Tampa Bay Buccaneers

28 feliratkozó

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Lehet még korai kijelenteni de én úgy látom jobb ez a defense, hogy Lovie teljesen magához ragadta a karmesteri WC pumpát.
buccaneer
Fraizer biztos örül ennek😀

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
buccaneer 490
Lehet még korai kijelenteni de én úgy látom jobb ez a defense, hogy Lovie teljesen magához ragadta a karmesteri WC pumpát.
több mint 10 éve
Tampa Tampa Bay Buccaneers Ohio State Buckeyes 11
Tényleg jó volt nézni a meccset. (én csak az első félidőt bírtam)
Ha nem lett volna annyi büntetésünk, akkor nagyobb lett volna a különbség (egy visszahordásnál - ami fair catch lett - 3 (!) zászlót dobtak ránk)
Winston jó volt, bár a hosszú passzok nem sikerültek.
Doug Martin nagyon jó volt.
A teljes védelem jól muzsikált, kérdés mennyire vette komolyan a Bengals a meccset, és mire lesz ez elég az alapszakaszban, mindenesetre biztató volt.

A védelem nyeri meg a bajnokságot!
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Na én megnéztem az egész meccset. Winston hozta ugyanazt kb mint az előző meccsen, sőt talán jobb is volt kicsit. Ami viszont üdítő volt az az, hogy Glennon végre jól játszott, kiosztott 1 td-t is, és Known Alexander-t szintén jó volt nézni! A támadófalban látszik némi fejlődés, de a tegnap totálisan impotens Bengals védelem ellen ez azért sokat nem jelent, de talán valami tényleg elindul ezen a téren is. Megkockáztatom, hogy a Pats után talán tampában van a legjobb 2. számú qb jelenleg, ami azért elég jó előjel az egész szezonra nézve, pláne akkor ha a támadófal nem szedi össze magát rendesen és kinéz Winston-nak egy esetleges sérülés. De aztán ne legyen igazam. Védelem az első 2 negyedben, amikor gyakorlatilag majdnem végig a kezdő csapat volt fent teljesen dominálta a meccset. Ha sikerül megúszni nagyobb sérülés nélkül 6-7 W kinézhet erre a szezonra.

több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Este nézi valaki?
több mint 10 éve
buccaneer 490
Ez jó! Bruce Carter-t már most a Bucs free agency bust-jának kiáltják ki, mivel a fiatal sihederek simán kijátszák a kezdő keretből. Nem baj! 17 milláért jó lesz cserének! 😊
buccaneer
Ezt azért nehezen veszi be a gyomrom. Bruce elég jól tolta. Ráadásul egyetemen végig ezen a poszton játszott.
Shawn84
Még SAM lehet, Lansanaht kéne kijátszania 😊
D11
Állítólag az sem megy neki. 😊
több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Ez jó! Bruce Carter-t már most a Bucs free agency bust-jának kiáltják ki, mivel a fiatal sihederek simán kijátszák a kezdő keretből. Nem baj! 17 milláért jó lesz cserének! 😊
buccaneer
Ezt azért nehezen veszi be a gyomrom. Bruce elég jól tolta. Ráadásul egyetemen végig ezen a poszton játszott.
Shawn84
Még SAM lehet, Lansanaht kéne kijátszania 😊
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
buccaneer
több mint 10 éve
buccaneer 490
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Cherilus lett a befutó végül. Nem hittem volna, hogy még egy 7 millás szerződést le tud akasztani, azok utnn, hogy a detroiti és buffalo-i próbajátéka se sikerült.

több mint 10 éve
buccaneer 490
Mi a gond? Majd Lovie visszaigazolja a helyére Cousinst! Mert tőle kitelik. 😊
több mint 10 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
meghülyülök, ha rögtön azzal kezdjük, hogy kiesik a kevés jó O-linemanünk egyike...Thrasher
MCL rándulás. Nyolc hét off. 😕 😕 😕

több mint 10 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
PFF értékelés a tegnapi meccsről:  www.profootballfocus.com/blog/2015/08/16/grades-for-buccaneers-vikings/

http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
meghülyülök, ha rögtön azzal kezdjük, hogy kiesik a kevés jó O-linemanünk egyike...
több mint 10 éve
Tibes Tampa Bay Buccaneers 202
Érdekes kis cikk az alulértékeltnek tartott játékosokról:  www.buccaneers.com/news/article-1/Roundtable-Most-Underrated-Buccaneer/c6e8afb3-4bc9-40c2-8306-0ce63efac3d0

Mondjuk azt furcsállom, hogy az első Depth chart alapján Melton nem kezdő

több mint 10 éve
Közben kint az első DC...  www.buccaneers.com/news/article-smith/Buccaneers-Release-First-Depth-Chart/dd0c53a7-b69d-4a2a-8f0a-f802c1f5b01b

Érdekes lesz ez a támadófal... 😊Tibes
Milyen támadófal? 😀

több mint 10 éve
McCoy, McDonald, McDaniel, MeltonD11
McCoy, McDonald, McDaniel, McDougald, McFadden.
Át kéne nevezni a csapatot Tampa Bay McAneers-szé.empty taxi
Van arra statisztika, hogy melyik csapatban van a legtöbb hegylakó?😀TheBerzerker
Kérted, lett:  docs.google.com/spreadsheets/d/1hmRIFj47JpKRwbceZg-xhLhjT_dkt3cbwT_SSm4Ipvg/edit?usp=sharing

PS: hiba volt ilyen statisztikát csinálni, hiszen találtam olyan paramétert, amiben a Raiders a legjobb a ligában #shameempty taxi
Már megint lopják a show-t! 😀

több mint 10 éve
Tibes Tampa Bay Buccaneers 202
Közben kint az első DC...  www.buccaneers.com/news/article-smith/Buccaneers-Release-First-Depth-Chart/dd0c53a7-b69d-4a2a-8f0a-f802c1f5b01b

Érdekes lesz ez a támadófal... 😊

több mint 10 éve
Van arra statisztika, hogy melyik csapatban van a legtöbb hegylakó?😀TheBerzerker
Kérted, lett:  docs.google.com/spreadsheets/d/1hmRIFj47JpKRwbceZg-xhLhjT_dkt3cbwT_SSm4Ipvg/edit?usp=sharing

PS: hiba volt ilyen statisztikát csinálni, hiszen találtam olyan paramétert, amiben a Raiders a legjobb a ligában #shameempty taxi
Köszönöm szépen!

Hiánypótló anyag😀

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
McLeod Bethel-Thompson kimaradt 😕mustaine
bevándorlókkal nem foglalkozom

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 334 — Chalk Dawk fan

McLeod Bethel-Thompson kimaradt 😕

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 930 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
igen:  espn.go.com/nfl/college/_/letter/w 😊

A Bengalsban 3 WVU alumni is van (Mario Alford, Will Clarke és Adam Jones) 😛kristof
De nem számoltál az App State-telbaggio
Valamint Connor és Duncan MacLeoddal 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26

PS: hiba volt ilyen statisztikát csinálni, hiszen találtam olyan paramétert, amiben a Raiders a legjobb a ligában #shame

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

A Bengalsban 3 WVU alumni is van (Mario Alford, Will Clarke és Adam Jones) 😛kristof
De nem számoltál az App State-tel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

A Bengalsban 3 WVU alumni is van (Mario Alford, Will Clarke és Adam Jones) 😛