Washington Commanders
28 feliratkozó
1 órája
The #Commanders are signing former Pro Bowl LT DJ Humphries to a 1-year deal, adding key depth and starting experience to their O-line.Nem tudom mennyi van még benne,de itt nagyon vékonyak vagyunk és kell az erősítés... remélem az lesz.
KeyG
10 órája
The #Commanders are signing former Pro Bowl LT DJ Humphries to a 1-year deal, adding key depth and starting experience to their O-line.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
15 órája
We have made the following roster moves:- Signed OLB Boogie Basham, S Joshuah Bledsoe and S Quindell Johnson
- Released S Will Harris and S Malik Spencer
- Placed OLB Drake Jackson on the Reserve/Injured List

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 napja
Jayden Daniels, Terry McLaurin and Stefon Diggs all are expected to play today.
5 napja
Kettő volt már az. Mondjuk még fiatal, most lesz csak 24.De legalább a többieket lehetett tehermentesiteni, meg egy év alatt nem írom le srácotNewton is out egy időre... Eddig fasza ez az előszezon...Mondjuk ő egészségesen se sokat számított, eléggé bust sajnos Johnny...
Tibcso14
warr_b
Tibcso14

5 napja
De legalább a többieket lehetett tehermentesiteni, meg egy év alatt nem írom le srácotNewton is out egy időre... Eddig fasza ez az előszezon...Mondjuk ő egészségesen se sokat számított, eléggé bust sajnos Johnny...
Tibcso14
warr_b
5 napja
Newton is out egy időre... Eddig fasza ez az előszezon...Mondjuk ő egészségesen se sokat számított, eléggé bust sajnos Johnny...
Tibcso14

5 napja
Newton is out egy időre... Eddig fasza ez az előszezon...
7 napja
Olvasom,hogy Jerom Ford IR. Ezért kell kihagyjon meccset, ha az első fordulóig fel is épül?
8 napja
Az...Moody kirakvaTöbbek között ez a rugó mizéria is elég cinkes nálunk...
warr_b
Tibcso14
The #Commanders are expected to sign veteran linebacker Krys Barnes, sources tell @CBSSports.
Trey Amos meg megint sérült

8 napja
Moody kirakva49ers elviszi majd őt is a legjobb pajtija után
warr_b
8 napja
Moody kirakva

9 napja
Mariota sprained mcl5
warr_b

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
9 napja
Mariota sprained mcl

9 napja
Mert ugye az "internet" arról híres, hogy csupa értelmes, józan, nyugodt ember társalog kultúráltan, nem pedig lincselésre vágyó frusztrált agyhalottak gyülekezete, akiket véletlenül sem zavarnak a tények, és alig várják hogy valakibe beleállhassanak Twitteren meg redditen 🤣😂Az egesz Internet egysegesen ellene fordult. Meglatjuk, hogy birja majd el.Jayden Daniels celtablat tett magara...Nem okos gondolatEgy Mets meccsen mémeltek ezzel, én ott figyeltem erre fel.
Toto21
A cease and desist nálam mindennek a teteje, túltolták, az internet világából is rohadt ellenszenves Danielsék viselkedése és biztos vagyok benne, hogy a fejébe akarnak majd mászni ezzel a meccseken.
KeyG
Toto21
Baromira nem arról van szó, hogy ő most a mezszáma visszavonultatását akarná, a cease and desist levélben sincs erről szó, de az ugye mellékes. Szokás szerint szépen kiforgatta a kattintásvadász bulvármédia, mert ugye mennyivel nagyobb durranás már az elkényeztetett milliomos NFL qb, aki besértődik, mert az alma matere másnak adja a mezszàmát azzal szemben, hogy az LSU full inkorrekt én járt el, mert már rég lejárt a joguk JD NIl-jének használatára, de még mindig árulják a nevével és képévfl ellátott termékeket, jogtalan bevételre szert téve ezzel. És ugye a hisztis díva ezzel nem is foglalkozott eddig, na de amikor tovább fokozva a pofátlanságot az egyetem odaadja a régi számát egy random új corner gyereknek, akkor szerintem érthető, hogy kicsit felbaszta magát. Ugye vele együtt három LSU játékos nyert Heismant (Cannon talán '59-ben és ugye Burrow), érdekes módon a másik kettő mezszsámát azóta sem viselte más játékos.
Szóval hajrá, nyugodtan köpködje csak mindenki a hisztis picsa Danielst, a bolha seggét se érdekli 🙂

10 napja
Az egesz Internet egysegesen ellene fordult. Meglatjuk, hogy birja majd el.Jayden Daniels celtablat tett magara...Nem okos gondolatEgy Mets meccsen mémeltek ezzel, én ott figyeltem erre fel.
Toto21
A cease and desist nálam mindennek a teteje, túltolták, az internet világából is rohadt ellenszenves Danielsék viselkedése és biztos vagyok benne, hogy a fejébe akarnak majd mászni ezzel a meccseken.
KeyG
10 napja
Jayden Daniels celtablat tett magara...Nem okos gondolatEgy Mets meccsen mémeltek ezzel, én ott figyeltem erre fel.
Toto21
10 napja
Jayden Daniels celtablat tett magara...Nem okos gondolat
10 napja
W, de ez a Phins nagyon gyenge 😐Mariota térdsérülés 😬

11 napja
NFL suspended Commanders DE Dorance Armstrong one game for violating the personal conduct policy. Armstrong is coming off a torn ACL that he suffered in week 7 last season.
11 napja
Höri szezonbeharangozója youtu.be/Mz6w3i_TLUE?is=uyagHAl9lWOjB9Jt
15 napja
Továbbra is komoly kicker-gond van...

16 napja
Hivatalos, Coleman lesz az LTCommanders Brandon Coleman played 242 snaps at left tackle last year, allowing 0 sacks, 0 QB hits, and 5 pressures (2.1% pressure rate)

16 napja
Majd felépül a playoffra 💪🙏😀Mondjuk a 2024-es konfdöntős évben még nem volt Tunsil, és Brendon Coleman-nel meneteltünk LT-ben...Csodás, kezdődik...Pedig nagyon agyaltam Week 1 meccseteken 22:25-ös sávból, de lehet így a konzervatív Packers-Vikings lesz, mondjuk az se a Packers miatt, hanem kíváncsi vagyok mit hoz ki KOC Murrayből.
warr_b
O fal elkezdhetett volna jobb lenni itt mint korábban volt Daniels előtt, de így hogy a kezdő LT gatya hónapokra így nehéz.
KeyG
warr_b