Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Már a Trash Talk-ban is szétaláztak minket a Rams meccs miatt, ráadásul Kovács Sanyi megtalálta Wilsont is rendesen. Kicsit úgy érzem leírtak bennünket és előre odaadják a meccset a Packers-nek. Nem lesz egyszerű nem mondom, de nem is lehetetlen ott nyerni. Csak legyen O-fal legalább 2 másodperccel tovább!Ne haragudj, de az a műsor címe, hogy Trash Talk.😀
garrett27
Amúgy pont leszarom azt is, ha 6-10 es lesz a szezon, csak legyen egészséges a szervezet, és maradjon a Seahox az a csapat, ahol tehetséges, benézett játékosok kapnak lehetőséget.
Csapatot építeni mindig lehet, JS+PC még tud is...
több mint 10 éve
Már a Trash Talk-ban is szétaláztak minket a Rams meccs miatt, ráadásul Kovács Sanyi megtalálta Wilsont is rendesen. Kicsit úgy érzem leírtak bennünket és előre odaadják a meccset a Packers-nek. Nem lesz egyszerű nem mondom, de nem is lehetetlen ott nyerni. Csak legyen O-fal legalább 2 másodperccel tovább!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Crabtree nem 6 hétig holdoutolt anno 2010ben?Volt már rá példa, hogy valaki végig holdoutolta az egész szezont.Jó, de azért a 80-as évekig ne menjünk vissza 😀 én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.
BigBaltazar
Höri
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.Mankins 20
Höri
Szerkesztette: tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Egyáltalán van lehetőségetek megadni azt a pénzt amit ő követel? Nem tudom milyen helyzetben vagytok fizetési sapkával.Az új CBA alatt ez az első eset, hogy egy játékos holdoutja belelog a szezonba.Volt már rá példa, hogy valaki végig holdoutolta az egész szezont.Jó, de azért a 80-as évekig ne menjünk vissza 😀 én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.
BigBaltazar
Höri
A legelegansabb az lenne, ha a már két millió dollar felett járó büntetést behajtanank és valami jótékony célra adomanyozna a csapat. (nyilcan közvetlenül nem lehet,de attetelesen)
undisputedly
Steelers fan
több mint 10 éve
Az új CBA alatt ez az első eset, hogy egy játékos holdoutja belelog a szezonba.Volt már rá példa, hogy valaki végig holdoutolta az egész szezont.Jó, de azért a 80-as évekig ne menjünk vissza 😀 én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.
BigBaltazar
Höri
A legelegansabb az lenne, ha a már két millió dollar felett járó büntetést behajtanank és valami jótékony célra adomanyozna a csapat. (nyilcan közvetlenül nem lehet,de attetelesen)
több mint 10 éve
Volt már rá példa, hogy valaki végig holdoutolta az egész szezont.Jó, de azért a 80-as évekig ne menjünk vissza 😀 én olyanra nem emlékszem, ami 3 hétnél tovább belelógott volna a szezonba.
BigBaltazar
több mint 10 éve
Valami hír Kancellár-ról?Még holdout-on van.
Még mindig nem adta be a derekát? Amúgy ezt meddig szokták tűrni a csapatok általában? Gondolom van egy limit a Menedzsereknél is hogy oké ennyi volt belőle, meguntuk, vagy valami hasonló.
Coolearie
Volt már rá példa, hogy valaki végig holdoutolta az egész szezont.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Valami hír Kancellár-ról?Még mindig nem adta be a derekát? Amúgy ezt meddig szokták tűrni a csapatok általában? Gondolom van egy limit a Menedzsereknél is hogy oké ennyi volt belőle, meguntuk, vagy valami hasonló.
több mint 10 éve
Csak a felesége nem engedi XD„Szerintem Michael Bennett abszolút alul van fizetve. Legjobb lenne, ha most azonnal holdoutolni kezdene”Sitton-(G)-Packers:,D :,D
alatriste
több mint 10 éve
„Szerintem Michael Bennett abszolút alul van fizetve. Legjobb lenne, ha most azonnal holdoutolni kezdene”Sitton-(G)-Packers:,D :,D

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Most nezem, hogy vasárnap miénk az utolsó meccs, így csak kesobb tudom nézni.Amire szamitok :
Jobb tamadofal munka, és blokkoló Te használata. Konzisztensebb futás.
Passzban kíváncsi vagyok,hogy dobunk-e végre egy underneathet, habar kétlem,nem kompatibilis Russ skilljeivel.
Védelem oldalán keveseb blitz és azt, hogy elterunk a cover 3 szerű játéktól.
Go Hawks.
több mint 10 éve
Delisha pls..Miért csinálod ezt velünk?a muter hisztije, nem az hogy nem látta Nadal *smiley*Mi benne a ciki?Bevell témához: Lynch mama facebook posztban követeli a "worst play-caller ever" kirúgását xDlemaradtál pár napot, Helmut már posztolta. hát ez a ciki nem a faláb...
espn.go.com/nfl/story/_/id/13664109/marshawn-lynch-mom-calls-seattle-seahawks-fire-darrell-bevell
Nadal17
petey
Coolearie
petey
Szerkesztette: Coolearie
több mint 10 éve
a muter hisztije, nem az hogy nem látta Nadal *smiley*Mi benne a ciki?Bevell témához: Lynch mama facebook posztban követeli a "worst play-caller ever" kirúgását xDlemaradtál pár napot, Helmut már posztolta. hát ez a ciki nem a faláb...
