Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
braxa88
12 534
1/9+C: Tyler Linderbaum is reális lehet.
van most több út is:
-LT: Duane Brown ha nem marad. Charless Cross, Evan Neal. Erős OT class
-QB: Lock van, sztem week1 kezdő, nem is nagyon van igazán jó QB prospect. Malik Willist vagy Kenny Pickettet én mondjuk bírom. De nem lenne gond ha maradnánk 22ben Locknál, és jövőre Stroud vagy Young a top3ban, úgyis kb ott végzünk.
-EDGE: Az azért vicc hogy hamarabb vágtuk ki Wagnert mint Mayowat, Hydert és Colliert. Mindegy, egész erős a EDGE class, óriási need kell Taylor mellé egy új arc. Jermaine Johnson, David Ojabo, Trevon Walker, George Karlaftis...
-CB: Reed még FA, Sidney is, Tre Brown van egyedül. Nekem most Ahmad Garnder a kedvencem, őt szeretném.
2.körben van két pick is, egyikkel hátra trade, és jöhet OT, EDGE, akár még egy CB, DT.
nem számolok h FAn érezik kezdőszintű ember(értsd bármelyik csapatban kezdene) ezekre a posztokra.
Izgatott vagyok, mégha szomorkásan is, de izgatott
braxa88
több mint 2 éve
Az a helyzet, hogy ez egy szavahihetetlen, tulajdonosi szinten erdektelen frencsajz, ami egy szenilis ven g@ci jatszotereve valt. Egy hete meg ment a mantra, hogy nincs rebuild, nem is lesz.Takarodj PC!Hogyan lehet egy posztot többször lájkolni?
undisputedly
Wagner cutMi lesz a következő?
Keményen ráléptetek a gázra a rebuildben.
Bazzani
A KENYÉR?
akdestroyer
Megis melyik univerzumban bizol meg egy olyan, 70 eves foedzot/GM-et a rebuilddel, aki 5 eve nem hozott jo dontest, 2 eve pedig a liga modern tortenetenek legrosszabb cserejet hajtotta vegre?!
Megis milyen frencsajz banik igy az ikonikus jatekosaival akik az egyetlen gyurut szallitottak a frencsajz torteneteben?
Addig nem nezek tobbe seahawks meccset/hireket, amig PC itt van.
több mint 2 éve
Duff
3 133
Deep depression what I feel, de nem teljesen érthetetlen lépés a rebuild. Azért örültem volna, ha a rebuild nem csak a roster kitakarításával, hanem a staff megtisztítával is jár. Így sajnos nem vagyok túl bizakodó, főleg a draftot illetően. Kicsit olyan érzésem van, mikor Hasselbeck lelépett a Saints elleni beast quakes PO után, és azt azt követő szezonban a jó öreg Tarvaris-szal és Mindenesetre valamiért izgatottabb vagyok a csapattal kapcsolatban, mint az elmúlt 2-3 évben, valszeg, mert most kiderül, hogy a langyos fosból vajon hullámzó szarkupacba megyünk-e át évekre, vagy szépen megindulunk felfelé.
több mint 2 éve
peet_24
275
szerintem az 1/9-et odaadjuk McCaffrey-ért
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Takarodj PC!Hogyan lehet egy posztot többször lájkolni?
undisputedly
Wagner cutMi lesz a következő?
Bazzani
A KENYÉR?
több mint 2 éve
Wagner cutTakarodj PC!
Bazzani
több mint 2 éve
braxa88
12 534
1/9van most több út is:
-LT: Duane Brown ha nem marad. Charless Cross, Evan Neal. Erős OT class
-QB: Lock van, sztem week1 kezdő, nem is nagyon van igazán jó QB prospect. Malik Willist vagy Kenny Pickettet én mondjuk bírom. De nem lenne gond ha maradnánk 22ben Locknál, és jövőre Stroud vagy Young a top3ban, úgyis kb ott végzünk.
-EDGE: Az azért vicc hogy hamarabb vágtuk ki Wagnert mint Mayowat, Hydert és Colliert. Mindegy, egész erős a EDGE class, óriási need kell Taylor mellé egy új arc. Jermaine Johnson, David Ojabo, Trevon Walker, George Karlaftis...
-CB: Reed még FA, Sidney is, Tre Brown van egyedül. Nekem most Ahmad Garnder a kedvencem, őt szeretném.
2.körben van két pick is, egyikkel hátra trade, és jöhet OT, EDGE, akár még egy CB, DT.
nem számolok h FAn érezik kezdőszintű ember(értsd bármelyik csapatban kezdene) ezekre a posztokra.
Izgatott vagyok, mégha szomorkásan is, de izgatott
több mint 2 éve
Végre eljutunk odáig, hogy Adams lesz a franchise arca...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
peet_24
275
najóvanmostmá... sellout van?
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Metcalf to RavensBázis hívja Helmutot!
empty taxiJobb reggelt is el tudtam volna képzelni. Nagyon nagy kár Bobbyért, de az utóbbi időben már nem tudott a saját szintjén teljesíteni. Wilson és Wagner más mezben. Nem lesz egyszerű látvány a régi Hox szurkolóknak.Lockett érthetetlen lenne. nem spórolnánk vele hanem 5M-val csökkene is a capspace
Innentől tényleg új idők jönnek, de a jövőt egyenlőre sűrű homály fedi.
Mi jöhet még? Felkészül Lockett?
garrett27
és kb mit kapnánk érte? 3-4.kört szoktak adni egy ilyen korú, fizujú WRért.
