NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 723
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 6 éve
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bmegHát bazd meg Norman mellé már csak Ő hiányzott innen!😕
dande
Túl jó Ő ahhoz, hogy itt telepedjen le az NFC East-ben...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bmeg
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Source: #Packers S Haha Clinton-Dix has been traded to the #Redskins.
több mint 6 éve
A Redskins az utóbbi három meccsén 100 futott yard alatt tartotta Christian McCaffrey-t, Ezekiel Elliottot és Saquon Barkley-t.Összesen!
Forrás:FK
több mint 6 éve
Peterson hihetetlen mennyire jó (még mindig)! Nagy kedvenc az öreg!Dj Swearinger sem semmi idén, végre vmi összeállhat a fővárosban!
több mint 6 éve
Érik az a Eagles-Redskins 17.fordulós WIn or go Home mérkőzés SNF-ben.Pontosan egy Adrian Peterson sérülésre vagyunk attól, hogy összes hátralévő meccseinken kiszopjunk. Szóval ha a kövi két hónapban egy meccset se hagy ki AP, akkor talán. Ha mégis megsérülne, akkor sztem Kovácssanyi éves összes passzolt yard statja az év végére negatív előjellel fog kezdődni... Jelenleg annyi haszna van offense-ünknek a második negyedektől kezdve, hogy a játék szabályai által előírt kötelező 3 támadópróbálkozásra nem kell a védőknek felmenni és abban a rövid időben nyomhatnak egy Gatorade-et.
KeyG
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 6 éve
KeyG
9 536
Érik az a Eagles-Redskins 17.fordulós WIn or go Home mérkőzés SNF-ben.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
KeyG
9 536
Azért remélem a csapat összehoz Rich Tandler-nek egy búcsúgyőzelmet a Cowgirls ellen...Sztem nyer a Redskins, de ez elválik.
nexion218
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Azért remélem a csapat összehoz Rich Tandler-nek egy búcsúgyőzelmet a Cowgirls ellen...
több mint 6 éve
Gruden a langyos középszer, néha összejön 1-1 po és ennyi, ezt adom. Meg scneider is egy fasz. De nem ez a meccs alapján kell ítélkezni, az első 3 saints driveból kettőt megállítottatok amit erős bírói hátszél vitt csak tovább, mind a kettőből td is lett egy db fg helyett. Mindezt megfejelte nicholson a kreténségével, abból is td-t kaptatok. Ez kb a liga csapatainak a 90%-t megtörte volna szvsz.Persze, szopás, de a sport már csak ilyen. Az a baj, hogy többször van ilyen, mint nem. Mindig van kifogás. A Colts meccsen mi a magyarázat? Egy gyenge ellenfél legázolta a csapatot. Ott is megtörtek, hogy előbb szerzett pontot az ellenfél? Akkor nem kell élsportolni... Mintha a takarítónéni megtörne, hogy szaros a budi... 39, azaz harminckilenc yard futás... Nem kifogás, hogy AP megsérült. Tavaly nem volt itt, sőt Thompson eltörte a lábát is, de ennyire keveset még talán úgy se futottunk. De akkorjó volt kifogásnak, hogy nincs RB1. Most van és ugyanaz a végeredmény.Williams, Scherff, Moses minimum kurvajók, a másik két falembertől meg simán játszanak szarabb játékosok a ligában, de mi 39 yardot tudunk felmutatni. Meg egy nagy homály interception-t. Egyszerűen nem értem... Szarkasztalaszti... Egy régivágású szovjet edző kellene ezeknek (én amúgy az öreg Shanahan-t ilyennek láttam), aki nem bratyizik velük, hanem kicakkozza a picsájukat, ha nem azt és nem úgy csinálják, ahogy kell. Érdekes olvasni DHall véleményét is Norman-ről, hogy szerinte jó eséllyel azért kapott padot, mert Norman nem szeret bizonyos dolgokat csinálni (pl emberrel verekedni LoS-en), akármit kértek ő menőzni akart, beszopta a nagy passzokat és irány a pad. Shanahan (nyilván ő sem tökéletes, csak jól példázza a mentalitást, amire sztem szükség lenne) anno Haynesworth-öt konkrétan eltiltotta a csapattól. Egy fos ez az egész...
