Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 12 éve
érkezett John Skelton, remélem nem engeditek a pálya közelébe 😀 mondjuk volt egy félig jó szezonja 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Nagyon nemtudok mit írni a meccsről... Amit élőbe néztem... Jól toltuk az elején beleéltem megint magam hogy na majd most aztán Munchakék bebizonyították hogy el lehet b...ni egy meccst sz.r play hívásokkal. A lehetőség ismételten adott volt és nem éltünk vele megint...:/
több mint 12 éve
Most néztem meg a meccset.... Nem volt olyan rossz meccs ez, csak most nem csak a támadósor tűnt el egy negyedre, hanem az egész csapat. Szétpasszolgattak, jól futottak. McCarthy futás ellen nagyon lassú. Szerintem Griffin se valami jó, tavaly sem volt nagy ász, az utóbbi két meccsen sem tündökölt. Azt azért nem értem, hogy minden meccsen adunk egy ajándék TD-t az ellenfélnek.... Wylie fumble, utána kapunk egy TD-t.... nyílt lehetett volna még a meccs. A Jags ellen safety, meg Fitz kezéből kirántják a labdát, egyből td..... ilyen fontos szituációkban nem engedhetünk meg magunknak ilyeneket. Egyébként Wright elég jól nyomja, zseniális ahogyan egy-két testcsellel, elküldi az ellenfelet. AZt sem értem, hogy Stevens-t miért nem használjuk néha... azt értem, hogy Ő inkább blokkolásban tolja, de nem játszhatunk mindig Walker-ra. Ebben a szezonban, kb 1 paszt láttam ami Stevens-nek volt címezve.
Kicsit csúnya volt amikor Walker-ről letépték a sisakot utána meg egy kicsit le is koccolta a fejét a lófejű CSIKÓ 😀
Én a szezon elején egyáltalán nem is gondoltam a play offra, lehet jobb is, hogy én nem éltem bele magam.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Csak nem tudtunk talpra állni, szépen haladunk a negatív szezon felé. A szünetben beragadtunk, pedig azt már többször megmutatta a Colts, hogy a második félidőt jól megnyomja. Nagy talány, hogy mi lett az ígéretes LB sorunkból. Ayers totál csalódás, alig lehet észrevenni, de Brown sem tudja megközelíteni azt, amit a szezon elején művelt. Akkor sokat blitzelt (legalábbis szerintem 😊 ), erről mintha szándékosan leállítottuk volna. McCarthy meg sok tacklet gyűjt, de a futójáték ellen gyenge. A special team-ünk is katasztrófa lett, megérte az offseasonban edzőváltást csinálni ott.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Köszi az infókat! Stanzi közben már a Jaguarsba sem tud beférni, pedig ott aztán még rosszabb irányítók vannak, mint a Chiefsben.Én ezt a Stanzy-s dolgot nem értem. Ilyen jó játékos volt az egyetemen? És az NFL-ben mi történt vele, hogy még pályát sem látott? Nincs meccse neki, ha a statot jól néztem.NanditoEgyetemi szinten jó játékos volt, de az NFL readység nem látszódott rajta. A hype-ot a 2009-es Iowa menetelésnél kell keresni, amikor majdnem veretlen idényhez vezette a Hawkeyest, ami kisebb csoda lett volna a csapat számára. Ráadásul jó pár találkozó drámai körülmények között dőlt el. Soha nem rajtolt olyan az Iowa az iskola történetében, mint akkor. Szóval ez volt Stanzi és az Iowa története. Aztán jött a Northwestern és jó szokása szerint a W-t akkor is elszedte az IO.A orra elől. 😉
Az NFL pályafutásában max annyi a meglepő, hogy abban a fogalmatlan Chiefsben sem kapott egyetlen lehetőséget sem, de komoly perspektíva nem volt benne.
