng a Wilson trade miatt, mint die hard Broncos fan. Vigasztalom, soha ennyi pozitívat nem mondtam Wilsonról. Az a durva, hogy én jobban kezdem elhinni, mint ő. Mindezek ellenére van abban a dealben érték a Denvernek, és a legjobbakat Wilsonnak.
Wagner cut:
Elhamarkodott lépésnek tűnik, de részemről értékelni is az lenne. Nem tudom, ki lesz a védelem esze. Nincs az a sémaváltás, amit a csávó ne tudna megoldani. Az viszont igaz, hogy sokba kerül, és miután build váltás van ez fontos. Bár annyira nincs gravitációs tere a Seattlenek jelenleg, hogy nem tudom kire akarjuk a capet elkölteni. Persze lehet tévedek. Bárhol nyomja követni fogom.
Trade érték Wilsonért:
Elvileg jól mutat, és ha nem Carroll, és csapata tenné össze a következő Buildet, akkor látnám, értelmét, de Carroll és csapta teszi össze a következő buildet....
Nem az a baj, hogy reachek lesznek, hanem, hogy nem hiszek a koncepcióban, amibe játékost húznak.
Akárhány 1. körös pick ennek a szakmai vezetésnek olyan, mintha pénzt adnál egy kisgyereknek hogy vegyen magának ajándékot...
Srácok a Blazers 0.39-el áll és tök életesen lefingottan játszik... Jo Lynn ADJA EL A CSAPATOT!
Exodus:
Gondolom most lesz szurkolói exodusz. Láttam, hogy Undi is ultimátumot adott a csapatnak. Én maradok, DE tekintettel arra, hogy a Chargershez nem mehetek -az túl sok konfliktussal jár otthon- Brian Daboll meg a Giantsnél folytatja, Stipistop Giants!
több mint 2 éve
szerintem az 1/9-et odaadjuk McCaffrey-értCsak adnátok, de nem fogadjuk el.
peet_24
Balfaszok ha találkoznak
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Megoszlanak a velemenyek RW-rol. Ha braxat kerdezed, nem elit, ha Ak-t, elit. En sokkal inkabb hajlok az elit statusz odaitelese fele, mert itt botrany szar stabjai voltak karrierje alatt, kiegeszitve egy konstansan gyenge fallal meg egy van p@cs HC-val. (meg lehet nezni hol vannak a korabbi OC-jei. Ilyen Jaxonvilleben es hasnlo helyeken)megertem az elkeseresedest, de ha Wilson menni akart akkor nagyon nem volt mas ut. fajni fog ez a par ev, de ha ugyesek vagytok sztem 3 ev mulva ugyes epitkezessel vissza fogtok kerulni PO kozelebe. sokkal jobban alltok sztem mint a Broncos, nem is ertem az ottani ujjongast. sztem Wilson nem az az elit qb, akiert ennyit adni kell.Az a helyzet, hogy ez egy szavahihetetlen, tulajdonosi szinten erdektelen frencsajz, ami egy szenilis ven g@ci jatszotereve valt. Egy hete meg ment a mantra, hogy nincs rebuild, nem is lesz.Takarodj PC!Hogyan lehet egy posztot többször lájkolni?
undisputedly
Bazzani
A KENYÉR?
akdestroyer
Megis melyik univerzumban bizol meg egy olyan, 70 eves foedzot/GM-et a rebuilddel, aki 5 eve nem hozott jo dontest, 2 eve pedig a liga modern tortenetenek legrosszabb cserejet hajtotta vegre?!
Megis milyen frencsajz banik igy az ikonikus jatekosaival akik az egyetlen gyurut szallitottak a frencsajz torteneteben?
undisputedly
csebi
Teljesen mindegy milyen draft tokenk van. Nezd meg hogyan hasznaltuk fel azt az elmult 9 evben. PC VP of football operations, tehat a HC poszt mellett meg o a GM fonoke is. Konkretan az o lelken szarad az osszes draftunk. Nezd meg oket. Botrany. Adams trade? Kb annyit adtunk egy kozepszer SS-ert a 21. szazad NFL-jeben, mint amit most kaptunk egy frencsajz QB-ert.
70 eves, minden szava hazugsag, az elmult evekben nem volt olyna nyilatkozata ami ne lett volna az es amivel ne ment volna szembe fel even belul max.
