Tampa Bay Buccaneers

28 feliratkozó

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
McCoy, McDonald, McDaniel, MeltonD11
McCoy, McDonald, McDaniel, McDougald, McFadden.
Át kéne nevezni a csapatot Tampa Bay McAneers-szé.empty taxi
Van arra statisztika, hogy melyik csapatban van a legtöbb hegylakó?😀

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
McCoy, McDonald, McDaniel, MeltonD11
McCoy, McDonald, McDaniel, McDougald, McFadden.
Át kéne nevezni a csapatot Tampa Bay McAneers-szé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Leigazoltuk Tony McDanielt 1 évre 2,5M-értD11
DT-ből úgyis hiány volt... 😀😀Tibes
Ráadásul néha összekevertem a nevét McDonaldéval, most, hogy megint egy csapatban vannak, már nem baj. :pThrasher
McCoy, McDonald, McDaniel, Melton
több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
DT-ből úgyis hiány volt... 😀😀Tibes
Hát Spence sérülése óta miatt nem jött rosszul.
Nekem tetszik a dolog. Ráadásul néha összekevertem a nevét McDonaldéval, most, hogy megint egy csapatban vannak, már nem baj. :p
több mint 10 éve
Tibes Tampa Bay Buccaneers 202
DT-ből úgyis hiány volt... 😀😀

több mint 10 éve
Leigazoltuk Tony McDanielt 1 évre 2,5M-ért
több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
Jeeeee
több mint 10 éve
Hurrá 😀 Bár drága, de megéri minden centjét
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lavonte David aláfirkantott 5 évre.

Ian Rapoport ‏@RapSheet
The 5-year extension for Lavonte David and #Bucs is worth $50.25M, per agents Ron Butler & Tony Fleming. $25.56M guaranteed. Huge.
több mint 10 éve
buccaneer 490
Remélem Winston aktívan tanulmányozza Big Ben menekülési stílusát, mert szüksége lesz rá😊TheBerzerker
Ertsd: beleall minden hitbe amit kap, mert ugy is kibirja?? 😀Borbinho
Igen!😀

Remélem bőszen padozik a mázsák alatt😀TheBerzerker
Inkább javasolnék egy torreádor képző iskolát, mert a konditerem nem adja vissza kellően az élményt, hacsak a mellkasára nem ejti a súlyokat.
több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
 www.bucsnation.com/2015/8/4/9094629/watch-lavonte-david-get-a-pick-six-off-jameis-winston?_ga=1.57483754.1926148172.1374522195
több mint 10 éve
Én RG-nek Edwardsól olvastam hogy jól teljesít eddig és sansza van a kezdő pozicióra, hacsak Marpet ki nem szorítja.

Kwon Alexandert meg sec-team MLB-t játszik és nagyon jól tolja.
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Remélem Winston aktívan tanulmányozza Big Ben menekülési stílusát, mert szüksége lesz rá😊TheBerzerker
Ertsd: beleall minden hitbe amit kap, mert ugy is kibirja?? 😀Borbinho
Igen!😀

Remélem bőszen padozik a mázsák alatt😀

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ertsd: beleall minden hitbe amit kap, mert ugy is kibirja?? 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Én úgy gondolom, hogy tavaly az offense szar teljesítményének a legfőbb oka az a támadófal volt. És hiába jött két második körös játékos is, nem látom úgy, hogy hozzák amire számítottak tőlük. Folyamatosan Edwards edz a kezdő csapattal, és Gilkey-vel akarnak nekifutni a szezonnak. Gilkey, most komolyan? Ez a fal ugyan olyan lesz, mint a tavalyi én kicsit ettől félek. Hacsak nem dob rajta kicsit a veteránok összeszokottsága. Bár ne legyen igazam. Ha Winston újonc QB-ként olyan falat kap maga elé, mint a tavalyi volt, rémes szezonja lesz.Cay
Remélem Winston aktívan tanulmányozza Big Ben menekülési stílusát, mert szüksége lesz rá😊

