NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha ezek után olyan szezont fut, mint tavaly akkor jövő márciusban nem lesz ilyen boldog..Tampa Bay reached agreement with former Saints guard Carl Nicks on a five-year, $47.5 million deal including $31 million guaranteed.Azért Freeman arcát nagyon megnéztem volna....VJ után Nicks....márciusban jött meg a jézuska.lotus86
alakul ez a Tampa 😊Farky
több mint 12 éve
Tény. Addig legyen Big Easyben még két gyűrű, aztán kibírom azt a pár évet, amíg villogtok 😊Nem egy év alatt kell csodát csinálni. Schianonak van 5 éve, hogy alakítson. Ha nem bassza el nagyon első kettőt, akkor lesz ideje, mondhatjuk.DenyDream TeamHöriamíg Freeman az irányító, nem izgulok 😊
egyébként ezzel akárhogy számolom elment a cap space több mint fele, és még kéne: LB, CB, OT, RB. Drafton nem lesz meg minden, és ő rájuk is kell pénz.Gyurma Pappa
Komolyan: szerintem sok pénz ez VJ-ért és Nicksért is. Nicksnek ez volt a "vágya", de lehet egy kicsit rövidebben is meg lett volna. Bízzatok benne, hogy nem jön ki belőle a primadonna 😊
több mint 12 éve
Tampa Bay reached agreement with former Saints guard Carl Nicks on a five-year, $47.5 million deal including $31 million guaranteed.Azért Freeman arcát nagyon megnéztem volna....VJ után Nicks....márciusban jött meg a jézuska.
alakul ez a Tampa 😊Farky
több mint 12 éve
Letrade kell! CB, RB, LB. Claiborne Richardsson Blackmon 3as ból bennt lesz 2 ember 5 dik körbe hátha valaki feljönne valamelyikért. Még 2-3dik is körben bőven lesznek bennt olyan játékosok akiknek örülnék talán még jobban is mint a fenti 3 közül bármelyiknek!
több mint 12 éve
Nem egy év alatt kell csodát csinálni. Schianonak van 5 éve, hogy alakítson. Ha nem bassza el nagyon első kettőt, akkor lesz ideje, mondhatjuk.Dream TeamHöriamíg Freeman az irányító, nem izgulok 😊
egyébként ezzel akárhogy számolom elment a cap space több mint fele, és még kéne: LB, CB, OT, RB. Drafton nem lesz meg minden, és ő rájuk is kell pénz.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Dream TeamHöriamíg Freeman az irányító, nem izgulok 😊
egyébként ezzel akárhogy számolom elment a cap space több mint fele, és még kéne: LB, CB, OT, RB. Drafton nem lesz meg minden, és ő rájuk is kell pénz.
több mint 12 éve
Örülök a híreknek, de ez még mindig annyira lyukas csapat, hogy jó draft is kell.De elég nagy a csoportban az összevisszaság, lehetne meglepetést okozni azonnal Schianonak újonc edzőként.
több mint 12 éve
Nicks számai 5/47,5/31mégsem lett 40M az a garantált, egész jól erősít a Bucs, kár hogy VJ már 29, és nem 1-2 éven belül lehet itt komoly eredmény, kíváncsi leszek a továbbiakra
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Tampa Bay reached agreement with former Saints guard Carl Nicks on a five-year, $47.5 million deal including $31 million guaranteed.alakul ez a Tampa 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Akkor további needek még OT, OG, RB, CB, meg egy ILB/OLB attól függően hol akarják játszani Fostert. Illetve egy SS se ártana még :rolleyes: Alig van már needünk 😂
több mint 12 éve
SZVSZ annyit nem ér. Mondom ezt úgy, hogy óriási OL fan vagyok, Nicks meg ugye kimondott kedvencem a pályán.Nicks tuti ide fog jönni érzem 😊 D11Állítólag 40m garantáltat kínáltok neki, ami vmi egészen elmebeteg pénz egy guardért.empty taxi
több mint 12 éve
Olvastam, mondjuk a Joseph Nicks G pár állat lesz / lenne. Zuttah centerbe. Sztem elég jó névsor. Kéne mögé egy jó RB is, aki kedvére ficánkolhatna egy ilyen fal mögött!Nicks tuti ide fog jönni érzem 😊 D11Állítólag 40m garantáltat kínáltok neki, ami vmi egészen elmebeteg pénz egy guardért.empty taxi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://TheSidelineView.com is reporting that Dan Orlovsky has agreed to a one year deal with Tampa Bay
több mint 12 éve
Nicks tuti ide fog jönni érzem 😊 D11Állítólag 40m garantáltat kínáltok neki, ami vmi egészen elmebeteg pénz egy guardért.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
OMFG Mi van itt?? 😮 Én Eric Wrightnak majdnem jobban örülök, mint V-Jaxnek 😀 De még egy Corner kell, de hál istennek Finnegan már nem jöhet 😊 Mario sajna buffaloba tart 😕 De én még reménykedek.. Nicks tuti ide fog jönni érzem 😊 Mennyi helyünk van a cap alatt amúgy?
több mint 12 éve
Adam SchefterFirst deal of day is in: CB Eric Wright reached agreement with Tampa Bay, signing deal today.
több mint 12 éve
szaba
10 517
Nagyon jó játékos VJ, de nem go-to-guy. A legtöbb elkapása egy szezonban 68 volt, ami azért nem egy egetverő szám. Túlfizettétek, de megtehetitek.empty taxiAzért Norv offensében nehéz egy WR-nek 100 elkapást összehozni. VJ elég jó játékos, és biztos, hogy minden egyes téren upgrade lesz a Bucs-nak. Freeman díjazni fogja ezt a húzást. És sztem lehet ő itt go-to-guy.
több mint 12 éve
Mondjuk ha Nicks-et hasonló szinten túlfizetitek, akkor azért ezt a capet helyet is ki lehet tölteni 😊 Szerintem VJ nem ér ennyit, de nem én vagyok a TB GM, szóval a véleményem tök mindegy 😊
több mint 12 éve
Nagyon jó játékos VJ, de nem go-to-guy. A legtöbb elkapása egy szezonban 68 volt, ami azért nem egy egetverő szám. Túlfizettétek, de megtehetitek.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Carl Nicks-re is megpróbáltok újra ajánlatot tenni.
több mint 12 éve
Én nem tudom ezeket a számokat, hogyan hozták ki,de így néz ki a szerződés: 😂It’s a five-year deal worth a grand total of $55,555,555.
He gets $26 million fully guaranteed, via a $2 million roster bonus in 2012 and a fully-guaranteed $11 million base salary in 2012. For 2013, he gets a $13 million base salary, fully guaranteed.
The last three years aren’t fully guaranteed, with a $10 million base salary in 2014, a base salary of $9,777,777 in 2015, and a base salary of $9,777,778 in 2016.
több mint 12 éve
Vincent Jackson deal in Tampa: 5 yrs, $55.55 million, including $26 million guaranteed, $36 million in 1st 3 yrs, $26 million in 1st 2 yrs.
több mint 12 éve
Schefter megerősítette. Vincy Jaxon 5 évre jött a tampába.5 év 55 milla, 26 garantált. Azért az jó kis péz..
több mint 12 éve
Vincent JAckson Buccaneer lett elvileg.With the wide receiver market quickly taking shape, the Tampa Bay Buccaneers landed one of the top prizes: Vincent Jackson.
The Buccaneers and the free-agent receiver reached a contract agreement, Jeff Duncan of the New Orleans Times-Picayune reported via Twitter.