Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 12 éve
No, ha akarunk még a PO-ról beszélni, akkor ma nyerni kell, nincs mese!
Music City Miracle
több mint 12 éve
Out: Stevens,DWQuestionable: Hill,Stewart
Probable: Pollard,Schwenke,Wright
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Újabb változások. Mivel Griff hiányzik a hétvégén, így Shann Schillinger S csatlakozik a csapathoz. Nem is értem ezt, a Colts meccs után meg elküldjük? Griff visszatérésével ugyanis újra tele lesz az 53-as keret. Esetleg más kerül lapátra? Na, majd kiderül...Az a baj, hogy George Wilson nem jó FS-ben, amikor Griffin sérült volt láttuk, hogy milyen gyengén szerepelt azon a poszton, még írtam is róla.
A PS-be Tyler Horn C/G érkezett, Oscar Johnson T-t waive-eltük.Nandito
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Újabb változások. Mivel Griff hiányzik a hétvégén, így Shann Schillinger S csatlakozik a csapathoz. Nem is értem ezt, a Colts meccs után meg elküldjük? Griff visszatérésével ugyanis újra tele lesz az 53-as keret. Esetleg más kerül lapátra? Na, majd kiderül...A PS-be Tyler Horn C/G érkezett, Oscar Johnson T-t waive-eltük.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Végre végig tudtam nézni a meccset és megállapíthatom, hogy Fitz kezd igazi vezérré válni! Jól játszott, hihetetlen milyen meneküléseket vitt véghez, biztos gyerekkorában jó volt fogócskában! 😀😀 Wright és Hunter nagyot játszott és általában Nate is hozta amit kell, de Britt... Miért nem küldik már el Alaszkába??? Minimum ott a helye 2/0 az elkapásainak aránya és mindkettő ahogy mondtátok simán elkapható volt, sőt... Sajnos elkeseredve néztem a OL-t. Nem valami jó napot fogtak ki remélem összeszedik magukat a hétvégére, bár kétlem, mert véleményem szerint is edzői probléma lehet ott. Jó játékosok játszanak szarul, rájuk férne a támogatás. A védelem sem volt a helyzet magaslatán, a secondary teljesítménye elkeserítő néha. Olykor-olykor úgy mentek át rajtuk, mint kés a vajon... a többi védelmi rész elfogadható volt. A Speciálisok hozták a mostani formájukat, rettentően szarok voltak szinte mindig elejtette a labdát ez a Wylie gyerek. Szerencsére el is küldték és jött Leon Washington, remélem ő javít kicsit a gyatra special team teljesítményen. Összességében egy izgalmas és jó ütközet volt ez és végre a mi győzelmünkkel végződött! Hétvégén vissza kell vágni a csikóknak, be kell csukni őket a karámba! 😀gerrard88Én még egy kis kockacukor ajándékba is benne lennék. 😉 😀
több mint 12 éve
Végre végig tudtam nézni a meccset és megállapíthatom, hogy Fitz kezd igazi vezérré válni! Jól játszott, hihetetlen milyen meneküléseket vitt véghez, biztos gyerekkorában jó volt fogócskában! 😀😀 Wright és Hunter nagyot játszott és általában Nate is hozta amit kell, de Britt... Miért nem küldik már el Alaszkába??? Minimum ott a helye 2/0 az elkapásainak aránya és mindkettő ahogy mondtátok simán elkapható volt, sőt... Sajnos elkeseredve néztem a OL-t. Nem valami jó napot fogtak ki remélem összeszedik magukat a hétvégére, bár kétlem, mert véleményem szerint is edzői probléma lehet ott. Jó játékosok játszanak szarul, rájuk férne a támogatás. A védelem sem volt a helyzet magaslatán, a secondary teljesítménye elkeserítő néha. Olykor-olykor úgy mentek át rajtuk, mint kés a vajon... a többi védelmi rész elfogadható volt. A Speciálisok hozták a mostani formájukat, rettentően szarok voltak szinte mindig elejtette a labdát ez a Wylie gyerek. Szerencsére el is küldték és jött Leon Washington, remélem ő javít kicsit a gyatra special team teljesítményen. Összességében egy izgalmas és jó ütközet volt ez és végre a mi győzelmünkkel végződött! Hétvégén vissza kell vágni a csikóknak, be kell csukni őket a karámba! 😀
több mint 12 éve
Griffin egy meccses eltiltást kapott a Rivera elleni hit miatt.Nanditoegyáltalán nem értek vele egyet, egyszerűen nem értem, hogy abban a szituációban hogyan kellett volna védekeznie... na mind1, nyertünk, szoros meccsen nyertünk, hullámzó teljesítménnyel nyertünk, nyugati parton nyertünk, szóval nyertünk és mit oda nem adnánk azért, ha egy ilyen győzelmet hoztunk volna a Jags ellen....