több mint 10 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Én úgy gondolom, hogy tavaly az offense szar teljesítményének a legfőbb oka az a támadófal volt. És hiába jött két második körös játékos is, nem látom úgy, hogy hozzák amire számítottak tőlük. Folyamatosan Edwards edz a kezdő csapattal, és Gilkey-vel akarnak nekifutni a szezonnak. Gilkey, most komolyan? Ez a fal ugyan olyan lesz, mint a tavalyi én kicsit ettől félek. Hacsak nem dob rajta kicsit a veteránok összeszokottsága. Bár ne legyen igazam. Ha Winston újonc QB-ként olyan falat kap maga elé, mint a tavalyi volt, rémes szezonja lesz.

több mint 10 éve
Nagy várakozással tekintek az idei szezonra, nagyon kíváncsi leszek Winstonra. A PO-t még nem hiszem, hogy lesz reális esélyünk elérni, de a tavalyinál mindenképpen lényegesen jobb teljesítményre számítok 😊Tibes
Lovie Smith is jobb teljesítményre számít, mert a tampai cserzővargák már licitálnak a bőrére.buccaneer
😀
Még egy ilyen szezon és nem a munkája lesz az egyetlen amit féltenie kell.. 😀

Az offense-től várom a fő előrelépést amúgy, az elmúlt években szörnyű volt nézni ahogy vergődik a csapat támadásban. Védő oldalon amekkora elvárások voltak tavaly, most annyira nem vagyok bizakodó, a secondaryt és a D-Line-t sem érzem valami acélosnak, valami pass rushert jó lett volna hozni. Aztán majd meglátjuk 😊

több mint 10 éve
buccaneer 490
Nagy várakozással tekintek az idei szezonra, nagyon kíváncsi leszek Winstonra. A PO-t még nem hiszem, hogy lesz reális esélyünk elérni, de a tavalyinál mindenképpen lényegesen jobb teljesítményre számítok 😊Tibes
Lovie Smith is jobb teljesítményre számít, mert a tampai cserzővargák már licitálnak a bőrére.
több mint 10 éve
Nagy várakozással tekintek az idei szezonra, nagyon kíváncsi leszek Winstonra. A PO-t még nem hiszem, hogy lesz reális esélyünk elérni, de a tavalyinál mindenképpen lényegesen jobb teljesítményre számítok 😊

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Lovie Smith and #Bucs have hired former #Bears Johnny Knox (coaching fellowship) and Mark Anderson (scouting internship) for training camp.

Lovieról sok rosszat el lehet mondani, de a faszi emberséges tulajdonságai megkérdőjelezhetetlenek.tüsi91
Off:
Knox hátáról tudni vmit? Visszavonulása óta nem sokat hallottam róla. Kellett műteni? (gondolom jah) + milyen következményei lesznek/lettek a későbbi életére annak a "karambolnak"?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Lovie Smith and #Bucs have hired former #Bears Johnny Knox (coaching fellowship) and Mark Anderson (scouting internship) for training camp.

Lovieról sok rosszat el lehet mondani, de a faszi emberséges tulajdonságai megkérdőjelezhetetlenek.
több mint 10 éve
buccaneer 490
Bowers újra aláírt. Na hurrá! Hogy valaki ennyi lehetőséget kapjon! Egy életművész a pali.
több mint 10 éve
A Dolphins meg kivágta Freeman-t. Nem akarok gonosz lenni, de MUHAHAHA 😀

több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
 deadspin.com/why-your-team-sucks-2015-tampa-bay-buccaneers-1718991122

"Also: former kicker Lawrence Tynes sued the team for giving him leprosy. " 😀
több mint 10 éve
Biztos, hogy nem fogja megérni a keretszűkítést. Bár nem állunk túl jól hátul, de ő még így sem jutott tavaly sem túl sok játékidőhöz. 46 snap egész évben. Neki itt ennyi volt szerintem. Meg persze máshol is.