Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
1/9
van most több út is:
-LT: Duane Brown ha nem marad. Charless Cross, Evan Neal. Erős OT class
-QB: Lock van, sztem week1 kezdő, nem is nagyon van igazán jó QB prospect. Malik Willist vagy Kenny Pickettet én mondjuk bírom. De nem lenne gond ha maradnánk 22ben Locknál, és jövőre Stroud vagy Young a top3ban, úgyis kb ott végzünk.
-EDGE: Az azért vicc hogy hamarabb vágtuk ki Wagnert mint Mayowat, Hydert és Colliert. Mindegy, egész erős a EDGE class, óriási need kell Taylor mellé egy új arc. Jermaine Johnson, David Ojabo, Trevon Walker, George Karlaftis...
-CB: Reed még FA, Sidney is, Tre Brown van egyedül. Nekem most Ahmad Garnder a kedvencem, őt szeretném.

2.körben van két pick is, egyikkel hátra trade, és jöhet OT, EDGE, akár még egy CB, DT.

nem számolok h FAn érezik kezdőszintű ember(értsd bármelyik csapatban kezdene) ezekre a posztokra.

Izgatott vagyok, mégha szomorkásan is, de izgatott
braxa88
+C: Tyler Linderbaum is reális lehet.
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Takarodj PC!
undisputedly
Hogyan lehet egy posztot többször lájkolni?
Wagner cut
Keményen ráléptetek a gázra a rebuildben.
Bazzani
Mi lesz a következő?
A KENYÉR?
akdestroyer
Az a helyzet, hogy ez egy szavahihetetlen, tulajdonosi szinten erdektelen frencsajz, ami egy szenilis ven g@ci jatszotereve valt. Egy hete meg ment a mantra, hogy nincs rebuild, nem is lesz.

Megis melyik univerzumban bizol meg egy olyan, 70 eves foedzot/GM-et a rebuilddel, aki 5 eve nem hozott jo dontest, 2 eve pedig a liga modern tortenetenek legrosszabb cserejet hajtotta vegre?!

Megis milyen frencsajz banik igy az ikonikus jatekosaival akik az egyetlen gyurut szallitottak a frencsajz torteneteben?

Addig nem nezek tobbe seahawks meccset/hireket, amig PC itt van.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Deep depression what I feel, de nem teljesen érthetetlen lépés a rebuild. Azért örültem volna, ha a rebuild nem csak a roster kitakarításával, hanem a staff megtisztítával is jár. Így sajnos nem vagyok túl bizakodó, főleg a draftot illetően. Kicsit olyan érzésem van, mikor Hasselbeck lelépett a Saints elleni beast quakes PO után, és azt azt követő szezonban a jó öreg Tarvaris-szal és Jesus Christ Charlie Whistehusttel mentünk neki a szezonnak, kb. teljesen reménytelenül, de ha jól emlékszem Tarvaris végül nem is volt teljes mértékben vállalhatatlan. Aztán jött a draft, a 3. kör, és a srác, akit kihúztuk pár pick-kel a Bryan Anger pick után. Valahogy már nem érzem azt, hogy a PC+JS duó megint megtalálja a csiszolatlan gyémántot a QB posztra, Lock-ban meg egyáltalán nem bízom.

Mindenesetre valamiért izgatottabb vagyok a csapattal kapcsolatban, mint az elmúlt 2-3 évben, valszeg, mert most kiderül, hogy a langyos fosból vajon hullámzó szarkupacba megyünk-e át évekre, vagy szépen megindulunk felfelé.
több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
szerintem az 1/9-et odaadjuk McCaffrey-ért
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Takarodj PC!
undisputedly
Hogyan lehet egy posztot többször lájkolni?
Wagner cut
Bazzani
Mi lesz a következő?
A KENYÉR?

több mint 2 éve
Wagner cut
Bazzani
Takarodj PC!
több mint 2 éve
1/9
van most több út is:
-LT: Duane Brown ha nem marad. Charless Cross, Evan Neal. Erős OT class
-QB: Lock van, sztem week1 kezdő, nem is nagyon van igazán jó QB prospect. Malik Willist vagy Kenny Pickettet én mondjuk bírom. De nem lenne gond ha maradnánk 22ben Locknál, és jövőre Stroud vagy Young a top3ban, úgyis kb ott végzünk.
-EDGE: Az azért vicc hogy hamarabb vágtuk ki Wagnert mint Mayowat, Hydert és Colliert. Mindegy, egész erős a EDGE class, óriási need kell Taylor mellé egy új arc. Jermaine Johnson, David Ojabo, Trevon Walker, George Karlaftis...
-CB: Reed még FA, Sidney is, Tre Brown van egyedül. Nekem most Ahmad Garnder a kedvencem, őt szeretném.

2.körben van két pick is, egyikkel hátra trade, és jöhet OT, EDGE, akár még egy CB, DT.

nem számolok h FAn érezik kezdőszintű ember(értsd bármelyik csapatban kezdene) ezekre a posztokra.