peach
Szerkesztette: nexion218
több mint 6 éve
Gruden a langyos középszer, néha összejön 1-1 po és ennyi, ezt adom. Meg scneider is egy fasz. De nem ez a meccs alapján kell ítélkezni, az első 3 saints driveból kettőt megállítottatok amit erős bírói hátszél vitt csak tovább, mind a kettőből td is lett egy db fg helyett. Mindezt megfejelte nicholson a kreténségével, abból is td-t kaptatok. Ez kb a liga csapatainak a 90%-t megtörte volna szvsz.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Na, hát nekem hivatalosan is tele van a faszom... Gruden Jr.-ral meg Kovácssanyival is. Meg ezzel az egésszel. Mi a pékfasza folyik ennél a csapatnál, hogy egy szikrát nem látni, hogy zavarja őket és földöncsúszva küzdenének? Ez most paranoia lesz, de egy ideje figyelem, hogy Gruden kb. a kamerákba szavalja a play-t. Mindeközben Sean Payton vagy McVay ki se látszik a playbook mögül. Tudom, hoyg nem ezen múlik, de már ez is idegesít. Nincs új a nap alatt, na... Az elmúlt pár évben volt nálunk Mike Shanahan, nem kell bemutatni. Kyle Shanahan, Super Bowl OC. Veszített, de legalább ott volt. Sean McVay, a liga legfiatalabb év edzője, simán Super Bowl-ba viszi sztem a Kosokat. Nekünk egyi se jó, mindenki eltakarodott/kirúgták. Ki az, aki kellett? A csicska Gruden. Aki akkor nem jönne ki a sodrából, ha valaki szeme láttára dugná meg a nőjét meg az anyját egyszerre. Félelmetes. Garcon-t meg DJax-et lecseréltük DROPtson-ra meg kire is? Értem én, öregek, drágák, egyik se lesz HoF, de Djax sebességétől mindenki fosott, Garcon meg ami nagyjából az irányába ment az elkapta, felöklelt 3 védőt és a mínusz két yardból csinált plusz tízet. Ha tudom, hogy kiöregszik/nem fogom tudni kifizetni, akkor miért nem dolgozok rajta, hogy legyen helyettük vki? Secondary évek óta nincs. Talán megindult vmi a D-falban a két elsőkörössel, de ebben a tempóban ők visszavonulnak, mire értelmes ember kerül a secondary-be, az LB-kről már nem is beszélve... Az Alex Smith dolgot pedig őszintén nem értem... Óriási bénázás QB fronton is...Griffinért - mint utóbb kiderült - egy egész csapatot és edzői stábot áldoztunk fel.Cousins-szal sztem a valaha volt legnevetségesebb QB szitut alkotta meg a FO, majd idehozták Smith-t és büszkék magukra, hogy de jó, kevesebbet fizetünk érte, mint Kirk-nek kellett... Ja, csak Kirk árát ők tolták az egekbe és Smith kb. úgy játszik, mint Kirk 3 éve, amikor fossá fikázták, hogy gamemanager, de abból is a szarabbik fajta. Colt McCoy még olcsóbb lett volna. Vagy akárki és semmivel nem lennénk hátrébb...
Szerkesztette: nexion218
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Komoly erősítés az elkapókhoz 😊😀 Remélem visz magával egy szatyor nyugtatót Smithnek meg a szurkolóknak. Takaritonak tenném max be..Szart se ért nalunk,drop király.