kíváncsi vagyok a nálunk csak egy kicsit kevésbé hullámzó Colts ellen mire megyünk.
hajrá!
több mint 12 éve
Új returner van Leon Washington személyében, így Devon Wyliet elküldtük. Kivágtuk a center Kevin Matthewst is, ami szintén nem nagy veszteség. A PS-ben DT csere volt sérülés miatt, Chigbo Anunoby ment, Frank Kearse érkezett.NanditoA Pats kitette, 23-án, azt írták kb 5 play-t játszott náluk ami 1,5 millióba került. 😀 Megérte. Mi remélem jól járunk vele, Wylie se sok időt töltött nálunk, de sajnos emlékezeteset alkotott... akár azon a fumble-n is elmehetett a meccs a Colts ellen. A raiders ellen sem volt, valami magabiztos.
több mint 12 éve
Új returner van Leon Washington személyében, így Devon Wyliet elküldtük. Kivágtuk a center Kevin Matthewst is, ami szintén nem nagy veszteség. A PS-ben DT csere volt sérülés miatt, Chigbo Anunoby ment, Frank Kearse érkezett.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Griffin egy meccses eltiltást kapott a Rivera elleni hit miatt.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Üdv! Én eddig azért voltam csendben, mert most néztem meg a meccset, sajna este nem tudtam, dolgoztam. Nagyon izgalmas meccs volt, így még jobb volt izgulni, hogy a végén győztünk. Fitz nagyot játszott, 14-16 alkalommal siettették, sajnos a fal előtte nem tudta annyira segíteni.Ezt én sem értem, hogy Brittet miért erőltetjük. Teljesen reménytelen a pali. Csatlakozom, szívesen látnám Prestont a csapatban. Tavaly voltak szép elkapásai, idén az előszezonban is meggyőző volt. Ehhez képest egyszer már kiraktuk, most meg csak PS-ben van.
Az a sok holding.... 100 yard büntetést kaptunk, ami könnyen a vesztünket okozta volna. Nagy szerencse, hogy két FG-t kihagytak. Minden meccsen van valami nagy bakink, amiből kapunk egy TD-t, vagy FG-t, hát most a blokkolt punt volt az, de mákunk volt, hogy kihagyta Janikowski.
Nem lesz könnyű a következő meccseken sem, de hát mit várunk, ez sem volt könnyű. Droppokat el kell felejteni, Walkernek kettő... na meg Britt 😀 Két labdát dobtak felé, mind a kettő sima complete... erre elejti. Jobban járnánk ha Preston lenne aktív.pakesz
A támadófal tényleg nem túl jó, pedig amilyen nevek vannak benne, simán dominálnia kéne. Bruce Matthews nem tudta jól összerakni az egységet, rossz választás volt ide edzőnek.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Üdv! Én eddig azért voltam csendben, mert most néztem meg a meccset, sajna este nem tudtam, dolgoztam. Nagyon izgalmas meccs volt, így még jobb volt izgulni, hogy a végén győztünk. Fitz nagyot játszott, 14-16 alkalommal siettették, sajnos a fal előtte nem tudta annyira segíteni. Az a sok holding.... 100 yard büntetést kaptunk, ami könnyen a vesztünket okozta volna. Nagy szerencse, hogy két FG-t kihagytak. Minden meccsen van valami nagy bakink, amiből kapunk egy TD-t, vagy FG-t, hát most a blokkolt punt volt az, de mákunk volt, hogy kihagyta Janikowski.
Nem lesz könnyű a következő meccseken sem, de hát mit várunk, ez sem volt könnyű. Droppokat el kell felejteni, Walkernek kettő... na meg Britt 😀 Két labdát dobtak felé, mind a kettő sima complete... erre elejti. Jobban járnánk ha Preston lenne aktív.
több mint 12 éve
Köszi a gyors választ! 😉Sajnos nem tudtam megnézni a meccset... honnan tudnám megnézni felvételről segítenétek? Király hogy nyertünk de PO-ról azért nem beszélnék mert nagyon hullámzó a csapat teljesítménye még meccsek közben is. Csak titkon merem remélni hogy meglesz már csak azét is mert idén ritka gyenge az AFC!gerrard88Kalózkikötőben pl. már ma fent lesz és egyéb torrent-oldalakra is fel fog még ma kerülni szvsz.
Annyit kérnék a usereketől h direkt torrent linkeket a fórumban ne csak PM-ben gerrard88 kollega felé!
Köszönöm!empty taxi
több mint 12 éve
Sajnos nem tudtam megnézni a meccset... honnan tudnám megnézni felvételről segítenétek? Király hogy nyertünk de PO-ról azért nem beszélnék mert nagyon hullámzó a csapat teljesítménye még meccsek közben is. Csak titkon merem remélni hogy meglesz már csak azét is mert idén ritka gyenge az AFC!gerrard88Kalózkikötőben pl. már ma fent lesz és egyéb torrent-oldalakra is fel fog még ma kerülni szvsz.