en.wikipedia.org/wiki/2009_Iowa_Hawkeyes_football_teamDoM
Music City Miracle
több mint 12 éve
Höri kb úgy szereti Stanzit mint Sobri TT-t 😀Én ezt a Stanzy-s dolgot nem értem. Ilyen jó játékos volt az egyetemen? És az NFL-ben mi történt vele, hogy még pályát sem látott? Nincs meccse neki, ha a statot jól néztem.NanditoHöri már itt is Gabbertet oltotta 😀😀Nagy kár a sérülésekért, mert amikor éppen egészséges akkor látszik, hogy milyen nagy lehetőség van a játékában és igazolja számomra a draft előtti tippemet. DoMÓ, hát ez a link arany 😀Jakehomer
Amíg Cam Newton a lábaiban bízhat, Mallett az erős karjában, Locker a hype gépezetben, Gabbert pedig nem tudom mibenBorbinho
Amúgy meg ha jól tudom, nem egy nagy edzésmenő, hanem olyan, mint TT. Nem a legjobban dobó QB, de nyerni tud, győzelemre vezeti a csapatát. Csak ugye TT is úgy került kezdőbe, hogy retek fosok /sérültek voltak a QB-k előtte, megkapta a lehetőséget, és élt vele. De Stanzi előtt ott volt Cassel (a szerencsétlen...) idén meg Alex Smith. Tavaly év végén amikor már minden mindegy volt, adhattak volna esélyt neki (bár lehet féltek,h elveszti az 1/1et, mert clutch 😀 )
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Én ezt a Stanzy-s dolgot nem értem. Ilyen jó játékos volt az egyetemen? És az NFL-ben mi történt vele, hogy még pályát sem látott? Nincs meccse neki, ha a statot jól néztem.NanditoEgyetemi szinten jó játékos volt, de az NFL readység nem látszódott rajta. A hype-ot a 2009-es Iowa menetelésnél kell keresni, amikor majdnem veretlen idényhez vezette a Hawkeyest, ami kisebb csoda lett volna a csapat számára. Ráadásul jó pár találkozó drámai körülmények között dőlt el. Soha nem rajtolt olyan az Iowa az iskola történetében, mint akkor. Szóval ez volt Stanzi és az Iowa története. Aztán jött a Northwestern és jó szokása szerint a W-t akkor is elszedte az IO.A orra elől. 😉
Az NFL pályafutásában max annyi a meglepő, hogy abban a fogalmatlan Chiefsben sem kapott egyetlen lehetőséget sem, de komoly perspektíva nem volt benne.
en.wikipedia.org/wiki/2009_Iowa_Hawkeyes_football_team
több mint 12 éve
Én ezt a Stanzy-s dolgot nem értem. Ilyen jó játékos volt az egyetemen? És az NFL-ben mi történt vele, hogy még pályát sem látott? Nincs meccse neki, ha a statot jól néztem.Höri már itt is Gabbertet oltotta 😀😀Nagy kár a sérülésekért, mert amikor éppen egészséges akkor látszik, hogy milyen nagy lehetőség van a játékában és igazolja számomra a draft előtti tippemet. DoMÓ, hát ez a link arany 😀Jakehomer
Amíg Cam Newton a lábaiban bízhat, Mallett az erős karjában, Locker a hype gépezetben, Gabbert pedig nem tudom mibenBorbinho
Music City Miracle
több mint 12 éve
Höri már itt is Gabbertet oltotta 😀😀Nagy kár a sérülésekért, mert amikor éppen egészséges akkor látszik, hogy milyen nagy lehetőség van a játékában és igazolja számomra a draft előtti tippemet. DoMÓ, hát ez a link arany 😀Jakehomer
Amíg Cam Newton a lábaiban bízhat, Mallett az erős karjában, Locker a hype gépezetben, Gabbert pedig nem tudom miben
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Rendben van az úgy fasza lesz! 😀 Győzzön a jobb... vagy a bal! 😀😀Szerintem a Colts Front képviselteti magát kellő létszámban 😛Egyetértek! Pest nekem is jó lenne...gerrard88Jó lenne egy közös meccsnézés, kár, hogy ennyire össze-vissza vagyunk egymástól. 😀 Nekem akár pest is jó lenne. Meg az se könnyíti meg a dolgunkat, hogy Titans meccset sem közvetítenek 😕pakeszRemélem azért lesz velem valaki az eredménykövetőben aki majd besegít...😀gerrard88Ki lesz jelen a hajnali meccsen? 😊gerrard88Én holnap délben nézem meg.pakesz
Legalább 5-6 an tuti leszünk és szerintem Ik is beugrik 😀Stev85
több mint 12 éve
Nagy kár a sérülésekért, mert amikor éppen egészséges akkor látszik, hogy milyen nagy lehetőség van a játékában és igazolja számomra a draft előtti tippemet. DoMÓ, hát ez a link arany 😀