Breshad Perriman a fedélzeten
Klaci79
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=_d9GVc6kRJ0Összefoglaló alapján teljesen rendben volt, a fal nem is nagyon segítette!
több mint 6 éve
twitter.com/NFL/status/1031612351613681666Remélem korrekt szezonja lesz!
pbalazs
több mint 6 éve
twitter.com/NFL/status/1031612351613681666
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 6 éve
twitter.com/NBCSRedskins/status/1029396550655664130twitter.com/SportsReUp/status/1029394552954806272
😀
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/1028433944214163456
több mint 6 éve
Nagyon nem hiányzott 😕Szar hírek 😕 sajnállak titetek vártam pedig Guicet
twitter.com/Redskins/status/1027987900267417601
pbalazs
több mint 6 éve
Nagyon nem hiányzott 😕twitter.com/Redskins/status/1027987900267417601
több mint 6 éve
Katona Dani ezt írta az új szerzeményről:Adonis Alexander, CB, Virginia Tech
A mai NFL-ben imádják a nagydarab cornereket, akik fizikálisan fel tudják venni a harcot a Mike Evansekkel, Julio Jonesokkal vagy Alshon Jefferykkel. Alexandernek “adoniszi teste” van, ha vicceskedni szeretnénk, de tényleg így van, legalábbis NFL-szempontból mindenképp. Magas játékos és nagyon jó fizikummal rendelkezik, hosszú karjainak köszönhetően pedig sok labdát tud leütni és emellett jók a kezei is, jó a labdaérzéke. Leginkább press man cornerként lehet őt használni és a futás ellen is hasznos játékos, jól szerel, jó szögeket választ.Nem elég, hogy a fűvel voltak gondjai, még a tanulmányai miatt is ki kellett volna hagynia a következő szezont. Ha tényleg olyan tehetséges, nem nagy ár érte a hatodik kör, de ezek alapján nem vagyok benne biztos, hogy észhez térne.
Ugyan elég laza a csípője, irányváltási képességei nem kifejezetten jók, illetve nem is elég gyors (4,5-4,6 között futotta a 40 yardot). Ezen felül aggasztó lehet, hogy a 2017-es játéka elmaradt a 2016-ostól.
Természetesen nála is ki kell emelni a pályán kívüli dolgokat. Többször is megbukott drogteszten marihuána miatt, 12 hónapos próbaidőt kapott marihuánabirtoklás miatt és két meccsre el is tiltották az egyetemen. Ezen felül tanulmányi teljesítménye miatt nem is léphetett volna pályára 2018-ban, ezért nevezhetett a supplemental draftra.
Ha nem lennének a fűvel kapcsolatos problémái és gyorsabb lenne, akár 2-3. körös játékos is lehetne a méretei és fizikuma alapján. Egy Seahawks-rendszerben lenne ideális, Richard Shermanhez hasonló CB lehetne, de többen tekinthetnek rá safetyként is akár. Az 5. körben kelhet el jó eséllyel.
több mint 6 éve
A 2019-es 6. körös picketekért már az idén jött egy új DB. twitter.com/NFLfootballinfo/status/1017106630138384384
több mint 6 éve
Hall visszavonul. A szememben mindig is egy alul értékelt játékos volt, gondolom minden idők legjobb FA igazolásai közt van a 'skinsnek. Jók voltak a csatái Bryanttel.tény, hogy a földről szedte össze a skins, mert elvitte annó talán a Raiders a rendszerükbe zónázni, és azt mint tudjuk nagyon nem megy neki
gyeek
azzal az igazolással megmentették a karrierjét kb.
sajnos akkor lett vége Hall jobb éveinek, amikor az NFL szabályszerint kinyírta a pushcornereket. Már nincs a játékban olyan széles lehetőség, hogy mikor és hogyan tudja a CB szabályosan széttörni a LoS-on a WR mozgását, és mivel Hall egész karrierjében borzalmasan zónázott, és a mélységi játéka csak közepes (...és még mielőtt Api hozzáteszi bezzeg a szája nagy 😊 ); akkor neki végetért a pozitív hozzáadott értéke, és akkor már fiatal sem volt, hogy megújoljon
Arra viszont még mindig emlékszem, hogy Cutler ellen 4 intet szedett egy félidő alatt, amikor egy bizonyos !!!! tessék figyelni Johnny Knox-on védekezett, és szegény fiú esett-kelt Hall ellen 😊😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 6 éve
Hall visszavonul. A szememben mindig is egy alul értékelt játékos volt, gondolom minden idők legjobb FA igazolásai közt van a 'skinsnek. Jók voltak a csatái Bryanttel.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass