Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Már a Trash Talk-ban is szétaláztak minket a Rams meccs miatt, ráadásul Kovács Sanyi megtalálta Wilsont is rendesen. Kicsit úgy érzem leírtak bennünket és előre odaadják a meccset a Packers-nek. Nem lesz egyszerű nem mondom, de nem is lehetetlen ott nyerni. Csak legyen O-fal legalább 2 másodperccel tovább!
garrett27
Ne haragudj, de az a műsor címe, hogy Trash Talk.😀

Amúgy pont leszarom azt is, ha 6-10 es lesz a szezon, csak legyen egészséges a szervezet, és maradjon a Seahox az a csapat, ahol tehetséges, benézett játékosok kapnak lehetőséget.
Csapatot építeni mindig lehet, JS+PC még tud is...
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Már a Trash Talk-ban is szétaláztak minket a Rams meccs miatt, ráadásul Kovács Sanyi megtalálta Wilsont is rendesen. Kicsit úgy érzem leírtak bennünket és előre odaadják a meccset a Packers-nek. Nem lesz egyszerű nem mondom, de nem is lehetetlen ott nyerni. Csak legyen O-fal legalább 2 másodperccel tovább!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 937 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Volt már rá példa, hogy valaki végig holdoutolta az egész szezont.
BigBaltazar
Jó, de azért a 80-as évekig ne menjünk vissza 😀 én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.
Höri
Crabtree nem 6 hétig holdoutolt anno 2010ben?

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.
Höri
Mankins 200910-ben november elejéig tartott ki. Most is érvényes szabály (X hetet játszanod kell az elismert szezonért) kényszerítette vissza.

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 291
BigBaltazar
Jó, de azért a 80-as évekig ne menjünk vissza 😀 én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.
Höri
Az új CBA alatt ez az első eset, hogy egy játékos holdoutja belelog a szezonba.

A legelegansabb az lenne, ha a már két millió dollar felett járó büntetést behajtanank és valami jótékony célra adomanyozna a csapat. (nyilcan közvetlenül nem lehet,de attetelesen)
undisputedly
Egyáltalán van lehetőségetek megadni azt a pénzt amit ő követel? Nem tudom milyen helyzetben vagytok fizetési sapkával.

Steelers fan
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
BigBaltazar
Höri
Az új CBA alatt ez az első eset, hogy egy játékos holdoutja belelog a szezonba.

A legelegansabb az lenne, ha a már két millió dollar felett járó büntetést behajtanank és valami jótékony célra adomanyozna a csapat. (nyilcan közvetlenül nem lehet,de attetelesen)
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
BigBaltazar

több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Valami hír Kancellár-ról?
Még mindig nem adta be a derekát? Amúgy ezt meddig szokták tűrni a csapatok általában? Gondolom van egy limit a Menedzsereknél is hogy oké ennyi volt belőle, meguntuk, vagy valami hasonló.
Coolearie
Még holdout-on van.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 467 — . . .
Valami hír Kancellár-ról?
Még mindig nem adta be a derekát? Amúgy ezt meddig szokták tűrni a csapatok általában? Gondolom van egy limit a Menedzsereknél is hogy oké ennyi volt belőle, meguntuk, vagy valami hasonló.
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
 totalpackers.com/wp-content/uploads/2015/09/jr-sweezy.jpg
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
„Szerintem Michael Bennett abszolút alul van fizetve. Legjobb lenne, ha most azonnal holdoutolni kezdene”Sitton-(G)-Packers
:,D :,D
alatriste
Csak a felesége nem engedi XD
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 870 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
„Szerintem Michael Bennett abszolút alul van fizetve. Legjobb lenne, ha most azonnal holdoutolni kezdene”Sitton-(G)-Packers
:,D :,D

Liverpool Fc
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Most nezem, hogy vasárnap miénk az utolsó meccs, így csak kesobb tudom nézni.

Amire szamitok :

Jobb tamadofal munka, és blokkoló Te használata. Konzisztensebb futás.

Passzban kíváncsi vagyok,hogy dobunk-e végre egy underneathet, habar kétlem,nem kompatibilis Russ skilljeivel.

Védelem oldalán keveseb blitz és azt, hogy elterunk a cover 3 szerű játéktól.