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Szerintem a Colts Front képviselteti magát kellő létszámban 😛Egyetértek! Pest nekem is jó lenne...gerrard88Jó lenne egy közös meccsnézés, kár, hogy ennyire össze-vissza vagyunk egymástól. 😀 Nekem akár pest is jó lenne. Meg az se könnyíti meg a dolgunkat, hogy Titans meccset sem közvetítenek 😕pakeszRemélem azért lesz velem valaki az eredménykövetőben aki majd besegít...😀gerrard88Ki lesz jelen a hajnali meccsen? 😊gerrard88Én holnap délben nézem meg.pakesz
Legalább 5-6 an tuti leszünk és szerintem Ik is beugrik 😀
több mint 12 éve
Egyetértek! Pest nekem is jó lenne...Jó lenne egy közös meccsnézés, kár, hogy ennyire össze-vissza vagyunk egymástól. 😀 Nekem akár pest is jó lenne. Meg az se könnyíti meg a dolgunkat, hogy Titans meccset sem közvetítenek 😕pakeszRemélem azért lesz velem valaki az eredménykövetőben aki majd besegít...😀gerrard88Ki lesz jelen a hajnali meccsen? 😊gerrard88Én holnap délben nézem meg.pakesz
több mint 12 éve
Jó lenne egy közös meccsnézés, kár, hogy ennyire össze-vissza vagyunk egymástól. 😀 Nekem akár pest is jó lenne. Meg az se könnyíti meg a dolgunkat, hogy Titans meccset sem közvetítenek 😕Remélem azért lesz velem valaki az eredménykövetőben aki majd besegít...😀gerrard88Ki lesz jelen a hajnali meccsen? 😊gerrard88Én holnap délben nézem meg.pakesz
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Remélem azért lesz velem valaki az eredménykövetőben aki majd besegít...😀Ki lesz jelen a hajnali meccsen? 😊gerrard88Én holnap délben nézem meg.pakesz
több mint 12 éve
Tajh Boyd jónak tűnik második körben csak el ne vigyék előbb ahogyan azt a cikkben is jósólgatják. Az első körben nem fogunk tudni QB-t húzni és nem is kell! Jó lesz a második kör is ott is jó a felhozatal és tán Boyd tűnik elég mobilisnak közülük. Az FA-ket hagyjuk inkább, miért pont nálunk válnának be a szarabb csapatokból kivágottak... Igazad van Nandito, kell egy QB a draftról, aztán versenyezzenek csak Jake-kel! 😉 😊Ezt nézzétek meg, kiindulásnak jó lesz. 😊Én is sajna és az a baj, hogy valószínűleg a Titans-nél is tanácstalanok...gerrard88Tippek akkor esetleg hogy ki lenne a jó megoldás Jake helyére? Draftról vagy FA-ről? Johnny Football? 😀gerrard88Részemről.... fogalmam sincs. Tanácstalan vagyok. :-/pakesz
bowl.hu/tank4teddy_-_rossz_buszra_szalltunk
A 2014-es QB class nagyon jónak tűnik, de sajnos rengeteg a QB needes csapat. A legjobbaknak tűnő játékosok, így Bridgewater, Mariota és Manziel akár top5-ben is kimehetnek. Mi valószínűleg a drafton 10-en kívül leszünk, így érdemes gondolkodni a lehetőségeken.
A piacon olyan ígéretes QB-k lehetnek, mint Gabbert, Freeman, Flynn, vagy Ponder. 😀 Pletyka szinten Cutlert már összeboronálták velünk. Szerintem jobban járunk, ha maradunk a draftnál. Ha Locker felépül, akkor a 2. körben jöhetne mellé egy QB, aztán győzzön a jobb!Nandito
több mint 12 éve
Te is viccként írtad fel szóval... 😀 Bocsi akkor 3. kör, nem emlékeztem pontosan.Na ne viccelődjünk már. Flynnt már két újonc is kiszorított aktuális csapatából, plusz Pryor is elvette tőle a lehetőséget, Ponder meg a Vikingsnél bukik éppen. Az általam felsoroltak közül egyedül Cutler tényező, a többiek backupnak, vagy még annak sem jók.Ha választani kellene, akkor Flynn, esetleg Ponder... Nekem jónak tűnik az is, hogy esetleg második körben húznánk egy QB-t, de én úgy emlékszem, hogy a második körös pick-et ELLŐTTÜK Hunter-ra. 😀pakeszEzt nézzétek meg, kiindulásnak jó lesz. 😊Én is sajna és az a baj, hogy valószínűleg a Titans-nél is tanácstalanok...gerrard88Tippek akkor esetleg hogy ki lenne a jó megoldás Jake helyére? Draftról vagy FA-ről? Johnny Football? 😀gerrard88Részemről.... fogalmam sincs. Tanácstalan vagyok. :-/pakesz
A 2014-es QB class nagyon jónak tűnik, de sajnos rengeteg a QB needes csapat. A legjobbaknak tűnő játékosok, így Bridgewater, Mariota és Manziel akár top5-ben is kimehetnek. Mi valószínűleg a drafton 10-en kívül leszünk, így érdemes gondolkodni a lehetőségeken.