espn.go.com/nfl/story/_/id/13664109/marshawn-lynch-mom-calls-seattle-seahawks-fire-darrell-bevell
Nadal17
petey
Coolearie
több mint 10 éve
HelmutDelisa-t ne bántsd, nyilván védi a kis buksit. 😀
Úgy mindenkinek: egy meccs után azért sikerült elég(túl) sok következtetést levonni. 😊 Bennem inkább kérdések fogalmazódtak meg, amikre a köv. 3-4 forduló biztos szállít majd választ is. Én kivárnám.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Aha, ez az érvrendszer kikezdhetetlen...Azt mondta hogy, Bevellt a legutóbbi Super Bowl után ki kellett volna rúgni az utolsó play miatt, és most a STL ellen is csak azért hívtak futást a meccs végén, hogy kompenzáljanak valamit a döntőben történtek miatt.Lassan lenyugszanak az idegek, lehet koncentrálni a következő, igen nagy falatra. Tényleg nincs értelme temetni a csapatot és gyanítom az ellenfelek se ebből a meccsből fognak kiindulni. Ez egy kutyaütő játék volt, de szeptember van és nem december. Inkább most legyen betli. Mondjuk az megért volna nálam egy mozijegyet ha bekukkanthattam volna a csapat zártkörű meccs utáni megbeszélésére (mert tuti volt ilyen és lehet hogy sokszor került elő a 4 betűs szócska). Jöjjön a Packers és okozzunk meglepetést!Miben van igaza lynch anyukának, és miért?
Egyébként meg Lynch muternak igaza van!
garrett27
Helmut
Oszi
Egy a lényeg fuck Roman...!
több mint 10 éve
'' Kam Chancellor is still MIA. The Loss didn't change things, so holdout continues for #Seahawks S Kam Chancellor. He's not in Seattle, 'Hawks will play without him again.''Még mindig nem bíztató hírek.
több mint 10 éve
Azt mondta hogy, Bevellt a legutóbbi Super Bowl után ki kellett volna rúgni az utolsó play miatt, és most a STL ellen is csak azért hívtak futást a meccs végén, hogy kompenzáljanak valamit a döntőben történtek miatt.Lassan lenyugszanak az idegek, lehet koncentrálni a következő, igen nagy falatra. Tényleg nincs értelme temetni a csapatot és gyanítom az ellenfelek se ebből a meccsből fognak kiindulni. Ez egy kutyaütő játék volt, de szeptember van és nem december. Inkább most legyen betli. Mondjuk az megért volna nálam egy mozijegyet ha bekukkanthattam volna a csapat zártkörű meccs utáni megbeszélésére (mert tuti volt ilyen és lehet hogy sokszor került elő a 4 betűs szócska). Jöjjön a Packers és okozzunk meglepetést!Miben van igaza lynch anyukának, és miért?
garrett27
Helmut
több mint 10 éve
Lassan lenyugszanak az idegek, lehet koncentrálni a következő, igen nagy falatra. Tényleg nincs értelme temetni a csapatot és gyanítom az ellenfelek se ebből a meccsből fognak kiindulni. Ez egy kutyaütő játék volt, de szeptember van és nem december. Inkább most legyen betli. Mondjuk az megért volna nálam egy mozijegyet ha bekukkanthattam volna a csapat zártkörű meccs utáni megbeszélésére (mert tuti volt ilyen és lehet hogy sokszor került elő a 4 betűs szócska). Jöjjön a Packers és okozzunk meglepetést!Miben van igaza lynch anyukának, és miért?
garrett27
több mint 10 éve
...az, hogy azt gondolom minden Seahox fan őszinte izgalommal várja az írásaimat, közben kiderü, el sem olvassák azokat... hát hova jut így a világ? 😊 😊 😊 😊 😊Mi benne a ciki?Bevell témához: Lynch mama facebook posztban követeli a "worst play-caller ever" kirúgását xDlemaradtál pár napot, Helmut már posztolta. hát ez a ciki nem a faláb...
Nadal17
petey
Coolearie
több mint 10 éve
Lassan lenyugszanak az idegek, lehet koncentrálni a következő, igen nagy falatra. Tényleg nincs értelme temetni a csapatot és gyanítom az ellenfelek se ebből a meccsből fognak kiindulni. Ez egy kutyaütő játék volt, de szeptember van és nem december. Inkább most legyen betli. Mondjuk az megért volna nálam egy mozijegyet ha bekukkanthattam volna a csapat zártkörű meccs utáni megbeszélésére (mert tuti volt ilyen és lehet hogy sokszor került elő a 4 betűs szócska). Jöjjön a Packers és okozzunk meglepetést!Egyébként meg Lynch muternak igaza van!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Mi benne a ciki?Bevell témához: Lynch mama facebook posztban követeli a "worst play-caller ever" kirúgását xDlemaradtál pár napot, Helmut már posztolta. hát ez a ciki nem a faláb...
Nadal17
petey
több mint 10 éve
Valóban, átsiklottam felette, sry. (az a pár nap az 1, de igazad van 😀)Bevell témához: Lynch mama facebook posztban követeli a "worst play-caller ever" kirúgását xDlemaradtál pár napot, Helmut már posztolta. hát ez a ciki nem a faláb...
Nadal17
petey
Szerkesztette: Nadal17
több mint 10 éve
Bevell témához: Lynch mama facebook posztban követeli a "worst play-caller ever" kirúgását xDlemaradtál pár napot, Helmut már posztolta. hát ez a ciki nem a faláb...
Nadal17