NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
15
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/Redskins/status/978353506942902272?s=19
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 6 éve
twitter.com/NFL/status/975805930733436929Allen Allen.... Te szopni jársz ide...
pbalazs
több mint 6 éve
twitter.com/NFL/status/975805930733436929
több mint 6 éve
Mivel fociról nagyon nem beszélhetünk, marad a bulvár.. 😀Nálam viszont ezzel baromi jó irányt vett a topic!! 😀 Sűrűbben leszek itt ha így folytatjátok!!Mindegy mi lesz. Csak Kovácsné Erzsébetet mutassa jó sokat a TV.... 😀Hát elég sovánka a szentem...
nexion218
apeszos
kristóf17
több mint 6 éve
Nálam viszont ezzel baromi jó irányt vett a topic!! 😀 Sűrűbben leszek itt ha így folytatjátok!!Mindegy mi lesz. Csak Kovácsné Erzsébetet mutassa jó sokat a TV.... 😀Hát elég sovánka a szentem...
nexion218
apeszos
több mint 6 éve
Mindegy mi lesz. Csak Kovácsné Erzsébetet mutassa jó sokat a TV.... 😀Hát elég sovánka a szentem...
nexion218
több mint 6 éve
Mindegy mi lesz. Csak Kovácsné Erzsébetet mutassa jó sokat a TV.... 😀"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/974390856433139718
több mint 6 éve
Nagyon úgy tűnik, Allen újra a régi formájában van. Szerintem a cheerleader csapatot építjük inkább.
több mint 6 éve
Azszép :o de benne van potenciál hogy meghálálja.És benne még van potenciál, ő még fejlődhet (vélhetően fog is),
Fasza WR ha egészséges. Gyors, jumpballban nagyon jó, keze is kiemelkedő, de nem elég fizikális, vékony. csak alig volt egészséges, meg Kearse érthetetlen módon 3 évig előtte volt a DCn.
braxa88
több mint 6 éve
Tegnap este elromlott a telefonomban az autokorrekt. 😊😊Kár. Kíváncsi lettem volna, hogy szerinted ki lesz jövő évben a rookie of the year. 😀
sapka
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nagyon szomorú voltam ez miatt. Szerintem fordított helyzetben Te is így tettél volna 😛.Tegnap este elromlott a telefonomban az autokorrekt. 😊😊Es ezert bebasztal?
sapka
ulpianus
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 6 éve
Tegnap este elromlott a telefonomban az autokorrekt. 😊😊Melyik? A Kecskeméti, vagy a Szatmári?
sapka
több mint 6 éve
Tegnap este elromlott a telefonomban az autokorrekt. 😊😊Es ezert bebasztal?
sapka
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Tegnap este elromlott a telefonomban az autokorrekt. 😊😊
több mint 6 éve
Aztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!Na így már mindent értek. Miért nem ezzel kezdted?
sapka
több mint 6 éve
Hamilkar
190
Juba korato kamavajpa a jisz kacso kava wuki!Aztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!Negola devdzsi vuldegger!
sapka
gyurczi
több mint 6 éve
Mámegen csak az FO iszik fukofsystemAztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!Negola devdzsi vuldegger!
sapka
gyurczi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Aztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!Negola devdzsi vuldegger!
sapka
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Aztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!Ezt akartam én is irni
sapka
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Aztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!