A piacon olyan ígéretes QB-k lehetnek, mint Gabbert, Freeman, Flynn, vagy Ponder. 😀 Pletyka szinten Cutlert már összeboronálták velünk. Szerintem jobban járunk, ha maradunk a draftnál. Ha Locker felépül, akkor a 2. körben jöhetne mellé egy QB, aztán győzzön a jobb!Nandito
Hunter feltradenél 3. kört adtunk a 49ersnek.Nandito
több mint 12 éve
Na ne viccelődjünk már. Flynnt már két újonc is kiszorított aktuális csapatából, plusz Pryor is elvette tőle a lehetőséget, Ponder meg a Vikingsnél bukik éppen. Az általam felsoroltak közül egyedül Cutler tényező, a többiek backupnak, vagy még annak sem jók.Ha választani kellene, akkor Flynn, esetleg Ponder... Nekem jónak tűnik az is, hogy esetleg második körben húznánk egy QB-t, de én úgy emlékszem, hogy a második körös pick-et ELLŐTTÜK Hunter-ra. 😀pakeszEzt nézzétek meg, kiindulásnak jó lesz. 😊Én is sajna és az a baj, hogy valószínűleg a Titans-nél is tanácstalanok...gerrard88Tippek akkor esetleg hogy ki lenne a jó megoldás Jake helyére? Draftról vagy FA-ről? Johnny Football? 😀gerrard88Részemről.... fogalmam sincs. Tanácstalan vagyok. :-/pakesz
Hunter feltradenél 3. kört adtunk a 49ersnek.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Ha választani kellene, akkor Flynn, esetleg Ponder... Nekem jónak tűnik az is, hogy esetleg második körben húznánk egy QB-t, de én úgy emlékszem, hogy a második körös pick-et ELLŐTTÜK Hunter-ra. 😀Ezt nézzétek meg, kiindulásnak jó lesz. 😊Én is sajna és az a baj, hogy valószínűleg a Titans-nél is tanácstalanok...gerrard88Tippek akkor esetleg hogy ki lenne a jó megoldás Jake helyére? Draftról vagy FA-ről? Johnny Football? 😀gerrard88Részemről.... fogalmam sincs. Tanácstalan vagyok. :-/pakesz
több mint 12 éve
Ki lesz jelen a hajnali meccsen? 😊gerrard88Én holnap délben nézem meg.
több mint 12 éve
Ezt nézzétek meg, kiindulásnak jó lesz. 😊Én is sajna és az a baj, hogy valószínűleg a Titans-nél is tanácstalanok...gerrard88Tippek akkor esetleg hogy ki lenne a jó megoldás Jake helyére? Draftról vagy FA-ről? Johnny Football? 😀gerrard88Részemről.... fogalmam sincs. Tanácstalan vagyok. :-/pakesz
A piacon olyan ígéretes QB-k lehetnek, mint Gabbert, Freeman, Flynn, vagy Ponder. 😀 Pletyka szinten Cutlert már összeboronálták velünk. Szerintem jobban járunk, ha maradunk a draftnál. Ha Locker felépül, akkor a 2. körben jöhetne mellé egy QB, aztán győzzön a jobb!
Music City Miracle
több mint 12 éve
Ki lesz jelen a hajnali meccsen? 😊
több mint 12 éve
Én is sajna és az a baj, hogy valószínűleg a Titans-nél is tanácstalanok...Tippek akkor esetleg hogy ki lenne a jó megoldás Jake helyére? Draftról vagy FA-ről? Johnny Football? 😀gerrard88Részemről.... fogalmam sincs. Tanácstalan vagyok. :-/pakesz
több mint 12 éve
Tippek akkor esetleg hogy ki lenne a jó megoldás Jake helyére? Draftról vagy FA-ről? Johnny Football? 😀gerrard88Részemről.... fogalmam sincs. Tanácstalan vagyok. :-/
több mint 12 éve
Tippek akkor esetleg hogy ki lenne a jó megoldás Jake helyére? Draftról vagy FA-ről? Johnny Football? 😀