Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem akarok gonosz lenni, de elfelejtettétek a legnagyobb pozitívumát a tegnapnak.Lockett végre elengedte a férfi hiúság azon kellemetlen részét, amikor még valaki azt gondolja, hogy van elég haja 😀
több mint 3 éve
Penny közben IR, soha nem tudott végigjátszani egy szezont. El kellene már engedni ezt a projektet.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Tegnapi meccsről:Fáradt vagyok nagyon, mi az üzenet? 😃
Helmut the Dystopian Ride
több mint 3 éve
Sebii
3 536
Tegnapi meccsről pár gondolat:+Chris Carson. Nem kap túl nagy hypeot általában, de brutális tegnap is mit melózott. Egy rémálom lehet ellene játszani, olyan erővel és dinamizmussal fut, hogy teljesen felőrli az ellenfél védőit. Nem jegyzeteltem, de talán csak 1 minusz yardos futása volt az egész meccsen és rendre szétfejelte a védőket és hozta a kontakt után a yardokat. Abszolút elit RB.
+Shane Waldron. Voltak kifejezetten tetszetős hívásai, a kedvencem Everett TD-je volt, amikor is kiküldte őt wideoutba. Örültem a jet sweep hívásoknak is, kellenek az ilyen kreatív playek, hogy ne csak a futás és a play-action menjen 0-24-ben.
+Védőfal. Kicsit csalóka volt a dolog, mert a Cotls támadófal nem volt a helyzet magaslatán, de előtört belőlem az optimizmus, amikor azt láttam ,hogy 4 emberrel is tudtunk nyomást generálni és nem kell minden 2. playben Bobbyt vagy Adamset küldeni blitzre. Mone és Green játéka tetszett kifejezetten.
+Diggs. Talán egy hosszabb elkapást emgedélyezett az első félidőben, ahol eléggé lemaradt zónázás közben. Ezen kívül nagyon szépet védte a pálya hátsó felét.
+Dissly. Csak 3 elkapása volt, de ahogy elnyomta a Cotls linebackert mint a cigicsikket az megdobogtatta a sziven. Remélem, hogy végre egészséges tud maradni és akkor egy jó kis párost fognak alkotni Everettel.
-Flowers. Nem égették annyira látványosan, mint a múltban többször, de azért most is engedélyezett bőven elkapást. Továbbra is rejtély számomra mit látnak benne.
-Fuller. Oké értem, én hogy Bucknerrel nézett sokszor farkasszemet, de továbbra is nagy probléma a centerposzt. Jackson érkezésével talán a guard gondjaink nem lesznek és akkor el lehet majd menedzselni ezt a szezont gyenge centerrel is, de ide mindenképp kell majd valaki a következő évre.
-Pass protection. Nem volt kriminális, de még mindig nem tudjuk konzisztensen védeni Russt. Ha nem ment volna a futás és nem tudtunk volna ennyi playactiont játszani, akkor nagy bajban lettünk volna.
Mikor volt egyébként utoljára olyan, hogy az első 2 driveból TD-t csináltunk?
Szerkesztette: Sebii
több mint 3 éve
Szerintem jó volt ez így szezonkezdetnek. Volt TE játék, Carson jól hasított, lassan a D is bemelegedett, Wilson meg 4 TD. Mentek a lézerek Lockettnek. Nekem tetszett a dolog.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Szerintem ebből több is megvalósult 😀Holnap állítólag lesz valami meccs.Engem nem zavar, ha L lesz, de ezekből ha nyomokban lenne valami, annak örülnék:
Semmi hsz?
W?
akdestroyer
-normális driveok, lécci most csináljunk az első negyedben first down-t!
-stabil futójáték
-nem teljesen reménytelen D, pl. ne Wagnerek álljanak màr fel elkapókkal szemben
-az új OC-től kicsit kreatívabb playhívás
Ha kikapunk, de reménykeltő a játék, akkor nincs katasztrófa.
funkyparduc
több mint 3 éve
Holnap állítólag lesz valami meccs.Engem nem zavar, ha L lesz, de ezekből ha nyomokban lenne valami, annak örülnék:
Semmi hsz?
W?
akdestroyer
-normális driveok, lécci most csináljunk az első negyedben first down-t!
-stabil futójáték
-nem teljesen reménytelen D, pl. ne Wagnerek álljanak màr fel elkapókkal szemben
-az új OC-től kicsit kreatívabb playhívás
Ha kikapunk, de reménykeltő a játék, akkor nincs katasztrófa.
több mint 3 éve
Sajnos nem igy megy 😀 A nyaralasok az o felsegterulete. Viszont kompromisszumkent ma nezhetem a meccset, cserebe holnap 8 oras hajokazos programra kell menni a “dogles” helyett.Egy élet alatt egyszer neked is fájhat este a fejed nem? 😊Holnap állítólag lesz valami meccs.Barmi benne van, szoros pontgazdagtol, szoros fg haborun at valamelyik csapat kiuteseig.
Semmi hsz?
W?
akdestroyer
En egyelore azon gondolkodom, hogyan adagoljam be asszonynak, hogy nyarbucsuztato nyaralas kozben a szallodaban akarok maradni, hogy streamelhessem a meccset 😀
undisputedly
Há nehogymá!
Egyenjogúság van, vagymi.
akdestroyer
Remelem megeri es nem lesz szenvedes a meccs. Jo szurkolast mindenkinek!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Egy élet alatt egyszer neked is fájhat este a fejed nem? 😊Holnap állítólag lesz valami meccs.Barmi benne van, szoros pontgazdagtol, szoros fg haborun at valamelyik csapat kiuteseig.
Semmi hsz?