Go Hawks.
több mint 10 éve
Bevell témához: Lynch mama facebook posztban követeli a "worst play-caller ever" kirúgását xD

espn.go.com/nfl/story/_/id/13664109/marshawn-lynch-mom-calls-seattle-seahawks-fire-darrell-bevell
Nadal17
lemaradtál pár napot, Helmut már posztolta. hát ez a ciki nem a faláb...
petey
Mi benne a ciki?
Coolearie
a muter hisztije, nem az hogy nem látta Nadal *smiley*
petey
Delisha pls..Miért csinálod ezt velünk?

Szerkesztette: Coolearie
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 315 — Csodabogár
Bevell témához: Lynch mama facebook posztban követeli a "worst play-caller ever" kirúgását xD

espn.go.com/nfl/story/_/id/13664109/marshawn-lynch-mom-calls-seattle-seahawks-fire-darrell-bevell
Nadal17
petey
Mi benne a ciki?
Coolearie
a muter hisztije, nem az hogy nem látta Nadal *smiley*

több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427
Helmut
Delisa-t ne bántsd, nyilván védi a kis buksit. 😀

Úgy mindenkinek: egy meccs után azért sikerült elég(túl) sok következtetést levonni. 😊 Bennem inkább kérdések fogalmazódtak meg, amikre a köv. 3-4 forduló biztos szállít majd választ is. Én kivárnám.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Lassan lenyugszanak az idegek, lehet koncentrálni a következő, igen nagy falatra. Tényleg nincs értelme temetni a csapatot és gyanítom az ellenfelek se ebből a meccsből fognak kiindulni. Ez egy kutyaütő játék volt, de szeptember van és nem december. Inkább most legyen betli. Mondjuk az megért volna nálam egy mozijegyet ha bekukkanthattam volna a csapat zártkörű meccs utáni megbeszélésére (mert tuti volt ilyen és lehet hogy sokszor került elő a 4 betűs szócska). Jöjjön a Packers és okozzunk meglepetést!
Egyébként meg Lynch muternak igaza van!
garrett27
Miben van igaza lynch anyukának, és miért?
Helmut
Azt mondta hogy, Bevellt a legutóbbi Super Bowl után ki kellett volna rúgni az utolsó play miatt, és most a STL ellen is csak azért hívtak futást a meccs végén, hogy kompenzáljanak valamit a döntőben történtek miatt.
Oszi
Aha, ez az érvrendszer kikezdhetetlen...

Egy a lényeg fuck Roman...!
több mint 10 éve
'' Kam Chancellor is still MIA. The Loss didn't change things, so holdout continues for #Seahawks S Kam Chancellor. He's not in Seattle, 'Hawks will play without him again.''
Még mindig nem bíztató hírek.
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Lassan lenyugszanak az idegek, lehet koncentrálni a következő, igen nagy falatra. Tényleg nincs értelme temetni a csapatot és gyanítom az ellenfelek se ebből a meccsből fognak kiindulni. Ez egy kutyaütő játék volt, de szeptember van és nem december. Inkább most legyen betli. Mondjuk az megért volna nálam egy mozijegyet ha bekukkanthattam volna a csapat zártkörű meccs utáni megbeszélésére (mert tuti volt ilyen és lehet hogy sokszor került elő a 4 betűs szócska). Jöjjön a Packers és okozzunk meglepetést!
garrett27
Helmut
Azt mondta hogy, Bevellt a legutóbbi Super Bowl után ki kellett volna rúgni az utolsó play miatt, és most a STL ellen is csak azért hívtak futást a meccs végén, hogy kompenzáljanak valamit a döntőben történtek miatt.
több mint 10 éve
garrett27
több mint 10 éve

Nadal17
petey
Mi benne a ciki?
Coolearie
...az, hogy azt gondolom minden Seahox fan őszinte izgalommal várja az írásaimat, közben kiderü, el sem olvassák azokat... hát hova jut így a világ? 😊 😊 😊 😊 😊
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve

Nadal17
petey
Mi benne a ciki?
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587

Nadal17
petey
Valóban, átsiklottam felette, sry. (az a pár nap az 1, de igazad van 😀)

Szerkesztette: Nadal17
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 315 — Csodabogár

Nadal17