Izgatott vagyok, mégha szomorkásan is, de izgatott
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Végre eljutunk odáig, hogy Adams lesz a franchise arca...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
najóvanmostmá... sellout van?
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387
Bázis hívja Helmutot!
empty taxi
Jobb reggelt is el tudtam volna képzelni. Nagyon nagy kár Bobbyért, de az utóbbi időben már nem tudott a saját szintjén teljesíteni. Wilson és Wagner más mezben. Nem lesz egyszerű látvány a régi Hox szurkolóknak.
Innentől tényleg új idők jönnek, de a jövőt egyenlőre sűrű homály fedi.
Mi jöhet még? Felkészül Lockett?
garrett27
Lockett érthetetlen lenne. nem spórolnánk vele hanem 5M-val csökkene is a capspace
és kb mit kapnánk érte? 3-4.kört szoktak adni egy ilyen korú, fizujú WRért.
Az ő tradeje jobban fájna, kevésbé érteném mint a tegnapi napot.
braxa88
Metcalf to Ravens
több mint 2 éve
Bázis hívja Helmutot!
empty taxi
Jobb reggelt is el tudtam volna képzelni. Nagyon nagy kár Bobbyért, de az utóbbi időben már nem tudott a saját szintjén teljesíteni. Wilson és Wagner más mezben. Nem lesz egyszerű látvány a régi Hox szurkolóknak.
garrett27
Lockett érthetetlen lenne. nem spórolnánk vele hanem 5M-val csökkene is a capspace
és kb mit kapnánk érte? 3-4.kört szoktak adni egy ilyen korú, fizujú WRért.
Az ő tradeje jobban fájna, kevésbé érteném mint a tegnapi napot.
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Bázis hívja Helmutot!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve

Klaci79
kemény hogy törölték a tweetet...
több mint 2 éve
Bobby már nem ért 20 milliót. ez van sajnos. de ez rohadt fájó. 8 allpro, 8 pro bow, Super Bowl. Pályafutása 80%-ában magasan top1 LB volt (mégha Kuechly nagyobb hypeot is kapott), már nem az, sőt. De tényleg nagyon fájdalmas lesz őt nézni máshol.

Lett capspace, igazából rengeteg top3 a ligában. Sztem nem kezdünk vele semmit, Reed, Diggs és D.Brown megtartása +kiegészítő emberek túlfizetése lesz.

Amúgy olyan jó lenne ha egy legendánk végre innen menne nyugdíjba, vagy máshova már csak nagyon levezetni menne, és nem kivágnánk (Sherman, Wagner), nem hosszabbítunk vele (Wright, Thomas) elcserélnénk (Wilson), vagy megsérülne és idő előtt fejezi be (Chancellor, Baldwin).

Most ki a csapat arca? DK? Lockett, aki állítólag cserélhető ?
ki a top5 játékosunk? jóisten.

CJ Stroud és Bryce Young meccseket fogunk nézni ősszel nem Seahawkst 😀

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Nem lehet olyat, hogy további utasításig kiteszünk a logó helyett egy fekete zászlót?

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hát ez egy sötét nap lett a Seahawks történetében!
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
Wagner cut
Bazzani
Wagner cut
Bazzani
Pete Carroll ennek ellenére marad, számomra érthetetlen

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Wagner cut

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Megköszönhetitek, hogy így felnyomtuk az árát 😀
warr_b
Elvileg ti jóval többet ajánlottatok, csak Wilson nem nagyon akarta feloldani a no trade clause-t (Rapsheet), valamint a Seattle nem akarta az NFC-be cserélni (Schefter).

Breerék szerint 3 első kört, és egy további első kör értékű második napos pickhalmazt adtatok volna. A tárgyalások azelőtt megszakadtak hogy Chase Young felmerült volna.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 355
Aztapicsa, most láttam a dealt. Felröhögtem, elsírtam magam, és ebből csináltam még 3 szériát.
Kicsit vegyesek az érzéseim.
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Na azért komolyabban véve a dolgot, nekem nagyon fog hiányozni Wilson. Nálam ő volt maga a Seahawks. Örök hála neki, mert feltett minket a térképre. Ezt soha nem szabad elfelejtenünk. De a lovak jönnek-mennek, az istálló marad. A szívem a csapaté, de nehéz évek elé nézünk. Lebegjen lelki szemünk előtt a Bills, vagy a Bengals, esetleg a Titans sztorija. Kell hogy legyen hogyan tovább.
garrett27
Én is ebben bíznék, de aztán jön a reality check, hogy PC és kompániája maradt, és a reményteli jövőkép mögül beúszik a Giants, Falcons, Broncos féle sors.
több mint 2 éve
Oke, a kezdeti lelkesedes utan beutott, hogy Jody PC-t valasztotta RW helyett, aki mar nincs tobbe.

Sad as fk.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
PC imája: Édes istenem, fogd a kezem, hogy ne baxxam el az ölembe pottyant első köröket 5. körös prospect RB-kre, vagy ex kosarasokra és kiöregedett birkózókra, rebuild gyanánt.

Na azért komolyabban véve a dolgot, nekem nagyon fog hiányozni Wilson. Nálam ő volt maga a Seahawks. Örök hála neki, mert feltett minket a térképre. Ezt soha nem szabad elfelejtenünk. De a lovak jönnek-mennek, az istálló marad. A szívem a csapaté, de nehéz évek elé nézünk. Lebegjen lelki szemünk előtt a Bills, vagy a Bengals, esetleg a Titans sztorija. Kell hogy legyen hogyan tovább.
garrett27
ez egy kurva jó trade volt. HA és ez nagy HA, okosak akkor faszán lehet rebuildelni.