W?
akdestroyer
En egyelore azon gondolkodom, hogyan adagoljam be asszonynak, hogy nyarbucsuztato nyaralas kozben a szallodaban akarok maradni, hogy streamelhessem a meccset 😀
undisputedly
Há nehogymá!
Egyenjogúság van, vagymi.
több mint 3 éve
Holnap állítólag lesz valami meccs.Barmi benne van, szoros pontgazdagtol, szoros fg haborun at valamelyik csapat kiuteseig.
Semmi hsz?
W?
akdestroyer
több mint 3 éve
Legalább a Brown ügyet megoldottuk. Ez is valami!
több mint 3 éve
Koszonom a megelolegzett bizalmat 😀 Vizesnyolcasnak elmennek szerintem, habar lehet arra sem lenne megfelelo a kondiciom 😀Szerk: Amugy abban nem sok koszonet lenne, szerintem 3 perc utan cseret is kernek 😀Már előrébb lennénk veled, mit Malik McDowellel akiért kvázi-első kört adtunk.
undisputedly
akdestroyer
Malik amugy keretet fogott a liga egyik legerosebb rosteren (Cleveland). Nem szoktam emberek ellen szurkolni, talan kapernick volt az egyetlen ilyen, de azert most neki sem kivanok sok sikert 😊 Sz@rrago alak.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Szerk: Amugy abban nem sok koszonet lenne, szerintem 3 perc utan cseret is kernek 😀Már előrébb lennénk veled, mit Malik McDowellel akiért kvázi-első kört adtunk.
undisputedly
több mint 3 éve
Reed tuloldalan ment a csata ugye a No.2. CB-ert, ugy tunik whitherspoon elveszitette az orok igeret Tre Flowers ellen, igy eltradeltuk, mert olyan nagyon eros volt az egyseg, hogy egy 2023-as 5. koros pick tobbet er, mint iden levedekezni a passzokat 😀MIAFASZ?! 😀Sources: The #Seahawks are trading CB Ahkello Witherspoon to the #Steelers. A little secondary help before the opener.
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 3, 2021
empty taxi
Passzt levédekezni meg ki fog, beáll majd undi, vagy mi a terv? 😀
akdestroyer
Szerk: Amugy abban nem sok koszonet lenne, szerintem 3 perc utan cseret is kernek 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Sidney Jones, ha már ti is adtatok érte nekünk egy 6. kört. Washington államban megy neki a játék.MIAFASZ?! 😀Sources: The #Seahawks are trading CB Ahkello Witherspoon to the #Steelers. A little secondary help before the opener.
empty taxi
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
MIAFASZ?! 😀Sources: The #Seahawks are trading CB Ahkello Witherspoon to the #Steelers. A little secondary help before the opener.
empty taxi
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Sources: The #Seahawks are trading CB Ahkello Witherspoon to the #Steelers. A little secondary help before the opener.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
De jol jonnenek most azok az elso korok. Odaadhatnank Gilmore-ert a Patsnek es lenne egy elit CB-nk. Az SS poszton meg kinone magat Blair egy elit jatekossa. Bilibe log a kez 😊
több mint 3 éve
Wright a Raidersben. Nem vagyok boldog, ő azért sokat tett a csapatért, de hát ez a biznisz. Mondjuk az nem baj hogy nem az NFC West-ben kötött ki. Sherman meg jöjjön haza, kell a rutin ebbe a CB sorba. Ja meg tudás is.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Jött a QB Jake Luton a jagsből az 53-ba, Mannion repült miatta. Tavalyi 6. körös pick, aki kezdett pár meccsen, inkább kevesebb, mint több sikerrel.The #Seahawks are signing former #Jaguars QB Jake Luton to the 53-man roster and releasing QB Sean Mannion, per sources.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) September 1, 2021
több mint 3 éve
Cserélgetni tudunk, de ha nem, akkor így:DT- Geno Atkins volt nálunk viziten ez állítólag jól sikerült, őt én szerettem mindig is, beférne. Akiknek nincs csapata tudtommal: Jurrell Casey, Kawann Short, Damon Harrison. Mind öreg.
CB2- Desmond Trufant helyi gyerek, a bátyja kvázi legenda nálunk, kérdés, hogy mennyi maradt nála a tankban, amit tudok, hogy Tre Flowerst nem akarom már sokáig Seahawks mezben látni. Carrollékat ismerve a Witherspoon-Sidney Jones duó lesz a szélső CB páros. Tipikus 'Hawks CB-k mindketten, ha beválnak az nagyon nagy nyereség.
NCB- Blair/Amadi/Tre Brown, itt nem lesz változás, szerintem bőven vállalható mind3.
C- itt a legjobb opció FA-ról Austin Reiter. Jobb lenne ő, mint Pocic barátunk?
RT- reméljük, hogy Forsythe jó lesz, addig is Shell, aki kb Ifedinél egy hangyafasznyit jobb. 😕 Itt Mitchell Schwartz óriási lenne, de ha ő nem vonul vissza, akkor is csak Kansasben fog játszani szerintem. Ricky Wagnert be lehet próbálni, hátha...
WR4-5- Erre tök jó lehet Fulgham, Golden Tate, Stills, de amúgy Swain is.
több mint 3 éve
Szerintem is lesz még mozgás, a 3QB is szokatlan mifelénk, de a 11 OL-t is feleslegesnek érzem.DT, CB2, NCB (lehet, hogy Blair-t konvertaljak), C, RT, WR4-5
Érdekesebb kivágások tegnapról, belőlük lehetne szemezgetni:
- Jacob Hollister TE
- Travis Fulgham WR
- Benadrick McKinney LB
- Desmond Trufant CB
SONICS-SEAHAWKS
Ezek a nagyon gyenge vagy egyenesen hianyzo pontok a rosteren.