Es Jody (Paul Allen testvere) Paul halala utan megorokolte a csapatot, de konkretan sz@rik ra. Abszolut nem erdekli. PC azt csinal amit akar. Megis milyen owner nez ra az idei szezonra es mondja azt, hogy "hmmm, fasza munkat vegeztel, megtartalak egy complett rebuildre"?!?!?!?! Csak olyan akit abszolut nem erdekel a csapat sorsa vagy olyan aki full inkompetens.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
megertem az elkeseresedest, de ha Wilson menni akart akkor nagyon nem volt mas ut. fajni fog ez a par ev, de ha ugyesek vagytok sztem 3 ev mulva ugyes epitkezessel vissza fogtok kerulni PO kozelebe. sokkal jobban alltok sztem mint a Broncos, nem is ertem az ottani ujjongast. sztem Wilson nem az az elit qb, akiert ennyit adni kell.Az a helyzet, hogy ez egy szavahihetetlen, tulajdonosi szinten erdektelen frencsajz, ami egy szenilis ven g@ci jatszotereve valt. Egy hete meg ment a mantra, hogy nincs rebuild, nem is lesz.Takarodj PC!Hogyan lehet egy posztot többször lájkolni?
undisputedly
Bazzani
A KENYÉR?
akdestroyer
undisputedly
több mint 2 éve
peet_24
275
kavarognak a gondolatok rendesen...- HA a detroit és az arizona meccseket bukjuk a végén, más lett volna a forgatókönyv? Mennie kellett volna az öregnek? Szerintem nagyon drága volt az a két győzelem...nem volt elég a kívülről jövő indulat
- Wagnerrel jó fej volt a csapat? Elküldéssel nincs pick, meg trade, meg fizuátvállalás, meg egyéb macera, talán több a mozgástere nem? (Hogy itt mostanában nem lesz gyűrű, az biztos). Ha jó helyre tud menni, akkor contender csapathoz megy, vagy máshol kaphat több pénzt. Wagner szemszögéből ez jól is elsülhet eredmény/pénz tekintetében talán.
- A D# arca és vezére Brooks és Adams, az O# arca és vezére Lock, DK és Penny lesz? (ha még DK-t el nem adjuk addig) Azért az f@sza, nem lesz könnyű szurkolni a csapatnak. Végleg elfogynak az okos emberek, játékok?
- NEM TUDUNK DRAFTOLNI! (az egyetemi ismeretségek és scout adatok már nincsenek meg, amik segítették a LOB kihalászását, borzasztó százalékkal dolgozik a FO) 12 első kört is kaphatunk, ha gyöngyöt veszünk belőle
- Egy tehetséges meglepetésirányítóval, akit nem ismertek és egy kiemelkedő védelemmel, amire nem nagyon volt akkor ellenszer, PC hozott 1,5 SB-t. Ezek nélkül, megújulásra képtelenül ki gondolja, hogy eredmények jönnek?
- Megvan a saját Bill O'Brianunk. Neki ki tekeri ki a kezéből a gyeplőt?
-PC és JS felelmelte a szaros vödröt és a feje felett tartja. Ha RW parádézik, BW tündököl, mi meg lehozunk egy 4-13-as szezont, akkor égnie kell a Lumen Fieldnek. Az Adams trade, a kilátástalanság és a 7-10 szezon után viszonylag erősek voltak a hangok. Ha lemegyünk bottom 5(3) csapatba, akkor olyan erősnek kell lennie a kritikáknak, hogy ne legyen más választás. Ha lezüllés mellett is maradnak, akkor mi leszünk a bohóccsapat, átvesszük a sipkát Houstonból
- PC és JS: jöhet a tremendous job, mert lehet számolgatni, meg ellenérték ide/oda, de ilyen irányító elcserélésébe csak akkor nem buksz bele, ha utána nagyon domborítasz. Hirtelen nem is jut eszembe példa, akinek sikerült...
- RW menni akart. RW utálta már ezt. Anyuci is duruzsolt. Nem melózott, inkább brandet épített, celebpároskodott. Igazi orosz rulett, hogy tündöklés lesz, vagy hisztike. Magassági limitje miatt korlátozott és nem tud üstökös lenni, vagy mi nem hoztuk ki belőle? Az új rendszerben tudnak 4-5-6 yardos sok passzal haladni?
- A sakktáblán Waldron és emberei játsszák a sötét parasztok szerepét?