Annyit kérnék a usereketől h direkt torrent linkeket a fórumban ne csak PM-ben gerrard88 kollega felé!
Köszönöm!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Sajnos nem tudtam megnézni a meccset... honnan tudnám megnézni felvételről segítenétek? Király hogy nyertünk de PO-ról azért nem beszélnék mert nagyon hullámzó a csapat teljesítménye még meccsek közben is. Csak titkon merem remélni hogy meglesz már csak azét is mert idén ritka gyenge az AFC!
több mint 12 éve
Mindenki csendben van, pedig nyertünk és PO-s helyen állunk. 😊 Élvezzük ki, mert három olyan meccs jön, amin finoman fogalmazva sem mi leszünk az esélyesek.A meccs amúgy elég szenvedős volt, főleg támadásban, és nemcsak rajtunk múlt, hogy győztünk. Viszont meglepetésemre Fitz nagyot játszott. Elképesztő helyzetekből menekült meg, és még a labdát sem adta el. Csak így tovább! 😊
Még annyit, hogy Wright és Hunter brutálisan jó volt. Már csak egy francsájz QB hiányzik, aki minden meccsen tömi őket labdával.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Out: DWJó lenne ha összedrótoznák azt a középső 3-ast!
Questionable: Morgan,Schwenke,Fokou
Probable: Gooden,Hunter,Stewartpakesz
több mint 12 éve
Out: DWQuestionable: Morgan,Schwenke,Fokou
Probable: Gooden,Hunter,Stewart
több mint 12 éve
Lockerről azt írták traning campre, már rendben lesz. Sok sikert a rehabhoz. 😊pakeszJaja! Kell egy új irányító!! Mindenképp! 😊
több mint 12 éve
Lockerről azt írták traning campre, már rendben lesz. Sok sikert a rehabhoz. 😊
több mint 12 éve
Jó hír, hogy hétvégén visszatér Fokou, reméljük így a futás ellen hatékonyabbak leszünk. Sajna Colin elég lassú volt, gyakran lekésett, nem olvasta jól a játékot. Schwenke is "edzeget" de még nem tuti a visszatérése. Damian Williams biztosan nem játszik. Valószínűleg Hunter is játszani fog a hétvégén.Hát elkél a D-nek az erősödés mert az utóbbi meccseken nem teljesítenek valami jól, finoman fogalmazva! Ennél meglepőbb már csak az lett volna, ha azt mondja, hogy a 4. számú QB a 3-ból! 😀😀
Egyéb: Munchak azt nyilatkozta, Skelton a 3. számú QB a csapatnál.... ki gondolta volna. 😀pakesz
több mint 12 éve
Jó hír, hogy hétvégén visszatér Fokou, reméljük így a futás ellen hatékonyabbak leszünk. Sajna Colin elég lassú volt, gyakran lekésett, nem olvasta jól a játékot. Schwenke is "edzeget" de még nem tuti a visszatérése. Damian Williams biztosan nem játszik. Valószínűleg Hunter is játszani fog a hétvégén.A végén tényleg Rusty lesz a titkos fegyver! 😀😀😀
Egyéb: Munchak azt nyilatkozta, Skelton a 3. számú QB a csapatnál.... ki gondolta volna. 😀pakesz
Music City Miracle
több mint 12 éve
Jó hír, hogy hétvégén visszatér Fokou, reméljük így a futás ellen hatékonyabbak leszünk. Sajna Colin elég lassú volt, gyakran lekésett, nem olvasta jól a játékot. Schwenke is "edzeget" de még nem tuti a visszatérése. Damian Williams biztosan nem játszik. Valószínűleg Hunter is játszani fog a hétvégén. Egyéb: Munchak azt nyilatkozta, Skelton a 3. számú QB a csapatnál.... ki gondolta volna. 😀
több mint 12 éve
Az lenne még az igazán nagy szívás...érkezett John Skelton, remélem nem engeditek a pálya közelébe 😀 mondjuk volt egy félig jó szezonja 😊Dexxter TailorJó lenne ha legalább Fitz nem szedne össze sérülést.... Tommie Campbell-t IR-re raktuk. Így sem volt jó a ST, szóval "jól" jött ez is..pakesz
több mint 12 éve
érkezett John Skelton, remélem nem engeditek a pálya közelébe 😀 mondjuk volt egy félig jó szezonja 😊Dexxter TailorJó lenne ha legalább Fitz nem szedne össze sérülést.... Tommie Campbell-t IR-re raktuk. Így sem volt jó a ST, szóval "jól" jött ez is..