Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
4 napja
Oda is b@szott a fantasymnak rendesen Godwin hiánya, a legbiztosabb pontom volt 🫤Oké hogy Evans és Godwin kiesett de miért 3 pontos favorit idegenben a falcons? Mayfield jó formában van, és a csoportgyőzelem úszik kb ha kikaptok.kiemelt rész volt rá az ok, csak a 2 legjobb támadója a csapatnak
Seda26
alatriste
6 napja
Meg is látszott. A TE-üknek majd a két futójuknak volt a legtöbb elkapásuk a meccsen ...Oké hogy Evans és Godwin kiesett de miért 3 pontos favorit idegenben a falcons? Mayfield jó formában van, és a csoportgyőzelem úszik kb ha kikaptok.kiemelt rész volt rá az ok, csak a 2 legjobb támadója a csapatnak
Seda26
alatriste
7 napja
Oké hogy Evans és Godwin kiesett de miért 3 pontos favorit idegenben a falcons? Mayfield jó formában van, és a csoportgyőzelem úszik kb ha kikaptok.kiemelt rész volt rá az ok, csak a 2 legjobb támadója a csapatnak
Seda26
Liverpool Fc fan
10 napja
Seda26
167
Oké hogy Evans és Godwin kiesett de miért 3 pontos favorit idegenben a falcons? Mayfield jó formában van, és a csoportgyőzelem úszik kb ha kikaptok.
11 napja
Na ezért nem kezdünk garbage time-ban stat paddingbe
Tepper takarodj!
13 napja
Nabazdmeg, ezzel Evans csúcsszériája a nonstop 1000 yardos szezonokkal is kuka lehet.Plusz a szezon is.
Godwinnak meg asszem contract éve van.
😕
13 napja
Mike Evans és Chris Godwin elvesztése....na az durva.Evansnek esélyes hajlító szakadás Godwinak meg törés....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
21 napja
Ez eléggé fun to watch volt
1 hónapja
Az interception után nehéz lett volna lerajzolni, ezt hogy lehetne elveszíteni, de sikerült...ja, ilyet mi szoktunk. totál skizofrénia.
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Az interception után nehéz lett volna lerajzolni, ezt hogy lehetne elveszíteni, de sikerült...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Még mindig nem szeretem ezt a féle OT szabályt.Meg mondjuk rendes játékidőben is le lehetett volna ezt zárni kétszer
Bár ha Zyon McCollum megcsinálja a tacklet, akkor nincs ez.
zacknorb
1 hónapja
Még mindig nem szeretem ezt a féle OT szabályt.Bár ha Zyon McCollum megcsinálja a tacklet, akkor nincs ez.
1 hónapja
Seda26
167
Sima győzelem az nfc beast két legjobb csapata ellen, illetve a tavalyi nfc döntős lions otthonában is egy win. Ha nagyon előreszaladunk, akkor érik egy Mayfield vs Darnold konferencia döntő.
1 hónapja
Sima győzés az Eagles ellen, Bakernek micsoda napja volt! Bowles a végén teljesen bealázta Siriannit és Mooret a blitzekkel, pont mint januárban a playoffban.Mustaine most tènyleg "átálltál" Bucs szurkolónak???....ne már.....(vagy csak engem szivatsz 😏)
mustaine
1 hónapja
Sima győzés az Eagles ellen, Bakernek micsoda napja volt! Bowles a végén teljesen bealázta Siriannit és Mooret a blitzekkel, pont mint januárban a playoffban.
1 hónapja
2-0, eskü jobban szorítottam, hogy visszavágjatok, mint a saját meccsünkért 😀
1 hónapja
Ez egy elég komoly statement win volt.
1 hónapja
Viszont a DB sorban elég sok lett a sérülés, és hétvégén Lions, akiknél Williams idén lehet tényleg lesz levenni sok védelem kupakját.
1 hónapja
Seda26
167
Azt hiszem a Bradys csapat után újra felülök a bandwagonra. Alapból is szimpatikus franchise, Mayfieldet meg Pittsburgh szurkolóként Clevelandben nem szerettem, de pont azért, mert már ott is szinte minden játékában éreztem a potenciált. Szóval szerintem már Clevelandben is egy jó irányító volt, csak ugye 2021-ben sérülten volt egy rossz szezonja. És a média egyből le is írta, érthetetlen számomra, hogy miért.
1 hónapja
Bezzeg amikor Penix dobta ezeket elkapta McMillan
3 hónapja
KeyG
9 314
Sources: Buccaneers and three-time Pro-Bowl OT Tristan Wirfs reached agreement on a five-year, $140.63 million contract extension that now makes him the highest-paid offensive lineman in NFL history. Wirfs was in the final year of a contract scheduled to pay him $18.24 million this year. He now is contractually tied to Tampa through 2029.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 hónapja
CREAMSICLES. ARE. BACK. 🧡🧡🧡
— Tampa Bay Buccaneers (@Buccaneers) July 23, 2024
As we celebrate the spirit of '79, the year we won our first division title, we aim for our next. pic.twitter.com/GIrS4QYyMk