Az ő tradeje jobban fájna, kevésbé érteném mint a tegnapi napot.
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Bázis hívja Helmutot!
empty taxi
Jobb reggelt is el tudtam volna képzelni. Nagyon nagy kár Bobbyért, de az utóbbi időben már nem tudott a saját szintjén teljesíteni. Wilson és Wagner más mezben. Nem lesz egyszerű látvány a régi Hox szurkolóknak.Lockett érthetetlen lenne. nem spórolnánk vele hanem 5M-val csökkene is a capspace
Innentől tényleg új idők jönnek, de a jövőt egyenlőre sűrű homály fedi.
garrett27
és kb mit kapnánk érte? 3-4.kört szoktak adni egy ilyen korú, fizujú WRért.
Az ő tradeje jobban fájna, kevésbé érteném mint a tegnapi napot.
több mint 2 éve
Jobb reggelt is el tudtam volna képzelni. Nagyon nagy kár Bobbyért, de az utóbbi időben már nem tudott a saját szintjén teljesíteni. Wilson és Wagner más mezben. Nem lesz egyszerű látvány a régi Hox szurkolóknak.Innentől tényleg új idők jönnek, de a jövőt egyenlőre sűrű homály fedi.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Bázis hívja Helmutot!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
braxa88
12 534
kemény hogy törölték a tweetet...— Seattle Seahawks (@Seahawks) March 8, 2022
Klaci79
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Bobby már nem ért 20 milliót. ez van sajnos. de ez rohadt fájó. 8 allpro, 8 pro bow, Super Bowl. Pályafutása 80%-ában magasan top1 LB volt (mégha Kuechly nagyobb hypeot is kapott), már nem az, sőt. De tényleg nagyon fájdalmas lesz őt nézni máshol. Lett capspace, igazából rengeteg top3 a ligában. Sztem nem kezdünk vele semmit, Reed, Diggs és D.Brown megtartása +kiegészítő emberek túlfizetése lesz.
Amúgy olyan jó lenne ha egy legendánk végre innen menne nyugdíjba, vagy máshova már csak nagyon levezetni menne, és nem kivágnánk (Sherman, Wagner), nem hosszabbítunk vele (Wright, Thomas) elcserélnénk (Wilson), vagy megsérülne és idő előtt fejezi be (Chancellor, Baldwin).
Most ki a csapat arca? DK? Lockett, aki állítólag cserélhető ?
ki a top5 játékosunk? jóisten.
CJ Stroud és Bryce Young meccseket fogunk nézni ősszel nem Seahawkst 😀
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Nem lehet olyat, hogy további utasításig kiteszünk a logó helyett egy fekete zászlót?
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
Seahawks informed eight-time All-Pro and Pro-Bowl LB Bobby Wagner, a franchise icon, that they are releasing him, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 9, 2022
Wagner arrived in Seattle on the same 2012 day as Russell Wilson and now leaves the same day, too. End of an era in Seattle.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Hát ez egy sötét nap lett a Seahawks történetében!
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Wagner cut
Bazzani
Wagner cutPete Carroll ennek ellenére marad, számomra érthetetlen
Bazzani
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Megköszönhetitek, hogy így felnyomtuk az árát 😀Elvileg ti jóval többet ajánlottatok, csak Wilson nem nagyon akarta feloldani a no trade clause-t (Rapsheet), valamint a Seattle nem akarta az NFC-be cserélni (Schefter).
warr_b
Breerék szerint 3 első kört, és egy további első kör értékű második napos pickhalmazt adtatok volna. A tárgyalások azelőtt megszakadtak hogy Chase Young felmerült volna.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Aztapicsa, most láttam a dealt. Felröhögtem, elsírtam magam, és ebből csináltam még 3 szériát.Kicsit vegyesek az érzéseim.
több mint 2 éve
Na azért komolyabban véve a dolgot, nekem nagyon fog hiányozni Wilson. Nálam ő volt maga a Seahawks. Örök hála neki, mert feltett minket a térképre. Ezt soha nem szabad elfelejtenünk. De a lovak jönnek-mennek, az istálló marad. A szívem a csapaté, de nehéz évek elé nézünk. Lebegjen lelki szemünk előtt a Bills, vagy a Bengals, esetleg a Titans sztorija. Kell hogy legyen hogyan tovább.Én is ebben bíznék, de aztán jön a reality check, hogy PC és kompániája maradt, és a reményteli jövőkép mögül beúszik a Giants, Falcons, Broncos féle sors.
garrett27
több mint 2 éve
Oke, a kezdeti lelkesedes utan beutott, hogy Jody PC-t valasztotta RW helyett, aki mar nincs tobbe.Sad as fk.
több mint 2 éve
PC imája: Édes istenem, fogd a kezem, hogy ne baxxam el az ölembe pottyant első köröket 5. körös prospect RB-kre, vagy ex kosarasokra és kiöregedett birkózókra, rebuild gyanánt.ez egy kurva jó trade volt. HA és ez nagy HA, okosak akkor faszán lehet rebuildelni.
Na azért komolyabban véve a dolgot, nekem nagyon fog hiányozni Wilson. Nálam ő volt maga a Seahawks. Örök hála neki, mert feltett minket a térképre. Ezt soha nem szabad elfelejtenünk. De a lovak jönnek-mennek, az istálló marad. A szívem a csapaté, de nehéz évek elé nézünk. Lebegjen lelki szemünk előtt a Bills, vagy a Bengals, esetleg a Titans sztorija. Kell hogy legyen hogyan tovább.
garrett27